-bojack- Reputație: 719 Postat Noiembrie 13, 2020 Oras:Hollywoo Oras:Hollywoo Postat Noiembrie 13, 2020 As fi vrut să-mi dau și eu cu părerea în privința domnișoarei însă nu prea reușesc să dau de ea. Oare îmi doresc prea mult? 2
irriducibili Reputație: 869 Postat Noiembrie 13, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Postat Noiembrie 13, 2020 As fi vrut să-mi dau și eu cu părerea în privința domnișoarei însă nu prea reușesc să dau de ea. Oare îmi doresc prea mult?Specifică-i în mesaj ce zodie ești, să știe fata dacă sunteți sau nu compatibili :)
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2020 Postat Noiembrie 13, 2020 As fi vrut să-mi dau și eu cu părerea în privința domnișoarei însă nu prea reușesc să dau de ea. Oare îmi doresc prea mult?Mai insista, poate nu ti-am putut raspunde la momentul respectiv.
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2020 Postat Noiembrie 13, 2020 Specifică-i în mesaj ce zodie ești, să știe fata dacă sunteți sau nu compatibili :)Nu este nevoie stai linistit, asta doar daca nu are creditul prea pretios pentru mine. E alegerea lui ce face.
sange_latin Reputație: 798 Postat Noiembrie 13, 2020 Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Postat Noiembrie 13, 2020 Nu vreau sa ma transform in avocatul nimanui , dar ba cum se simte mirosul de proxenet obosit pe unii dintre voi. Va dati mari bombardieri si smecheri dar va trimiteti femeiile sa s..a p..la sa va intretina pe voi. 1
-bojack- Reputație: 719 Postat Noiembrie 13, 2020 Oras:Hollywoo Oras:Hollywoo Postat Noiembrie 13, 2020 Mai insista, poate nu ti-am putut raspunde la momentul respectiv.Nu mă lasss! Totuși dacă mâine e ultima ta zi nu cred că ne vom întâlni de data asta.Numai bine până te întorci devin și eu membru colorat și mă programez prin PM :D. 1
irriducibili Reputație: 869 Postat Noiembrie 13, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Postat Noiembrie 13, 2020 Nu este nevoie stai linistit, asta doar daca nu are creditul prea pretios pentru mine. E alegerea lui ce face.Neliniștea mea îl privește pe el nu pe tine, chiar e un băiat tare bun! Sper să fi făcut o alegere bună în ceea ce te privește. Dac'ai fi răspuns și tu la mesaj te-ai fi convins singurică de treaba asta. Probabil aveai altceva mai prețios de făcut. Eu nu am nimic cu tine (deși parcă am uMpicuț impresia că tu ești o idee cam răutăcioasă în unele răspunsuri), chiar cred că ești o domnișoară (prea) plăpândă și inocentă pentru meseria asta. Nu-mi schimba părerea despre tine :)
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2020 Postat Noiembrie 14, 2020 Buna dimineata☕️Fiind ultima zi in Timisoara voi fi disponibila de la 12:00 pana la 18:00. :*
rr1947 Reputație: 160 Postat Noiembrie 15, 2020 Postat Noiembrie 15, 2020 Buna dagi frati, Am reusit sa ajung in cele din urma, dupa cateva incercari la domnisoara Lavinia, o experienta memorabila. Programat cu o zi inainte, am ajuns la domnisoara in locatie, m-a poftit la o tigara, sa stam putin de vorba. Dupa asta am mers la dus si apoi in camera de lucru. A inceput cu un op, destul de bine executat fara mari artificii dupa asta am trecut la np unde am schimbat 2 poziti doggy si misionar, data viitoare daca are aceeasi locatie mi-am propus sa incerc acel fotoliu cu ea :)), OP: 7,5 NP: 10 implicare totala, geme frumosFK: 9 putin retinutAmenda 150 aproximativ 25-30 minute nu m-am simtit deloc grabitO experienta reusita, vreau sa va multumesc pentru recizii altfel nu ajungeam la ea. Abia astept sa se intoarca. 3
irriducibili Reputație: 869 Postat Noiembrie 18, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Postat Noiembrie 18, 2020 Buna dimineata☕️Fiind ultima zi in Timisoara voi fi disponibila de la 12:00 pana la 18:00. :*Mare păcat că ai plecat (prea repejor) din frumosul nostru oraș de pe malul Begăi. Iar ai ratat ocazia vieții!! :)
szoker_sutra Reputație: 76 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Noiembrie 22, 2020 Am mai prinso pe Lavi cu o zi inainte sa plece si eu am intrebat-o cand revine mai bine taceam din gura ca m-am intristat cand mi-a zis dupa sarbatori...nimic nu e exclus dar cam asa are in plan
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2020 Postat Noiembrie 22, 2020 Cand revii?Momentan nu stiu cand revin, dar voi anunta aici :)
-bojack- Reputație: 719 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Hollywoo Oras:Hollywoo Postat Noiembrie 22, 2020 Numai bine până te întorci devin și eu membru colorat și mă programez prin PM :D. Momentan nu stiu cand revin, dar voi anunta aici :) Eu mi-am făcut partea, am dat și follow la topic, trebuie doar sa vii. Aștept vestea cea mare :) 1
sange_latin Reputație: 798 Postat Noiembrie 23, 2020 Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Postat Noiembrie 23, 2020 Esti bine venita ori cand.Te asteptam ori cum :)
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2020 Postat Decembrie 9, 2020 Buna dragilor, incepand de maine voi fi disponibila cateva zile in Timisoara. O sa am si colega care este pentru prima data la voi in oras. Voi reveni maine cu detalii despre locatie si programul de lucru (Colega va avea topic separat). Pupici 💋
marius404 Reputație: 163 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 9, 2020 Intrati si impreuna?
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2020 Postat Decembrie 9, 2020 Chiar acum, marius404 a spus: Intrati si impreuna? Nu 🙂
irriducibili Reputație: 869 Postat Decembrie 9, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Postat Decembrie 9, 2020 56 minutes ago, lavinia01 said: Buna dragilor, incepand de maine voi fi disponibila cateva zile in Timisoara. O sa am si colega care este pentru prima data la voi in oras. Pupici Dacă vii cu Alexandra ești (aproape) cea mai de treabă fătucă pe care n-o cunosc 😜
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2020 Postat Decembrie 9, 2020 Acum 1 minut, irriducibili a spus: Dacă vii cu Alexandra ești (aproape) cea mai de treabă fătucă pe care n-o cunosc 😜 N-o cunosti inca* 😂
sange_latin Reputație: 798 Postat Decembrie 10, 2020 Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Postat Decembrie 10, 2020 Hello , locatia unde o ai acum !
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2020 Postat Decembrie 10, 2020 Chiar acum, sange_latin a spus: Hello , locatia unde o ai acum ! Bunaa, inca nu am ajuns la locatie, cand ajung voi anunta aici.
andydry Reputație: 441 Postat Decembrie 10, 2020 Postat Decembrie 10, 2020 Acum 30 minute, lavinia01 a spus: Bunaa, inca nu am ajuns la locatie, cand ajung voi anunta aici. Mai exista vreo speranta sa mai revii in cel mai frumos oras din Romania anul acesta ?Distractie placuta la Arad sau cum ii zice la orasul in care esti 😘 1
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2020 Postat Decembrie 10, 2020 Acum 2 ore, andydry a spus: Mai exista vreo speranta sa mai revii in cel mai frumos oras din Romania anul acesta ?Distractie placuta la Arad sau cum ii zice la orasul in care esti 😘 Momentan nu stiu ca ma intorc, Timisoara se numeste 😁
Vizitator lavinia01 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2020 Postat Decembrie 10, 2020 Buna ziua, locatia mea se afla pe Strada Bucuresti. Disponibila pentru programari pana diseara la 21:00. Pupici
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum