Sari la conținut

Ghici surpriza, un topic timid, dar tot cu muie, pe un site/hazna reprezentativ si de profil.

Postări Recomandate

• Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica
  • Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica
Postat

Păcat că doar muzica-i de capul tău... :( Ce frumos ar fi să te rezumi doar la ea :)

Vezi, fix d-aia si tu o sa mori in genunki, tot ca un sclav, dupa ce toata viatza ta ai procedat/trait asemenea, parsivo-pervers, penal, promovator de ciori, paduki si zdrentze, la fel de penal, cu tupeu la fel de penal, care te faci ca nu ''intelegi'', unde este probelema mea cu tine, no problem, padukii din gaska/de pe aceiasi blana/peruka or sa te aplaude, cei ce te citesc, si la propriu si la figurat, o sa-ti dea la muie, pe silent, io asumandu-mi postul de papagal-trompeta, repetand aceleasi kestii, ilegale, si mai rau, nasoale tare dpdv a caracterului, sufletului si spritului, care dupa 5-10 mii de ani de dezvoltare, evolutzie si civilizatzie, ar trebui totusi sa ne diferentzieze de verii/verisoarele noastre din paduri, copaci si biserici, maimutzele/urangutanii.
  Muzica, in general majoritatea versurilor fiind de cacat, nu tin/e de cap, poate doar la maimutzele retardo-maneliste, daaaarrr si pe cand, acordurile muzicale, kiar tin de spirit, suflet, stare, asta nu intelegi tu si altzi vermi sociopatzi, indiferent de kultura, educatzie, clasa sociala si plm, mai dotatzi sau nu, in a pacali prostimea. 
  Muzica luata singura sau cacarezele debitate separat, pot pacali, dar cand sunt impreuna+video, mai greu, asta nu intelegi/sau te faci ca nu intelegi. :D

..daca te mai bagi in seama cu mine, te iau cu japka si pa tine si pa strigoiu poiet, pa sectiunea=sloboz-malahia lobotomizata constanta la bajetzi-bulanjii-bosketari aparatzi de gabori futuzi in cur, vede-le-as copiii in luuuung metrajul caral-dinka si nepotzii 3, sa va prafuiaska la neuron, sa va pozeze/filmeze/violeze, apoi santajeze, fix exact ce promovatzi voi, in mortzii vostri, care ''nu ma intelegetzi'', intelesul fiind ca si cu suptu, putand sa ma inghitzitzi.  :@
...chiar daca cu fatza umana, sociopatzi pericolosi ca voi, asta nu inteleg.
  • Oras:---
Postat

noi nu avem atâta sânge în instalație să ajungem la container ca sirienii ori să punem de vreun ISIS ca fostii babilonieni, mai ales ca suntem mebri UE si NATO, deci cum a zis Sabina 10 acum 6 ani, sub alt cont, CANIBALIZARE PLĂCUTĂ!

Postat

Cateva categorii de mizerii/vermi/paduki cu muie/mufa umana ar trebui metionate:

USR 30%, PNL 25%, PSD 20%, PMP=UDMR cate 5% si restul gunoaielor, asta daca va doritzi sa scapatzi cu veatza in urmatorii 5 ani. :D

nu ești patriot, mută-te în Panama dacă asta asculți

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

.... Mai bine inghitea, incepand cu (teoria) picon(muista de ma-sa, care in cazul lui a facut o exceptie ca pula durex in 50' cand s-a naskut/l-a avortat pe muist) si continuand cu voi de imbecili rasclonatzi retardatzi, iti tremura pula-n cur, ciocul pa volan, te-ai grabit ca cioara la muie/pula si iar ai incurcat conturile, futu-tzi rasa ma-tii de ciorex taxi-japka oly.gofren ?

Doar 3-4 muisti oly.gofreni si dementzi vorbesc despre persoana lor la plural, rasul forum-haznalei inca de acu' 5-6 ani dind in boala lu kalake, a vacii nebune si a ciorii aviare, dezvoltand patologia asta urata din cauza mea :D , nemaiputand face fatza/muie/ciok unei singure puli, a lu je, incepand sa vorbeaska la plural, crezandu-se mai multzi, ca sa ma dovedeaka, la transparentza dan coae. :D
  Cica si paraskiv a ajuns in tailanda, vai veatza mea, cand astia inka mai cred ca din tiganie/periferie/ferentari-rahova-glina-balta alba, cu buricu pamantului situat la ZOO-Circu Globus cu ciori Unirii, iti trebuie cazier, pasaport si viza, chiar si pentru a traversa podurile fetesti-cernavoda, nisip vazand in veatza lor doar la dedeman, sau la puskarie cand il cara cu karka de la rau. :D

Bosss, te duci pa pulaaa, incet, sigur si EVIDENT, cu trafiku-tigania ta de puskarie-balamuk pa burta goala cu tot, ai ramas deja doar tu cu fanteziile tale de ghey-gaozar si puli de 21-24, pula cat creionu care se lauda ca fute buboase, oparite si cioare cat focile, cu tranii tai ca picon care se va fute-n cur reciprok cu misssvesela pana-n poarta cimitirului pa ultimu drum, limbisto-labarii retardo-copy-paste, pensionar-tablagii fututzi in cur si cioarele de la ZOO/Circu Globus-Unirii, cu varkolaku klonat sabina, compundand versuri de jale, dor si de duca, pomana-parastas.

...in rest, tot pa foame si yt. :D

...sa-mi bag pula si in sufletul lu debilul ala cu 85000 de cacareze, ca a inceput sa faca spam si cu videourile mele da corazon si laba. :D

Marinare, ai ai tras praf de copt și ți s-a umflat creierașul ăla bolnav?

• Like 1
  • Minus 3
Postat

UN BÄ‚RBAT în adevăratul sens al cuvântului, că e puștan sau matur, tăran sau orășean, muncitor necalificat sau CEO, simplu funcționar ori manager, angajat la stat, sau privat ori freelancer, din orice segment de vârstă, profesie, religie, etnie etc, etc, NU POATE FI JEGOS VERBAL, COMPORTAMENTAL, FIZIC, MORAL!!!!

NEVER EVER!!!!

Valabil și pentru femei!

AM ZIS!!!! 😊

Dar isi insala nevasta cu curve si sta pe site-uri de(cu) curve sa le faca recenzii?
Vizitator sabina_10
Reputație: 0
Postat

Dar isi insala nevasta cu curve si sta pe site-uri de(cu) curve sa le faca recenzii?

O întrebare...plină de inocență....la fel cum e jungla populată cu animale domestice.

Faceți un studiu și lansați-l undeva, poate chiar aici la apă, pe vaporul în derivă al marinarului .

Dar primul răspuns, să fie al autorului, ca premisă științifică .

Ce-o fi mai rău? O alegere conștientă sau o ipocrizie obscură?

N- am eu calitatea să răspund...

• Like 1
Vizitator sabina_10
Postat

Intunecimea Ta, ai fost " blând"

Mă temeam de Mata Hari, Amy Thorpe, Eva Braun...🙄

Postat

marinarul vrea să pară moral dar ascultă (ca mai toți de pe forum) o muzică potrivită pentru inchisorile din America Latină

Postat

O întrebare...plină de inocență....la fel cum e jungla populată cu animale domestice.

Faceți un studiu și lansați-l undeva, poate chiar aici la apă, pe vaporul în derivă al marinarului .

Dar primul răspuns, să fie al autorului, ca premisă științifică .

Ce-o fi mai rău? O alegere conștientă sau o ipocrizie obscură?

N- am eu calitatea să răspund...

Mi se pare ipocrit ce ai spus mai sus.
Postat

in plus ipocrizia nu e niciodata obscura e tot o alegere. Iuda este un personaj mai negativ ca soldatii romani in Biblie pt un motiv.

Postat

Intunecimea Ta, ai fost " blând"

Mă temeam de Mata Hari, Amy Thorpe, Eva Braun...

dacă mai trăiesc (sau exist doar), voi muri la fel (pentru idealuri)

p.s. ce are a face o Mata Hari cu curva sodomizata de Hitler?

Postat

in plus ipocrizia nu e niciodata obscura e tot o alegere constienta. Iuda este un personaj mai negativ ca soldatii romani in Biblie pt un motiv.

Vizitator gvbolovan
Postat

marinarul vrea să pară moral dar ascultă (ca mai toți de pe forum) o muzică potrivită pentru inchisorile din America Latină

Ceva de genul...? :D  :laugh2

Vizitator sabina_10
Postat

Parcă asta ar părea o opțiune mai incitantă totuși....

Poate-i aduce bucurie marinarului și scapă timona!!☺ și, mai știi, îi intră și vocabularul la apăðŸ˜

Sau vă mai abate atenția de la așa subiecte complexe.

Postat

in plus ipocrizia nu e niciodata obscura e tot o alegere. Iuda este un personaj mai negativ ca soldatii romani in Biblie pt un motiv.

ca sa-l intelegi pe Iuda, vezi Isus din Nazaret, cum i se recomanda lui Isus ca sa-l accepte ca ucenic, a avut parte de o educație pur...românească

Vizitator sabina_10
Postat

"Dacă mai trăiesc (sau exist doar), voi muri la fel (pentru idealuri"

Mă văd nevoită să repet😊

"Dar nu-i totuna leu să mori, /ori câine- nlănțuit." G. Coșbuc

Postat

"Dacă mai trăiesc (sau exist doar), voi muri la fel (pentru idealuri"

Mă văd nevoită să repet😊

De ce? Te mananca viermii altfel?
Vizitator gvbolovan
Postat

De ce? Te mananca viermii altfel?

Dacă te incinerezi, cum am eu de gând când va veni vremea, nu te mai mâncă nimic :D

Vizitator sabina_10
Postat

Prea mult tenebre pe aici.

Mă duc mai la lumină.

• Like 1
Postat

de două mii de ani (de când ne-am adunat aici), facem același lucru, vrem să ne ucidem unii pe alții, sper să reușim, iar care mai scapă, la container in Madagascar, cu tot cu popi, acolo era să fie si mai poate fi locul "iudeilor"

Vizitator gvbolovan
Postat

de două mii de ani (de când ne-am adunat aici), facem același lucru, vrem să ne ucidem unii pe alții, sper să reușim, iar care mai scapă, la container in Madagascar, cu tot cu popi, acolo era să fie si mai poate fi locul "iudeilor"

Ghinion dptdv, n-o să reușim, oricât de tare ne dorim ;)

Postat

Ghinion dptdv, n-o să reușim, oricât de tare ne dorim ;)

știu, dar dacă s-ar întâmpla, am scăpa mai ieftin ... așa ... no one shall escape!  ;) (vei vedea)

p.s. aici e mult mai periculos decat in Madagascar, pentru că îl avem ca voievod pe Diavolu deghizat in Holy Mary

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...