dox1 Reputație: 914 Postat August 26, 2020 Oras:Bronx Oras:Bronx Postat August 26, 2020 Disponibila :felatie
henry jullien Reputație: 983 Postat August 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2020 Disponibila multumesc....asa mai merge....
Vizitator candyanna Reputație: 0 Postat August 27, 2020 Postat August 27, 2020 multumesc....asa mai merge....
mangolini25 Reputație: 4 Postat August 28, 2020 Postat August 28, 2020 Heyy anna bomboana ai putea sa lasi si tu o lista cu serviciile.. M ar interesa si fk daca este in servicii si pana pana la ce ora muncesti? Te pup esti superba
Vizitator candyanna Reputație: 0 Postat August 28, 2020 Postat August 28, 2020 Heyy anna bomboana ai putea sa lasi si tu o lista cu serviciile.. M ar interesa si fk daca este in servicii si pana pana la ce ora muncesti? Te pup esti superbaHeyyy Serviciile sunt urmatoatele: sex oral protejat/neprotejat(in functie de igiena), sex normal , diverse pozitii si fantezii, masaj prostatic, finalizare orala/corporala si masaj de relaxare. Nu fac fk si anal Azi sunt disponibila pana la 18.00 si revin miercuri . O zi frumoasa
dox1 Reputație: 914 Postat August 28, 2020 Oras:Bronx Oras:Bronx Postat August 28, 2020 Buna ziua , Zilele trecute am fost la Candy,Avand chef sa ma joc de tate mari am ajuns la ea Contact prin wapp,programarea respectata de ambele parti Locatie centrala bloc ok 9 Candy gagica misto sani bestiali mari si fermi ,nota 8igena 10 nimic suspect Normal nimic iesit din comun 8 Oral 7 nimic notabil De recomandat daca aveti fantezii cu tzatze mari si tari Pa Ce 6
Vizitator candyanna Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 Disponibila incepand de maine, de la ora 13.00
rcl1224 Reputație: 130 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2020 Mda...asa da
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Septembrie 2, 2020 Postat Septembrie 2, 2020 Am fost de 2 ori la ea in decurs de o saptamana. Si nu regret. Sexi rau, fund superb, sani mari si rotunzi, f placuti la atins, craci misto, piele fina si un tatuaj discret si sexos. Cam 28-30 de ani, blondină. Face un sex oral placut, nu grabit, se ocupa si de bijuteriile coroanei (daca locul e epilat si curat). Si se bucua si ea cand i se face un cunni expert, cu blandete si tehnică bună. Am finalizat in doggy, cu o mana pe un sân superb, după ce am pompat maxim 5 minute (eram excitat de numa...) In plus e o fată veselă, ai ce vorbi cu ea. e prietenoasă, pro-client. Si are si ochii frumoși, in opinia mea, șăgalnici, orientali.Așa că de la discuția legată de ce a pătit Adelina Pestrițu am ajuns rapid la mangaieri reciproce, lins, supt si apoi sex cu bufnituri si scartaieli de pat...asta e micul inconvenient al unei garsoniere altfel cochete si luminoase - cam scaraie patul. In rest OK, prosop curat, asternut nou (lipsise cateva zile si abia a revenit), vreo 2-3 geluri de dus. Papuci nu dar oricum nu prea folosesc.Am stat 30 de minute, deci 200 lei bine investiți. Zona e langa Biblioteca Centrală Universityară si sunt si locuri de parcat pe strada ei.Eu mai revins sigur, mai testez cateva pozitii după doggy azi si lady on top acum 6 zile. 3
Vizitator candyanna Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Disponibila pana la 02.00 ,programari doar pe whatsapp
Vizitator candyanna Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Disponibila Programari doar pe whatsapp
gladiato Reputație: 753 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2020 Ești bună rau...
rm72 Reputație: 214 Postat Septembrie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2020 Vizitat ieri titulara topicului. Programare facila, o finalizare cu CIM, cadou 300 lei. Apartament ok, foarte curat, fata joviala si simpatica, dragutica. ON de 8-9 cu CIM, normal n am incercat. Foarte curata, sani frumosi, piele foarte fina. O experienta placuta intr o locatie centrala convenabila.
Vizitator candyanna Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2020 Postat Septembrie 5, 2020 Un weekend placut tuturor , revin luni!
Vizitator candyanna Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Programari numai pe whatsapp 😋
mariussr Reputație: 120 Postat Septembrie 8, 2020 Postat Septembrie 8, 2020 Esti buna rau !! Am sa iti fac o vizita
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum