gigi_gigi Reputație: 90 Postat Martie 30 Oras:RO Oras:RO Postat Martie 30 E buna de _|_, in funcție de cum o prinzi poate sa iasă ceva frumos sau ceva anost. Tot 200/400 Cantemir cu ON si NP, nu face A. Are extra ptr CIM si e ea e pe stilul versată, mai mult muncești tu la ea….
unuloarecare2 Reputație: 480 Postat Martie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30 Am fost odată la ea... Nu prea m-a încântat foarte tare. Prețul corect ar fi 150... Plus că în acel moment era pusă pe fast fuck...
aurea Reputație: 0 Postat Aprilie 6 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 6 multumesc frumos, am vazut ca ofera si dominare si o sa incerc si o sa revin
larinsclav Reputație: 26 Postat Aprilie 23 Oras:Ilfov Oras:Ilfov Postat Aprilie 23 Asta de cel putin 5 ani... tot 41 de ani are!
unuloarecare2 Reputație: 480 Postat Aprilie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23 Are mai mult. Cred că 50 și puțin.
aurea Reputație: 0 Postat Aprilie 26 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 26 important e ca se mentine si ca arata mai bine decat majoritatea de 20 nu?
unuloarecare2 Reputație: 480 Postat Aprilie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 26 Acum 9 minute, aurea a spus: important e ca se mentine si ca arata mai bine decat majoritatea de 20 nu? Ai vizitat-o?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum