Sari la conținut

Giulia 0757296182

Postări Recomandate

Vizitator marcus6
Reputație: 0

Buna! Sunt Giulia,nou venita in orasul tau pentru a-ti satisface poftele! Ofer si cer igiena,seriozitate si bun simt.

Garantez pentru autenticitatea pozelor.Convinge-te! Nu ezita sa ma suni pentru a-ti programa o intalnire erotica cat mai satisfacatoare!!❤️❤️❤️

Nu accept mărimi mari ,bile și bărbați in stare de ebrietate

post-295955-0-97003200-1599315342_thumb.jpg

post-295955-0-93471100-1599315348_thumb.jpg

post-295955-0-56481400-1599315353_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Tenerife 😂😂
  • Oras:Tenerife 😂😂

Tot incercand de cateva zile sa dau de domnita, intr-un final reusesc sa o prind....daca a meritat sau nu...nici acum nu stiu ...dar mi-a placut "sexperienta" cu ea...are sex-appeal, arata bine- sanii micuti dar frumosi ,fundul bombat si ferm, iar la fata pff e chiar frumoasa foc...pe mine unu m-au cucerit ochii si fizionomia fetei ...aia e...gusturile nu se discuta..

Serviciile ...hmm...aici nu ca as vrea sa zic ceva de rau sau de bine...dar intuiesc din partea ei o retinere pe partea de implicare poate si din cauza unora mai reci ,badarani,etc...am incercat sa fiu finut si sa ii respect micile refuzuri, cu toate ca am schimbat cateva pozitii cu privelisti faine...eu unul m-am simtit bine si mi-a placut senzatia aceea de inocenta, etc.. nu are rost sa dezvolt ...ca si medie generala - 9 ...dar e strict parerea mea.

Marcat 100 ron o/n ..n/p

... urmareste si forumul :)) ...patimas chiar :)))

Peace!!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
RECENZIE:

Aspect: 9.9 (domnisoara frumusica foc undeva la 1.70 cm , ochi verzi, sani medii frumosi fermi, fund rotund, abdomen slim, are un zambet frumos, piercing in buric, de zici ca este sculptata nu alta ^_^ )

Oral: 7 (neprotejat, ok-ish, fara atentie la sateliti, o ia putin mai adanc daca ii spui, se straduie macar, fara artificii)

Normal: 7 (protejat, accepta pozitii, e mai pe modul slow, pisicuta foarte foarte stramta)

Gfe: 5 (nu saruta, accepta pupici de la gat in jos)

Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii, nu este fitoasa deloc)

Igiena: 10 (curata, piele fina)

Halat: 200 RON (pentru o ora)

Naratiunea:

Ajuns pe meleaguri, nu puteam sa stau cuminte, am vazut anuntul Giuliei, iar dupa cateva incercari nereusite am reusit sa o prind la telefon. Intalnirea a avut loc la inceputul lui septembrie. O voce foarte placuta la telefon, de pustoaica, mi-a spus sa astept cateva minute sa se pregateasca si ea , mi-a comunicat adresa, in spate la Tribunal. Locatia este ok, garsoniera in regim hotelier, pe dreapta o baia, in fata camera de tortura, pe dreapta patul. Era o masuta unde mi-am putut lasa hainele, am stat putin de vorba sa ne cunoastem. Patul este ok, rezista bine, in fata lui este un TV pus pe muzica, am avut parte si de muzica de afara, probabil de la Papadie/Casa de Cultura, nederanjant. Giulia este o pustoaica simpatica, nefumatoare, m-a primit in chilotei, papucei si cu sanii la vedere :D . Prima impresie de cand am intrat a fost una foarte buna,  ea arata incredibil de bine la corp si este simpatica. Nu stiam cum sa ma dezbrac mai repede, aveam probleme cu erectia, era beton armat inca de cand m-am asezat langa ea.  Foarte deschisa la deschisa, placuta, si-a prins parul putin, sa nu o incurce la oral, foloseste servetele umede la inceput sa stearga soldatul. Acum, la servicii, mai slabute (a se vedea notele mai mici), desi ... eu m-am simtit bine in companie ei. La normal am lasat-o pe ea sa preia controlul, in LOT se misca binisor, a intrat foarte greu, se uda natural; in misionar si doggy am preluat eu controlul. Overall, intalnirea a fost ok din punctul meu de vedere. Acum, daca ar fi sarutat, in functie de compatibilitate/igiena/atractie, ar fi fost perfect (pentru mine). Cei care cauta artificii, sex sportiv, lucruri noi, nu vor gasi la Giulia. Sper sa mai revina prin Galati si sa o prind din nou :D .

Notite)

1)Pozele o dezavantajeaza, arata mult mai bine in realitate

2)Pentru doritorii de fete slim este de vis

3)Daca sunteti dotati trebuie sa futeti mai incet (pe slow mode) pentru ca o doare, mai ales ca ea este foarte foarte stramta

M-am simtit bine cu Giulia si am sa mai revin

• Like 11
Link spre comentariu

Salut, a reușit careva sa ajunga la Giulia decand a 'revenit'?? Eu ieri am încercat și dimineața și după masa sa dau de ea și nimic, ori suna și nu răspundea, ori avea telefonul închis...

La fel și eu nu am reușit să dau de ea de dimineață ori avea telefonul închis ori suna și nu răspundea, după amiază am văzut anunțul dar era prea târziu nu aveam cum să mai ajung. Oricum poate ne spune și nouă un program dacă are.
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

mai e varianta ca este super ocupata și 'colegii' iar merg blat și nu zic nimic

Si asta,  :D  si mai e o varianta - poate deja are "lista scurta" de prioritati , si a anuntat ca a revenit "mai ales"  pentru aia din lista  ... :D

Nu ar fi primul caz pe 2020, mai e o madama "mult (prea) laudata" pe aici care cred ca deja a inceput cu apucaturi din astea ... :lol:

Dar asta este viata curvarului, cand nu iti raspunde ii trimiti un pupic si mergi mai departe :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2

Link spre comentariu

Si asta, :D si mai e o varianta - poate deja are "lista scurta" de prioritati , si a anuntat ca a revenit "mai ales" pentru aia din lista ... :D

Nu ar fi primul caz pe 2020, mai e o madama "mult (prea) laudata" pe aici care cred ca deja a inceput cu apucaturi din astea ... :lol:

Dar asta este viata curvarului, cand nu iti raspunde ii trimiti un pupic si mergi mai departe :laugh2 :laugh2 :laugh2

Da...cunosc și pe cealaltă 'madama' ðŸ˜.... aia e, dam înainte. ðŸ‘

Link spre comentariu

Buna dragilor , îmi pare rău pentru discomfortul creat , eu nu am un program fix , programul meu este flexibil , in funcție de cum ma trezesc , de cum ma simt ...

Dacă nu răspund nu-i bine , dacă va primesc așa cu o stare proasta și abia trezita îmi lăsați recenzii proaste ..

Repet, țineți cont ca nu am un program fix .

O zi frumoasa va pup !

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat
  • Oras:_Galati, un sat asfaltat

Am sunat-o astazi pe domnisoara, am stabilit ca ajung 10 minute, ajung la locatie , bloc G3 dar din nefericire pt mine nu a mai raspuns.

In concluzie: total neserioasa.

Ok, incearca sa scrii si de cele la care ajungi, multumim
  • Like 2
Link spre comentariu

Revizitata, din păcate fata de vizitele din vara a fost altceva, în sensul rău al cuvântului, fast-fuck la puterea a 3-a, după nici 10 minute de acțiune a venit celebra fraza: 'pregătește-te sa termini' 🙃.. și cam asta a fost tot..si pana sa ajungem aici, nu face asta, nu face aia.. etc..

Păcat, la felul cum arata.. adica de nota 10+.. cu niște servicii mai ok, ar fi clar de top, dar probabil nu cauta asta, eu unul cu părere de rău, o sa ma reorientez...

Spor ðŸ‘.

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...