Sari la conținut

Ray. Dolovan-un scalv

Vizitator saskia999

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Nu stiu daca a fost 40,ca nu le am numărat:) dar am terminat repede :) posibilsa fi fost 1 min si ceva

Totusi 40 de secunde? 

Greu de crezut cu ejaculare precoce cu tot  :slap2

Pai numai daca te apuca o erectie sa zic ca sa fie beton dureaza 15 20

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cam repede ai uitat frate Ray ca ti-a postat numerele de telefon.

Mai pe la inceputuri o injurai si jurai ca ai grija de ea ca daca vei avea probleme , te vei ocupa personal.

Cam mare inconstanta in atitudine , dar pana la urma e bine ca s-au calmat spiritele.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Nu stiu daca a fost 40,ca nu le am numărat:) dar am terminat repede :) posibilsa fi fost 1 min si ceva

Asta conteaza mai putin oricum in speta asta s-au facut gesturi foarte ne la locul lor 

Postat

Daca o sa am probleme o sa ma ocup personal,daca o injur in continuare nu rezolv nimic,stii cum se spune tine ti dușmanii aproape :)

Cam repede ai uitat frate Ray ca ti-a postat numerele de telefon.

Mai pe la inceputuri o injurai si jurai ca ai grija de ea ca daca vei avea probleme , te vei ocupa personal.

Cam mare inconstanta in atitudine , dar pana la urma e bine ca s-au calmat spiritele.

Vizitator lexmann
Reputație: 0
Postat

Aștept recenzia ta :) stiu ca ti a plăcut :) finalul a fost nașpa dar ne revansam alta data :)))

data viitoare plusezi cu 150 sa-si recupereze paguba, altfel, iar o sa mai fie un topic de 40 pagini, si du-te si tu in addidasi, da nu te spala doua zile pe picioare. =)) si o sa-ti dea ea 150 ca sa pleci

Postat

Hai frate nu vrei si tu sa dai la buci ca un barbat, nici virginii nu isi dau drumu in 40 de secunde prima oara

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Hai frate nu vrei si tu sa dai la buci ca un barbat, nici virginii nu isi dau drumu in 40 de secunde prima oara

Cand eram pustan in primii ani de pizda,exersam abtinerea ejacularii si dupa 2 3 stopari dadeam ca surdul in clopot.Quantity nit quality.

Ei,acum,ma multumesc cu mai putin,dar sa fie calitate.

Intr-un minut mai ray,nici nu apuci sa o strangi bine de buci

Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
Postat

Ray.Dolovan, un sclav ordinar !

Dupa ce l-am blocat , a facut in asa fel incat sa ajunga la mine.

L-am primit, am trecut peste discutiile pe care le-am avut pe forum.

Dupa 1h in care a stat la mine mi-a lasat banii pentru jumatate de ora spunand ca tre’ sa-si cumpere de restul banilor pe care ii mai avea suc acasa .

Mie asa ceva nu mi s-a mai intamplat si spre sa nu mi se mai intample pentru ca va jur ca va dau afara in curu’ gol.

Ray.Bolovan, un lake , un tip care mi-a venit in papuci :)) trebuia sa-mi dau sema ca oamenii de genul lui (fizic/aspect) nu merita timpul si compania mea.

O sa vreau sa ii pun si numarul de telefon aici si asa o sa si fac,

Consider ca am tot dreptul dupa ce am fost tepuita pe fata.

Bineinteles ca imediat cum i-am auzit “scuza” cu sucul l-am dat afara plina de nervi, i-am zis cateva lucruri, dar bineinteles ca pe nesimti nu l-a atins nimic, si-a atins doar scopul de a ma tepi pe mine .

Nu-i frumos, nu-i frumos !

Nu stiu 100% daca e tigan, pare ca a terminat minim 10 clase (de asta l-am si primit) , dar ciocolatiu e.

Cum ar spune unii, tiganul tot tigan ramane .

07205xxxx

07235xxxxx

Stiu ca nu e corect sa-i public numarul de telefon, dar nici fata de mine nu e corect sa stai 1h si sa-mi platesti 30 de minute !

Si de fundul meu s-a tinut si mi-a facut atmosfera neplacuta pe forum, fiindca i-am dat cu flit. Nu merita sa iti calci pe inima si sa primesti la tine asemenea oameni.  Nu merita bagati in seama. Nu are bani de suc, dar vrea femei ! Si pe aici se dadea zmeu ...

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Desi am discutat cu ea pe whatapp si i am trimis dovada ca i am spus cat vreau sa stau și chiar n am depășit 40 de min,observ ca se tot bate moneda pe chestia cu șlapii mei,pana la urma mergeam la curve,nu la vreun bal si ma.imbrac cum vreau eu.

Apropo șlapii aia sunt de firma :) :)

Ai slapi de firma, dar nu ai bani de un suc  ? Eu am clienti care imi lasa mai multi bani decat le pretind si imi mai fac si cadouri ... Nici o fata nu mai primeste a doua oara unul ca tine ... Din moment ce ti-ai rezervat ora, trebuie sa o platesti, chiar daca ai sta doar 5 minute.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Vezi ca sunt unii pe la Dominare care au fantezia asta :laugh2

Eu l-am dat pe unul afara in curul gol si am aruncat dupa el si cu pantofii, de nervi, ca nu isi mai dezlipea botul din pasarika mea, dar i-a placut foarte mult, fiindca ii placea sa fie dominat mai dur. Mi-a dat telefon dupa aceea sa imi spuna cat de incantat a fost de experienta si ca ar vrea sa o repete.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Eu l-am dat pe unul afara in curul gol si am aruncat dupa el si cu pantofii, de nervi, ca nu isi mai dezlipea botul din pasarika mea, dar i-a placut foarte mult, fiindca ii placea sa fie dominat mai dur. Mi-a dat telefon dupa aceea sa imi spuna cat de incantat a fost de experienta si ca ar vrea sa o repete.

Mamaie,sigiliul ți-a distrus ultimul neuron

• Like 1
Postat

Intrare libera, da sa ai masca, pentru distantare sociala si pentru ca slapi, picioare, miros, caldura, alea ! =)) =))

Mare tiganie, pentru niste maruntis ...Cum frate, sa mergi la o intalnire amoroasa si sa te faci de cacao ? Uite, ca exista si barbati fara demnitate.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

“Ejaculare precoce” , google it :)

De ce nu il invatati nici unul pe colegul sa o dea le laba o data doua ori trei ori cat are nevoie inainte sa se duca la femei poate asa tine mai mult decat celebrele 40 de sec...

Am vazut ceva de medicatie! Vezi ce spune doctorul de aceasta ejaculare precoce!

Parca si vad ca recenzia este super buna si in ea este introdusa partea asta ca imi doream sa tina mai mult decat 40 de sec! Eram mult mai fericita!

Ca in expresiile alea ma futut dar nu ma futut bine , afost prea rapid :)):)):)):)):

Postat

Mare tiganie, pentru niste maruntis ...Cum frate, sa mergi la o intalnire amoroasa si sa te faci de cacao ? Uite, ca exista si barbati fara demnitate.

Mamaie,de ce s-a cacat motanul pe topicul tau?

• Like 1
Postat

Mamaie,sigiliul ți-a distrus ultimul neuron

Ia, uite, cine se baga, cu japca, in seama, cu mine ! Mascota sau mai bine zis mascariciul forumului ! Dupa ce ai stat in perfuzii cu alcool, de teama virusului mortal, ai revenit pe forum ...Te rog, sa respecti o distanta sociala cat mai mare, fata de mine, ca nu ai tu, texte, cu mine ! Gaseste-ti handicapate si cocalare, ca tine, femei de nivelul tau !

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ia, uite, cine se baga, cu japca, in seama, cu mine ! Mascota sau mai bine zis mascariciul forumului ! Dupa ce ai stat in perfuzii cu alcool, de teama virusului mortal, ai revenit pe forum ...Te rog, sa respecti o distanta sociala cat mai mare, fata de mine, ca nu ai tu, texte, cu mine ! Gaseste-ti handicapate si cocalare, ca tine, femei de nivelul tau !

Mamaie,bineînțeles că păstrez distanța față de o bombă biologică

• Like 1
Postat

Esti proastă?am informat de la inceput ca stau o finalizare, dc nu iti vezi tu de pensia ta și lasa ne in pace

Ai slapi de firma, dar nu ai bani de un suc  ? Eu am clienti care imi lasa mai multi bani decat le pretind si imi mai fac si cadouri ... Nici o fata nu mai primeste a doua oara unul ca tine ... Din moment ce ti-ai rezervat ora, trebuie sa o platesti, chiar daca ai sta doar 5 minute.

• Like 1
Postat

Uopaaa 

Siana ce vrei sa spui cu pastrarea distantei =)) Te reprofilezi sau te ai vindecat de covid si nu vrei sa il iei la loc 

Nu de alta dar si tu disparusei de vreo cateva saptamani 

Postat

Uopaaa 

Siana ce vrei sa spui cu pastrarea distantei =)) Te reprofilezi sau te ai vindecat de covid si nu vrei sa il iei la loc 

Nu de alta dar si tu disparusei de vreo cateva saptamani 

Prostilor, care sunteti prosti, pastrati distanta, fata de mine, ca sunt alergica la prosti !

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Mamaie,de ce s-a cacat motanul pe topicul tau?

Ca sa se mire prostii, oligofrenii , necrofilii si scatofilii obsedati de fecale, ca tine. Intreaba-l, pe el, ca nu sunt eu, nevasta-sa sau purtatorul lui de cuvant, sa iti raspund in locul lui ! 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Prostilor, care sunteti prosti, pastrati distanta, fata de mine, ca sunt alergica la prosti !

Vorbeste n alta parte ca ti pute gura 

• Like 1

Postat

Ca sa se mire prostii, oligofrenii , necrofilii si scatofilii obsedati de fecale, ca tine. Intreaba-l, pe el, ca nu sunt eu, nevasta-sa sau purtatorul lui de cuvant, sa iti raspund in locul lui !

Nu am avut schimb de replici si tot incerc sa te evit!

Nu stiu problema ta cu respectivi useri nici nu ma intereseaza! Dar pula mea esti pe fiecare totic! Nu ai clienti?pune un anunt le public sa te sune lumea sa nu mai ai timp sa stai sa postez le fiecare forum!

Daca spui ceva sau injuri pe unul macar leagate de un post sa ai la ce sa argumentezi! Dar asa doar balacareala...pff zici ca suntem in ghetouri in z-turi pe zetari....

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...