xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 lua-mi-ai bilili dolores sa dai 6-6 cu ele Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 lua-mi-ai bilili dolores sa dai 6-6 cu eleLasa-l, te rog! Se invata rau la pola! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Ete pola! Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 lua-mi-ai bilili dolores sa dai 6-6 cu eleTi-ai dat seama ca le ai degeaba? Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Mai am Estoril-Porto-2,daca nu iese nici acum...sa fac spume daca mai joc! 1 3 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Mai am Estoril-Porto-2,daca nu iese nici acum...sa fac spume daca mai joc!Baga=te la spume directAm zis Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Baga=te la spume directAm zis-Trebuie sa iasa...erau banii pt cauciucuri de iarna 1 3 Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 1 3 Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Ehee...s-a mai dus o finalizare!De ce dracu nu m-a facut mama sa-mi placa si mie opera,pictura,pian?:-) 1 3 Link spre comentariu
azi nu Reputație: 1103 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 Mai am Estoril-Porto-2,daca nu iese nici acum...sa fac spume daca mai joc! Real Sociedad 2 - 1 Atletico Madrid Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 10, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Si estoril-porto 2-2 ...asa seintampla mai mereu, ies primele 4-5 meciuri, mai ai unul sau doua si nu iese niciunul. Pe mine m-a scos Dortmunt )) tot campionatul au luat bataie dela toti aia prostii ( mainz, herta, hamburg) si s-au gasitacum sa bata pe borusia ( locul 3) ))) PS- odata am pus vreo 15 meciuri pe un bilet intins pe vreo 6 zile.Primele 5 zile au iesit toate, bifam unul cate unul, mai ramasese 3 meciuri usoare in ultima zi. Ce credeti, pierdute 3 din 3 ))))) Eu zic sa mai incercam )) Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Noiembrie 10, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Si estoril-porto 2-2 ...asa seintampla mai mereu, ies primele 4-5 meciuri, mai ai unul sau doua si nu iese niciunul. Pe mine m-a scos Dortmunt )) tot campionatul au luat bataie dela toti aia prostii ( mainz, herta, hamburg) si s-au gasitacum sa bata pe borusia ( locul 3) ))) PS- odata am pus vreo 15 meciuri pe un bilet intins pe vreo 6 zile.Primele 5 zile au iesit toate, bifam unul cate unul, mai ramasese 3 meciuri usoare in ultima zi. Ce credeti, pierdute 3 din 3 ))))) Eu zic sa mai incercam ))-Hahaha....de bautura,pariuri si femei nu te lasi niciodata!Trebiue sa le dam un tun pana la urma! 1 3 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 10, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Daca iti arat un bilet, plangi si tu si mai plang si eu iar (((( Hai sa ti-l arat, il pastrez in rama ))) fii atent , urmareste-l ))) Deja m-a luat cu plans, hai pa ca mi-ai adus aminte (((((((((((((((((((( EDIT; In minutul 87 Lyon conducea cu 1-0...rezultat final 1-1 (( Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Noiembrie 10, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 labă http://www.badassoftheweek.com/predator1.jpg 1 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Decembrie 9, 2014 sunt la 20 de minute de a castiga 200 de ron.... offff. sa nu se mai modifice rezultatele din etapa actuala de champions league! Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Decembrie 9, 2014 da-o in pula lui xoxo de treaba.... a egalat anderlecht pe final, la dortmund si am pierdut biletul...... si-au gasit lesinatii aia de anderlecht sa egaleze cand nu era cazul... si nici n-aveau pe ce sa mizeze.... Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 9, 2014 da-o in pula lui xoxo de treaba.... a egalat anderlecht pe final, la dortmund si am pierdut biletul...... si-au gasit lesinatii aia de anderlecht sa egaleze cand nu era cazul... si nici n-aveau pe ce sa mizeze....ASTA E SABOTAJ Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Decembrie 9, 2014 ASTA E SABOTAJ http://i62.tinypic.com/4j0s92.jpg 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 9, 2014 ASTA E SABOTAJ http://i62.tinypic.com/4j0s92.jpgJawohl Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Decembrie 10, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Decembrie 10, 2014 astazi am razbunat ghinionul de ieri si am castigat 200 de lei puteam castiga inca vreo 100 de lei dar m-a sabotat sahtiorul lui lucescu (1-1 la porto) iar eu pariasem pe victoria lusitanilor Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Ojă, ia uite aicea. Lasă laba și verifică.Dacă a ieșit cotă 47 cu 3Euro, cum prisimPt muiesc la tanya, ines și delia, iar Nicu să uită ca prostu'. =))) =))))) Dau ăn sărăciile astea care știu maxim KFC, dar să crede dă luxean, ca în bonus. Iar Paraschivescu draCostea mea să nu creadă că glumesc cu LUXemburgu'. 1 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Da bravo ma, verific mai tarziu. La mine stiu sigura ca m au scos nemtii la un cartonas...in min 89...am luat agalitate de cartonase...Ca sa ti faci o idee...cam ca aici .... Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Ma....da de asta, ce zici...ghinion sau nesansa...???? Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Apropo, a zis paraschivescu ca merge pa LUXemburg, dar trebuie sa i sugi pula :)) Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Partajează Postat Aprilie 26, 2018 Mergi si pune l cat mai ai timp. Daca n ai bani iti trimit.Mai sunt cateva ore. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum