pansacola77 Reputație: 108 Postat August 29, 2020 Oras:Europe Oras:Europe Postat August 29, 2020 dar tu nu te-ai plictisit sa te bagi peste tot, precum O.B.-ul in...? :snap
adi21cm Reputație: -49 Postat August 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 29, 2020 dar tu nu te-ai plictisit sa te bagi peste tot, precum O.B.-ul in...? :snapTu nu te-ai plictisit sa o dai pe laba? Este topic creeat de mine din cate se vede
pansacola77 Reputație: 108 Postat August 29, 2020 Oras:Europe Oras:Europe Postat August 29, 2020 Este topic creeat de mine din cate se vedeeu nu ma refeream strict la acest topic care, chiar daca e creat de tine, nu iti permite sa fii prolix si redundant pe tot forumul. 2
payment Reputație: -5708 Postat August 29, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat August 29, 2020 dar tu nu te-ai plictisit sa te bagi peste tot, precum O.B.-ul in...? :snapce sa ii ceri unui handicapat? 4
adi21cm Reputație: -49 Postat August 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 29, 2020 eu nu ma refeream strict la acest topic care, chiar daca e creat de tine, nu iti permite sa fii prolix si redundant pe tot forumul. https://www.youtube.com/watch?v=K-EckI2Fv7QIntrea fi sexy si a fute este cale lunga! Poti sa fii sexy prin diferite mijloace dar daca esti pampalau degeaba ca tot nu futi nimic! Iar cand futi bine si ai cu arati si a sportiv totul vine de la sine si mai mereu esti cautat sa futi! Dar voi mari labari ce sa stiti!
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat August 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2020 Vai de plm!
payment Reputație: -5708 Postat August 29, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat August 29, 2020 Astia nu sunt satuli de conturi clona?Papagalule, tu esti clonat! Te asigur ca am participat la aceste i talniri, nu a fost nimic aiurea, nu promova nimeni pe nimeni, eram prieteni care comandau ceve, beam o, bere si asta era! Daca veneau fete, era normal sa platim noi. Niciodata nu s-a pus problema atat de mizerabil cum o zpui tu. Imi este dor de acele vremjri, nu incerca in prostia ta s le manjesti! 1 3
payment Reputație: -5708 Postat August 29, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat August 29, 2020 Astia nu sunt satuli de conturi clona?ce faci bai muitza, iti lingi ranile, clona jegoasa si muista!? 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 29, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 29, 2020 Papagalule, tu esti clonat! Te asigur ca am participat la aceste i talniri, nu a fost nimic aiurea, nu promova nimeni pe nimeni, eram prieteni care comandau ceve, beam o, bere si asta era! Daca veneau fete, era normal sa platim noi. Niciodata nu s-a pus problema atat de mizerabil cum o zpui tu. Imi este dor de acele vremjri, nu incerca in prostia ta s le manjesti! eram prieteni care comandau ceve, beam o, bere si asta era! Daca veneau fete, era normal sa platim noi. Niciodata nu s-a pus problema atat de mizerabil cum o zpui tu. Imi este dor de acele vremuri Din asta se vede clar ce prieteni erati ca au trecut cativa ani si probabil nu mai stiti unul de altul Fara vreo sicana nu e greu sa iti dai seama cat poate dura o relatie de conjuctura intre cateva prostituate si clienti care ies in grup la o sueta
payment Reputație: -5708 Postat August 29, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat August 29, 2020 eram prieteni care comandau ceve, beam o, bere si asta era! Daca veneau fete, era normal sa platim noi. Niciodata nu s-a pus problema atat de mizerabil cum o zpui tu. Imi este dor de acele vremuri Din asta se vede clar ce prieteni erati ca au trecut cativa ani si probabil nu mai stiti unul de altul Fara vreo sicana nu e greu sa iti dai seama cat poate dura o relatie de conjuctura intre cateva prostituate si clienti care ies in grup la o sueta pSigur ne pupi in cur! Ns intalnim, radem de idioti labagii ca ti e, ne amuza., h este numic aiurea i afara de cretinismul. tau! 3
Vizitator lexmann Reputație: 0 Postat August 29, 2020 Postat August 29, 2020 eram prieteni care comandau ceve, beam o, bere si asta era! Daca veneau fete, era normal sa platim noi. Niciodata nu s-a pus problema atat de mizerabil cum o zpui tu. Imi este dor de acele vremuri Din asta se vede clar ce prieteni erati ca au trecut cativa ani si probabil nu mai stiti unul de altul Fara vreo sicana nu e greu sa iti dai seama cat poate dura o relatie de conjuctura intre cateva prostituate si clienti care ies in grup la o sueta lasa-l, asta e Lisandru
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 29, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 29, 2020 pSigur ne pupi in cur! Ns intalnim, radem de idioti labagii ca ti e, ne amuza., h este numic aiurea i afara de cretinismul. tau! Hai ca va trimit o poza cu curu ca sa radeti si mai tare si sa aveti si unde sa pupati ca deh pizda costa bani si e greu pe criza asta
payment Reputație: -5708 Postat August 29, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat August 29, 2020 lasa-l, asta e LisandruSimti mirosul, unde ai lins in cur nu uiti zdreanta! Tu cine esti muie, ai tupeu? 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 29, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 29, 2020 lasa-l, asta e LisandruBa sunt cativa pe aici putin zis execrabili Deh keep forward ;)
payment Reputație: -5708 Postat August 29, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat August 29, 2020 Ba sunt cativa pe aici putin zis execrabili Deh keep forward ;)Gunoaielor! 3
payment Reputație: -5708 Postat August 29, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat August 29, 2020 Tu nu te-ai plictisit sa o dai pe laba? Este topic creeat de mine din cate se vedeBai bulangiule, daca ai deschis un topic nu inseamna ca ai dreptate sau ca nu te mai poate co trazice nimeni! Esti un gunoi poponar, urat cu spume pe tine, esti un nimeni bai praleo! 4
payment Reputație: -5708 Postat August 29, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat August 29, 2020 Hai ca va trimit o poza cu curu ca sa radeti si mai tare si sa aveti si unde sa pupati ca deh pizda costa bani si e greu pe criza asta pai atata poti, esti un cur, om nu poti fi numit zdreanta!! 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 29, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 29, 2020 Gunoaielor! Pai de ce nu chemi tu Rosalu sau Supercomu sa ne ridice Cumva mai cauti din cand in cand printre noi de ale gurii ? =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 29, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 29, 2020 pai atata poti, esti un cur, om nu poti fi numit zdreanta!! Si tu ce esti daca eu sunt curu?Chilotu si m-am cacat pe tine din greseala? =))) Hai ca te bag la spalat
payment Reputație: -5708 Postat August 29, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat August 29, 2020 Si tu ce esti daca eu sunt curu?Chilotu si m-am cacat pe tine din greseala? =))) Hai ca te bag la spalat Din greseala te caci doar pe tine muistule! Ti-ai anuntat homosexualul ca m-am intors? 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 29, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 29, 2020 Din greseala te caci doar pe tine muistule! Ti-ai anuntat homosexualul ca m-am intors?Nu e nevoie sa anunt pe nimeni ca te intorci Se simte dupa mirosu de hoit imediat Nu din greseala mi a scapat o beshina d-aia mai apoasa se mai intampla
payment Reputație: -5708 Postat August 29, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat August 29, 2020 Nu e nevoie sa anunt pe nimeni ca te intorci Se simte dupa mirosu de hoit imediat Nu din greseala mi a scapat o beshina d-aia mai apoasa se mai intampla Stie toata lumea ca te caci pe tine, nu este nevoie sa explici de ce ai chilotii murdari! Ai toata compasiunea mea jegule, un retardat ca tinu nu poate fi decat compatimit! 4
brett8 Reputație: -51 Postat August 29, 2020 Oras:w Oras:w Postat August 29, 2020 "eram prieteni care comandau ceve, beam o, bere si asta era! Daca veneau fete, era normal sa platim noi. Niciodata nu s-a pus problema atat de mizerabil cum o zpui tu. Imi este dor de acele vremuri" Fetele alea erau/sunt prostituate care se futeau cu voi pe gratis tocmai ca sa le promovati pe forum. De asta sunt acuzati joistii si specimene similare.Voi credeti ca ele nu ies si cu altii in oras si se fut cu ei. Cum credeti ca au ramas bortoase multe dintre ele?Dar nu are nimeni nimic cu ei pt ca ei nu le fac recenzii pe forum. si acum pescareala si lingerismul sunt la cote maxime 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 29, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 29, 2020 Stie toata lumea ca te caci pe tine, nu este nevoie sa explici de ce ai chilotii murdari! Ai toata compasiunea mea jegule, un retardat ca tinu nu poate fi decat compatimit! Pai cu o companie asa selecta ca a ta si inca cativa de pe aici altceva nu se merita sa facDoar nu te asteptai sa ma dau cu parfumuri de la Carolina Herrera sau Tom Ford ;)
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 29, 2020 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 29, 2020 "eram prieteni care comandau ceve, beam o, bere si asta era! Daca veneau fete, era normal sa platim noi. Niciodata nu s-a pus problema atat de mizerabil cum o zpui tu. Imi este dor de acele vremuri" Fetele alea erau/sunt prostituate care se futeau cu voi pe gratis tocmai ca sa le promovati pe forum. De asta sunt acuzati joistii si specimene similare.Voi credeti ca ele nu ies si cu altii in oras si se fut cu ei. Cum credeti ca au ramas bortoase multe dintre ele?Dar nu are nimeni nimic cu ei pt ca ei nu le fac recenzii pe forum. si acum pescareala si lingerismul sunt la cote maximeRecenzii din alea dulci de ti dai matzele afara facute unora care nu merita nici 50 de lei in mod normal :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum