Sari la conținut

Care este treaba cu "Joismele"?

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla

Vorbesc pe limba ta muistule betiv! 

Betiv =))

Bai janghina ruginita tu te auzi ce vb =))))))

Da-te n saracie de a dura pe scari ca nici ai tai nu te mai primesc in casa de rusine  :slap2

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sinaia

Betiv =))

Bai janghina ruginita tu te auzi ce vb =))))))

Da-te n saracie de a dura pe scari ca nici ai tai nu te mai primesc in casa de rusine  :slap2

Ai iesit din canal saracie, esti la produs!?  :laugh2  Ai ramas acelasi jegos idit si analfabet! 

• Minus 5
Link spre comentariu

Ai iesit din canal saracie, esti la produs!?  :laugh2  Ai ramas acelasi jegos idit si analfabet! 

Ba vere hai ca las de la mine si de data asta 

Ma ofer eu sa iti dau ceva bani de buzunar sa iesi cu Adi la masa ;)

Ce ai de nu ii raspunzi omului la invitatie e totusi a 2a oara cand ti,o adreseaza esti in carantina bolnav de covid si te ameninta vecinii ca ti rup gaoaza daca te prind pe scara blocului ? =))

Nebuna mica ce esti tu :P

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:w
  • Oras:w

Nu s-a vorbit deloc despre afriq, ciocan si inca vreo cativa care erau influenti si bine-cunoscuti de catre fete.

Sa vedeti diferenta dintre ce scria picon si ce scria ciocan

va dati seama cine futea in lungul si-n latul Buc-ului si cine inflorea povesti pe forum

Link spre comentariu

Una peste alta sa fim corecti cand trebuie zic 

Aceasta ramura a rasei homo sapiens numita joisti au inventat roata apa calda si mersul pe jos ;)

Din respect adresez rugamintea inca catorva colegi de pe pagina care se pare ca  nu s-au adaptat bine in convietuirea cu ei sa pastreze un moment de reculegere in memoria dinozaurilor 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Aici
  • Oras:Aici

Nu s-a vorbit deloc despre afriq, ciocan si inca vreo cativa care erau influenti si bine-cunoscuti de catre fete.

Sa vedeti diferenta dintre ce scria picon si ce scria ciocan

va dati seama cine futea in lungul si-n latul Buc-ului si cine inflorea povesti pe forum

ciocan mergea pe teren la futut, picon scria ce dictau proxenetii si santajistii

• Like 6
  • Minus 3
Link spre comentariu

Ba vere hai ca las de la mine si de data asta 

Ma ofer eu sa iti dau ceva bani de buzunar sa iesi cu Adi la masa ;)

Ce ai de nu ii raspunzi omului la invitatie e totusi a 2a oara cand ti,o adreseaza esti in carantina bolnav de covid si te ameninta vecinii ca ti rup gaoaza daca te prind pe scara blocului ? =))

Nebuna mica ce esti tu :P

Nu merci, te las pe tine sa te pupi pe pula in continuare cu cocota ta masculina! :laugh2

• Minus 4
Link spre comentariu

Nu merci, te las pe tine sa te pupi pe pula in continuare cu cocota ta masculina! :laugh2

Voi fundasii aveti sa zic asa un al 6lea simt cand va intalniti 

Deci nu trebuie neaparat sa aveti cunostinta unul de altul ca ardeti de dorinta 

El pe tine te a invitat eu daca vrei nu te pot sustine decat financiar ;) 

Link spre comentariu

Voi fundasii aveti sa zic asa un al 6lea simt cand va intalniti 

Deci nu trebuie neaparat sa aveti cunostinta unul de altul ca ardeti de dorinta 

El pe tine te a invitat eu daca vrei nu te pot sustine decat financiar ;)

Nu te pot incurca parnaiasule poponar, este de notorietate inclinatia ta spre masculi!  :laugh2

• Minus 5
Link spre comentariu

Nu te pot incurca parnaiasule poponar, este de notorietate inclinatia ta spre masculi!  :laugh2

Nici eu nu pot incurca la randul meu alegerea lui Adi 

Intre timp daca ma gandesc uite ca sa vezi ca nu "s baiat rau va fac cinste si cu o camera la un hotel bun ;) 

Link spre comentariu

Sa i dam mai multi report frate!

Nehh e prea sec si + de asta se stie fara indoiala cine e si cine a fost in trecut pentru ca are conturi banate 

Sincer sa fiu nu am prins eu perioada cu joisti si putin imi pasa dar in ruptu capului nu cred ce zicea el ca a umblat prin gastile alea  :laugh2

Copil plictisit cauta atentie 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Nici eu nu pot incurca la randul meu alegerea lui Adi 

Intre timp daca ma gandesc uite ca sa vezi ca nu "s baiat rau va fac cinste si cu o camera la un hotel bun ;)

Vezi ca te intreci cu gluma...

Adica in plm eu faceam pomana cu ala sa manance si el ceva si sa isi faca poze la un restaurant de lux din bucuresti si tu mergi prea departe!

Nehh e prea sec si + de asta se stie fara indoiala cine e si cine a fost in trecut pentru ca are conturi banate 

Sincer sa fiu nu am prins eu perioada cu joisti si putin imi pasa dar in ruptu capului nu cred ce zicea el ca a umblat prin gastile alea  :laugh2

Copil plictisit cauta atentie

Bai se vorbeste ca miky este unu de face sau a favut box nu este chiar copil(poate doar la minte)

Se mai vorbeste ca este peste

Se mai vorbeste ca este in spatele multor santajari..

Link spre comentariu

Vezi ca te intreci cu gluma...

Adica in plm eu faceam pomana cu ala sa manance si el ceva si sa isi faca poze la un restaurant de lux din bucuresti si tu mergi prea departe!

Bai se vorbeste ca miky este unu de face sau a favut box nu este chiar copil(poate doar la minte)

Se mai vorbeste ca este peste

Se mai vorbeste ca este in spatele multor santajari..

In cazul asta cu scuze fata de tine dar te risti sa te afisezi cu omu

Se auzea intr.o vreme ca are obiceiu sa faca baie cu chilotii pe el ..Iar de mancat nu ti face griji in privinta lui sunt destule fundatii de caritate in oras 

Nu de miky era vorba 

• Like 1
Link spre comentariu

Am zis sa ii arat putina mila! Ca imi este mila de saracul ...tipa pe aici pe forum de foame...si am zis sa ii fac o amintire de o va tine minte toata viata

Mai bine povesteste cum ai facut cu betivanu care ti sa pus in cale in restaurant e mult mai interesanta faza in defavoarea unor oameni nevoiasi ;) 

• Like 1
Link spre comentariu

In cazul asta cu scuze fata de tine dar te risti sa te afisezi cu omu

Se auzea intr.o vreme ca are obiceiu sa faca baie cu chilotii pe el ..Iar de mancat nu ti face griji in privinta lui sunt destule fundatii de caritate in oras 

Nu de miky era vorba 

Mai bine povesteste cum ai facut cu betivanu care ti sa pus in cale in restaurant e mult mai interesanta faza in defavoarea unor oameni nevoiasi ;)

Nu mai am nimic de povestit ca doar nu o fac de dragul de a povestii sau mintii....si ala nu era chiar un betivan mai degraba era unu ce a baut pentru prima data in viata lui acool si sa imbatat imediat asa parea

Vai  de capul vostru de frustrati, terminati si muritori de foame! :laugh2  :laugh2  :laugh2 Idiot la idiot trage!

• Minus 5
Link spre comentariu

Emotia si pauza intre 10 saci de ciment carati pe santier l-au facut sa raspunda greu

Te gandesti ca un sac din ala are 25 de kg ?  :slap2

Aia e o fi prins si el o pauza baga juma de parizer cu un coltz de paine in gura trage cateva inghitituri de apa statuta in soare si o ia de la capat =))

• Like 1
Link spre comentariu

Te gandesti ca un sac din ala are 25 de kg ?  :slap2

Aia e o fi prins si el o pauza baga juma de parizer cu un coltz de paine in gura trage cateva inghitituri de apa statuta in soare si o ia de la capat =))

Nu il cara singur! Mai exista si alti terminati ca el pe acolo 1 sac la doi terminati!

E greu si asa...la cat de fomist este...

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...