Sari la conținut

Moon Madalina 0756320087

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Da cunosc, de ce? Adevărat a muncit la mai mult cluburi din capitală, dar altceva nu face... E cu cineva acum

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Păi ai pus numărul de telefon în titlu...

De ce nu o suni?

• Haha 1
Postat

De ce nu o suni?

destept tare de tot tu..nu stiu cum de nu mi.a trecut prin cap treaba asta pana acum..dar ca idee ala nu este numarul ei!
  • Oras:home
Postat

Da cunosc, de ce? Adevărat a muncit la mai mult cluburi din capitală, dar altceva nu face... E cu cineva acum

ma gandeam ca poate stie cineva un pret..sau daca face asa ceva!

Ba, tu esti batut in cap? Ti-a raspuns omul asta mai sus dar tot continui sa pui intrebari idioate? Si te mai si crezi destept...

• Like 1
Postat

Ba, tu esti batut in cap? Ti-a raspuns omul asta mai sus dar tot continui sa pui intrebari idioate? Si te mai si crezi destept...

Melciane..nu cred ca te pune nimeni sa raspunzi sau macar sa citesti daca nu iti convine..nu vad care.i problema ta!
Postat

problema mea este ca vad prea multi imbecili oligofreni care se cred destepti si ca posteaza aici fara rost. Asta e problema

• Like 2
Postat

problema mea este ca vad prea multi imbecili oligofreni care se cred destepti si ca posteaza aici fara rost. Asta e problema

tu esti unul din destepti nebunule ..esti destept tare cand te ascunzi dupa un nume fake si un post dupa care nu te poate gasi nimeni am auzit de tine puternicule daca tot o tii pe a ta asa si esti asa ciumeg hai sa ne vedem sa dezbatem problema fata in fata !
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat

Daca nu e numarul ei, atunci de ce apare in titlu ?

destept tare de tot tu..nu stiu cum de nu mi.a trecut prin cap treaba asta pana acum..dar ca idee ala nu este numarul ei!

• Like 1
Postat

Bun deci am tot intrebat stanga dreapta..ca si update se pare va femeia chiar nu este ceea ce pare..isi vede de joburi si atat..nimic mai mult!

Postat

Da, exact ce am zis acum câteva zile

Ai dreptate! imi cer eu scuze..tipa chiar este cu cineva de cateva luni..nu se mai aude nimic de ea..si chiar si inainte inafara de joburi..nu facea nimic altceva!
  • Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat
La 19.08.2020 la 1:02, elmundo a spus:
La 18.08.2020 la 22:27, coolman33a a spus:

Da, exact ce am zis acum câteva zile

Ai dreptate! imi cer eu scuze..tipa chiar este cu cineva de cateva luni..nu se mai aude nimic de ea..si chiar si inainte inafara de joburi..nu facea nimic altceva!

si este si astazi...si bravo ei,  dar istoricul este interesant :) 

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
La 05.08.2020 la 8:38, elmundo a spus:
La 05.08.2020 la 7:07, piticu_ a spus:

De ce nu o suni?

Daca nu este nr ei, de ce postezi aiureli? Vrei sa faci rau unor oameni nevinovati?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...