elmundo Reputație: -4 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 stie cineva ceva despre aceasta Moon madalina?!
elmundo Reputație: -4 Postat August 4, 2020 Autor Postat August 4, 2020 este destul de cunoscuta tipa in viata de nopte din bucuresti
elmundo Reputație: -4 Postat August 4, 2020 Autor Postat August 4, 2020 https://imgur.com/a/x00DJm4 a lucrat la xs din cate am inteles plus in multe alte cluburi de lap dance
coolman33a Reputație: -72 Postat August 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 4, 2020 Da cunosc, de ce? Adevărat a muncit la mai mult cluburi din capitală, dar altceva nu face... E cu cineva acum
elmundo Reputație: -4 Postat August 4, 2020 Autor Postat August 4, 2020 ma gandeam ca poate stie cineva un pret..sau daca face asa ceva!
piticu_ Reputație: 275 Postat August 5, 2020 Oras:București Oras:București Postat August 5, 2020 Păi ai pus numărul de telefon în titlu...De ce nu o suni? 1
elmundo Reputație: -4 Postat August 5, 2020 Autor Postat August 5, 2020 Păi ai pus numărul de telefon în titlu...De ce nu o suni?destept tare de tot tu..nu stiu cum de nu mi.a trecut prin cap treaba asta pana acum..dar ca idee ala nu este numarul ei!
melcian Reputație: 53 Postat August 5, 2020 Oras:home Oras:home Postat August 5, 2020 Da cunosc, de ce? Adevărat a muncit la mai mult cluburi din capitală, dar altceva nu face... E cu cineva acum ma gandeam ca poate stie cineva un pret..sau daca face asa ceva! Ba, tu esti batut in cap? Ti-a raspuns omul asta mai sus dar tot continui sa pui intrebari idioate? Si te mai si crezi destept... 1
elmundo Reputație: -4 Postat August 5, 2020 Autor Postat August 5, 2020 Ba, tu esti batut in cap? Ti-a raspuns omul asta mai sus dar tot continui sa pui intrebari idioate? Si te mai si crezi destept... Melciane..nu cred ca te pune nimeni sa raspunzi sau macar sa citesti daca nu iti convine..nu vad care.i problema ta!
melcian Reputație: 53 Postat August 5, 2020 Oras:home Oras:home Postat August 5, 2020 problema mea este ca vad prea multi imbecili oligofreni care se cred destepti si ca posteaza aici fara rost. Asta e problema 2
elmundo Reputație: -4 Postat August 5, 2020 Autor Postat August 5, 2020 problema mea este ca vad prea multi imbecili oligofreni care se cred destepti si ca posteaza aici fara rost. Asta e problematu esti unul din destepti nebunule ..esti destept tare cand te ascunzi dupa un nume fake si un post dupa care nu te poate gasi nimeni am auzit de tine puternicule daca tot o tii pe a ta asa si esti asa ciumeg hai sa ne vedem sa dezbatem problema fata in fata !
catalin2015 Reputație: 1735 Postat August 17, 2020 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat August 17, 2020 Daca nu e numarul ei, atunci de ce apare in titlu ?destept tare de tot tu..nu stiu cum de nu mi.a trecut prin cap treaba asta pana acum..dar ca idee ala nu este numarul ei! 1
elmundo Reputație: -4 Postat August 18, 2020 Autor Postat August 18, 2020 Bun deci am tot intrebat stanga dreapta..ca si update se pare va femeia chiar nu este ceea ce pare..isi vede de joburi si atat..nimic mai mult!
coolman33a Reputație: -72 Postat August 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2020 Da, exact ce am zis acum câteva zile
elmundo Reputație: -4 Postat August 18, 2020 Autor Postat August 18, 2020 Da, exact ce am zis acum câteva zileAi dreptate! imi cer eu scuze..tipa chiar este cu cineva de cateva luni..nu se mai aude nimic de ea..si chiar si inainte inafara de joburi..nu facea nimic altceva!
contact Reputație: -89 Postat August 28, 2021 Oras:xxx Oras:xxx Postat August 28, 2021 La 19.08.2020 la 1:02, elmundo a spus: La 18.08.2020 la 22:27, coolman33a a spus: Da, exact ce am zis acum câteva zile Ai dreptate! imi cer eu scuze..tipa chiar este cu cineva de cateva luni..nu se mai aude nimic de ea..si chiar si inainte inafara de joburi..nu facea nimic altceva! si este si astazi...si bravo ei, dar istoricul este interesant
laury Reputație: 24166 Postat August 28, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 28, 2021 La 05.08.2020 la 8:38, elmundo a spus: La 05.08.2020 la 7:07, piticu_ a spus: Păi ai pus numărul de telefon în titlu... De ce nu o suni? destept tare de tot tu..nu stiu cum de nu mi.a trecut prin cap treaba asta pana acum..dar ca idee ala nu este numarul ei! Daca nu este nr ei, de ce postezi aiureli? Vrei sa faci rau unor oameni nevinovati?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum