sinsins Reputație: -211 Postat August 7, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Partajează Postat August 7, 2020 Va salut fratilor futaciosi :)Am si eu o dilema ... se pare ca sunt V.I.P. pentru aceasta entitate de pe aici :)))Mai este cineva asa de vanat ca mine ?Astept comentarii !!! 2 1 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3300 Postat August 7, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 7, 2020 https://nimfomane.com/forum/user/332588-vanatorpesti/?tab=reputation&app_tab=forums&type=given 1 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 7, 2020 Deci ne ataca pe mai multi...nu stiam ca pot sa vad cui ii da asta -1 Multumesc ca mi-ai aratat! Se vede ca doar unor persoane le da +1 de unde rezulta ca e pestele ce isi apara prostituatele! Numai ca nu le apara ci este cam idiot!!! Daca spui adevarul intr-o postare! Gata esti atacat! Stai asa sa mai fac posturi si apoi intru la toate posturile mele si imi dau +1 cu cont de super premium numai asa sa ii fac in ciuda 1 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3300 Postat August 7, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 7, 2020 Stai asa sa mai fac posturi si apoi intru la toate posturile mele si imi dau +1 cu cont de super premium numai asa sa ii fac in ciudaDe la Premium se trece la Super Premium nu prin numărul de postări, ci doar de aici: https://nimfomane.com/inscriere/signupSuper Premium costă 100 de lei/30 de zile. Nu poți să dai + sau - propriilor postări, indiferent de tipul de cont pe care îl ai... Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 7, 2020 De la Premium se trece la Super Premium nu prin numărul de postări, ci doar de aici: https://nimfomane.com/inscriere/signupSuper Premium costă 100 de lei/30 de zile. Nu poți să dai + sau - propriilor postări, indiferent de tipul de cont pe care îl ai...Stiu cum se trece! Intr-o reclama asa spunea ca poti folosi pana la nu stiu cate puncte de reputatie si poti sa iti dai si gur! Daca nu se mai poate asta nu mai imi cumpar super premium :)):)) Asa era intr-o reclama facuta de pisicut eu asa am vazut cand am ales ce cont sa imi cumpar Link spre comentariu
sinsins Reputație: -211 Postat August 7, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Partajează Postat August 7, 2020 https://nimfomane.com/forum/user/332588-vanatorpesti/?tab=reputation&app_tab=forums&type=givenDa ... cum draq' de nu m-am gandit la asta :)As zice ca este o ea :))) 1 1 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 7, 2020 Da ... cum draq' de nu m-am gandit la asta :)As zice ca este o ea :)))Intra 4-5 persoane pe contul ala! Link spre comentariu
eturit Reputație: 3300 Postat August 7, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 7, 2020 Da ... cum draq' de nu m-am gandit la asta :)As zice ca este o ea :)))Irelevant... Plătește și pierde timp aiurea să dea minusuri...Motane, un minus = 1euro; te umpli de bani! 2 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 7, 2020 Irelevant... Plătește și pierde timp aiurea să dea minusuri...Motane, un minus = 1euro; te umpli de bani!Buna idee de bussines! Dar renunta la minusuri daca trebuie sa plateasca atatia bani sau poate ca nu :)):)) Link spre comentariu
sinsins Reputație: -211 Postat August 7, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Partajează Postat August 7, 2020 Irelevant... Plătește și pierde timp aiurea să dea minusuri...Motane, un minus = 1euro; te umpli de bani!Corect ...De parca nu poti fute si cu multe minusuri :))) 1 1 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 7, 2020 Corect ...De parca nu poti fute si cu multe minusuri :)))Da imi moare pl de la prea multe minusuri :)):)):)):)):)):)):)) Lesin Link spre comentariu
vikinng Reputație: 122 Postat August 7, 2020 Oras:ÃŽn adâncurile pădurilor Oras:ÃŽn adâncurile pădurilor Partajează Postat August 7, 2020 Cretini, uneori e cazul să se pună un lacăt la topicuri deschise degeaba. 3 Link spre comentariu
sinsins Reputație: -211 Postat August 7, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Partajează Postat August 7, 2020 Cretini, uneori e cazul să se pună un lacăt la topicuri deschise degeaba.Pai nu amortizam si noi cei 50/luna ?Daca nu este un pic de caterinca, atunci ce e ? 1 2 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Da imi moare pl de la prea multe minusuri :)):)):)):)):)):)):)) Lesin😂 😂 😂 Pe ploaie, un câine beteag traversează strada pe roÅŸu iar ÅŸoferii îl claxonează în draci. Este vremea aleasă de el să se sinucidă. ÃŽntreaga scenă se îmbibă de o tristeÅ£e palpabilă, metalică, ÅŸi mă molipseÅŸte până aproape de leÅŸin. Nu mai rezist, de milă voi suna la hingheri, să vină să-l salveze. Am început sa am niște amețeli!! 😠Link spre comentariu
vikinng Reputație: 122 Postat August 7, 2020 Oras:ÃŽn adâncurile pădurilor Oras:ÃŽn adâncurile pădurilor Partajează Postat August 7, 2020 Pai nu amortizam si noi cei 50/luna ?Daca nu este un pic de caterinca, atunci ce e ? Nimic Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 7, 2020 Pe ploaie, un câine beteag traversează strada pe roşu iar şoferii îl claxonează în draci. Este vremea aleasă de el să se sinucidă. Întreaga scenă se îmbibă de o tristeţe palpabilă, metalică, şi mă molipseşte până aproape de leşin. Nu mai rezist, de milă voi suna la hingheri, să vină să-l salveze. Am început sa am niște amețeli!! Sa vina hingheriii sa ne mai scape de catelusiDoamne ajuta! NimicCauta topiccu depresivisi lasa-ne Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Sa vina hingheriii sa ne mai scape de catelusiDoamne ajuta! 🙈😂😂😂Bine maaa....macar, ești spiritual. 😀 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 7, 2020 Sa vina hingheriii sa ne mai scape de catelusiDoamne ajuta! Bine maaa....macar, ești spiritual. Mereu la datorie! :)):)) Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat August 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 7, 2020 sinsin in dialog cu sinsinparintele e nevoie de o exorcizare :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 7, 2020 sinsin in dialog cu sinsinparintele e nevoie de o exorcizare :laugh2 :laugh2Cand o sa inteleaga toata lumea ca eu sunt doar eu?Si atat! Link spre comentariu
sinsins Reputație: -211 Postat August 8, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Partajează Postat August 8, 2020 sinsin in dialog cu sinsinparintele e nevoie de o exorcizare :laugh2 :laugh2Cine vorbeste ... old boy rebranded :)))Nu te-ai saturat de atata chat ?Vezi ca se scrie sinsins . 2 2 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2020 Oare vine si aici pe topic sa dea -1? Link spre comentariu
_dark_ Reputație: 137 Postat August 8, 2020 Oras:--- Oras:--- Partajează Postat August 8, 2020 daca statul nu preia afacerea prostitutiei, cultura underground (manele, latino-manele, trap etc.) promovata de pești și curvele lor va degrada iremediabil societatea românească. sper că nu toți tinerii din Ro ascultă hâț-haț (62 mil. vizualizari) sau talantul abisului, altfel vor rămâne doar ei prin românica, sclavii (viermii) peștilor (și nemții nu finanțează așa ceva) Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 8, 2020 Mai nou aud ca lumea ,tineretul asculta manele si trap!Si este fara gluma! Nu stiu cum fac ei legatura intre bani femei si dusmani cu trap-ul! Ce la noi in romania trap-ul nu este trap! Link spre comentariu
snappulos Reputație: 199 Postat August 8, 2020 Partajează Postat August 8, 2020 daca statul nu preia afacerea prostitutiei, cultura underground (manele, latino-manele, trap etc.) promovata de pești și curvele lor va degrada iremediabil societatea românească. sper că nu toți tinerii din Ro ascultă hâț-haț (62 mil. vizualizari) sau talantul abisului, altfel vor rămâne doar ei prin românica, sclavii (viermii) peștilor (și nemții nu finanțează așa ceva)Merci chiar nu stiam ce sa ascult pe plaja, mi-ai dat o idee buna 🤣🤣🤣 https://youtu.be/xJoHxKLJqNI Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum