christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2020 Acum isi da minus singur sa induca in erroareIa dovedeste ca îmi dau singur minus😂😂 1 2
adi21cm Reputație: -49 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2020 La ultimele 15 posturi de cand te-ai dat de gol ai primit minus
vistantric Reputație: -3413 Postat August 9, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 9, 2020 Ii multumesc pe aceasta cale! Asa am putut sa ii fac raport!Raport de calitate sau raport sexual, ce-ai reușit pana la urma...?😅 3 1
adi21cm Reputație: -49 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2020 Raport de calitate sau raport sexual, ce-ai reușit pana la urma...?Am apasat pe butonul raporteaza !Ceea ce ar trebui sa faca toti
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2020 La ultimele 15 posturi de cand te-ai dat de gol ai primit minusEști penibil.. Prostul ala de vanatordepesti ma minuseaza de câteva zile... Așa ca mai sapă 👋👋👋 2 2
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2020 Am apasat pe butonul raporteaza !Ceea ce ar trebui sa faca totiAuch.. Mi e frică 😂 1 2
adi21cm Reputație: -49 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2020 Ești penibil.. Prostul ala de vanatordepesti ma minuseaza de câteva zile... Așa ca mai sapă Nu ai mai cotizat pentru script?Sau te-ai mai dat de gol in trecut si mentii strategia?Oricum tu nu esti asa destept sa poti creea tu aingur si folosi singur un astfel de script!Este un algoritm mult prea complex pentru tine si iti explodeaza capul ala mic de ghetoist!
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2020 Nu ai mai cotizat pentru script?Sau te-ai mai dat de gol in trecut si mentii strategia?Oricum tu nu esti asa destept sa poti creea tu aingur si folosi singur un astfel de script!Este un algoritm mult prea complex pentru tine si iti explodeaza capul ala mic de ghetoist!Bine papushel, te las ca ma apuc de script😂😂😂😂 2
adi21cm Reputație: -49 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2020 Bine papushel, te las ca ma apuc de scriptTe apuci de supt pula!Se vede de la o posta ca folosit scriptul!Medie de 7+ pe postare!Lesin!!! 1
vistantric Reputație: -3413 Postat August 9, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 9, 2020 Am apasat pe butonul raporteaza !Ceea ce ar trebui sa faca totiNu chiar toți și în nici un caz la orice ne vine noua in cap.De aceea s-a ajuns la banări abuzive, nu toți își cunosc locul și majoritatea de pe forum sunt oameni pașnici... 2 2
adi21cm Reputație: -49 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2020 Nu chiar toți și în nici un caz la orice ne vine noua in cap.De aceea s-a ajuns la banări abuzive, nu toți își cunosc locul și majoritatea de pe forum sunt oameni pașnici...Vorbeam strict de un singur caz! Nu de general! Uneori ma uimesti cat de proasta/prost poti fi! Cum plm sa citesti un post si sa nu vezi ca scrie clar ca , cristiano ala a recunoscut ca detine algoritmul scriptului de plus sau minus pentru reputatie!Si ca eu am invitat lumea sa dea report la acel post! Unde pula mea vezi tu la general si la orice si oricum? Doamne cata prostie
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat August 9, 2020 Postat August 9, 2020 Invata sa scri! Sti ca un prieten de aici a fost contactat sa se alature unui grup ce posteaza impotriva mea?Asa ai fost si tu contactat! Cu siguranta! Idiotule se vede de la o posta astaHa, ha, tu vezi ma ologofrenule ce ai scris aici? Eu idiot? Pai tu ești etalonul idioțeniei mai pulache prost... Cine ma contactat ma tembelule?ce încerci sa insinuezi mai OB?
sinsins Reputație: -211 Postat August 9, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Autor Postat August 9, 2020 Frate, da-mi și mie scriptul ala, sa minusez și eu, ce plm :)))Numai vanatorul ? 2 2
vistantric Reputație: -3413 Postat August 9, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 9, 2020 Uneori ma uimesti cat de proasta/prost poti fi! Cum plm sa citesti un post si sa nu vezi ca scrie clar ca , cristiano ala a recunoscut ca detine algoritmul scriptului de plus sau minus pentru reputatie!Si ca eu am invitat lumea sa dea report la acel post! Unde pula mea vezi tu la general si la orice si oricum? Doamne cata prostieDin partea mea sunt niște stupizi...toti cei care se iau de amicul meu Cristian sau de userii de același tip.Si punct aici discuția mea cu tine...Am treaba. 2 1
adi21cm Reputație: -49 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2020 Frate, da-mi și mie scriptul ala, sa minusez și eu, ce plm :)))Numai vanatorul ?Nu numai ca minuseaza! Da si plusuri! De exempli el are 16k posturi si aproape 80k puncte reputatie! Undeva pe la 6+ pe post wow de unde atat? Nu se vede ca e ceva la mijloc ce pute?Vezi ce iti doresti ca nu e atat de ok folosirea lui
vistantric Reputație: -3413 Postat August 9, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 9, 2020 Ha, fețe noi aici pe pagină....😈😅 1
sf_pipilica Reputație: 76 Postat August 9, 2020 Postat August 9, 2020 Sunt curios cât te mai suporta motanul.. Dar lui ii place scandalul și traficul mare, asa ca se pare ca te vom avea mult timp printre noi. Eu oricum te voi ignora, ca ești prea prost!Zi să mori tu ca ai să-l ignori.Ba piersicuta zemoasa, toată lumea stie ca îți plac și castravetii murati,mai ales aia groși și nodurosi.Ai uitat ca vizitezi travestitii de la TV/TS? 2
sf_pipilica Reputație: 76 Postat August 9, 2020 Postat August 9, 2020 Sunt curios cât te mai suporta motanul.. Dar lui ii place scandalul și traficul mare, asa ca se pare ca te vom avea mult timp printre noi. Eu oricum te voi ignora, ca ești prea prost!Zi să mori tu ca ai să-l ignori.Ba piersicuta zemoasa, toată lumea stie ca îți plac și castravetii murati,mai ales aia groși și nodurosi.Ai uitat ca vizitezi travestitii de la TV/TS?Dacă îmi pun mintea cu tine, îți pot "livra" vreo 500 de minusuri pe minut.Nu crezi?Mai aștept doar sa ai suficiente postări, măcar sa știu pentru ce pierd 15 minute din viata! Aoleuuuuuuuuu, mama mea........Gluma asta cu scriptul a fost bestială. Ba lingerica, ai uitat ca ai pierdut zeci de nopti să dai mînsușiri și alte zeci de nopți să-ți dai sute de mii de plusuri pe care eu ti le luam într-un min.cu script? 2
jim_raynor Reputație: 516 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2020 Zi să mori tu ca ai să-l ignori.Ba piersicuta zemoasa, toată lumea stie ca îți plac și castravetii murati,mai ales aia groși și nodurosi.Ai uitat ca vizitezi travestitii de la TV/TS? Aoleuuuuuuuuu, mama mea........Gluma asta cu scriptul a fost bestială. Ba lingerica, ai uitat ca ai pierdut zeci de nopti să dai mînsușiri și alte zeci de nopți să-ți dai sute de mii de plusuri pe care eu ti le luam într-un min.cu script?:laugh2 :laugh2 1
jim_raynor Reputație: 516 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2020 sifilisul bate-l vina ..Delia Piata Progresu 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 9, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat August 9, 2020 Ha, fețe noi aici pe pagină....Vis nu te pune cu toți labagii că oricum o sa stea și cu ea in gura nu numai în mana. Labagii tot labagii rămân for ever
remus jack Reputație: 1443 Postat August 9, 2020 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat August 9, 2020 🤪💯💯💯Nebuneala.
Vizitator lexmann Reputație: 0 Postat August 9, 2020 Postat August 9, 2020 Vorbeam strict de un singur caz! Nu de general! Uneori ma uimesti cat de proasta/prost poti fi! Bai Aditza, pe zorro ai futut-o ?Lasa certurile in plm si fute fata ca d`aia e nervoasa.
adi21cm Reputație: -49 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2020 Bai Aditza, pe zorro ai futut-o ?Lasa certurile in plm si fute fata ca d`aia e nervoasa.Asa sunt toate! Nervoase cand sunt nefutute sau nefutute bine! O sa le fut sa se simta si ele bine!Cu toate ca eu nu fut grase pentru unele o sa fac o exceptie ca sa se simta si ele bine si sa nu mai fie nervoase! 1
Vizitator lexmann Reputație: 0 Postat August 9, 2020 Postat August 9, 2020 Asa Aditza, intai grasele sa scoti dracii din ele PS sa n-o uiti pe Carla din Dristor, aia e forta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum