Sari la conținut

colegi noi

gyo_77

Postări Recomandate

• Oras:Pisti Tat
Postat

aoleu. inseamna ca m-a mintit.vai ce urat. 

anonna, tu te bagi la propunerea mea de mai sus? eu si georgi impreuna?

• Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

Nu mai vorbi in numele meu d-l vasile.c(uceritorul), dar astept raspunsul domnisoarei :P

Postat

aoleu. inseamna ca m-a mintit.vai ce urat Probabil a vrut sa-ti atraga atentia asupra lui =))  poate iesea ceva bun intre voi =)) (no offence linicutz)   =))

anonna, tu te bagi la propunerea mea de mai sus? eu si georgi impreuna? Nu am vazut nici o "propunere de mai sus" , desi am insistat in cautare :D... Dar daca ar fii una bucata propunere, probabil ca nu as avea nici cea mai mica obiectiune daca si numai daca placerea ar fii reciproca. desi ma indoiesc , avand in vedere ca domniei voastre nu prea va plac "maturele". Unele lucruri se fac si din placere nu doar din curiozitate  :*

Postat

:iagree 

aoleu. inseamna ca m-a mintit.vai ce urat Probabil a vrut sa-ti atraga atentia asupra lui =))  poate iesea ceva bun intre voi =)) (no offence linicutz)   =))

anonna, tu te bagi la propunerea mea de mai sus? eu si georgi impreuna? Nu am vazut nici o "propunere de mai sus" , desi am insistat in cautare :D... Dar daca ar fii una bucata propunere, probabil ca nu as avea nici cea mai mica obiectiune daca si numai daca placerea ar fii reciproca. desi ma indoiesc , avand in vedere ca domniei voastre nu prea va plac "maturele". Unele lucruri se fac si din placere nu doar din curiozitate  :*

Postat

anonna, dar de unde stii ce imi place mie?

Vasilica, nu uita ca ti-am supt-o cu simt de raspunde desi normalul chiar a fost banal... motiv pentru care ma face sa presupun ca fizicul unei "mature" nu-i sta bine cocotat pe domnia voastra :D desi , in ciuda celor aprox. 65kg ale mele, ma misc destul de lejer in pozitia "lady on top", pozitie care femeii ii este mult mai usor sa-si indrume partenerul catre punctele ei de excitatie. In cazul in care vizitezi o fata, nu are importanta varsta,  si doresti doar satisfacerea placerilor tale este clar ca in anumite pozitii, actul sexual in sine devine putin cam banal :D  

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Anonno, baba senila si besinoasa, cum adica imi lipseste podoaba capilara?! Capu' ala care ti l-am dat :blowj0b e si normal sa fie chel ca doar oi fi eu hipiot, dar sunt pedant, ce plm!  :giggle:

Ba Sile, ba baiatule, tu sa stai acasa sa nu te prind in ograda Anonnii ca arunc cu broaste dupa tine! =))

Postat

Anonno, baba senila si besinoasa, cum adica imi lipseste podoaba capilara?! Capu' ala care ti l-am dat :blowj0b e si normal sa fie chel ca doar oi fi eu hipiot, dar sunt pedant, ce plm!  :giggle:

Ba Sile, ba baiatule, tu sa stai acasa sa nu te prind in ograda Anonnii ca arunc cu broaste dupa tine! =))

ba nene da ce aveti ma toti cu mine?

Postat

aoleu dar ce finalizare exploziva am avut la tine dupa oralul ala.sa moara fratii mei daca nu miai facut unul din cele mai bune examene orale din viata mea

Postat

Anonno, baba senila si besinoasa, cum adica imi lipseste podoaba capilara?! Capu' ala care ti l-am dat :blowj0b e si normal sa fie chel ca doar oi fi eu hipiot, dar sunt pedant, ce plm!  :giggle:  Hai , lindicutz, oi fi eu basinoasa dar senila, nope, daca iti atingeam , macar cu varful limbi capul, jur ca nu te uitam asa usor =)) ... dar ghinionul a facut sa ai parte sa auzi doar zgomotul basinilor =)) motiv pentru care tind sa cred ca numai alea te-au facut sa crezi ca visul tau a fost real =)) daca stiam, bagam si odorizant in ele =))

Postat

Domnu Vasile seamana cu celebrul Jerryca tot mai mult. "daca voi nu ma vreti, eu va vreau" citat din Vasile.

nu stiu despre cine vorbesti dar parerea ta nu ma intereseaza. asa cum si tu te prefaci ca nu esti interesat de ce zic eu, asa ma prefac si eu.

Anonno, baba senila si besinoasa, cum adica imi lipseste podoaba capilara?! Capu' ala care ti l-am dat :blowj0b e si normal sa fie chel ca doar oi fi eu hipiot, dar sunt pedant, ce plm!  :giggle:  Hai , lindicutz, oi fi eu basinoasa dar senila, nope, daca iti atingeam , macar cu varful limbi capul, jur ca nu te uitam asa usor =)) ... dar ghinionul a facut sa ai parte sa auzi doar zgomotul basinilor =)) motiv pentru care tind sa cred ca nunai alea te-au facut sa crezi ca visul tau a fost real =)) 

adica nici tu nu ma crezi ca am fost la tine? sau nu am inteles eu bine ce ai vrut sa zici?

vezi ca eu sunt mai prost aasa, mai taran.

Postat

nu stiu despre cine vorbesti dar parerea ta nu ma intereseaza. asa cum si tu te prefaci ca nu esti interesat de ce zic eu, asa ma prefac si eu.

adica nici tu nu ma crezi ca am fost la tine? sau nu am inteles eu bine ce ai vrut sa zici?

vezi ca eu sunt mai prost aasa, mai taran.

Vasilica, nu vezi ca-i raspundeam lui Lindicutz? (pup chelia lui) ca ajunse omul pe litoral cu peripetii cu tot =)) si a ramas in stadiul de vise ero(t)ice cu juma de litoral =))

Postat

doamna, ti-am zis ca sunt mai slab de cap. deci, trebuie sa fii mai explicita cu mine

Postat

Anonno, baba senila si besinoasa, cum adica imi lipseste podoaba capilara?! Capu' ala care ti l-am dat :blowj0b e si normal sa fie chel ca doar oi fi eu hipiot, dar sunt pedant, ce plm!  :giggle:  Hai , lindicutz, oi fi eu basinoasa dar senila, nope, daca iti atingeam , macar cu varful limbi capul, jur ca nu te uitam asa usor =)) ... dar ghinionul a facut sa ai parte sa auzi doar zgomotul basinilor =)) motiv pentru care tind sa cred ca numai alea te-au facut sa crezi ca visul tau a fost real =)) daca stiam, bagam si odorizant in ele =))

Adica cum, ala a fost numai un vis... Ai de plm ce-am imbatranit! :(

... ... ... ajunse omul pe litoral cu peripetii cu tot =)) si a ramas in stadiul de vise ero(t)ice cu juma de litoral =))

Las' ca ma revansez eu la anu'... si la multi ani! :P

Postat

eu imi amintesc foarte bine. vezi ca ciocolata cica face bine la memorie

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.