Sari la conținut

0724147571

Postări Recomandate

• Oras:Micul Paris
Postat

Am vrut eu sa o vizitez azi, am sunat-o aseara ca sa ma informez, voce draguta si politicoasa la telefon (nu are WhatsApp si nu raspunde la sms), s-a recomandat Daniela, preturi 100 fin. / 200 ora, servicii basic - oral protejat (neprotejatul este extra 50 lei) si normal protejat, sarutari doar pe corp (fara FK), anal nu mai face - lucreaza si pe programari, dar stabilite numai in ziua respectiva.

Asa ca o sun din nou  azi, aflu ca e libera de la ora convenabila pentru mine, dar, nestiind ce o sa gasesc, ii spun ca as vrea sa stabilim numai pentru 30 de minute, urmand sa prelungim la o ora daca totul e ok.

Si imi raspunde ca e ok, numai ca trebuie sa stiu ca la ea finalizarea nu e in niciun caz 30 de minute, ci maxim 10-15 minute!!

Desi imi venea sa-i inchid direct telefonul, am incercat totusi sa argumentez, explicandu-i bland ca asta nu face impresie buna, insa in momentul ala si-a asprit vocea si a ridicat tonul - deja nu mai suna deloc asa de dragut! - si mi-a replicat ca astea sunt conditiile ei, daca vreau bine, daca nu...

La care, va dati seama, m-am scuzat politicos si i-am spus ca ma mai gandesc.

Acum imi pare rau ca nu am avut inspiratia sa o intreb cate minute este ora, la ea...

Deci, din pacate, fata este pe modul fast-fuck si, din punctul meu de vedere, de evitat.

• Like 4
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Multumim frate pentru edificare. Pacat , arata bine.

• Like 1
Postat

Multumim frate pentru edificare. Pacat , arata bine.

Da, mare pacat pentru ca ramasesem fara variante pentru weekend-ul asta (multe fete plecate in vacanta!) si chiar imi pusesem ceva sperante in aceasta noua "descoperire" :(

Fata are poze si pe un alt site, unde arata chiar mai bine (le pun si aici).

Macar ti-a zis de la inceput conditiile, nu ca altele care te anunta cand esti cu pula in pizda.

Intr-adevar, aici a fost totusi ok.

post-273109-0-80280500-1598091431_thumb.jpg

post-273109-0-53360300-1598091442_thumb.jpg

post-273109-0-51446500-1598091452_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Stai ca o ajut eu sa fie mai politicoasa si sa renunte la arfe!

Il invat eu pe steinback ce inseamna sa fie el peste copil prost!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...