Sari la conținut

Andra super sexy, 25 de ani, 0737812544, Decebal

Postări Recomandate

• Telefon: ...
  • Oras:Bucuresti
Postat

disponibila azi pana la ora 18 :*

Postat

disponibila azi pana la 18 :*

Postat

post-95532-0-48818700-1484549617_thumb.jpg

• Like 7
Postat

De cateva saptamani incerc sa luam legatura (telefon, SMS, PM), nici un raspuns (la fel ca si cu Andreea Studenta)..

• Minus 2
Postat

De cateva saptamani incerc sa luam legatura (telefon, SMS, PM), nici un raspuns (la fel ca si cu Andreea Studenta)..

Andra arata bine, dar sta foarte prost la capitolul marketing si comunicare. Da-i SMS si spune-i in ce interval orar poate sa te contacteze (probabil tot prin SMS). Daca nu ii specifici nu poate da SMS cand ii trece ei prin cap. Daca nu stie marketing, hai sa o ajutam noi. Poti chiar sa ii spui cand o vezi ca trebuie sa isi imbunatateasca comunicarea cu clientii. 

• Like 1
Postat

Andra arata bine, dar sta foarte prost la capitolul marketing si comunicare. Da-i SMS si spune-i in ce interval orar poate sa te contacteze (probabil tot prin SMS). Daca nu ii specifici nu poate da SMS cand ii trece ei prin cap. Daca nu stie marketing, hai sa o ajutam noi. Poti chiar sa ii spui cand o vezi ca trebuie sa isi imbunatateasca comunicarea cu clientii. 

Nici la PM nu am avut sanse...o sa incerc din nou prin SMS. Probabil are agenda FULL ca si Andreea Studenta (pe ultima, de 1 an tot incerc sa obtin o programare).

• Minus 2
Postat

Nici la PM nu am avut sanse...o sa incerc din nou prin SMS. Probabil are agenda FULL ca si Andreea Studenta (pe ultima, de 1 an tot incerc sa obtin o programare).

Nu are. Nu stie sa comunice. Lasa ca deschid acum un topic la orientare si consiliere ca se pare ca e problema generala la ele. Sa se uita la Andra de la Mega Mall si sa ia exemplu. 

Postat

disponibila :*

Ma poti programa pe vineri, dupa amiaza?

• Minus 2
Postat

desigur.

la ce ora doresti, in intervalul 11-16?

Postat

desigur.

la ce ora doresti, in intervalul 11-16?

Vorbim in privat. Ti-am dat raspuns, Multumesc!

• Minus 2
Postat

disponibila azi pana la 16 :*

• Oras:Here and there
  • Oras:Here and there
Postat

Trebuie un plan de marketing detaliat, cu branding, B2C, bounce rate, engagement rate, conversion rate, copy writing(stai, ca asta exista). Sa vezi apoi return of investment :))

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Stimati colegi,dameza imi place din poze...dar...e frumoasa la fata?

Postat

Chestia asta este subiectivă, zic eu. Eu o consider frumușică la față (altfel făceam stânga îmrejur). Este genul de fată după care m-aș întoarce din drum, ca să trec pe lânga ea încă o dată pentru a-i admira fața mai atent. Alții ar considera-o urâtă cu spume... Depinde de gusturile fiecăruia.

Am fost la ea astă vară, dar n-am apucat să fac recenzie. Am zis să mai merg o dată întâi și... surpriză, era plecată. Când revin, fac și recenzia. Cât mai curând, zic eu.

Postat

Mie mi se pare frumusica. Ai intoarce oricum capul dupa ea pe strada. :) Eu asa zic. 

• Like 1

Postat

disponibila azi cateva ore

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...