nicolle201 Reputație: 48 Postat August 11, 2020 Postat August 11, 2020 Buna , ma numesc Nicolle , am 19 ani, 1,53 înălțime , 53kg, șatena ,ochii albaștrii . Sunt noua in oras! Sunt o fire sociabilă si cu mult bun simt ! Servicii : oral si normal . -100 finalizarea , 200 ora. Oral protejat sau neprotejat in funcție de igiena ; Normal protejat 69; Fk (in funcție de igiena ) -50 extra ; Masaj de relaxare doar la ora ; Uro -50 extra Te astept la mine sa petrecem clipe de neuitat , pentru mai multe detalii sau programări puteți sa ma contactați la numărul de telefon afișat sau pe whatsApp. Sunt deschisă de a incerca lucruri noi si sa iti îndeplinesc fanteziile (in limita bunului simt ) Pupici ❤️ Locație langa hotel Ciresica ! ❤️
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 11, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat August 11, 2020 Buna , ma numesc Nicolle , am 19 ani, 1,53 înălțime , 53kg, șatena ,ochii albaștrii .Sunt noua in oras! Sunt o fire sociabilă si cu mult bun simt !Servicii : oral si normal . -100 finalizarea , 200 ora.Oral protejat sau neprotejat in funcție de igiena ;Normal protejat69;Fk (in funcție de igiena ) -50 extra ;Masaj de relaxare doar la ora ;Uro -50 extraTe astept la mine sa petrecem clipe de neuitat , pentru mai multe detalii sau programări puteți sa ma contactați la numărul de telefon afișat sau pe whatsApp. Sunt deschisă de a incerca lucruri noi si sa iti îndeplinesc fanteziile (in limita bunului simt )Pupici â¤ï¸Locație langa hotel Ciresica !â¤ï¸ Bine ai venit pe forumul din Constanta 🤗🤗🤗. Finalizare orala? 1
cristilazu Reputație: 106 Postat August 12, 2020 Postat August 12, 2020 welcome to the jungle, ce cauti tigri sau lei? 1
machedonul07 Reputație: 11 Postat August 12, 2020 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat August 12, 2020 Oare o avea experienta? Pare neinteresanta, din poze.... Si pitica ! 1
nicolle201 Reputație: 48 Postat August 12, 2020 Autor Postat August 12, 2020 Buna . Eu aleg sa fiu putin mai simpla , si plăcută prin modul meu de a fi, asta nu inseamna ca sunt neinteresanta ! ❤️Mersi oricum, te pup!
nicolle201 Reputație: 48 Postat August 12, 2020 Autor Postat August 12, 2020 â¤ï¸buna , eu sunt noua pe aici. Sper sa ma împrietenesc cu voi cat mai curând .😘 va pup!
vitceibo Reputație: 4071 Postat August 12, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 12, 2020 ❤buna , eu sunt noua pe aici. Sper sa ma împrietenesc cu voi cat mai curând . va pup!buna ,copila tinara , eu sint mai vechi pe aici si obisnuiesc sa verific intotdeauna fetele noi .cu multe dintre ele ma imprietenesc rapid , in cazul in care sint fete de treaba si ascultatoare .din nefericire , pozele tale nu mi-au captat atentia , dar e ceva care banuiesc eu s-ar putea sa ma intereseze , nu stiu de ce , simt ca ai labiile roz si mai lunguiete , gresesc? 1
gurrul Reputație: 270 Postat August 12, 2020 Oras:madagascar Oras:madagascar Postat August 12, 2020 ce s alea labii??? :rax2 :rax2 1
vitceibo Reputație: 4071 Postat August 12, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 12, 2020 ce s alea labii??? :rax2 :rax2moturi de curcan 1
gurrul Reputație: 270 Postat August 12, 2020 Oras:madagascar Oras:madagascar Postat August 12, 2020 si moturile? curcan? penes curcanul?? 1
vitceibo Reputație: 4071 Postat August 12, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 12, 2020 ne spune ea daca e asa... 1
gica 1955 Reputație: 4371 Postat August 12, 2020 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat August 12, 2020 si moturile? curcan? penes curcanul?? pasaricile in mod traditional au cioc ...dar sunt unele mai speciale care au "buze" ...."buzele" acelea se numesc labii bine acum sa nu crezi ca pasaricile astea sunt pe cale de disparitie ....nu ,se gasesc destule dar sunt din ce in ce mai scumpe spre deosebire de o alta specie ....cucii care sunt foarte ieftini 1
nicolle201 Reputație: 48 Postat August 12, 2020 Autor Postat August 12, 2020 buna ,copila tinara , eu sint mai vechi pe aici si obisnuiesc sa verific intotdeauna fetele noi .cu multe dintre ele ma imprietenesc rapid , in cazul in care sint fete de treaba si ascultatoare .din nefericire , pozele tale nu mi-au captat atentia , dar e ceva care banuiesc eu s-ar putea sa ma intereseze , nu stiu de ce , simt ca ai labiile roz si mai lunguiete , gresesc? Ai dreptate ! ❤️
vitceibo Reputație: 4071 Postat August 12, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 12, 2020 daca nu minti si asa e ,inseamna ca trebuie sa ne cunoastem cit mai rapid . 69 iti place ? sincer.
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 12, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat August 12, 2020 daca nu minti si asa e ,inseamna ca trebuie sa ne cunoastem cit mai rapid . 69 iti place ? sincer.Ai luat o la interogatoriu maestre? glumesc 1
nicolle201 Reputație: 48 Postat August 12, 2020 Autor Postat August 12, 2020 daca nu minti si asa e ,inseamna ca trebuie sa ne cunoastem cit mai rapid . 69 iti place ? sincer.Daca tie iti face placere , desigur si mie ❤️
nicolle201 Reputație: 48 Postat August 12, 2020 Autor Postat August 12, 2020 Ai luat o la interogatoriu maestre? glumescNu ma deranjează , raspund la toata lumea in funcția bunului simt !❤️
vitceibo Reputație: 4071 Postat August 12, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 12, 2020 Daca tie iti face placere , desigur si mie ❤️te-am trecut pe lista de prioritati , unde ai locatia ? cit timp avem pt o finalizare ?te vreau pe tocuri ,. sint un client f serios, nu fac misto.
vitceibo Reputație: 4071 Postat August 12, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 12, 2020 Nu ma deranjează , raspund la toata lumea in funcția bunului simt !❤️bravo , esti binecrescuta . 1
vitceibo Reputație: 4071 Postat August 12, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 12, 2020 Daca tie iti face placere , desigur si mie ❤️bai sa-mi fut una , esti si foarte diplomata , raspuns corect , ma uimesti. 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 12, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat August 12, 2020 bai sa-mi fut una , esti si foarte diplomata , raspuns corect , ma uimesti. Maestre ești în pole position....se vede că are bun simț și diplomația.. 1
vitceibo Reputație: 4071 Postat August 12, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 12, 2020 hai sa-ti spun ceva, foarte putine dintre fetele care incep sa scrie pe forum ,sint primite cu gingasie , majoritatea sint facute praf de la primele postari . nu de mine, ci de altii .sint tare curios cit timp va mai dura pina sar sacalii pe tine. sau pe mine..
vitceibo Reputație: 4071 Postat August 12, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 12, 2020 Maestre ești în pole position....se vede că are bun simț și diplomația..draga lex, daca iti place si tie de ea , sari pe cai si fa-i o vizita ,eu nu pot acum , in mod normal eram deja cu ea in pat daca aveam liber acum dar ...rupe tu gura tirgului , din experienta mea ,e o mare smecherie sa prinzi noutatile de cum apar , dupa citeva zile de lucru, se mai acresc, nu prea mai au chef, se plafoneaza , obosesc,etc.
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 12, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat August 12, 2020 draga lex, daca iti place si tie de ea , sari pe cai si fa-i o vizita ,eu nu pot acum , in mod normal eram deja cu ea in pat daca aveam liber acum dar ...rupe tu gura tirgului , din experienta mea ,e o mare smecherie sa prinzi noutatile de cum apar , dupa citeva zile de lucru, se mai acresc, nu prea mai au chef, se plafoneaza , obosesc,etc.Din păcate nu pot,serviciul bata l vina in alta ordine de idei nu am spus o cu răutate ci că o forma de respect.. toate cele bune 1
vitceibo Reputație: 4071 Postat August 12, 2020 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 12, 2020 Din păcate nu pot,serviciul bata l vina in alta ordine de idei nu am spus o cu răutate ci că o forma de respect.. toate cele bunenici eu , nu insinuam altceva , si eu te respect, doar mi-am permis sa te sfatuiesc de bine .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum