Sari la conținut

Postări Recomandate

Va rugam sa renuntati la aceste semnaturi, ar fi fost ok sa exista posibilitatea de hide. Pe telefon este si mai rau! :)

Din cate stiu eu se poate ascunde semnatura. Nu mai stiu cum se face, dar am gasit odata un buton, ceva. Poate sesizeaza si altii ca nu e ok si atunci am sa renunt si eu. Poate odata cu noul regulament... Dati-i un PM lu' PUNKerul ala, ca ma dispera, si apoi o scot si eu.

Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Din cate stiu eu se poate ascunde semnatura. Nu mai stiu cum se face, dar am gasit odata un buton, ceva. Poate sesizeaza si altii ca nu e ok si atunci am sa renunt si eu. Poate odata cu noul regulament... Dati-i un PM lu' PUNKerul ala, ca ma dispera, si apoi o scot si eu.

Butonul x e chiar langa semnatura, invizibil, dar daca tragi  cursorul spre zona de sub linia de sub postare, pe imaginea din semnatura apare.. si click... cred ca se poate seta si din profil, parca asa imi aduc aminte

Edit: verificat, da, se poate seta si in profil.. bagi userul in lista de ignore si bifezi  doar semnatura ca element de ignorat

• Like 1
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Ma dispera PISICUTS. La maxim, fara numar .

Cand banezi pe cate unu, lasa nene sa vedem si noi motivu' ,baga o manea sau un comentariu scris cu rosu. Sa stim si noi motivul sau sa ne amuzam, daca e cazul .

pre_1389587837__meanwhile-in-russia-27.j

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Pe mine ma dispera cand intru pe 1 topic de la Discutii Libere, iar dupa 2-3 posturi, deja se vorbeste de altele, total irelevante. Chestii care nu au absolut nici o legatura cu topicul, sunt doar de dragul de a fi postate.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Fantasma - vezi raspunsul meu de pe topicul suzetei - suna cam ca un "de ce?" mai, hmm... treaz? :)

Sanctus - juriile inca delibereaza.

Mai deunazi discutam cu Preacuviosu', pe undeva printr-un topic de pe-aci, despre aplicabilitatea unei sectiuni gen wiki-trolls - o legenda (in sens explicativ), unde sa se dezbata, elucideze si expliciteze cine-i cine pe Nimfomane.

Se baga cineva in comisia de expertiza?

Link spre comentariu

Pana azi nu ma dispera nimic,de azi ma dispera bagaboantele care se spala pe cap(nu in cap) cu sampon de 150 ron :)

Eu am zis ca e doar un exemplu ...   :)  dar ma bucur ca te dispera   :)

Curios sau nu , " bagaboantele " nu a produs nici un deranj :D :D 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...