Andrei96 Reputație: 248 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Da' fii atent,noi taiem,noi spanzuram acolosa plm,moca,nu cu 300 de euroi cum o arde PIsicuts cu fetele Pune-l pe Xoxo director de imagine la toping si cu drepturi depline Succesuri sa avem! cu cine ti-ai bagat in car si tu...cu asta care e sluga in casa? Xoxo...da,e smeker...dar lasa-i pe descultii astia! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 cu cine ti-ai bagat in car si tu...cu asta care e sluga in casa? Xoxo...da,e smeker...dar lasa-i pe descultii astia! in car=cocar? (rromales)in car=auto?sau in card? expliciteaza-mi,te rog frumos! Stai cuminte ca nu e chiar asa,aparentele inseala 1 1 Link spre comentariu
Andrei96 Reputație: 248 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 in car=cocar? (rromales)in car=auto?sau in card? expliciteaza-mi,te rog frumos! Stai cuminte ca nu e chiar asa,aparentele inseala stii cum se spune...cu cine umbli te asemeni!ti-am dat un sfat...sa nu te faci de ras!CARDASIE,ai inteles? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 stii cum se spune...cu cine umbli te asemeni!ti-am dat un sfat...sa nu te faci de ras!CARDASIE,ai inteles?OK,merci! Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 cu cine ti-ai bagat in car si tu...cu asta care e sluga in casa? Xoxo...da,e smeker...dar lasa-i pe descultii astia! Posteza de pe contul albastru Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Da' fii atent,noi taiem,noi spanzuram acolosa plm,moca,nu cu 300 de euroi cum o arde PIsicuts cu fetele Pune-l pe Xoxo director de imagine la toping si cu drepturi depline Succesuri sa avem! Ok , Xoxo director de imagine si Barbugiu' director executiv.Sa fie intr-un ceas bun ! Link spre comentariu
NEI_U Reputație: 350 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418° Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418° Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 ma dispera ca toata lumea e' la fazanfazan din 4.....fazan din coispe..... plm Ioana doarme pa eaSiana e' plecatace-ai zice de un fazan din 13 litere ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 ce-ai zice de un fazan din 13 litere ?Facem Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Prea multi fazani! 6 14 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Prea multi fazani!Au venit in zbor de la vecini Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 S-a deschis sezonul de vanatoare? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 S-a deschis sezonul de vanatoare?Da..... trag astia din toate directiile Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Si din toate pozitiile. Link spre comentariu
Andrei96 Reputație: 248 Postat Noiembrie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Posteza de pe contul albastru Esti fumat asa dimineata? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Esti fumat asa dimineata? Da' un bip....... te sun eu 1 Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Nu mai stiu unde a postat Sorina4u despre vecinii zgomotosi, s-o intreb daca s-a razbunat. 2 Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Zi-mi cu pickhammerul ca sunt disperat. Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Ma dispera apelativul "prietene". Uite de ce: Necunoscutul: - prietene, ai o țigară? Muistul din trafic cu mâna pe rangă: -prietene... Deșteptul care vrea sa-ti demonstreze ca el are dreptate: -prietene... Unu' care a iesit recent din pârnaie: -pretenaș... Un amic pe care nu l-ai mai vazut din generala, un ratat care nu ti-a fost coleg: - prietene, ai ceva pentru mine? 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Buna asta, prietene! 8 2 Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 am constatat ca toți vor să le fie suptă pula dar nu vor să sugă pula așa că trebuie să vină cineva să le dea la toți purcelușii țâțâ Link spre comentariu
tudor_on Reputație: 184 Postat Ianuarie 6, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 ma dispera ca toata lumea e' la fazan Stai sa vezi evolutie peste 1-2 ani, selfie (video) - laba in 5 miscari )) Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Ma dispera apelativul "prietene". Uite de ce: Necunoscutul: - prietene, ai o țigară? Muistul din trafic cu mâna pe rangă: -prietene...Deșteptul care vrea sa-ti demonstreze ca el are dreptate: -prietene...Unu' care a iesit recent din pârnaie: -pretenaș...Un amic pe care nu l-ai mai vazut din generala, un ratat care nu ti-a fost coleg : - prietene, ai ceva pentru mine? Lasa, ca voi valcenii o aveti si pe aia cu 'ba tata', chestii de superioritate and stuff! Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 ?ed ec, vrei doza mea de stylnox? te pot pune în contact cu dealerul meu (l-ai văzut deja, e un pretty boy....ce mai...john wayne) Link spre comentariu
honeybadger Reputație: 80 Postat Ianuarie 7, 2015 Oras:Africa Oras:Africa Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Ma dispera indubitabil momentan!Mai purine postari cred ca ar fi decent! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum