gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 eram sigura ca zici ceva de genul,da-te-ncolo de simpatic .cu ce papi rata si mie-mi placeLa restaurant, cu furculita. Acasa, cu mana. Recomand piept de rata glasat cu garnitura de legume, iar din restul o ciorbita! 2 Link spre comentariu
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 fac urat de la ea ma excit in draci,seriosOi fi ceva neam de felina? Oricum, bine de stiut 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 uniunea europeană Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Ceaimă? Dă la ciumperci? 4 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 picon.... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Uat? Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Ceaimă? Dă la ciumperci? crecă Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Ma dispera calcarul din apa ! MA DISPERAAAA ! Lasa bautul, ca nu beau, dar la developat, la urma dupa clatire, dupa ce se usuca filmul stai nene si da cu pielea de caprioara pe film pana dispar petele. Nu, petele nu ies in Photoshop cu functia spot healing, sau nu ies in totalitate ! :no2 La ce bun atat de mult calcar in apa !?! 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Instalație de dedurizare. Sunt și mai mici, de apartament. 4 1 Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Ma dispera calcarul din apa ! MA DISPERAAAA ! Lasa bautul, ca nu beau, dar la developat, la urma dupa clatire, dupa ce se usuca filmul stai nene si da cu pielea de caprioara pe film pana dispar petele. Nu, petele nu ies in Photoshop cu functia spot healing, sau nu ies in totalitate ! :no2 La ce bun atat de mult calcar in apa !?! Are destul de mult si apa plata, in schimb cea mai mica proportie de clor am gasit la apa unui izvor ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Instalație de dedurizare. Sunt și mai mici, de apartament.Mda, pana la urma e de luat in calcul ! Are destul de mult si apa plata, in schimb cea mai mica proportie de clor am gasit la apa unui izvor !Evident, e super, dar... uh... nu ma pot duce cu laboratorul foto la izvor, mai ales in miez de iarna ! :laugh2 3 Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Mda, pana la urma e de luat in calcul ! Evident, e super, dar... uh... nu ma pot duce cu laboratorul foto la izvor, mai ales in miez de iarna ! :laugh2 Evident, eu o foloseam pentru consum ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Evident, eu o foloseam pentru consum !Dap, pentru consum e cea mai buna apa, cel putin alea din zona Rm.-Valcea, Olanesti, Calimanesti, Vatra-Dornei, Slanic-Prahova, SLanic-Moldova, Baile Herculane si izvoarele de la munte INCA e curata si potabila ! 1 Link spre comentariu
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Dap, pentru consum e cea mai buna apa, cel putin alea din zona Rm.-Valcea, Olanesti, Calimanesti, Vatra-Dornei, Slanic-Prahova, SLanic-Moldova, Baile Herculane si izvoarele de la munte INCA e curata si potabila ! Eu vorbesc de un izvor din Retezat, a fost o perioada cand treceam des si faceam provizii, dar , nici aia n-o poti pastra la nesfarsit. Oricum cunosc ceva oameni pe la laboratoare si garanteaza , in plus e chiar buna ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Eu vorbesc de un izvor din Retezat, a fost o perioada cand treceam des si faceam provizii, dar , nici aia n-o poti pastra la nesfarsit. Oricum cunosc ceva oameni pe la laboratoare si garanteaza , in plus e chiar buna !Da, stiu, e foarte buna apa de acolo ! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum