Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

eram sigura ca zici ceva de genul,da-te-ncolo de simpatic .cu ce papi rata si mie-mi place

La restaurant, cu furculita. Acasa, cu mana.

Recomand piept de rata glasat cu garnitura de legume, iar din restul o ciorbita!

post-189927-0-36705500-1452011533_thumb.jpg

post-189927-0-55714900-1452011526_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ma dispera calcarul din apa ! MA DISPERAAAA ! Lasa bautul, ca nu beau, dar la developat, la urma dupa clatire, dupa ce se usuca filmul stai nene si da cu pielea de caprioara pe film pana dispar petele. Nu, petele nu ies in Photoshop cu functia spot healing, sau nu ies in totalitate ! :no2 :no2 La ce bun atat de mult calcar in apa !?!  :ewpu  :ewpu  :ewpu  :cry2  :angry 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Lost in the wind

Ma dispera calcarul din apa ! MA DISPERAAAA ! Lasa bautul, ca nu beau, dar la developat, la urma dupa clatire, dupa ce se usuca filmul stai nene si da cu pielea de caprioara pe film pana dispar petele. Nu, petele nu ies in Photoshop cu functia spot healing, sau nu ies in totalitate ! :no2 :no2 La ce bun atat de mult calcar in apa !?!  :ewpu  :ewpu  :ewpu  :cry2  :angry 

Are destul de mult si apa plata, in schimb cea mai mica proportie de clor am gasit la apa unui izvor !

Link spre comentariu
Vizitator

Instalație de dedurizare. Sunt și mai mici, de apartament.

Mda, pana la urma e de luat in calcul !

Are destul de mult si apa plata, in schimb cea mai mica proportie de clor am gasit la apa unui izvor !

Evident, e super, dar... uh... nu ma pot duce cu laboratorul foto la izvor, mai ales in miez de iarna ! :laugh2 :laugh2 :blushing2

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator

Evident, eu o foloseam pentru consum !

Dap, pentru consum e cea mai buna apa, cel putin alea din zona Rm.-Valcea, Olanesti, Calimanesti, Vatra-Dornei, Slanic-Prahova, SLanic-Moldova, Baile Herculane si izvoarele de la munte INCA e curata si potabila !

• Like 1
Link spre comentariu

Dap, pentru consum e cea mai buna apa, cel putin alea din zona Rm.-Valcea, Olanesti, Calimanesti, Vatra-Dornei, Slanic-Prahova, SLanic-Moldova, Baile Herculane si izvoarele de la munte INCA e curata si potabila !

Eu vorbesc de un izvor din Retezat, a fost o perioada cand treceam des si faceam provizii, dar , nici aia n-o poti pastra la nesfarsit. Oricum cunosc ceva oameni pe la laboratoare si garanteaza , in plus e chiar buna !

Link spre comentariu

Vizitator

Eu vorbesc de un izvor din Retezat, a fost o perioada cand treceam des si faceam provizii, dar , nici aia n-o poti pastra la nesfarsit. Oricum cunosc ceva oameni pe la laboratoare si garanteaza , in plus e chiar buna !

Da, stiu, e foarte buna apa de acolo !

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...