exualexu24 Reputație: 25 Postat Ianuarie 13, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 Și eu care ziceam ca duminica vin la tine 🥲 Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6873 Postat Ianuarie 14, 2023 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Bună dimineața, disponibilă pănă la ora 18:00!!😘😘 Ultima zi in Oradea, va pup dulce!!💋💋 1 2 Link spre comentariu
maugym Reputație: 299 Postat Ianuarie 14, 2023 Partajează Postat Ianuarie 14, 2023 Din fericire ieri am reușit să am o întâlnire cu Bryana Din păcate azi pleacă. Sper să nu stai departe de noi mult timp... Așa....deci ieri am avut norocul să fie putin timp și pentru mine, programare prin whatsapp alaltăieri, cofirmat cu 1 ora inainte, totul super frumos, elegant. ( aviz fetelor care nu folosesc whatsapp-ul). Zona Oneștilor pentru mine catastrof.... Locatia, apartament frumos curat utilat elegant, baia dotată cu tot ce e nevoie. Bryanna...... zână.....aspect, comportament, atitudine igienă....high class. Acțiunea... păcat că a trecut prea repede momentul....după o mică socializare la un pahar de Fanta, că imi era tare poftă🤪 Note? Dacă trebuie,cu placere: Locație 9+ Aspect 9+ Op 9+ Np 9+ Sărut 9+ Timp, vreo 30 de min, amenda 150 Bineinteles că e de recomandat și regret că am descoperit-o doar acum. 2 1 Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6873 Postat Februarie 28, 2023 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Februarie 28, 2023 Hello tuturor, începând de joi voi in Oradea doar pentru 3 zile!!😘😘 Va pup dulce și va doresc o zi frumoasa!!❤️ 2 5 Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 889 Postat Martie 1, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 1, 2023 La 28.02.2023 la 14:54, bryanna a spus: Hello tuturor, începând de joi voi in Oradea doar pentru 3 zile!!😘😘 Va pup dulce și va doresc o zi frumoasa!!❤️ Hai dragă cā te aştpet(ăm) cu drag!😘♥️😍 1 Link spre comentariu
jonsnow1 Reputație: 32 Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 Haideti cu un raspuns va rog, domnisoara asta e genul skinny/ slim ? Nu imi dau seama din poze Link spre comentariu
maugym Reputație: 299 Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 Chiar acum, jonsnow1 a spus: Haideti cu un raspuns va rog, domnisoara asta e genul skinny/ slim ? Nu imi dau seama din poze Nu e skinny, e chiar fix ce trebuie, du-te liniștit la ea, că merită. Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6873 Postat Martie 2, 2023 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Martie 2, 2023 Disponibilă!!🥰🥰🥰 1 3 Link spre comentariu
bossbo Reputație: 34 Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 Salutare băieți Recent am ieșit de la Bryanna ,nu sunt din oras dar aproape fiecare dată am noroc sa ajung la ea când este la Oradea. Programare făcut dimineața prin Wats Up . Despre Bryanna știe toate lumea cât de frumoasa este, ca servicii pt mine 10+, la baie găsești tot ce vrei. Am stat la o finalizare. 150 ron. Pt mine de revenit. Mulțumesc Bryanna,te pup 😘😘 1 2 Link spre comentariu
incepator321 Reputație: 30 Postat Martie 2, 2023 Oras:Botosani Oras:Botosani Partajează Postat Martie 2, 2023 Of, of, of......iar nu reușesc sa te mai prind la Oradea. Ai putea să-mi spui unde te găsesc în următoarea perioada?? Link spre comentariu
betman Reputație: 805 Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 ca si un off topic .prima data cand m am intalnit cu ea lucra pe grigore mosil (parter) avea o colega ohh da frumusica ,blonda cu sani foarte faine (cu Bryanna nu m am intalnit inainte de sedinta ,aveau 2 camere si cred ca avea pe cineva).cand am iesit de la colega sa ea statea la o masa in chiloti cu sanii frumosii la vedere chiar daca iesisem de la colega sa deja simteam ca mi se intereste din nou! direct la ea m am dus si l am rugat sa ma lase sa pun mana pe sanii eii exceptionali si ghici ce??? fara sa faca mofturi sau ceva mi a lasat .E o fata f ok mergeti linistiti Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6873 Postat Martie 2, 2023 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Martie 2, 2023 Acum 12 minute, betman a spus: ca si un off topic .prima data cand m am intalnit cu ea lucra pe grigore mosil (parter) avea o colega ohh da frumusica ,blonda cu sani foarte faine (cu Bryanna nu m am intalnit inainte de sedinta ,aveau 2 camere si cred ca avea pe cineva).cand am iesit de la colega sa ea statea la o masa in chiloti cu sanii frumosii la vedere chiar daca iesisem de la colega sa deja simteam ca mi se intereste din nou! direct la ea m am dus si l am rugat sa ma lase sa pun mana pe sanii eii exceptionali si ghici ce??? fara sa faca mofturi sau ceva mi a lasat .E o fata f ok mergeti linistiti Buna, cred ca ma confuzi, nu am muncit niciodată in acea locație și niciodată nu am avut colega! Link spre comentariu
betman Reputație: 805 Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 hmm scuze chiar te am confundat cu ea asa ca o sa ti datorez cu o vizita ! 1 Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6873 Postat Martie 3, 2023 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Martie 3, 2023 Hello, disponibilă!!💋💋💋 4 Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6873 Postat Martie 4, 2023 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Martie 4, 2023 Hello tuturor, astăzi este ultima zi in Oradea!!💋💋 Kiss🥰🥰 1 3 Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6873 Postat Martie 4, 2023 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Martie 4, 2023 La 02.03.2023 la 12:45, bossbo a spus: Salutare băieți Recent am ieșit de la Bryanna ,nu sunt din oras dar aproape fiecare dată am noroc sa ajung la ea când este la Oradea. Programare făcut dimineața prin Wats Up . Despre Bryanna știe toate lumea cât de frumoasa este, ca servicii pt mine 10+, la baie găsești tot ce vrei. Am stat la o finalizare. 150 ron. Pt mine de revenit. Mulțumesc Bryanna,te pup 😘😘 Mulțumesc frumos, te pup dulce! Link spre comentariu
cocos75 Reputație: -7 Postat Martie 5, 2023 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Martie 5, 2023 Dominare faci? Ai vreo nuielușă? 😍 Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6873 Postat Mai 27, 2023 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Mai 27, 2023 Hello tuturor, începând de luni voi fi in Oradea pentru câteva zile!! Va pup și va doresc un weekend plăcut!!💋💋 1 8 Link spre comentariu
Denisboy08 Reputație: 192 Postat Mai 27, 2023 Partajează Postat Mai 27, 2023 Te astept cu drag wikend frumos sa ai Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 889 Postat Mai 27, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 27, 2023 Acum 25 minute, bryanna a spus: Hello tuturor, începând de luni voi fi in Oradea pentru câteva zile!! Va pup și va doresc un weekend plăcut!!💋💋 Super ca ne vizitezi!Te asteptam cu drag!😘 Link spre comentariu
Ninu1989 Reputație: 25 Postat Mai 27, 2023 Oras:Oradea, Timișoara Oras:Oradea, Timișoara Partajează Postat Mai 27, 2023 Acum 1 oră, bryanna a spus: Hello tuturor, începând de luni voi fi in Oradea pentru câteva zile!! Va pup și va doresc un weekend plăcut!!💋💋 Ce ăla lăsat așa jos lăsat între piciorușe 😏 Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6873 Postat Mai 29, 2023 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Mai 29, 2023 Hello, disponibilă pentru programări!!💋💋 1 6 Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6873 Postat Mai 30, 2023 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Mai 30, 2023 Disponibilă pentru programări!!💋💋 1 2 Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 889 Postat Mai 30, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 30, 2023 Buna ziua! Am vizitat pe Bryanna ,este o fata frumoasa si sociabila.Noi ne cunoastem de ceva timp si todeauna m am simtit foarte bine,alatur de ea.ON,NP,FK,150/30.Multumesc frumos,te pup Bryanna draga!😘 2 1 Link spre comentariu
bryanna Reputație: 6873 Postat Mai 31, 2023 Oras:RO Oras:RO Autor Partajează Postat Mai 31, 2023 Heiii, disponibilă!!!💋💋 Kiss 😘😘 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum