Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Cu ocazia asta am sa si raspund celor care doreau sa stie programul de sarbatori:

25, 26, 27 Decembrie, 1, 2, 3 Ianuarie nu vin la birou. In restul zilelor programul este cel deja stiut de majoritatea 9-19.

• Intalniri reusite, fara graba, de o ora sau mai multe...la domiciliul meu, doar pe timpul zilei (L-V:9-19, S:9-15, D: Nu sunt disponibila).

Sunt satena, par lung, 1.60m, 48Kg, 31ani, sanii ii am mici, fundulet frumos!

Zona ICIL, Policlinica 2/Synevo, ca reper!

Doar la ora-200Ron.

Pentru companie intima:
    -sex oral protejat sau neprotejat(daca igiena permite si parul e epilat/tuns),
    -sex normal in toate pozitiile stiute de tine-doar protejat!
    -finalizare orala(doar in cazul in care igiena permite),
    -finalizare corporala,
    -69.

NU FAC: finalizare faciala, DT(nu-mi iese adanc), anal, aniligus, uro, dominare.

Sarbatori fericite tuturor!
  • Like 4
Link spre comentariu

la finalizare nu se pote? daca da si preturile te rog

Nu pot sa spun ca nu fac si exceptii(150lei/fin)...insa prefer ca acele persoane sa le cunosc deja...nu-mi place nici sa ma grabesc si nici sa las impresia ca m-as grabi...cei care ma cunosc, stiu deja ca prefer sa am o mica conversatie inainte...iar actiunea din dormitor sa nu fie "pe repede inainte". 

Un sfarsit de saptamana minunat va urez!

• Like 4
Link spre comentariu

Unul din cadourile mosului a fost criss .. Nici nu stiu ce as putea sa mai spun .. Se stie f bine calitatea serviciilor .. Locatie si tot ce trebuie .. Deci nu isi mai au rostul introducerile ..

Oral : 9,5

Normal 9

Locatie 10

In general 9.5 cred k este nota corecta ..

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin

Sarbatori fericite dragi curvari

Intr-un final am ajuns la crissu si imi pare foarte rau ca nu am ajuns mai de mult.

Sunat programat in 20 de min ajuns in locatie pe care o stiam de cand o avea ca, colega pe larisa, am intrat am baut o cafea, fumat cateva tigari unde ne-am cunoscut mai bine, dupa ceva timp am trecut amandoi la dus si apoi in dormitor unde am avut parte de niste momente unice.

A inceput cu mult fk moment de care am profitat din plin urmat de un 69 ( cand m-am vazut cu pasarica in fata nu stiam cu ce sa incep eram uluit decat de curata, frumoasa si stramta era o adevarata prajitura <3 ), pus caciulita si am trecut la treaba, un misionar in care simteam cum pasarica ei se inclesta pe soldatelul meu combinat cu fk, gemete, dupa un timp trece ea deasupra, simti pur si simplu ca te lipeste de pat si devine una cu tine, schimbari de ritm, mai treceam si eu la treaba, era completarea perfecta, ii cer sa o penetrez pe la spate, se conformeaza si privelistea nu are cum sa nu te motiveze sa vrei sa o posezi cu salbaticie si stie cum sa se aseze incat sa rupi topurile in momentele acelea. Finalizare orala si ceea ce mi-a placut la nebunie nu a sarit repede din pat ci a continuat cu oralul care era BESTIAL!

Acum notele:

Crissu - 10 ( precizez ca imi plac maturele la nebunie si ea si larisa intra in top 3 dameze pe care le-as vizita oricand oriunde la orice ora! )

Oral - 9 ( mi-as fi dorit sa fie muult mai deep dar, nu pot sa neg faptul ca stie ceea ce face si o face bineee )

Normal - 10 ( ii place sa fie penetrata nu iti da senzatia de falsa placere )

Locatie - 10 ( retras, curat, lenjerie curata pe pat, nimic de reprosat )

GFE - 10 ( muuuult FK )

Multumesc pentru aceasta experienta Crissu si cu siguranta voi mai trece pe la tine te pup si sarbatori fericite :*

• Like 11
Link spre comentariu

Nu pot sa spun ca nu fac si exceptii(150lei/fin)...insa prefer ca acele persoane sa le cunosc deja...nu-mi place nici sa ma grabesc si nici sa las impresia ca m-as grabi...cei care ma cunosc, stiu deja ca prefer sa am o mica conversatie inainte...iar actiunea din dormitor sa nu fie "pe repede inainte". 

Un sfarsit de saptamana minunat va urez!

Cupluri accepti?Cam cat ar fi o intalnire?

Link spre comentariu
  • Oras:Tomis Nord
  • Oras:Tomis Nord
Actiunea s-a intamplat in ultimele 48 de ore,nu spun egzact ca sa nu isi dea seama cine sunt :P

Locatia-scrie si in titlul topicului,zona ICIL.

Serviciile presate-oral,putin normal in diferite pozitii,69,FK. 

Aspectul fizic-se vede si in poze,satena, miniona, corp frumos,micuta, frumusica.   

Tarifare-o ora 200 ron.

Note: 

Locatie-9 apartament curat, pat silentios si solid.

Oral- 10 a fost doar in 69,nu am cerut altfel pentru ca eram nerabdator sa ajung intre piciorusele ei.

Normal-10 nici un comentariu,depune efort,contre bune din partea ei.

Atitudine-10 prietenoasa,te face sa te simti bine, este o placere sa vorbesti cu ea pentru ca este o tipa foarte dezghetata.

GFE-10 tandra, dulce,iubibila.

FK-10

Aspect fizic-9 bineinteles ca depinde de gusturi.

Eu o recomand celor ce vor o femeie cu zambet frumos,prietenoasa si corecta :flowers2

Va pupa jan.....jan de la boema. :hihat  

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:fata-n fata cu spatele garii
  • Oras:fata-n fata cu spatele garii

Tot frumoasa ai ramas,zilele astea trebuie sa-ti fac si eu o vizita,mi-e tare dor de tine,te pup dulce Cris.

Poate te prind pe la ea ca-ti crap capu'

Semnat,

Fishyy!!!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...