victor24ct Reputație: -359 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 18, 2015 un milion de like-uri de-as putea.... ti-as da! 1 Link spre comentariu
mihalea Reputație: 83 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Hmmm Crissu cu pozele astea ai bagat baietii in boala 1 Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Cu ocazia asta am sa si raspund celor care doreau sa stie programul de sarbatori:25, 26, 27 Decembrie, 1, 2, 3 Ianuarie nu vin la birou. In restul zilelor programul este cel deja stiut de majoritatea 9-19. Intalniri reusite, fara graba, de o ora sau mai multe...la domiciliul meu, doar pe timpul zilei (L-V:9-19, S:9-15, D: Nu sunt disponibila).Sunt satena, par lung, 1.60m, 48Kg, 31ani, sanii ii am mici, fundulet frumos!Zona ICIL, Policlinica 2/Synevo, ca reper!Doar la ora-200Ron.Pentru companie intima:-sex oral protejat sau neprotejat(daca igiena permite si parul e epilat/tuns),-sex normal in toate pozitiile stiute de tine-doar protejat!-finalizare orala(doar in cazul in care igiena permite),-finalizare corporala,-69.NU FAC: finalizare faciala, DT(nu-mi iese adanc), anal, aniligus, uro, dominare. Sarbatori fericite tuturor! 4 Link spre comentariu
geomihai Reputație: 17 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 18, 2015 la finalizare nu se pote? daca da si preturile te rog Link spre comentariu
mihalea Reputație: 83 Postat Decembrie 18, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 18, 2015 E specificat destul de clar.. Doar la ora Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 19, 2015 la finalizare nu se pote? daca da si preturile te rogNu pot sa spun ca nu fac si exceptii(150lei/fin)...insa prefer ca acele persoane sa le cunosc deja...nu-mi place nici sa ma grabesc si nici sa las impresia ca m-as grabi...cei care ma cunosc, stiu deja ca prefer sa am o mica conversatie inainte...iar actiunea din dormitor sa nu fie "pe repede inainte". Un sfarsit de saptamana minunat va urez! 4 Link spre comentariu
danteluv25 Reputație: 590 Postat Decembrie 21, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Decembrie 21, 2015 REALITATEA ESTE CRUDA ...CRISTINA, ESTI SUPERBA ! Link spre comentariu
gyany 86 Reputație: 14 Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Crissu astăzi pana la ce ora lucrezi...si de la cat începi?te pup Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 23, 2015 In aceasta minunata zi mai stau pana pe la 18.00, desi cu intarziere raspunsul...sunt si maine prezenta la birou incepand cu 9 dimineata. Mosu' sa aduca tuturor exact ceea ce-si doresc! 2 Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Decembrie 24, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Sarbatori fericite si pline de bucurii alaturi de cei dragi 1 Link spre comentariu
andreyu_ct Reputație: 104 Postat Decembrie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Unul din cadourile mosului a fost criss .. Nici nu stiu ce as putea sa mai spun .. Se stie f bine calitatea serviciilor .. Locatie si tot ce trebuie .. Deci nu isi mai au rostul introducerile .. Oral : 9,5 Normal 9 Locatie 10 In general 9.5 cred k este nota corecta .. 2 Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Decembrie 28, 2015 esti la birou azi ? Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Da, sunt! 28,29,30,31decembrie, program 9-18. Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Sarbatori fericite dragi curvari Intr-un final am ajuns la crissu si imi pare foarte rau ca nu am ajuns mai de mult.Sunat programat in 20 de min ajuns in locatie pe care o stiam de cand o avea ca, colega pe larisa, am intrat am baut o cafea, fumat cateva tigari unde ne-am cunoscut mai bine, dupa ceva timp am trecut amandoi la dus si apoi in dormitor unde am avut parte de niste momente unice.A inceput cu mult fk moment de care am profitat din plin urmat de un 69 ( cand m-am vazut cu pasarica in fata nu stiam cu ce sa incep eram uluit decat de curata, frumoasa si stramta era o adevarata prajitura <3 ), pus caciulita si am trecut la treaba, un misionar in care simteam cum pasarica ei se inclesta pe soldatelul meu combinat cu fk, gemete, dupa un timp trece ea deasupra, simti pur si simplu ca te lipeste de pat si devine una cu tine, schimbari de ritm, mai treceam si eu la treaba, era completarea perfecta, ii cer sa o penetrez pe la spate, se conformeaza si privelistea nu are cum sa nu te motiveze sa vrei sa o posezi cu salbaticie si stie cum sa se aseze incat sa rupi topurile in momentele acelea. Finalizare orala si ceea ce mi-a placut la nebunie nu a sarit repede din pat ci a continuat cu oralul care era BESTIAL! Acum notele:Crissu - 10 ( precizez ca imi plac maturele la nebunie si ea si larisa intra in top 3 dameze pe care le-as vizita oricand oriunde la orice ora! )Oral - 9 ( mi-as fi dorit sa fie muult mai deep dar, nu pot sa neg faptul ca stie ceea ce face si o face bineee )Normal - 10 ( ii place sa fie penetrata nu iti da senzatia de falsa placere )Locatie - 10 ( retras, curat, lenjerie curata pe pat, nimic de reprosat )GFE - 10 ( muuuult FK ) Multumesc pentru aceasta experienta Crissu si cu siguranta voi mai trece pe la tine te pup si sarbatori fericite 11 Link spre comentariu
samos Reputație: 34 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Ești pupăcios tare matale. 1 Link spre comentariu
schuster Reputație: 10 Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Nu pot sa spun ca nu fac si exceptii(150lei/fin)...insa prefer ca acele persoane sa le cunosc deja...nu-mi place nici sa ma grabesc si nici sa las impresia ca m-as grabi...cei care ma cunosc, stiu deja ca prefer sa am o mica conversatie inainte...iar actiunea din dormitor sa nu fie "pe repede inainte". Un sfarsit de saptamana minunat va urez!Cupluri accepti?Cam cat ar fi o intalnire? Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 La multi ani! 3 Link spre comentariu
jan de la boema Reputație: -403 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Actiunea s-a intamplat in ultimele 48 de ore,nu spun egzact ca sa nu isi dea seama cine sunt Locatia-scrie si in titlul topicului,zona ICIL. Serviciile presate-oral,putin normal in diferite pozitii,69,FK. Aspectul fizic-se vede si in poze,satena, miniona, corp frumos,micuta, frumusica. Tarifare-o ora 200 ron. Note: Locatie-9 apartament curat, pat silentios si solid. Oral- 10 a fost doar in 69,nu am cerut altfel pentru ca eram nerabdator sa ajung intre piciorusele ei. Normal-10 nici un comentariu,depune efort,contre bune din partea ei. Atitudine-10 prietenoasa,te face sa te simti bine, este o placere sa vorbesti cu ea pentru ca este o tipa foarte dezghetata. GFE-10 tandra, dulce,iubibila. FK-10 Aspect fizic-9 bineinteles ca depinde de gusturi. Eu o recomand celor ce vor o femeie cu zambet frumos,prietenoasa si corecta . Va pupa jan.....jan de la boema. 6 Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Ianuarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Pisic schimba te rog numarul de telefon in 0732447336 2 Link spre comentariu
pasha_man Reputație: 451 Postat Ianuarie 20, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 5.jpg3.jpg Link spre comentariu
dralexandru Reputație: 150 Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Tot frumoasa ai ramas,zilele astea trebuie sa-ti fac si eu o vizita,mi-e tare dor de tine,te pup dulce Cris. 1 Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Multumesc! Link spre comentariu
ala mic Reputație: 215 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:fata-n fata cu spatele garii Oras:fata-n fata cu spatele garii Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Tot frumoasa ai ramas,zilele astea trebuie sa-ti fac si eu o vizita,mi-e tare dor de tine,te pup dulce Cris.Poate te prind pe la ea ca-ti crap capu' Semnat, Fishyy!!! 1 Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 te si urci cu ghetele in pat? (...nu am gasit alta metoda de a formula, dar sper ca e destul de clar...) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum