Sari la conținut

Renesmee 0733898288

pulcher

Postări Recomandate

• Oras:Belorussiya
Postat
5 hours ago, payment said:

Sunt moldoveni clonati, lasa-i, sunt betivi nototii!

Să-ti tragem la muie, și să-i dăm la muie până o dor fălcile p-aia care ți-a tăiat moțul, o știi tu ...

Rasistule, bulangiule.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Sinaia
Postat
Acum 1 oră, danrobert21 a spus:

Să-ti tragem la muie, și să-i dăm la muie până o dor fălcile p-aia care ți-a tăiat moțul, o știi tu ...

Rasistule, bulangiule.

Tu cine pula calului esti bulangiule?

• Minus 2
Postat
Acum 1 oră, danrobert21 a spus:

Rasistule, bulangiule.

Sugi pula neam de manivela moldovean!

• Minus 2
Postat
Acum 2 ore, danrobert21 a spus:

Rasistule, bulangiule.

Ai dreptate, faci de rusine neamul moldovenilor ...jegosule!

• Minus 2
Postat
Acum 2 ore, danrobert21 a spus:

Rasistule, bulangiule.

Ma-ta mi-a supt motul!🤣 Cred si eu ca o cunosti idiotule!🤣🤣🤣

• Minus 2
Postat
Acum 3 ore, alchimist17 a spus:

Sa ne pupi la funduleț pe fiecare in parte. 😘

Sa te pupe taurul in bagau bulangiule nespalat!

• Minus 3
Postat
19 hours ago, payment said:

Tu cine pula calului esti bulangiule?

Eu sunt ala de care ti-a zis ma-ta... stii tu, cand erai mic ....

Ti-am dat un comment si tu mi-ai dat 33 de emoticoane si comentarii...

A fost de ajuns, sa vad cat de retardat esti, oricum ti-am dat la cap de ti-ai dedicat timpul sa-mi dai 33, presupun ca esti frustrat dupa tastatura rau tare, inchei printr-o muie pe care ti-o dau gratis si noi moldovenii, ne pisam pe toata natia ta si familia ta care nu stie ca esti un labar dupa tastara pe nimfomane, esti un carcalac obosit pe internet :)) Prost mai esti ...

Inchei rapid : Sa-mi sugi pula tu si toata Antena 3 cu tot cu emoticoanele tale :)

• Like 1
  • Haha 1
Vizitator renesmee
Reputație: 0
Postat

V-ati mutat cocina aici? 🤦‍♀️

Vizitator renesmee
Postat

Buna dragilor. Eu mi-am inceput programul si va astept cu programari🥰😍

• Oras:Iasi
Postat

Salut,

Nu am mai scris demult, dar din pacate astazi am simtit nevoia. N-am cunoscut inca aceasta doamna/domnisoara dar din scrieri si din  programari neonorate( a se citi neraspuns la telefon sau confirmat si apoi anulat in ultimele 30 min programarea)si nu o data, de cel putin doua ori, ma duce cu gandul la neseriozitate. As fi vrut s-o cunosc dar sincer, pana acum n-am intalnit atata lipsa de profesionalism in meseria asta.... Scriu ca sa sa nu aveti seri pierdute ca a mea...Spor in toate!

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 2
Vizitator renesmee
Postat
33 minutes ago, rrazzor said:

Salut,

Nu am mai scris demult, dar din pacate astazi am simtit nevoia. N-am cunoscut inca aceasta doamna/domnisoara dar din scrieri si din  programari neonorate( a se citi neraspuns la telefon sau confirmat si apoi anulat in ultimele 30 min programarea)si nu o data, de cel putin doua ori, ma duce cu gandul la neseriozitate. As fi vrut s-o cunosc dar sincer, pana acum n-am intalnit atata lipsa de profesionalism in meseria asta.... Scriu ca sa sa nu aveti seri pierdute ca a mea...Spor in toate!

Asteptam cu interes sa scrii . Hai sa o dam pe fata si sa nu ne mai ascundem,ce zici? Prima oara ,anul trecut, ti-am confundat numarul cu a altcuiva ,corect?!Corect!

A doua oara ,azi, ti-am anulat programarea pentru ca mi se decalase si mie 2 programari. Nu pot da oamenii afara pe usa , nu ii pot fugari . Unii oameni se mai intind 5-10 chiar si 15 min ...Nu ii pot scoate cu forta pe usa , pentru ca nu suntem la nebuni . Te-am anuntat intr-adevar cu 30 minute inainte . 

Subtila ta amenintare ca vei posta aici , nu m-a afectat cu absolut nimic,crede-ma .Asa cum ti-am spus si prin schimbul de replici, poti scrie ce ,cat si cum vrei ,dar nu ma ameninta cu chestia asta . Nu functioneaza. Seara buna 

Postat

Buna,

Nu e nici subtila si nici amenintare.N-am tras nici de preturi nici de favoruri. Pur si simplu am incercat sa-mi fac in mod politicos cel putin doua programari la tine.M-ai facut sa-mi pierd timpul si banii cu de plasarea fdegeaba!

• Mersi 2
Vizitator renesmee
Postat
1 minute ago, rrazzor said:

Buna,

Nu e nici subtila si nici amenintare.N-am tras nici de preturi nici de favoruri. Pur si simplu am incercat sa-mi fac in mod politicos cel putin doua programari la tine.M-ai facut sa-mi pierd timpul si banii cu de plasarea fdegeaba!

Vai,afectatule , parca asa te-ai exprimat in mesaj ca esti singurul afectat . Erai tu cu 30 min inainte ajuns la Newton? Hai,sa lasam vrajeala si gargara ieftina ca strica. Eu nu ma cert ,nu stau sa ti dau explicatii. Ti-am spus de 2x ,a 3-a oara nu -ti mai repet . Seara faina

Postat
22 minutes ago, renesmee said:

Vai,afectatule , parca asa te-ai exprimat in mesaj ca esti singurul afectat . Erai tu cu 30 min inainte ajuns la Newton? Hai,sa lasam vrajeala si gargara ieftina ca strica. Eu nu ma cert ,nu stau sa ti dau explicatii. Ti-am spus de 2x ,a 3-a oara nu -ti mai repet . Seara faina

Hai sa lasam vrajeala! Am print screen cu toata conversatia. Vrei?

Vizitator renesmee
Postat
1 minute ago, rrazzor said:

Hai sa lasam vrajeala! Am print screen cu toata conversatia. Vrei?

Vrei sa o pun ? 

Vizitator renesmee
Postat
Just now, rrazzor said:

Abia astept!

Ei ,daca tot ma provoci,afectatule , ia de aici si nu -mi seca nervii 😘

Screenshot_20210913-212202_Dual App.jpg

Screenshot_20210913-212207_Dual App.jpg

Screenshot_20210913-212216_Dual App.jpg

Screenshot_20210913-212237_Dual App.jpg

Vizitator renesmee
Postat

Continua circul singur,am alte treburi de facut . Micul meu afectat ,mai rau ca femeile esti 😅😘

Postat
3 minutes ago, renesmee said:

Continua circul singur,am alte treburi de facut . Micul meu afectat ,mai rau ca femeile esti 😅😘

N-am circ de continuat.Spor la treburi.

• Like 1
  • Mersi 1
Vizitator renesmee
Postat
2 minutes ago, rrazzor said:

Sa traga de timp????😆

Ce nu ai inteles printesa mica si afectata?

Postat
7 minutes ago, renesmee said:

Ce nu ai inteles printesa mica si afectata?

N-am inteles nimic in ceea ce te privieste..Te futi sau nu....

• Minus 1

Vizitator renesmee
Postat
3 minutes ago, rrazzor said:

N-am inteles nimic in ceea ce te privieste..Te futi sau nu....

Cu printese ca tine ,nu . Nu imi plac femeile ,imi pare rau 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...