danrobert21 Reputație: 925 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Belorussiya Oras:Belorussiya Postat Septembrie 11, 2021 5 hours ago, payment said: Sunt moldoveni clonati, lasa-i, sunt betivi nototii! Să-ti tragem la muie, și să-i dăm la muie până o dor fălcile p-aia care ți-a tăiat moțul, o știi tu ... Rasistule, bulangiule. 1 1
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 11, 2021 Acum 1 oră, danrobert21 a spus: Să-ti tragem la muie, și să-i dăm la muie până o dor fălcile p-aia care ți-a tăiat moțul, o știi tu ... Rasistule, bulangiule. Tu cine pula calului esti bulangiule? 2
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 11, 2021 Acum 1 oră, danrobert21 a spus: Să-ti tragem la muie, și să-i dăm la muie până o dor fălcile p-aia care ți-a tăiat moțul, o știi tu ... Rasistule, bulangiule. Sugi pula neam de manivela moldovean! 2
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 11, 2021 Acum 2 ore, danrobert21 a spus: Să-ti tragem la muie, și să-i dăm la muie până o dor fălcile p-aia care ți-a tăiat moțul, o știi tu ... Rasistule, bulangiule. Ai dreptate, faci de rusine neamul moldovenilor ...jegosule! 2
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 11, 2021 Acum 2 ore, danrobert21 a spus: Să-ti tragem la muie, și să-i dăm la muie până o dor fălcile p-aia care ți-a tăiat moțul, o știi tu ... Rasistule, bulangiule. Ma-ta mi-a supt motul!🤣 Cred si eu ca o cunosti idiotule!🤣🤣🤣 2
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 11, 2021 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Septembrie 11, 2021 Acum 3 ore, alchimist17 a spus: Sa ne pupi la funduleț pe fiecare in parte. 😘 Sa te pupe taurul in bagau bulangiule nespalat! 3
danrobert21 Reputație: 925 Postat Septembrie 12, 2021 Oras:Belorussiya Oras:Belorussiya Postat Septembrie 12, 2021 19 hours ago, payment said: Tu cine pula calului esti bulangiule? Eu sunt ala de care ti-a zis ma-ta... stii tu, cand erai mic .... Ti-am dat un comment si tu mi-ai dat 33 de emoticoane si comentarii... A fost de ajuns, sa vad cat de retardat esti, oricum ti-am dat la cap de ti-ai dedicat timpul sa-mi dai 33, presupun ca esti frustrat dupa tastatura rau tare, inchei printr-o muie pe care ti-o dau gratis si noi moldovenii, ne pisam pe toata natia ta si familia ta care nu stie ca esti un labar dupa tastara pe nimfomane, esti un carcalac obosit pe internet :)) Prost mai esti ... Inchei rapid : Sa-mi sugi pula tu si toata Antena 3 cu tot cu emoticoanele tale 1 1
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2021 Postat Septembrie 12, 2021 V-ati mutat cocina aici? 🤦♀️
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2021 Postat Septembrie 13, 2021 Buna dragilor. Eu mi-am inceput programul si va astept cu programari🥰😍
rrazzor Reputație: 64 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 13, 2021 Salut, Nu am mai scris demult, dar din pacate astazi am simtit nevoia. N-am cunoscut inca aceasta doamna/domnisoara dar din scrieri si din programari neonorate( a se citi neraspuns la telefon sau confirmat si apoi anulat in ultimele 30 min programarea)si nu o data, de cel putin doua ori, ma duce cu gandul la neseriozitate. As fi vrut s-o cunosc dar sincer, pana acum n-am intalnit atata lipsa de profesionalism in meseria asta.... Scriu ca sa sa nu aveti seri pierdute ca a mea...Spor in toate! 1 1 2
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2021 Postat Septembrie 13, 2021 33 minutes ago, rrazzor said: Salut, Nu am mai scris demult, dar din pacate astazi am simtit nevoia. N-am cunoscut inca aceasta doamna/domnisoara dar din scrieri si din programari neonorate( a se citi neraspuns la telefon sau confirmat si apoi anulat in ultimele 30 min programarea)si nu o data, de cel putin doua ori, ma duce cu gandul la neseriozitate. As fi vrut s-o cunosc dar sincer, pana acum n-am intalnit atata lipsa de profesionalism in meseria asta.... Scriu ca sa sa nu aveti seri pierdute ca a mea...Spor in toate! Asteptam cu interes sa scrii . Hai sa o dam pe fata si sa nu ne mai ascundem,ce zici? Prima oara ,anul trecut, ti-am confundat numarul cu a altcuiva ,corect?!Corect! A doua oara ,azi, ti-am anulat programarea pentru ca mi se decalase si mie 2 programari. Nu pot da oamenii afara pe usa , nu ii pot fugari . Unii oameni se mai intind 5-10 chiar si 15 min ...Nu ii pot scoate cu forta pe usa , pentru ca nu suntem la nebuni . Te-am anuntat intr-adevar cu 30 minute inainte . Subtila ta amenintare ca vei posta aici , nu m-a afectat cu absolut nimic,crede-ma .Asa cum ti-am spus si prin schimbul de replici, poti scrie ce ,cat si cum vrei ,dar nu ma ameninta cu chestia asta . Nu functioneaza. Seara buna
rrazzor Reputație: 64 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 13, 2021 Buna, Nu e nici subtila si nici amenintare.N-am tras nici de preturi nici de favoruri. Pur si simplu am incercat sa-mi fac in mod politicos cel putin doua programari la tine.M-ai facut sa-mi pierd timpul si banii cu de plasarea fdegeaba! 2
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2021 Postat Septembrie 13, 2021 1 minute ago, rrazzor said: Buna, Nu e nici subtila si nici amenintare.N-am tras nici de preturi nici de favoruri. Pur si simplu am incercat sa-mi fac in mod politicos cel putin doua programari la tine.M-ai facut sa-mi pierd timpul si banii cu de plasarea fdegeaba! Vai,afectatule , parca asa te-ai exprimat in mesaj ca esti singurul afectat . Erai tu cu 30 min inainte ajuns la Newton? Hai,sa lasam vrajeala si gargara ieftina ca strica. Eu nu ma cert ,nu stau sa ti dau explicatii. Ti-am spus de 2x ,a 3-a oara nu -ti mai repet . Seara faina
rrazzor Reputație: 64 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 13, 2021 Salut, Trageti voi concluziile....Seara faina tuturor! 1
rrazzor Reputație: 64 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 13, 2021 22 minutes ago, renesmee said: Vai,afectatule , parca asa te-ai exprimat in mesaj ca esti singurul afectat . Erai tu cu 30 min inainte ajuns la Newton? Hai,sa lasam vrajeala si gargara ieftina ca strica. Eu nu ma cert ,nu stau sa ti dau explicatii. Ti-am spus de 2x ,a 3-a oara nu -ti mai repet . Seara faina Hai sa lasam vrajeala! Am print screen cu toata conversatia. Vrei?
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2021 Postat Septembrie 13, 2021 1 minute ago, rrazzor said: Hai sa lasam vrajeala! Am print screen cu toata conversatia. Vrei? Vrei sa o pun ?
rrazzor Reputație: 64 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 13, 2021 5 minutes ago, renesmee said: Vrei sa o pun ? Abia astept!
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2021 Postat Septembrie 13, 2021 Just now, rrazzor said: Abia astept! Ei ,daca tot ma provoci,afectatule , ia de aici si nu -mi seca nervii 😘
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2021 Postat Septembrie 13, 2021 Continua circul singur,am alte treburi de facut . Micul meu afectat ,mai rau ca femeile esti 😅😘
rrazzor Reputație: 64 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 13, 2021 3 minutes ago, renesmee said: Continua circul singur,am alte treburi de facut . Micul meu afectat ,mai rau ca femeile esti 😅😘 N-am circ de continuat.Spor la treburi. 1 1
rrazzor Reputație: 64 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 13, 2021 Sa traga de timp????😆 1
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2021 Postat Septembrie 13, 2021 2 minutes ago, rrazzor said: Sa traga de timp????😆 Ce nu ai inteles printesa mica si afectata?
rrazzor Reputație: 64 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 13, 2021 8 minutes ago, rrazzor said: Sa traga de timp????😆 cine plm esti? 2
rrazzor Reputație: 64 Postat Septembrie 13, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 13, 2021 7 minutes ago, renesmee said: Ce nu ai inteles printesa mica si afectata? N-am inteles nimic in ceea ce te privieste..Te futi sau nu.... 1
Vizitator renesmee Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2021 Postat Septembrie 13, 2021 3 minutes ago, rrazzor said: N-am inteles nimic in ceea ce te privieste..Te futi sau nu.... Cu printese ca tine ,nu . Nu imi plac femeile ,imi pare rau
Postări Recomandate