tolerans_yok Reputație: -374 Postat August 15, 2020 Oras:Ping 3 ms Oras:Ping 3 ms Partajează Postat August 15, 2020 ia intra pa profilu lui şi lalala Lasă că ştii tu Gomoku cine-s, că şi pe tine te-am împulăit în trecut cānd erai neobrăzat şi derbedeu :))) Păi poza aia era făcută seara târziu bă XOXO, fără bliț şi cu focus pe carte, nu pe tabletă. Am trimis-o de pe wapp-ul telefonului pe wapp-ul tabletei, de pe care scriu aproape tot timpul, e chiar cea din poză. Nu degeaba era nimfo în plan secundar. Ce e ciudat în faptul că apare cu WA? Crop i-am făcut ptr că se vedea un detaliu ce nu trebuia văzut... ;) Iar cartea lui Huxley o recomand cu căldură, mai ales ție!! E orice, mai puțin "filozofie". E despre incursiunile controlate în propriu-şi creier ale unui savant, despre gândurile lui în transă, sub influența drogurilor halucinogene, în special mescalina. Spune-i asta şi nătărăului depresiv cu spume la gură. Hai că am treabă pe chess24dotcom, joacă în finală Naka cu Magnus în runda a 2-a. Cheers. 1 Link spre comentariu
sincity666 Reputație: -82 Postat August 15, 2020 Autor Partajează Postat August 15, 2020 Inesuka, nu mai fii obraznica cu cwerty ca imediat te ia la pula . :) Si degeaba te uiti tu la campionatele de sah ca nu o sa inveti niciodata sa joci sah. Si nu, nimeni n-are nevoie sa citeasca o carte scrisa de un savant care ia halucinogene. E pierdere de timp pentru oamenii sanatosi si normali care nu se drogheaza asa cum faci tu! Spume la gura faci tu cand vezi ca in fiecare dimineata mananci parizer si salam de la Kaufland in loc de creveti, fructe de mare, carne de berbecut, asa cum mancai in vremurile bune cand erai o celebritate la Rin Grand Hotel si aveai sectiunea ta proprie.Vezi bine ca fara motan esti o saracie Inesuko! 1 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 15, 2020 Nu ca asta e idiot! Si a primit prea multa atentie Link spre comentariu
sincity666 Reputație: -82 Postat August 15, 2020 Autor Partajează Postat August 15, 2020 Nu ca asta e idiot! Si a primit prea multa atentieTe oftici ca atrag mai multa atentie decat tine, gayule? 1 Link spre comentariu
sincity666 Reputație: -82 Postat August 15, 2020 Autor Partajează Postat August 15, 2020 Ok, te las sa fii tu celebritatea forumului. 1 Link spre comentariu
Vizitator clexaish17 Reputație: 0 Postat August 15, 2020 Partajează Postat August 15, 2020 Ok, te las sa fii tu celebritatea forumului. Credeai ca sant eo? Doamne fereste sa citesc asa ceva, eu nu am nevoie da cartzi ca sa fac psihoanaliza Pleaca ba de aici cu dodiile tale ca nu vreau sa ma justific in fata unui muc de aici cu ce fac eu in viata mea intima. P.S. vezi ca te-ai dat de gol si le-ai dezvaluit tuturor cine esti. Mi-am dat seama ca esti mai "multipolar" decat credeam. Pe unii i-ai pacalit cu diferitele stiluri de exprimare, una de analfabet drogat, si una de academician, si pe mine m-ai pacalit o vreme, dar mi-am dat seama ulterior cine esti si ca.........suferi enorm de tare dupa Cristinuka de nu mai ai viata personala si stai sa-ti faci clone multiple pe un forum de curve cu diferite personalitati. Eu macar vin cu un singur cont aici de fiecare data cand revin si nu mi-e frica sa ma ascund. Casa citesc un clasic an veatza: Uita-te cu atentie la persoana din fatza ta? Cu cine crezi ca vorbesti acuma? Stii cati bani fac pa luna? Chiar daca ti-as spune nu m-ai crede. Stii ce s-ar antampla daca dintr-o data m-as opri de a mai face conturi si posta pa forum? O afacere destul de mare care poate fi pusa pa bursa s-ar duce pa pula. Nu ar mai exista fara mine, nu e clar ca nu stii cu cine vorbesti asa ca haida sa te lamurescEo nu am nevoie de cartzi da psihoanaliza, eo sant o psihoanaliza! Un baiat se duce la Timisoara dupe Nicu si Cristinuca casa le faca poza an mall, si bolovanugv crede ca sant eu?No, eu sant cel care l-a trimis pa baiat! Link spre comentariu
sincity666 Reputație: -82 Postat August 15, 2020 Autor Partajează Postat August 15, 2020 cand a zis "deprimat", am crezut ca esti tu. 1 Link spre comentariu
Vizitator clexaish17 Reputație: 0 Postat August 15, 2020 Partajează Postat August 15, 2020 cand a zis "deprimat", am crezut ca esti tu.dap, am antelesstai oleaca ca am pregatit ceva suculent pentru topicu cu basexu, o sa ati placa :X Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 15, 2020 Te oftici ca atrag mai multa atentie decat tine, gayule? Eu nu am nevoie de atentie! Tu in schimb ai facut topicul ca ai nevoie... Eu daca fac un topic acum atrag atentia a intregului forum...dar nu sunt ca tine si nu imi pasa Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 15, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 15, 2020 Tolerans yok ăla nu este nici inesuka și nici Pipilică. 1 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 15, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 15, 2020 Lasă că ştii tu Gomoku cine-s, că şi pe tine te-am împulăit în trecut cānd erai neobrăzat şi derbedeu :))) Păi poza aia era făcută seara târziu bă XOXO, fără bliț şi cu focus pe carte, nu pe tabletă. Am trimis-o de pe wapp-ul telefonului pe wapp-ul tabletei, de pe care scriu aproape tot timpul, e chiar cea din poză. Nu degeaba era nimfo în plan secundar. Ce e ciudat în faptul că apare cu WA? Crop i-am făcut ptr că se vedea un detaliu ce nu trebuia văzut... ;) Iar cartea lui Huxley o recomand cu căldură, mai ales ție!! E orice, mai puțin "filozofie". E despre incursiunile controlate în propriu-şi creier ale unui savant, despre gândurile lui în transă, sub influența drogurilor halucinogene, în special mescalina. Spune-i asta şi nătărăului depresiv cu spume la gură. Hai că am treabă pe chess24dotcom, joacă în finală Naka cu Magnus în runda a 2-a. Cheers. Nu e Xoxo. Tolerans yok ăla nu este nici inesuka și nici Pipilică.Corect! 2 4 Link spre comentariu
misa ageamiul Reputație: 119 Postat August 16, 2020 Partajează Postat August 16, 2020 101% xoxolica 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 16, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 16, 2020 Deci concluzia...Cine e acest maa5fu1?Agresivu ăsta și cu cocota Adi s-au pus sa facă spam pe topicul meu de recenzii... 😒 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 16, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 16, 2020 Eu nu am nevoie de atentie! Tu in schimb ai facut topicul ca ai nevoie... Eu daca fac un topic acum atrag atentia a intregului forum...dar nu sunt ca tine si nu imi pasaAi grija cu cine încerci sa te asemeni ca nu le nimerești...Depresivu te depășește cu mult, nici într-o mie de ani nu ai putea ajunge ca el!Singura lui problema e ca are tendința de a-și face fixații din orice, cum e inesuka aia...o oarecare. 1 1 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2020 Eu nu ma aseman cu nimeni! Eu sunt eu si am propriul stil! Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat August 16, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat August 16, 2020 Pe cuvântul tău ca ai tu vreun stil...sincer, nu se vede! 2 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16, 2020 Ehhh o aa vezi cand vin prin ploiesti!Sa fii pregatita de baut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum