Sari la conținut

Cristina 0741657943

criss007

Postări Recomandate

Vizitator Pitkin99
Reputație: 0
Acum 15 ore, nk1234567 a spus:

Pestanilor, iar atacati fata in mod inutil ? Nu produc fetele voastre bani suficienti si considerati ca trebuie sa aruncati cu pietre in alte fete ?

Taci, da te n pula noastra, contul si comentariul l-ai scris din bemveu, parcat la umbra ? Cand o futeam noi pe prietena ta. amica ta, si ne-am dat seama ca serviciile nu sunt chiar atat de reale, tu cautai spoiler de bemveu em' pe olx ....

Stai parcat da te n pula noastra x2.

Link spre comentariu
  • Oras:BucureÅŸti
  • Oras:BucureÅŸti

Salut Cristina,
După atâtea recenzii contradictorii, mi-am spus că trebuie să te vizitez şi eu. Am sa decid singur după aceea dacă te evit sau nu :)
Mai eşti în Iaşi săptămâna viitoare, după data de 14 Iulie?
Te pot contacta pe Whatsapp?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
On 3/13/2021 at 5:37 PM, Nimfomanus said:

Multi sunt istorie ....asta dupa ce au fost invitati pe la DIICOT si alte servicii ...inclusiv eu am fost sunat si am dat declaratii ; i-am povestit si lui pisimeow ca aveau o gramada de emailuri ale membrilor ; enfin ..c'est la vie :) toujours parshive ...comme les putes :) 

Ei da, dar acum ca Erectilus ai o fata complet noua. Faci recenzii la vizite de un an doi in urma, critici in stanga in dreapta, esti cum se spune complet spalat, apretat, bun de sageata pe forum. Informatiile vin si ele, umpic de ici, umpic de colo, ai pt o imagine de baiat devotat. Uitasem cine a mai fost Erectilus asta.

• Minus 1
Link spre comentariu

• Membru Premium
Acum 1 oră, sofer100 a spus:

Ei da, dar acum ca Erectilus ai o fata complet noua. Faci recenzii la vizite de un an doi in urma, critici in stanga in dreapta, esti cum se spune complet spalat, apretat, bun de sageata pe forum. Informatiile vin si ele, umpic de ici, umpic de colo, ai pt o imagine de baiat devotat. Uitasem cine a mai fost Erectilus asta.

Valabil acest lucru până se demonstrează că scrie recenzii false, după care vine banarea.

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...