iamkid Reputație: 38 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Bine ai revenit, pina cind stai? Link spre comentariu
Vizitator Pitkin99 Reputație: 0 Postat Mai 21, 2022 Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 15 ore, nk1234567 a spus: Pestanilor, iar atacati fata in mod inutil ? Nu produc fetele voastre bani suficienti si considerati ca trebuie sa aruncati cu pietre in alte fete ? Taci, da te n pula noastra, contul si comentariul l-ai scris din bemveu, parcat la umbra ? Cand o futeam noi pe prietena ta. amica ta, si ne-am dat seama ca serviciile nu sunt chiar atat de reale, tu cautai spoiler de bemveu em' pe olx .... Stai parcat da te n pula noastra x2. Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 21, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 10 minute, iamkid a spus: Bine ai revenit, pina cind stai?multumesc 😘 o sa stau toată săptămâna in principiu 😘 Link spre comentariu
criss007 Reputație: 778 Postat Mai 21, 2022 Oras:Targu Mureș Oras:Targu Mureș Autor Partajează Postat Mai 21, 2022 Acum 15 minute, iamkid a spus: Bine ai revenit, pina cind stai? Mulțumesc 😘 in principiu toată săptămâna o sa stau 😘 1 Link spre comentariu
iamkid Reputație: 38 Postat Mai 23, 2022 Partajează Postat Mai 23, 2022 Dar in perioada 24-27 ? Sorry de întrebare și dublare Link spre comentariu
darcick Reputație: 15 Postat Iunie 7, 2022 Oras:BucureÅŸti Oras:BucureÅŸti Partajează Postat Iunie 7, 2022 Salut Cristina, După atâtea recenzii contradictorii, mi-am spus că trebuie să te vizitez şi eu. Am sa decid singur după aceea dacă te evit sau nu Mai eşti în Iaşi săptămâna viitoare, după data de 14 Iulie? Te pot contacta pe Whatsapp? 1 Link spre comentariu
sofer100 Reputație: 859 Postat August 27, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 27, 2023 On 3/13/2021 at 5:37 PM, Nimfomanus said: Multi sunt istorie ....asta dupa ce au fost invitati pe la DIICOT si alte servicii ...inclusiv eu am fost sunat si am dat declaratii ; i-am povestit si lui pisimeow ca aveau o gramada de emailuri ale membrilor ; enfin ..c'est la vie toujours parshive ...comme les putes Ei da, dar acum ca Erectilus ai o fata complet noua. Faci recenzii la vizite de un an doi in urma, critici in stanga in dreapta, esti cum se spune complet spalat, apretat, bun de sageata pe forum. Informatiile vin si ele, umpic de ici, umpic de colo, ai pt o imagine de baiat devotat. Uitasem cine a mai fost Erectilus asta. 1 Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat August 27, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat August 27, 2023 Acum 1 oră, sofer100 a spus: Ei da, dar acum ca Erectilus ai o fata complet noua. Faci recenzii la vizite de un an doi in urma, critici in stanga in dreapta, esti cum se spune complet spalat, apretat, bun de sageata pe forum. Informatiile vin si ele, umpic de ici, umpic de colo, ai pt o imagine de baiat devotat. Uitasem cine a mai fost Erectilus asta. Valabil acest lucru până se demonstrează că scrie recenzii false, după care vine banarea. Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum