Vizitator cristii94 Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2021 Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 8 minute, nicolae1983 a spus: Roxxi,un numar de telefon,caci anuntul ti-a expirat. 0790460077
roxxi01 Reputație: 264 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 9 minute, nicolae1983 a spus: Roxxi,un numar de telefon,caci anuntul ti-a expirat. ⏩ 0790460077
ariovist Reputație: 999 Postat Ianuarie 27, 2021 Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 2 ore, roxxi01 a spus: nu mai da omul de tine băiatu meu , lasă ca dam noi ochii 😏😏 mulțumesc frumos, zi făină îți doresc ❤️😍😍 Când? Ai venit din concediu?
bajetdeploiesti Reputație: -56 Postat Ianuarie 27, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 3 ore, roxxi01 a spus: ⏩ 0790460077 A revenit și Sarah?
ariovist Reputație: 999 Postat Ianuarie 27, 2021 Postat Ianuarie 27, 2021 Acum 2 ore, ariovist a spus: Când? Ai venit din concediu? Scuze, nu am citit tot topicul. Ai venit 😃😃😃😃😺😃
roxxi01 Reputație: 264 Postat Ianuarie 28, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 28, 2021 am ajuns in oraș, nu am putut ajunge mai devreme, disponibilă pentru programări 😘
roxxi01 Reputație: 264 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 29, 2021 disponibilă pana la 21:00 😘
tauric22 Reputație: 156 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 29, 2021 Am fost ieri la ea prima data. Ce sa zic, tot ce a fost scris mai sus de catre cei care au fost la ea este adevarat. O femeie care stie cum sa se poarte cu un barbat in pat. La fata pot spune ca nu exceleaza(cred ca am luat-o si pe nepregatite de la dus si nu a mai avut timp sa se macheze) dar are corp, are talent, are privirile alea cand te suge, cand te fute, cand te ...... si face bine meseria asta. Aaaa si cel mai important lucru.... nu te grabeste. Este una din acelea care a inteles ca daca ma grabesti, mai rau faci, adica imi dau drumul mai greu sau deloc iar asa cum procedeaza ea e perfect. Pot sa zic ca mai revin cu placere la ea. Mai ales daca o prind si machiata... Yamyyyy😋😍 Tariful il stiti cu totii 100. Mersi Roxi, esti super fata, tine-o tot asa. 1
roxxi01 Reputație: 264 Postat Ianuarie 29, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 29, 2021 Acum 2 ore, tauric22 a spus: Am fost ieri la ea prima data. Ce sa zic, tot ce a fost scris mai sus de catre cei care au fost la ea este adevarat. O femeie care stie cum sa se poarte cu un barbat in pat. La fata pot spune ca nu exceleaza(cred ca am luat-o si pe nepregatite de la dus si nu a mai avut timp sa se macheze) dar are corp, are talent, are privirile alea cand te suge, cand te fute, cand te ...... si face bine meseria asta. Aaaa si cel mai important lucru.... nu te grabeste. Este una din acelea care a inteles ca daca ma grabesti, mai rau faci, adica imi dau drumul mai greu sau deloc iar asa cum procedeaza ea e perfect. Pot sa zic ca mai revin cu placere la ea. Mai ales daca o prind si machiata... Yamyyyy😋😍 Tariful il stiti cu totii 100. Mersi Roxi, esti super fata, tine-o tot asa. data viitoare , pentru tine 💋 dacă dorești! zi frumoasa mulțumesc frumos ❤️
fireball Reputație: 274 Postat Ianuarie 30, 2021 Postat Ianuarie 30, 2021 nu vad pozele,poti sa pui macar un anunt nou ceva cu poze
ariovist Reputație: 999 Postat Ianuarie 30, 2021 Postat Ianuarie 30, 2021 La 29.08.2020 la 20:52, marian cristescu a spus: Poze noi https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200824/2349/13c187c19d88b7ca602fa54b4b85d165.jpg https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200825/1508/222c37ec3377ee457a5af95f486477bd.jpg Pentru colegul fireball.
ariovist Reputație: 999 Postat Ianuarie 30, 2021 Postat Ianuarie 30, 2021 Acum 3 ore, ariovist a spus: Pentru colegul fireball. Nu merge link-ul la mine, dar cauta pe prima pagina căci are poze reale 100%.
roxxi01 Reputație: 264 Postat Ianuarie 30, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 30, 2021 Acum 19 minute, ariovist a spus: Nu merge link-ul la mine, dar cauta pe prima pagina căci are poze reale 100%. buă dimineața , nu am cont ca sa pot pune poze iar anunțul de pe publi este șters. ma încadrez imediat pentru niște poze 😅😘 ( disponibilă )
marcusaureli Reputație: 805 Postat Ianuarie 30, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Ianuarie 30, 2021 Acum 11 ore, fireball a spus: nu vad pozele,poti sa pui macar un anunt nou ceva cu poze Vezi, ca are watsapp...îți trimite, daca o rogi frumos...nu-i asa, Foxy? ☺😘
roxxi01 Reputație: 264 Postat Ianuarie 30, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Ianuarie 30, 2021 am terminat programul , mâine nu voi fi disponibilă. Revin luni. ( activa pentru programările de săptămâna viitoare 😘 )
nicoty2000 Reputație: 62 Postat Februarie 1, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 1, 2021 Buna Roxxy. La Buzau nu vii?🤗
roxxi01 Reputație: 264 Postat Februarie 1, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 1, 2021 Acum 4 ore, nicoty2000 a spus: Buna Roxxy. La Buzau nu vii?🤗 nu am prea multe speranțe , nu schimb orașul , doar in ploiești mă găsești 😝 disponibilă pentru programări 💋💋
roxxi01 Reputație: 264 Postat Februarie 1, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 1, 2021 apropo , răspund și pe whap la programări , detalii cu ce doriți acolo și o poza pentru cine dorește 😘
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2021 Postat Februarie 1, 2021 Salutare! Dupa un weekend nu prea placut,am decis azi sa ma încarc cu ceva energie alături de scumpa Roxxi..lucru care a meritat din plin ..o fata cu mult bun simt,jucăușă,glumeata si multa energie..lucrurii care te face sa te simt foarte bine. Ajuns la ora programată.. am fost întâmpinat de frumoasa fata care ma luat în brațe,ma sărutat lung si pasional..am înmânat cadoul si in camera de joaca unde am stat de vorbă,ma servit cu un pahar cu apa,am fumat o tigare..dar ne.am dat mult la vorba si a trebuit să începem si actiunea. Actiunea: a început cum o făcem noi mereu..pupături,sărutări,mangaieli oral din ambele parti..toate cele sa te faca sa te simti cat mai bine..a urmat vreo două poziții.. ea deasupra mea,eu peste ea( unde am si terminat) astea in timp ce gemea foarte placut,ma mângâia,o mângâiam si din cand in cand venea către mine sa o sărut.. Pauza..de hidratare,o tigare si apoi ma invitat la un masaj pe care la executat frumos( multumesc). Fiind deja foarte târziu am intrat împreună la igienizare unde ne.am jucat ca doi " copii" nebuni..as fi facut eu mai multe in baie cu ea..dar râdea atat de tare incat daca mai făceam alte " chesti" cred că ne auzea tot blocul🤦♂️🤣. Al doilea numar a fost cam la fel.." boala" ei sa ma pupe in buric..am lăsat.o si a meritat..mi.a facut un super oral,foarte atentă la vecini..am pus-o caprita( dar fiind foarte târziu am incercat sa termin cat mai repede)...gresit: era sa imi iau si " bataie"...mai vroia macar 5 minute🤦♂️🤦♂️. Încă o tigare in timp ce ma îmbrăcăm,vorba,glume..si multa energie pozitivă. Cu Roxxi,daca esti un domn nu ai cum să ai o experiență nașpa.. Multumesc chiar mi.ai încărcat total bateriile prin energia ta! De revenit: abia astept..dar cum i.am spus si iei si o spun si public..am promis ca voi mai face câteva vizite( asta sa gasesc si locul 2..locul 1 ptr mine imi e foarte clar) si apoi ma voi opri si ma voi axa doar pe locul 1 si 2...asta in cazul sa nu apara vre.o mega bunaciune pe la noi( mi.e greu sa cred). Note: nu isi au rostul..eu ii spun doar: MULTUMESC FRUMOS! O seara buna tuturor.. te pup dulce Roxxi!
ariovist Reputație: 999 Postat Februarie 1, 2021 Postat Februarie 1, 2021 Acum 14 minute, babanul82 a spus: Salutare! Dupa un weekend nu prea placut,am decis azi sa ma încarc cu ceva energie alături de scumpa Roxxi..lucru care a meritat din plin ..o fata cu mult bun simt,jucăușă,glumeata si multa energie..lucrurii care te face sa te simt foarte bine. Ajuns la ora programată.. am fost întâmpinat de frumoasa fata care ma luat în brațe,ma sărutat lung si pasional..am înmânat cadoul si in camera de joaca unde am stat de vorbă,ma servit cu un pahar cu apa,am fumat o tigare..dar ne.am dat mult la vorba si a trebuit să începem si actiunea. Actiunea: a început cum o făcem noi mereu..pupături,sărutări,mangaieli oral din ambele parti..toate cele sa te faca sa te simti cat mai bine..a urmat vreo două poziții.. ea deasupra mea,eu peste ea( unde am si terminat) astea in timp ce gemea foarte placut,ma mângâia,o mângâiam si din cand in cand venea către mine sa o sărut.. Pauza..de hidratare,o tigare si apoi ma invitat la un masaj pe care la executat frumos( multumesc). Fiind deja foarte târziu am intrat împreună la igienizare unde ne.am jucat ca doi " copii" nebuni..as fi facut eu mai multe in baie cu ea..dar râdea atat de tare incat daca mai făceam alte " chesti" cred că ne auzea tot blocul🤦♂️🤣. Al doilea numar a fost cam la fel.." boala" ei sa ma pupe in buric..am lăsat.o si a meritat..mi.a facut un super oral,foarte atentă la vecini..am pus-o caprita( dar fiind foarte târziu am incercat sa termin cat mai repede)...gresit: era sa imi iau si " bataie"...mai vroia macar 5 minute🤦♂️🤦♂️. Încă o tigare in timp ce ma îmbrăcăm,vorba,glume..si multa energie pozitivă. Cu Roxxi,daca esti un domn nu ai cum să ai o experiență nașpa.. Multumesc chiar mi.ai încărcat total bateriile prin energia ta! De revenit: abia astept..dar cum i.am spus si iei si o spun si public..am promis ca voi mai face câteva vizite( asta sa gasesc si locul 2..locul 1 ptr mine imi e foarte clar) si apoi ma voi opri si ma voi axa doar pe locul 1 si 2...asta in cazul sa nu apara vre.o mega bunaciune pe la noi( mi.e greu sa cred). Note: nu isi au rostul..eu ii spun doar: MULTUMESC FRUMOS! O seara buna tuturor.. te pup dulce Roxxi! Bravo frate, mâine e rândul meu. Sunt de acord că Roxy este pe locul 1 iar ca o părere și recomandare pentru locul 2 aș zice Oana. Ce părere ai? 1
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2021 Postat Februarie 1, 2021 Ariovist: ai dreptate..daca Oana va ramane la noi( eu mai am de vizitat inca 2 fete care le.am promis si ma voi tine de promisiune)...Baftă mâine.. si sa ai o experiență cat mai plăcută!
Vizitator sitrade Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2021 Postat Februarie 1, 2021 12 minutes ago, ariovist said: Bravo frate, mâine e rândul meu. Sunt de acord că Roxy este pe locul 1 iar ca o părere și recomandare pentru locul 2 aș zice Oana. Ce părere ai? Sunt de acord cu voi baieti, Ruxy este una dintre cele mai tari “amante” din Ploiesti. Legat de Oana, neaparat trebuie sa ajung si eu la ea, deci nu pot comenta de ea, insa as spune ca si Karla merita cel putin locul 2. Voi ce parere aveti?
Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2021 Postat Februarie 1, 2021 Acum 7 minute, sitrade a spus: Sunt de acord cu voi baieti, Ruxy este una dintre cele mai tari “amante” din Ploiesti. Legat de Oana, neaparat trebuie sa ajung si eu la ea, deci nu pot comenta de ea, insa as spune ca si Karla merita cel putin locul 2. Voi ce parere aveti? Mi.am spus parerea...despre ultima parte nu comentez si nici nu voi mai comenta! Va pup.
Vizitator cristii94 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2021 Postat Februarie 1, 2021 Acum 6 minute, babanul82 a spus: Mi.am spus parerea...despre ultima parte nu comentez si nici nu voi mai comenta! Va pup. sper ca nu e ceea ce cred eu, zi-mi ca nu ai suparat-o din nou
roxxi01 Reputație: 264 Postat Februarie 1, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 1, 2021 1 oră în urmă, babanul82 a spus: Salutare! Dupa un weekend nu prea placut,am decis azi sa ma încarc cu ceva energie alături de scumpa Roxxi..lucru care a meritat din plin ..o fata cu mult bun simt,jucăușă,glumeata si multa energie..lucrurii care te face sa te simt foarte bine. Ajuns la ora programată.. am fost întâmpinat de frumoasa fata care ma luat în brațe,ma sărutat lung si pasional..am înmânat cadoul si in camera de joaca unde am stat de vorbă,ma servit cu un pahar cu apa,am fumat o tigare..dar ne.am dat mult la vorba si a trebuit să începem si actiunea. Actiunea: a început cum o făcem noi mereu..pupături,sărutări,mangaieli oral din ambele parti..toate cele sa te faca sa te simti cat mai bine..a urmat vreo două poziții.. ea deasupra mea,eu peste ea( unde am si terminat) astea in timp ce gemea foarte placut,ma mângâia,o mângâiam si din cand in cand venea către mine sa o sărut.. Pauza..de hidratare,o tigare si apoi ma invitat la un masaj pe care la executat frumos( multumesc). Fiind deja foarte târziu am intrat împreună la igienizare unde ne.am jucat ca doi " copii" nebuni..as fi facut eu mai multe in baie cu ea..dar râdea atat de tare incat daca mai făceam alte " chesti" cred că ne auzea tot blocul🤦♂️🤣. Al doilea numar a fost cam la fel.." boala" ei sa ma pupe in buric..am lăsat.o si a meritat..mi.a facut un super oral,foarte atentă la vecini..am pus-o caprita( dar fiind foarte târziu am incercat sa termin cat mai repede)...gresit: era sa imi iau si " bataie"...mai vroia macar 5 minute🤦♂️🤦♂️. Încă o tigare in timp ce ma îmbrăcăm,vorba,glume..si multa energie pozitivă. Cu Roxxi,daca esti un domn nu ai cum să ai o experiență nașpa.. Multumesc chiar mi.ai încărcat total bateriile prin energia ta! De revenit: abia astept..dar cum i.am spus si iei si o spun si public..am promis ca voi mai face câteva vizite( asta sa gasesc si locul 2..locul 1 ptr mine imi e foarte clar) si apoi ma voi opri si ma voi axa doar pe locul 1 si 2...asta in cazul sa nu apara vre.o mega bunaciune pe la noi( mi.e greu sa cred). Note: nu isi au rostul..eu ii spun doar: MULTUMESC FRUMOS! O seara buna tuturor.. te pup dulce Roxxi! doar ce mâncai desertul pe care mi-l adusesi , mulțumesc frumos pentru veste vorbe, plăcerea a fost și din partea mea ! ( data viitoare știi cum să procedezi 😏😏 ) te super pup dulce scumpule ❤️❤️❤️❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum