adi21cm Reputație: -49 Postat August 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2020 Cristinel si-a facut curajul sa ma caute acum cateva seri! Viseaza la pl mea! Asta este cristinel 1 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 22, 2020 Ba da-l in pula mea pe sifiliticul ala care viseaza la piersicute zemoase dupa ce a luat de la deliaprogresu sifilisTu nu intelegi ca universul nostru se va autodistruge daca voi doi psihopati nu va veti cunoaste??TARFA, UNDE E RECENZIA?vezi ca ii plake florile si pisicile si catzeii si mai ales dihorii albi si pufosi :XCristinel de ce te ascunzi in spatele acestui cont?Crezi ca eu nu stiu? Ai vazut ca nu faci fata si te ascunzi in spatele acestui cont incercand sa provoci un scandal din nimic? Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat August 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2020 hahahatraiasca zeul xoxo :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2020 Cristinel si-a facut curajul sa ma caute acum cateva seri! Viseaza la pl mea! Asta este cristinelȘi când te ai trezit era dimineața și tu tot prost..Pune și numărul de telefon daca vrei sa fii credibil, cretinel. Și acum ma gândesc la tine.. Știi?Cum ar fi fost dacă înghițea.. Mă-ta 😂😂 2 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 22, 2020 Sa faci report? Lasa sa vada toata lumea cine esti! Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 22, 2020 Și când te ai trezit era dimineața și tu tot prost..Pune și numărul de telefon daca vrei sa fii credibil, cretinel. Și acum ma gândesc la tine.. Știi?Cum ar fi fost dacă înghițea.. Mă-ta Erai gelos acum ai primit toata atentia mea! Te rog! Te astept sa ne spui fanteziile tale cand o dai pe laba cu gandul la mine si cum visezi sa ti-o bag pe gat si sa te fut in cur 1 Link spre comentariu
pulcher Reputație: 2650 Postat August 22, 2020 Oras:Palas Oras:Palas Partajează Postat August 22, 2020 2 3 Link spre comentariu
Vizitator bruneta168 Reputație: 0 Postat August 22, 2020 Partajează Postat August 22, 2020 Și când te ai trezit era dimineața și tu tot prost..Pune și numărul de telefon daca vrei sa fii credibil, cretinel. Și acum ma gândesc la tine.. Știi?Cum ar fi fost dacă înghițea.. Mă-ta 😂😂🤣🤣🤣 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 22, 2020 Erai gelos acum ai primit toata atentia mea! Te rog! Te astept sa ne spui fanteziile tale cand o dai pe laba cu gandul la mine si cum visezi sa ti-o bag pe gat si sa te fut in curEști bolnav, chiar mi e mila de tine!Numai pești și pula ai în cap👌 1 2 Link spre comentariu
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat August 22, 2020 Partajează Postat August 22, 2020 Ești bolnav, chiar mi e mila de tine!Numai pești și pula ai în cap👌Posibil sa aibe acvariu si cand se supara incepe "bagamias pula-n voi de pesti" ? Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat August 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 23, 2020 Cristinel s-a imdragostit de Adizta de la prima degustare a castravetilor murati :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 23, 2020 Cristinel daca esti fetita cuminte iti recomand o cunostinta ce fute fetite cu pula ca tine 2 Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat August 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 23, 2020 Cristinel daca esti fetita cuminte iti recomand o cunostinta ce fute fetite cu pula ca tine:laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 23, 2020 A vrut atentia mea si acum nu mai vrea sa apara pe aici Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 23, 2020 A vrut atentia mea si acum nu mai vrea sa apara pe aiciSuferi, agariciule? 😂😂😂Ești prea mic și prost sa ți mai acord atenție.. Se pare ca nepăsarea doare cel mai tare👌 2 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 24, 2020 Suferi, agariciule? Ești prea mic și prost sa ți mai acord atenție.. Se pare ca nepăsarea doare cel mai tareDespre ce nepasare vorbesti aceea de m-ai cautat pe whats app? Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 24, 2020 Despre ce nepasare vorbesti aceea de m-ai cautat pe whats app?Nu mai abera.. Pune numărul meu aici, fraierica! 2 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 24, 2020 Despre ce nepasare vorbesti aceea de m-ai cautat pe whats app?Pune screen din conversație în care sa se vadă și nr de telefon, sau taci în plm, ca ești enervant. 2 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 24, 2020 Nu imi da voie regulamentul! Ai facut destule reporturi incat sa imi iau 2 avertismente...Nu il mai iau pe al 3 lea! Oricum nu are nici o relevanta numarul de telefon.Ce sa faci sa iti pui alti lingai fetite sa posteze aici sa zica ala nu e numarul lui cristinel ca am eu nr lui! Ca si la tribunal declaratiile familiei prietenilor colegilor si asa mai departe nu au nici o relevanta! Link spre comentariu
sf_pipilica Reputație: 76 Postat August 24, 2020 Partajează Postat August 24, 2020 Suferi, agariciule? Ești prea mic și prost sa ți mai acord atenție.. Se pare ca nepăsarea doare cel mai tareCand esti un aurolac singur si trist, stai noaptea la 2 să te cerți cu lumea,să-ți versi amarul. 3 Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat August 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 24, 2020 Cand esti un aurolac singur si trist, stai noaptea la 2 să te cerți cu lumea,să-ți versi amarul.vrea sa il suga pe Aditzaie homalau :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 24, 2020 vrea sa il suga pe Aditzaie homalau :laugh2 :laugh2ÃŽl sugi tu destul.. Nici pisoarca nu mai are loc de tine și e cam irascibil 😂 2 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 24, 2020 Nu imi da voie regulamentul! Ai facut destule reporturi incat sa imi iau 2 avertismente...Nu il mai iau pe al 3 lea! Oricum nu are nici o relevanta numarul de telefon.Ce sa faci sa iti pui alti lingai fetite sa posteze aici sa zica ala nu e numarul lui cristinel ca am eu nr lui! Ca si la tribunal declaratiile familiei prietenilor colegilor si asa mai departe nu au nici o relevanta!Cu vrăjeli d astea m a dat afara de la grădiniță.. Pune screen cu numărul de telefon sau sugeti o, 😂 2 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 24, 2020 074*184510Care asta?Lesinatule dupa pl mea! Cu vrăjeli d astea m a dat afara de la grădiniță.. Pune screen cu numărul de telefon sau sugeti o, 😂 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 24, 2020 074*184510Care asta?Lesinatule dupa pl mea! Sa vedem screen cu convorbirea unde e și nr meu😂 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum