Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Bună, dragilor! Imi cer scuze pentru ca mi-am facut topic nou, dar pentru ca pe celalant nu mai pot sa il folosesc, Serviciile: Oral +Normal Accept si mici fantezii, orce pozitie, Pret+ 70/150Va astept pentru programari 🥰😘😘
piticu_ Reputație: 275 Postat August 25, 2020 Oras:București Oras:București Postat August 25, 2020 Poți scrie în același topic... Chiar dacă ți-ai tras un alt cont. Probabil vor fi unite oricum.
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 Buna scumpule , am incercat sa ma conectez pe fostul cont dar nu am mai putut , nu stiu cauza 😘
chaosantique Reputație: 57 Postat August 25, 2020 Oras:sinaia Oras:sinaia Postat August 25, 2020 Contul si topicul sunt doua lucruri diferite. Poti scrie de pe contul nou, pe topicul vechi!
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60636 Postat August 25, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat August 25, 2020 https://nimfomane.com/forum/topic/160478-adelle-0758990066/ 3
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat August 25, 2020 Postat August 25, 2020 As avea o mare rugaminte celor inainte de a ma cunoaste , sa nu isi traga pareri proaste despre mine!!! Va astept si va pupacesc pe toti 😘😘😘
Vizitator barclay Reputație: 0 Postat August 26, 2020 Postat August 26, 2020 Am cunoscut-o pe Adelle acum cateva zile. Cea mai proasta experienta pe care am avut-o vreodata. Intalnirea a intarziat cu 20 de minute. De la intrarea in apartament si pana am inceput actiunea a stat aproape numai cu ochii in telefon. Dupa aproximativ 10-15 minute, in timpul unui LOT, femeia se ridica, se duce la baie si trage o pisare cu usa deschisa. Mai e ceva de zis? Nu are nicio treaba cu a face un client sa se simta bine. Dupa 30 de minute a fost destul de deranjata ca nu ma terminasem (luasem o ora), nu i-am inteles graba. Pe langa asta, are o fata draguta, corp skinny, oral destul de ok. Note n-am sa dau. De revenit cu siguranta n-am sa revin. Nu va recomand nici voua, sunt alte optiuni mai bune chit ca sunt putin mai scumpe.
alex2324 Reputație: 23 Postat August 26, 2020 Telefon: 0762569607 Oras:Bucuresti Telefon: 0762569607 Oras:Bucuresti Postat August 26, 2020 Nu stiu ce sa zic dar vad ca are numai recenzii ok...poate a avut vreo problema ceva cine stie...toata lumea are zile mai bune si zile mai proaste!eu o sa ma duc mai e la ea si am sa revin cu o recenzie!
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat August 26, 2020 Postat August 26, 2020 Buna scumpi mei 😘😘 sunt disponibila si va astept pentru programari 🥰🥰🥰
judass Reputație: 48 Postat August 26, 2020 Postat August 26, 2020 foamea de bani te face sa deschizi mai multe topicuri?
poenariu Reputație: 52 Postat August 26, 2020 Postat August 26, 2020 Poze noi? Cum ti-e mai usor sa raspunzi, la telefon sau pe whatsapp? Pe whatsapp vad ca nu prea raspunzi..
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2020 Postat August 26, 2020 Buna scumpi mei 😘😘 sunt disponibila si va astept pentru programari 🥰🥰🥰Buna Adelle...cred ca a fost o neintelegere, nu am inteles de ce mi-ai blocat numarul cand confirmam ca plec spre tine...il deblochezi te rog, e cel cu 791 in capat? Multumesc
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat August 26, 2020 Postat August 26, 2020 Buna, dragule! Stiu cine esti! Nu trebuie sa te dai lovit acum! Da recunosc am stat cu ochii in telefon pentru ca tu nu vorbeai absolut nimic, nici un cuvant nu scoteai ! Dar casa nu imi ies eu din dispozitie si casa nu ma molesesc , sa ma dau dupa tine a trebuit sa fac ceva casa ma destind singura daca cu tine nu am putut! Da scumpule, pentru ca ma tot chinuiai, baga prezervativul, scoatel, bagal, iar scoatel! Si mai si radeai ! Eu te intreb cum iti place oralu, sa fiu pe placlul tau! Si asa mai departe, tu ma loai la misto, Hm hm! Vise pare ok? Ok imi cer scuze daca am fost eu de vina cu ceva ! Si nu cred ca am fost la Baie si am facut nevoile de fata cu tine si cu usa deschisa! Nu sunt atat de nesimtita! Dar de acum am si eu o rugaminte la voi, cei care va dati loviti !Cand veniti la o fata/la mine veniti sa ne simtim bine si voi dar si eu ! Nu depinde doar de mine sa va fac sa va simțiți bine! Multumesc de înțelegere!💋🙃
alucard3600 Reputație: 2 Postat August 26, 2020 Oras:buc Oras:buc Postat August 26, 2020 casa , vise , etc . fetita , atata timp cand dau bani pentru futai , exista si o vorba “ pe banii mei ma distrez doar eu” Scuze pentru offtopic
Vizitator adelle2020 Reputație: 0 Postat August 26, 2020 Postat August 26, 2020 casa , vise , etc . fetita , atata timp cand dau bani pentru futai , exista si o vorba “ pe banii mei ma distrez doar eu†Scuze pentru offtopic Ok dragu meu iar eu daca nu as fi intro dispoziție rentabila , ati fii cu toti nemultumiti de starea mea , asa ca ,,pe banii tai te distrezi doar u ,, nu sunt cainele legat in lesa si tarat la partyuri 😉ðŸ˜
ionutz68 Reputație: 122 Postat August 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2020 Aseara am fost,cred ca a treia sau a patra oara,la Adelle. Programare pe whatsapp,respectata. In noua locatie,acelasi bloc,cateva etaje mai sus. Aceeasi faptura draguta,cu zambetul pe buze. Ma asteptat complet dezbracata infasurata intr-un prosop. Cred ca iesise de la dus. Locatia este mai mare si mai ok decat cealalta,dar nu mai are minunata oglinda langa pat. Cei care au fost pe la ea stiu ca este un minus. Are oglinda pe hol....... pozitii doar in picioare ca sa ai acces la oglinda,sau cu ea in genunchi facand sex oral. Asta am sa incerc data viitoare poate reusesc sa-mi dau drumul la ea in gurita. Am facut un dus,gasesti tot ce trebuie in baie,si am trecut la treaba. Am inceput prin ai presta cunnilingus,mi-a atras atentia ca abia sa trezit si este posibil sa adoarma daca nu prestez cum trebuie :laugh2 :laugh2 :laugh2 ,dupa vreo 10 minute am facut-o sa termine. Iti cam dai seama cand termina,se uda toata si incepe sa tremure necontrolat. Pauza de tigare pt ea,eu nefumand i-am admirat corpul skinny teen si cele 2 tatuaje. Ceva conversatie,nu e timida deloc fata,in care i-am comunicat ce vreau eu dupa ce termina tigarea. M-am ridicat in picioare,ea sa pus la marginea patului si a inceput sa presteze un oral umed. Oralul este unul din punctele ei forte. Il presteaza fara maini,umed,cu saliva multa,adinc,se uita in ochi tai. A intrat in gurita ei mica aproape toata :iagree ,eu nefiind cine stie ce dotat (16-17 cm). Dupa cateva minute,in care am schimbat si cateva pozitii de oral,eu neputand sa-mi dau drumul la ea in gurita,am renuntat. Bineee....... ia mi-a comunicat la inceput ca abia sa trezit si nu stie daca ma poate face sa-mi dau drumul la ea in gurita. A spus ca se revanseaza data viitoare.... :iagree . Mi-a pus prezevativul si ma tras peste ea in pozitia misionar,are tupeu bun si atitudine fata,in pozitia asta am si finalizat repede fiind destul de excitat de la oralul prestat inainte. In pozitia asta,da contre,te trage in ea cu picioarele,nu sta ca prosta cum stau altele asteptand sa termini. Dupa ce ne-am igienizat,am coborat impreuna sa o duc la magazin sa-si cumpere ceva de mancare. Intre timp eu am intrat in scara blocului unde stau,ea cred ca a intrat la mega-ul din rond. Daca aveam vederea in spatele rondului...........vedeam blocul unde sta ea. Ce bine de pustoaicele din ziua de azi,nu tu chiloti,nu tu ciorapi,nu tu sutien,iti tragi repede blugi,arunci un tricou pe tine,ai luat adidasi in picioare si gata. :laugh2 :laugh2 :laugh2 PLUSURI - se fute bine,e activa,schimba pozitii,oral peste medie (sunt cateva excorte care presteaza mai bine,dar la alt pret),CIM/COF inclus in pret,pret bun la finalizare/ora,niciodata nu mi-a cerut bani,nici inainte,nici dupa,intotdeauna i-am dat eu la final. Cadoul - 70/o finalizare. MINUSURI - lipsa oglinzii langa pat,se simte miros de tigara in casa,pt cei nefumatori (ca mine) este putin deranjant. Bine,ea ma intrebat daca poate sa fumeze......nu ai cum sa refuzi asemenea fata. Am inteles de la fumatori ca nici nu poti refuza unei fete tigarea de dupa......RECOMAND - mai ales celor carora le plac fetele SKINNY. P.S. - am vazut ca ti-ai deschis un nou cont de excorta,de accea am postat pe ambele conturi 1
khen87 Reputație: 84 Postat August 26, 2020 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 26, 2020 Salutare Revin cu o recenzie, de data asta negativa. Am vizitat domnisoara in trecut unde am avut parte de o sedinta reusita, am si facut recenzie la vremea respectiva, dar in seara asta am avut parte de o surpriza negativa, am luat legatura pe zi am stabilit de comun acord sa ne vedem la ora 23:00, am confirmat cu 40 de mine inainte si ajuns la ora 23:00... ce sa vezi nu a mai raspuns la mesaje si nici la tel am asteptat vreo 15 min dupa care am plecat.Trageti voi concluzia 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 27, 2020 Postat August 27, 2020 SalutareRevin cu o recenzie, de data asta negativa. Am vizitat domnisoara in trecut unde am avut parte de o sedinta reusita, am si facut recenzie la vremea respectiva, dar in seara asta am avut parte de o surpriza negativa, am luat legatura pe zi am stabilit de comun acord sa ne vedem la ora 23:00, am confirmat cu 40 de mine inainte si ajuns la ora 23:00... ce sa vezi nu a mai raspuns la mesaje si nici la tel am asteptat vreo 15 min dupa care am plecat.Trageti voi concluzia Pe mine m-a blocat de cateva zile in conditiile in care confirmam ca plec spre ea, n-am inteles ce s-a intamplat...
florinifm Reputație: 1 Postat August 27, 2020 Oras:București Oras:București Postat August 27, 2020 Am cunoscut-o pe Adelle acum cateva zile. Cea mai proasta experienta pe care am avut-o vreodata. Intalnirea a intarziat cu 20 de minute. De la intrarea in apartament si pana am inceput actiunea a stat aproape numai cu ochii in telefon. Dupa aproximativ 10-15 minute, in timpul unui LOT, femeia se ridica, se duce la baie si trage o pisare cu usa deschisa. Mai e ceva de zis? Nu are nicio treaba cu a face un client sa se simta bine. Dupa 30 de minute a fost destul de deranjata ca nu ma terminasem (luasem o ora), nu i-am inteles graba. Pe langa asta, are o fata draguta, corp skinny, oral destul de ok. Note n-am sa dau. De revenit cu siguranta n-am sa revin. Nu va recomand nici voua, sunt alte optiuni mai bune chit ca sunt putin mai scumpe.. Asta cu pișarea e bomba
Postări Recomandate