fratika1 Reputație: 0 Postat August 30, 2020 Postat August 30, 2020 se pare ca ne apropiem cu pasi repezi spre un conflict in mediterana intre doua state NATO credeti ca se va rezolva diplomatic sau va escalada in razboi de amploare?
cincistele Reputație: -3877 Postat August 30, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat August 30, 2020 nu cred ca va fi razboi, vor cadea la pace pana la urma 1
cincistele Reputație: -3877 Postat August 30, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat August 30, 2020 oricum, e interesant cum va aborda nato chestiunea...cum vor aplica celebrul articol 5 ARTICOLUL 5 Prile convin c un atac armat împotriva uneia sau mai multora dintre ele, în Europa sau în America de Nord, va fi considerat un atac împotriva tuturor i, în consecin, sunt de acord ca, dac are loc asemenea atac armat, fiecare dintre ele, în exercitarea dreptului la auto-aprare individual sau colectiv recunoscut prin Articolul 51 din Carta Naiunilor Unite, va sprijini Partea sau Prile atacate prin efectuarea imediat, individual sau de comun acord cu celelalte Pri, a oricrei aciuni pe care o consider necesar, inclusiv folosirea forei armate, pentru restabilirea i meninerea securitii zonei nord-atlantice. Orice astfel de atac armat i toate msurile adoptate ca rezultat al acestuia vor trebui raportate imediat Consiliului de Securitate. Aceste msuri vor înceta dup ce Consiliul de Securitate va adopta msurile necesare pentru restabilirea i meninerea pcii i securitii internaionale. ar trebui ca strategii nato sa aiba deja scenariile pregatite...dar nu cred ca pana la urma va fi un razboi...si cu pandemia si cu criza economica,,,nu sunt in stare sa duca economic razboiul 1
_dark_ Reputație: 137 Postat August 30, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 30, 2020 Turcia (pro Rusia, pro islam si antisemita a lui Erdogan) nu se mai comporta ca un stat NATO. 1
fratika1 Reputație: 0 Postat August 30, 2020 Autor Postat August 30, 2020 Poate va fi ceva limitat, doar pe mare, intre navele lor. Si americanii si restul ii vor lasa sa se cafteasca intre ei pana raman fara flote. Totusi, multi preoti ortodocsi din Romania si Rusia au prevestit ca un razboi Grecia-Turcia va fi un mare pas spre sfarsitul lumii.
cincistele Reputație: -3877 Postat August 30, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat August 30, 2020 Turcia (pro Rusia, pro islam si antisemita a lui Erdogan) nu se mai comporta ca un stat NATO.Rusia ortodoxă nu are cum să ajute Turcia islamică a lui Erdogan împotriva Greciei, la rândul ei o țară ortodoxă. 1
_dark_ Reputație: 137 Postat August 31, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 31, 2020 Rusia ortodoxă nu are cum să ajute Turcia islamică a lui Erdogan împotriva Greciei, la rândul ei o țară ortodoxă. vezi Ezekiel 38 (ortodocșii sunt și ei antisemiți, ortodoxia are la baza ca și islamul, credința in fecioare, e doar o alta față a Diavolului)
jim_raynor Reputație: 516 Postat August 31, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2020 totul pana la cascavalete!
cincistele Reputație: -3877 Postat August 31, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat August 31, 2020 vezi Ezekiel 38 (ortodocșii sunt și ei antisemiți, ortodoxia are la baza ca și islamul, credința in fecioare, e doar o alta față a Diavolului)Nu știu de unde ai scos-o pe asta cu ortodocșii antisemiți, iar în ceea ce privește profeția lui Ezekiel...nu cred deloc...fiecare o interpretează în funcție de interes.Turcii fac curent, dau declarații sforăitoare, dar nu pot să ducă un război cu UE. Dacă UE și SUA le bagă sancțiuni nu vor face față. În plus, sunt ei musulmani dar nu au fanatismul Iranului, de exemplu. Nu sunt un stat islamic, armata are grijă ca statul să rămână laic. 1
picon Reputație: 1046 Postat August 31, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 31, 2020 totul pana la cascavalete!Pe bune? 1 4
_dark_ Reputație: 137 Postat August 31, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 31, 2020 Nu știu de unde ai scos-o pe asta cu ortodocșii antisemiți, iar în ceea ce privește profeția lui Ezekiel...nu cred deloc...fiecare o interpretează în funcție de interes. ce am scris nu era chiar ON TOPIC, era doar o constatare personala
_dark_ Reputație: 137 Postat August 31, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 31, 2020 Erdogan crează punți de legătură https://ibb.co/K6xYktf
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat August 31, 2020 Postat August 31, 2020 No war in Europe (at least for now)...
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat August 31, 2020 Postat August 31, 2020 se pare ca ne apropiem cu pasi repezi spre un conflict in mediterana intre doua state NATO credeti ca se va rezolva diplomatic sau va escalada in razboi de amploare?Eu cred ca ii rezolva Basescu cu flota furata se duce in Mediterana si anexeaza la Romania tot.
cincistele Reputație: -3877 Postat August 31, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat August 31, 2020 Eu cred ca ii rezolva Basescu cu flota furata se duce in Mediterana si anexeaza la Romania tot.Hehehe, vezi că dacă apare Băsăul pe la TV și spune că a rezolvat el treaba...sunt destui care l-ar crede...spre surprinderea mea mai există un număr destul de mare de băsiști 1
adi21cm Reputație: -49 Postat August 31, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2020 Rusia ortodoxă nu are cum să ajute Turcia islamică a lui Erdogan împotriva Greciei, la rândul ei o țară ortodoxă.Da ca asa mult il intereseaza le putin de religie... Il intereseaza un aliat destul de puternic si atat! Iar rusia isi doreste turcia si china ca si aliati ca sa poata fii peste nato si america... 1
cincistele Reputație: -3877 Postat August 31, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat August 31, 2020 Turcia și Rusia vor fi doar aliați de conjunctură și pe termen scurt, Erdogan se visează Mahomed al doilea cuceritorul Constantinopolului...și rușii tot încearcă să se erijeze în protectorii ortodoxiei...nu mai zic că Turcia și Rusia se confruntă indirect în Libia, chiar acum în timp ce vorbim...părerea mea e că turcii vor fi puși cu botul pe labe, din cauza grandomaniei actualului "sultan"...au o șansă să-i ciupească pe greci acum, dar dacă sunt prea lacomi cor fi puși la punct. 1
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat August 31, 2020 Postat August 31, 2020 Hehehe, vezi că dacă apare Băsăul pe la TV și spune că a rezolvat el treaba...sunt destui care l-ar crede...spre surprinderea mea mai există un număr destul de mare de băsiștiN-a mai facut o misiune comando prin Siria sau Irak de i-a salvat pe jurnalisti? ðŸ˜Plm, sa proiecteze cineva un B pe cer sa vina Batman aka Base ðŸ˜
cincistele Reputație: -3877 Postat August 31, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat August 31, 2020 N-a mai facut o misiune comando prin Siria sau Irak de i-a salvat pe jurnalisti? Plm, sa proiecteze cineva un B pe cer sa vina Batman aka Base Hehehe, Băse aka Petrov 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum