Sari la conținut

Adela 0720795869 Fata e bini di tat

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

am vizitat-o sapt trecuta pe adela si am ramas impresionat de aceasta domnisoara care este intr-adevar foarte frumushica,bruneta ,foarte bronzata si  cu niste ochi senzationali !

locatia este cea bine cunoscuta in spate la pink cafe  in care presteaza si lia ,destul de usor de gasit insa o problema cu locurile de parcare si paznicul destul de  bagacios!!

o data ajuns in locatie adela m-a asteptat fara sa se ascunda dupa usa ceea ce apreciez destul de mult.... am avut cateva experiente in care m-am speriat destul de tare cand am vazut crunta realitate:) insa nu e cazul adelei care este o frumusete de fata !

am socializat un pic .....ai ce discuta cu ea ....este o fata foarte dezghetata dupa care m-am cerut la baie !

dupa ce am revenit in camera am inceput sa ne sarutam si am observat ca-i face placere sa fie sarutata dupa care a urmat un oral foarte bine executat cu ruperi de ritm si un deep foarte bun  !

la normal am schimbat mai multe pozitii unde s-a implicat destul de mult si cu destule contre din partea ei !

Note:

Locatie - 9 singurul minus a fost portarul care m-a intrebat de 2 ori unde merg si mai erau si cateva pers in scara cand ma tot intreba ca prostu unde merg!

Fizic - 9,5

oral - 10 

normal - 9,5

gfe - 10 -fk foarte bun  si intretinut de ea

cadou - 100 ron /fin

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Buna dragii mei :)

Dupa cum bine ati aflat de la Lia,ne-am mutat intr-o locatie noua,undeva pe Nerva Traian.

Voi pune si cateva poze facute chiar acum ,aici :P

Tarifele au ramas aceleasi pe care le stiti,dar la cerintele unora de a face CIM,m-am hotarat sa bag :D (contra cost) 100 lei,deci,ca sa recapitulez:

-100 lei,1 finalizare 30 min;

-200 lei,1-2 finalizari 1 ora;

-pentru cei care vor si CIM inca 100 lei la tariful normal :)

Va :*:*:*

post-109349-0-20281600-1417613016_thumb.jpg

post-109349-0-20247500-1417613034_thumb.jpg

post-109349-0-18847700-1417613054_thumb.jpg

post-109349-0-77651100-1417613071_thumb.jpg

post-109349-0-36355100-1417613085_thumb.jpg

post-109349-0-54264300-1417613104_thumb.jpg

post-109349-0-85710500-1417613118_thumb.jpg

• Like 12
Link spre comentariu

Daca tot va oferiti sa faceti atatea pentru adela de ce nu sunteti voi baieti buni si ii oferiti si o casa, o masina, un cont in banca, etc ( Adelo, vreau jumate ;) ).

Stiti ce vrea ea? Sa va duceti cu 100/200/300 de lei si sa va purtati frumos, curatenie isi face si singura :hihat

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Pfffffff nici eu nu inteleg cum de tot nu esti la top .... cred ca daca participi iar la concursul ala de poze il castigi iar :) la cat de buna si frumi esti cred ca ai castiga luna de luna .... cred ca ai suparat , deranjat pe cineva de nu ajungi u la top :( .... pupicii si abia astept sa te revad :* :X

ps: scz de offtopic :)

Link spre comentariu

Pfffffff nici eu nu inteleg cum de tot nu esti la top .... cred ca daca participi iar la concursul ala de poze il castigi iar :) la cat de buna si frumi esti cred ca ai castiga luna de luna .... cred ca ai suparat , deranjat pe cineva de nu ajungi u la top :( .... pupicii si abia astept sa te revad :* :X

ps: scz de offtopic :)

eeiii..sa lasam si alte fete sa castige ;)

abia astept sa te revad :kiss3

P.S. e la moda offtopic-ul :)

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...