Sari la conținut

Adela 0720795869 Fata e bini di tat

Postări Recomandate

• Oras:Pajistea lu' Bucur
  • Oras:Pajistea lu' Bucur
Postat

Adela, o noua fila din poveste

Programat prin pm (la telefon n'am avuf noroc, oricum numarul este cel din titlu), comfirmat, ajuns la timp in locatie, undeva intre Mircea Voda si Nerva Traian.

Sunat, indrumat, si se deschide usa, wow, la asta nu ma asteptam, fata asta chiar e frumoasa si sexoasa, ma asteptat intr'un body negru ce'i scotea in evidenta curul demential si cocotata pe tocuri de vreo 15 care'i scoteau in evidenta picioarele superbe.

O tigare, 23 de vorbe pentru destinderea atmosferei, o gluma, un zambet si hop la igienizare.  Baia curata, uscat pe jos, prosop curat si uscat, geluri de dus, tot ce trebuie.

Revenit in dormitor si inceput actiunea, sarutari pe gat, pe sani, mangaieri, etc., aidoma si din partea domnisoarei, bonus niscaiva FK, o incalzire lenta dar promitatoare.

Adela a inceput intai sa acorde atentie oolelor mele intr'un mod foarte delicat si placut, apoi mi'a montat gluga si a inceput oralul, fara deep, fara vreo tehnica personala dar cu un feeling foarte bun. Am invitat nimfa intr'un 69, am degustat si nu dupa mult timp am purces la normal. Intai cu ea deasupra, pe urma'n misionar, ulterior pe'o parte, apoi intinsa pe burta, dupa care capritza s.a.m.d. pana simtii cum plozii mei vor sa ma paraseasca si m'au parasit, pe sanii superbi ai Adelei.

Cateva minute de reveneala presarate cu mangaieri si pupaturi, igienizarea de rigoare, inca o tigare si niscaiva vorbe, decartat si plecat.

Locatia : 9,5 - central, curatenie impecabila, o mica problema cu apa calda care vine greu spre foarte greu

Adela : 9,5 - o femeie pe gustul meu, frumoasa, sexy, un corp putin peste optim ca greutate dar superb pentru mine, sanii para nr 2, daca mai avea cativa centimetri'n plus pe verticala era de vis.

Igiena : 10 - ireprosabila

OP : 8,5 

NP : 9 - variat, intens, as spune chiar trait

FK : 8,5 

GfE : 8,5

Atitudine : 9,5

Cadoul : 200/h

In mod sigur voi reveni, cat despre a o recomanda, nu mai recomand desi Adela merita a fi recomandata.

• Like 9
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

am incercat sa stabilesc o intalnire cu titulara,insa fara sorti de izbanda

mi-a zis ca e full...sa incerc cu o programare din timp,2-3 zile...

zic,mamaaaa! :laugh2

Când îți zic că fetele te-au "citit"!  :laugh2

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Transilvania...
  • Oras:Transilvania...
Postat

Buna,programul meu ptr sfarsitul anului este : 22,23 (11.00-18.00) si 28,29 (11.00-18.00).Pupici

wow...fuck... :kiss3

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare

Sunt proaspat intors de la o intalnire cu Adela. Vorbele sunt de prisos....vreau sa o felicit pentru alegerea facuta, in a face toate serviciile protejate...mai de inceredere asa pt cei cu saiba ca mine si nu numai. Datorita faptului ca astazi am vb ca o moara stricata am omis sa ii spun sau sa ii recomand un lucru: sa puna un covoras la baie langa cada sa nu se intample accidente nefericite. in rest...cum bine stiti...GFE maxim...servicii de calitate..aspect si igiena impecabile....jos palaria. Actiunea a fost de nota 10 pt mine. pe mine ma face sa ma simt in largul meu langa ea si ii multumesc pt asta.

O seara buna sa aveti.

PS: Cei care nu au apucat inca sa mearga la Adela si sunt baieti cu buca....le recomand ca de la anu sa fie "must" 

• Like 5
Postat

Adela nu prea mai are nevoie de recenzii.

Mai degraba de expus unele trairi, dar pentru asta iti trebuie un soi de talent literar, ca sa poti transmite si celorlalți ce ai simțit tu.

Restul, e tardiv sa mai pierzi timpul sa scri ca locația e curată, sau ca are gel de duș, astea sunt standarde depasite cu mult de Adela.

Faptul ca nu am vizitat-o inca, eu am pierdut, ma duc singur la colțul de rușine cu mențiunea ca ma voi prezenta la corijenta pana la sfârșitul semestrului.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

ce veti face cand se retrage?

laba

• Like 1
  • Oras:neinteresant
  • Oras:neinteresant
Postat

Picon ai vazut emsiunea pe realitatea aseara?

Vizitator
Postat

Care? 

sinteza zilei  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Statz linistitzi. :blushing2 Ve-ti apela si peste cativa ani la  pizdulicea ei.Am cunoscut-o anul trecut si nu cred ca pare genul sa se retraga in 2016 dupa 2 ani de activitate.De fapt am cunoscut multe pustoaice care spuneau ca se retag si le prindea si10 de ani in acelasi domeniu.E prea greu sa se lase de cea mai veche meserie din lume.Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu aceasta postare.Sarbatori fericite

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

STF Adela!

Adica Sarbatori Tare Fericite, sa va fie rusine daca v-ati gandit la altceva!

• Like 1
Vizitator
Postat

....sa va fie rusine daca v-ati gandit la altceva!

cate minute ?

Vizitator giginel07
Postat

Sarbatori cu bine! Sa fii sanatoasa si sa iti indeplinesti tot ce iti doresti!

• Like 3

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Salutare

Sunt proaspat intors de la o intalnire cu Adela. Vorbele sunt de prisos....vreau sa o felicit pentru alegerea facuta, in a face toate serviciile protejate...mai de inceredere asa pt cei cu saiba ca mine si nu numai. Datorita faptului ca astazi am vb ca o moara stricata am omis sa ii spun sau sa ii recomand un lucru: sa puna un covoras la baie langa cada sa nu se intample accidente nefericite. in rest...cum bine stiti...GFE maxim...servicii de calitate..aspect si igiena impecabile....jos palaria. Actiunea a fost de nota 10 pt mine. pe mine ma face sa ma simt in largul meu langa ea si ii multumesc pt asta.

O seara buna sa aveti.

PS: Cei care nu au apucat inca sa mearga la Adela si sunt baieti cu buca....le recomand ca de la anu sa fie "must"

Prietene, atata timp cat Adeluta mai pune botu' si la alte fofoloance (evident fara protectie - vezi postarile anterioare), nu stiu daca e cazul sa te mai simti atat de increzator fata de "toate serviciile protejate"... :slap2

Bafta! :hmmm

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...