Sari la conținut

Adela 0720795869 Fata e bini di tat

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Aviz amatorilor ...programul este DOAR CAND VREA DANSA :laugh2

in functie de necesitati ! asa e cand iti permiti! doar nu o trage nimeni la raspundere ca afiseaza un program si vine cand vrea...coada .Lista de asteptare este mare oricum ! :laugh2

• Minus 5
Postat

Pai si nu bravo ei coane alex? doar nu ii pasarica ei? face cu ea ce vrea cind vrea cind poate si clar cind are chef,sa imi fie cu iertare domnilor stimabili dar eu asa cred si mi se pare si normal si firesc.Parere personala si va rog sa nu mi o luati in nume de rau.

• Like 3
Postat

Ca sa si poata permite luxul de a venii cand vrea la job inseamna ca a atins un anumit confort pe care I l am oferit NOI.si atunci unde este respectul pentru comunitate?

Alceva ....e greu sa ti m ai detaliez!Tradare tradare dar sa stim si noi! :laugh2

Spor la futut :atm

• Minus 5
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Iti multumesc pentru cuvintele frumoase,femeie frumoasa :girly.Pentru mine a fost un moment de neuitat ! Si da,imi doresc sa se repete,sa ma pot satura sa...sa profit de acea pasarica dulce si sanii aceia misto

Cu ceva timp inainte,o luna si ceva cred,ma gandeam...ce cadou sa-mi fac de ziua mea?! Cele mai frumoase cadouri,sunt cele care ti le faci singur :P .Asa ca,ma tot gandeam cum sa fac sa-i trimit Sorinei un PM in care sa-i scriu ca...vreau sa imi fac programare la ea .Nu stiam cum sa fac,poate ma crede nebuna daca fac asta,poate cine stie cum percepe tot,mai ales ca nu ne cunosteam...dar imi doream mult sa o cunosc (si ca om,dar si in pat recunosc :D ).

Intr-un final,domnul cu pricina :D (caruia ii multumesc ptr surpriza ) , a reusit sa faca el primul pas.

Nu pot spune decat ca ma bucur enorm ca am cunoscut-o  .

Suna foarte frumos experienta vostra, dar totodata ma face curios sa o experimentez si eu.

Cat r costa acest frumos vis????

Multumesc anticipat!

• Oras:duc cu sorcova
Postat

ma tot gandeam cum sa fac sa-i trimit Sorinei un PM in care sa-i scriu ca...vreau sa imi fac programare la ea .Nu stiam cum sa fac,poate ma crede nebuna daca fac asta,

poti sa imi dai pm sa te programezi sa ma cunosti pe mine ^_^ ca nu te consider nebuna ^_^

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Suna foarte frumos experienta vostra, dar totodata ma face curios sa o experimentez si eu.

Cat r costa acest frumos vis????

Multumesc anticipat!

Daca incepi cu "cat ar costa",posibil sa ramai doar cu visul!

Postat

poti sa imi dai pm sa te programezi sa ma cunosti pe mine ^_^ ca nu te consider nebuna ^_^

Pai tu ai fost cel curios :)

Poate daca nu ne cunosteam,faceam si treaba asta :D

• Like 1
Postat

Pai tu ai fost cel curios :)

Poate daca nu ne cunosteam,faceam si treaba asta :D

m-am schimbat... am facut sala... :D mi-a mai crescut si cucu ^_^

Postat

Aviz amatorilor ...programul este DOAR CAND VREA DANSA :laugh2

in functie de necesitati ! asa e cand iti permiti! doar nu o trage nimeni la raspundere ca afiseaza un program si vine cand vrea...coada .Lista de asteptare este mare oricum ! :laugh2

Domnule Alex...poate nu am mereu posibilitatea de a intra pe forum :) cu totii avem o viata personala,nu ?

De obicei,daca telefonul este inchis,nu sunt la birou,ar trebui sa se inteleaga asta!

Nu cred ca este un lux sa stai o zi,doua,trei,o saptamana plecata,e un lucru pe care il poate face orice fata de aici.Cred ca percepi putin gresit lucrurile :)

• Like 3
Postat

apropo... sa scrii acolo pe diploma de excelenta, ca esti o raritate din cele 3, pe care le-am revizitat... ca sa stie lumea ca ai cel mai inalt calificativ de calitate... doar eu il dau pe aici :D

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator i.like.milfs
Reputație: 0
Postat

:flowers2  :flowers2  :flowers2  :inlovee La multi ani de 8 Martie !!!

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!

• Like 3
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

La Multi Ani!!! cu ocazia zilei de 8 Martie - Ziua Internationala a Femeii! O primavara frumoasa!!!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...