jim_raynor Reputație: 516 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2020 De ce nu te mai primesc femeile? :laugh2 :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 17, 2020 De ce nu ma mai primesc femeile? :laugh2 :laugh2 1 5
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Autor Postat Septembrie 17, 2020 De ce nu te mai primesc femeile? :laugh2 :laugh2Pentru ca ești BULANGIU, simplu! 1
ffflorin1405 Reputație: 10 Postat Septembrie 17, 2020 Telefon: Vedeta Oras:Romania Telefon: Vedeta Oras:Romania Postat Septembrie 17, 2020 Pentru ca ești BULANGIU, simplu! Te rog lamureste 'ma si pe mine cine este acest (kiki77)?
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Autor Postat Septembrie 17, 2020 Te rog lamureste 'ma si pe mine cine este acest (kiki77)?Mai Da-te-n sloboz de clona idioata! 1
ffflorin1405 Reputație: 10 Postat Septembrie 17, 2020 Telefon: Vedeta Oras:Romania Telefon: Vedeta Oras:Romania Postat Septembrie 17, 2020 Mai Da-te-n sloboz de clona idioata! Unde ai disparut ?Ti-o venit client Transexual distrus .Ce faci o sugi?
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Autor Postat Septembrie 17, 2020 Unde ai disparut ?Ti-o venit client Transexual distrus .Ce faci o sugi?Spre deosebire de tine, eu n-o o sug niciodată coarda fututa în gura! 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 17, 2020 Ma tot intreb, cum draq a rezistat asta pana la 50+ de ani , asa tembel ?? Aham , dormea in pat cu propriul caine , el pechinez , cainele bichon , in pozitia 69 , pana l-a scos Pecoaie la curve (pe recomandari , ca asa se poarta intre prostalai de teapa astora) sa dea si el o limba pasionala la veverita , ca nu mai vazuse fetiscane din liceu , cand il zapaceau cu bobarnace in fundurile de borcan ce le poarta pe maimuta Bineinteles ca la asemenea favoruri , celalalt , adica Pecoaie , era acceptat sa ramana peste program si sa dea doua limbi ca sa nu se mai duseze curva inaintea urmatorului client . De fapt , nici n-ar fi avut de ce ....intelegeti subtilitatea Sa-mi frec pula de gingiile lui , daca mai stie cu cine se cearta =)) =))
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Autor Postat Septembrie 17, 2020 Ma tot intreb, cum draq a rezistat asta pana la 50+ de ani , asa tembel ?? Aham , dormea in pat cu propriul caine , el pechinez , cainele bichon , in pozitia 69 , pana l-a scos Pecoaie la curve (pe recomandari , ca asa se poarta intre prostalai de teapa astora) sa dea si el o limba pasionala la veverita , ca nu mai vazuse fetiscane din liceu , cand il zapaceau cu bobarnace in fundurile de borcan ce le poarta pe maimuta Bineinteles ca la asemenea favoruri , celalalt , adica Pecoaie , era acceptat sa ramana peste program si sa dea doua limbi ca sa nu se mai duseze curva inaintea urmatorului client . De fapt , nici n-ar fi avut de ce ....intelegeti subtilitatea Sa-mi frec pula de gingiile lui , daca mai stie cu cine se cearta =)) =))Ai întrat pe contul tău somerule? Te-n gura de sărac rupt în cur! 1
ffflorin1405 Reputație: 10 Postat Septembrie 17, 2020 Telefon: Vedeta Oras:Romania Telefon: Vedeta Oras:Romania Postat Septembrie 17, 2020 Ai întrat pe contul tău somerule? Te-n gura de sărac rupt în cur! Tu nu mai prezinti interes din partea mea , am tras apa ignor chiar esti o nulitate te -am confundat initial cu altcineva .Tarziu mi am dat seama ca esti o nulitate
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Autor Postat Septembrie 17, 2020 Tu nu mai prezinti interes din partea mea , am tras apa ignor chiar esti o nulitate te -am confundat initial cu altcineva .Tarziu mi am dat seama ca esti o nulitateOk Analfabetule, se scrie te iei, nu te ei! Asta ca idee! Nu de alta, este evident ca esti o clona rupta în cur! Mai suge pula prin pârnaie unde ești poate îți trece timpul mai repede! 2
ffflorin1405 Reputație: 10 Postat Septembrie 17, 2020 Telefon: Vedeta Oras:Romania Telefon: Vedeta Oras:Romania Postat Septembrie 17, 2020 Ok Analfabetule, se scrie te iei, nu te ei! Asta ca idee! Nu de alta, este evident ca esti o clona rupta în cur! Mai suge pula prin pârnaie unde ești poate îți trece timpul mai repede! In afara faptului ca jignesti si te crezi buricu pamantului si inteligent ce mai ai de spus ? Eu sunt un amarat de cioban fara carte am mai spus ...ce sa fac incerc sa cumpar placere .In schimb tu esti unu care injura pe toti ,ce mai stii sa faci inafara de asta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum