Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2021 Partajează Postat Decembrie 21, 2021 1 oră în urmă, costy7 a spus: Ciudat e cum dai tu îndemn la unii useri să facă recenzii ,dar tu nu faci ,de ce te crezi marele albastru și nimeni nu are voie să îți spună nimic,da probleme hai pune o clona pe mine și începe să mă minusezi @22leon e albastru, tu esti galben si @flory24 e rosie -Nu mai bine faceti un trio in cinstea tricolorului?🤪 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33871 Postat Decembrie 21, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Acum 2 ore, costy7 a spus: Ciudat e cum dai tu îndemn la unii useri să facă recenzii ,dar tu nu faci ,de ce te crezi marele albastru și nimeni nu are voie să îți spună nimic,da probleme hai pune o clona pe mine și începe să mă minusezi Din câte îmi amintesc, recent doar lui @Sony69i-am indicat sa faca o recenzie la Giulia, și asta deoarece era nou si avea câteva "emoții". Asta te-a deranjat ? Sau te-au trimis Giulia și Flory "la plimbare" ? Ca am văzut ca imi cauți "atenția" atât aici , cât și pe celalat topic. Îți mai repet, poate pricepi : pina o sa ai tu contribuția mea pe forum va mai trece mult timp, asta dacă teoretic ai putea asa ceva. Nu am și nici nu am nevoie de clone, iar atât în cazul tău cât și a altora, dacă vreau sa te minusez o fac direct fără nici o problema . 2 1 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33871 Postat Decembrie 21, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Acum 59 minute, TheKing15 a spus: @22leon e albastru, tu esti galben si @flory24 e rosie -Nu mai bine faceti un trio in cinstea tricolorului?🤪 Eu as face trio cu Flory și cu Giulia,nu cu el 😜😂 2 Link spre comentariu
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2021 Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Acum 4 minute, 22leon a spus: Eu as face trio cu Flory și cu Giulia,nu cu el 😜😂 Pfff, si eu asi face, numai ma gandesc si imi vine cheful😂😂😂 Link spre comentariu
Sony69 Reputație: 122 Postat Decembrie 21, 2021 Oras:Timisoar Oras:Timisoar Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Acum 4 minute, 22leon a spus: Eu as face trio cu Flory și cu Giulia,nu cu el 😜😂 Foarte tare😆😆😆 ,si eu as face la fel cu Giulia si cu Flory 👍👍👍 Link spre comentariu
flory24 Reputație: 198 Postat Decembrie 21, 2021 Partajează Postat Decembrie 21, 2021 La 20.12.2021 la 10:56, inn2004 a spus: Ciao Flory, nu reusesc nicicum sa iti trimit SMS. Da-mi un semn cand poti vorbi pana la 15:00. Numarul cu 780 la sfarsit. Sper sa nu ma înșel, dar tu ai mai avut o programare la mine pe care nu ai respectat-o , și nici măcar nu m-ai anunțat. Link spre comentariu
flory24 Reputație: 198 Postat Decembrie 21, 2021 Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Acum 14 ore, 22leon a spus: Lucrează cu programari doar cu cei pe care ii cunoaște, și mai ales cu cei care își respecta programările . Am început sa fac programari doar la persoanele cunoscute datorita nr.destul de mare de programari neonorate, unii venind cu recomandarea initiala ca sunt de pe forum. 1 Link spre comentariu
flory24 Reputație: 198 Postat Decembrie 21, 2021 Partajează Postat Decembrie 21, 2021 3 Link spre comentariu
Zarko87 Reputație: 99 Postat Decembrie 21, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Acum 43 minute, flory24 a spus: 💚💙💜 iti scriu mai încolo, cand termin jobul! I wanna see you, today! Link spre comentariu
costy7 Reputație: 1458 Postat Decembrie 21, 2021 Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Acum 5 ore, 22leon a spus: Din câte îmi amintesc, recent doar lui @Sony69i-am indicat sa faca o recenzie la Giulia, și asta deoarece era nou si avea câteva "emoții". Asta te-a deranjat ? Sau te-au trimis Giulia și Flory "la plimbare" ? Ca am văzut ca imi cauți "atenția" atât aici , cât și pe celalat topic. Îți mai repet, poate pricepi : pina o sa ai tu contribuția mea pe forum va mai trece mult timp, asta dacă teoretic ai putea asa ceva. Nu am și nici nu am nevoie de clone, iar atât în cazul tău cât și a altora, dacă vreau sa te minusez o fac direct fără nici o problema . Atunci repet și eu nu mai da indicații prețioase ,atâta timp cât nici tu nu mai faci recenzii,ciudat e faptul că o aduci pe Giulia în discuție căci eu nu am spus nimic nici de ea și nici de flory.Ti-as spune eu mai multe dar mă opresc aici că nu vreau sa fac of topic.Apropo am auzit o glumă bună,daca nu poți face sarmale de leu,porcul rămâne regele animalelor😅 1 Link spre comentariu
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2021 Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Acum 4 ore, flory24 a spus: Mai bine sa terminam cu parerile contradictori si sa ne bucuram de funduletul lui Flory😂 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33871 Postat Decembrie 21, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Decembrie 21, 2021 Acum 1 minut, costy7 a spus: Atunci repet și eu nu mai da indicații prețioase ,atâta timp cât nici tu nu mai faci recenzii,ciudat e faptul că o aduci pe Giulia în discuție căci eu nu am spus nimic nici de ea și nici de flory.Ti-as spune eu mai multe dar mă opresc aici că nu vreau sa fac of topic. Off, asa uituc ești? Cine a întrebat de unde știu cum face Flory programările? Cum nu ai adus-o tu în discuție? Dau indicații prețioase cui vreau eu, care ii problema ta? Adică, după logica ta,atunci când eu scrieam recenzii și tu doar o "ardeai" fara rost pe aici, ar fi trebuit sa te raportez ? Se pare ca duci lipsa de băgare în seama . Flory, scuze de off topic. 1 Link spre comentariu
Zarko87 Reputație: 99 Postat Decembrie 22, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Vizitat, din nou.. Am prins'o cand incerca sa gătească.. gospodina adevărată, a lasat oalele deoparte.. mi-a oferit atentie, pe langa celelalte lucruri.. ma uns pa'suflet! Daca mergeam mai tarziu cu o ora , doua.. poate si mancam! Ahh nu facea shaworma, a zis ca a glumit.. nu stie sa faca.. Facea mancare adevărată.. ceva carne de porc la cuptor cu ceva carnaciori.. n-am retinut ca mi se facuse si foame si pofta de ea.. parca eram la vecina mea din copilarie 🥰🤔🤍💜😜 o recomand pt partea intima.. din mancare n-am gustat, nu pot zice nici bau nici hau :)) Flore.. 😗 1 1 Link spre comentariu
Vizitator curvarexpert Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Am vizitat și eu aceasta fata zilele trecute în calea sagului alea Tiberiu brediceanu Ajung sun îmi zice sa sun la 17 și sa urc sus la etaj 5 asta e un minus din start pentr-u ea Ajung sus îmi deschide o fata îmbrăcată în lenjerie intima roșie pe niște tocuri,ma întreabă dacă doresc dus ii spun ca am făcut acasă. Ma bagat in camera din spatele apartamentului m-am dezbracatam luat loc in pat si am inceput cu un oral NP de o calitate mica facea doar pe cap asa cate putin ... Doar la vrajeala Dupa imi pune guma vine ea peste mine face ce face dupaia schimbam o iau eu pe la spate am obosit putin mama intins pe spate a facut decurs de nici 1 min cu mana si deja imi spunea sa ma termin ca avem 20 min ....( au trecut dabea 10 ) iam spus sa faca un oral a zis ca nu mai face ca doar o data face WTF .... Iam zis no hai ca vin eu a spus ca nu ca mam oprit iara WTF .... Si am facut cu mana ca sa ma pot termina si eu :))) Cand am schimbat pozitia dupa ce am scoso din ea tot penisul meu era plin de o chestie alba din pasarica tin sa mentiomez ca se formeaza doar cand nu se spala regulat in pasarica ! Cautati pe google si veti gasi .... ( si miroase ) Deci note ( de cacat ) ON 4 ! Doar la vrajeala sa ia banu NP 5 .... Tot la sanchi sa ia banu Atitudine de rahat .... Wtf daca clientu sta sa isi traga sufletul 1 minut gata nu mai poate face nimic serios nu am mai intalnit asa ceva pana acum ..... Cadou 100 lei = 25 minute dar simteam graba si mi-a si spus ca sa ma termin odata. .... Nu merita nici 10 lei.sunt alte fete pe bani astea care merita și care se implica total. A inițial vroiam seara sa merg la ea și mi-a spus că după ora 20 este 150 fin cu 250 ora pe bune. Și am ales sa merg după-masă Concluzie pentru mine de evitat De recomandat nu o recomand nimănui Link spre comentariu
Zarko87 Reputație: 99 Postat Decembrie 23, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Acum 10 minute, curvarexpert a spus: Am vizitat și eu aceasta fata zilele trecute în calea sagului alea Tiberiu brediceanu Ajung sun îmi zice sa sun la 17 și sa urc sus la etaj 5 asta e un minus din start pentr-u ea Ajung sus îmi deschide o fata îmbrăcată în lenjerie intima roșie pe niște tocuri,ma întreabă dacă doresc dus ii spun ca am făcut acasă. Ma bagat in camera din spatele apartamentului m-am dezbracatam luat loc in pat si am inceput cu un oral NP de o calitate mica facea doar pe cap asa cate putin ... Doar la vrajeala Dupa imi pune guma vine ea peste mine face ce face dupaia schimbam o iau eu pe la spate am obosit putin mama intins pe spate a facut decurs de nici 1 min cu mana si deja imi spunea sa ma termin ca avem 20 min ....( au trecut dabea 10 ) iam spus sa faca un oral a zis ca nu mai face ca doar o data face WTF .... Iam zis no hai ca vin eu a spus ca nu ca mam oprit iara WTF .... Si am facut cu mana ca sa ma pot termina si eu :))) Cand am schimbat pozitia dupa ce am scoso din ea tot penisul meu era plin de o chestie alba din pasarica tin sa mentiomez ca se formeaza doar cand nu se spala regulat in pasarica ! Cautati pe google si veti gasi .... ( si miroase ) Deci note ( de cacat ) ON 4 ! Doar la vrajeala sa ia banu NP 5 .... Tot la sanchi sa ia banu Atitudine de rahat .... Wtf daca clientu sta sa isi traga sufletul 1 minut gata nu mai poate face nimic serios nu am mai intalnit asa ceva pana acum ..... Cadou 100 lei = 25 minute dar simteam graba si mi-a si spus ca sa ma termin odata. .... Nu merita nici 10 lei.sunt alte fete pe bani astea care merita și care se implica total. A inițial vroiam seara sa merg la ea și mi-a spus că după ora 20 este 150 fin cu 250 ora pe bune. Și am ales sa merg după-masă Concluzie pentru mine de evitat De recomandat nu o recomand nimănui Omule, nu te cunosc.. zic doar arat, am trait experiențe diferite la ea. Eu personal am trait cateva experiente placute la ea, nimic din ce zici tu nu am patit. Odată , din dăți..ne-am luat cu una alta.. sexual vorbind.. încărcati amândoi de moment..am petrecut momente de actiune peste 1 h ..cu mult. Am zis ca nu o sa zic, sa nu se interpreteze diferit.. cu fiecare femeie/barbat e diferit.. nu te potrivesti, nu pușcă.. nu e chimie. E simplu! Iar cu chestia aia ce zici tu ca a curs ( nu am observat, si mie imi place sa ii admir piersicuța si curu .. din spate) , probabil de la lubrifiantul folosit.. ce zici tu, sincer eu personal nu am observat. Curată, bag mana in foc ca e.. cand merg la ea , mereu facem duș impreuna si foloseste si apa de gura.. nu stiu care a fost treaba intre voi colegu.. da mi greu sa cred ce zici. Si mai stiu 2-3 persoane care au trait experiențe asemanatoare.. 😉 pace ție! 1 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Decembrie 23, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Chestia(Lichidul) aia albă nu se formează doar atunci când nu se spală... Poate fi și din altă cauză, ia-o ca pe un lucru bun și fii mândru de tine. Experiența ta eu n-o comentez, dar ca aspecte pozitive pot să spun că fătuca arată bine, fundul zic eu că este punctul (fizic) forte. E și drăguță/plăcută la chip. Ca servicii, da... Slăbuț. Părerea mea că pe "segmentul ăsta" e peste Roxana dar sub altele. Dar ele momentan nu activează în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi. Aia e. Merge o tură...măcar de curiozitate :) cred că depinde și de starea în care o prinzi. Aaaaa, da. Faza cu tarifele majorate după o anumită oră este pe bune. Știu că și mie mi-a spus că seara/noaptea este 150 finalizarea. Nu pricep pe ce criterii se face majorarea dar nici nu am vrut să aflu. 2 Link spre comentariu
flory24 Reputație: 198 Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Acum 2 ore, curvarexpert a spus: Am vizitat și eu aceasta fata zilele trecute în calea sagului alea Tiberiu brediceanu Ajung sun îmi zice sa sun la 17 și sa urc sus la etaj 5 asta e un minus din start pentr-u ea Ajung sus îmi deschide o fata îmbrăcată în lenjerie intima roșie pe niște tocuri,ma întreabă dacă doresc dus ii spun ca am făcut acasă. Ma bagat in camera din spatele apartamentului m-am dezbracatam luat loc in pat si am inceput cu un oral NP de o calitate mica facea doar pe cap asa cate putin ... Doar la vrajeala Dupa imi pune guma vine ea peste mine face ce face dupaia schimbam o iau eu pe la spate am obosit putin mama intins pe spate a facut decurs de nici 1 min cu mana si deja imi spunea sa ma termin ca avem 20 min ....( au trecut dabea 10 ) iam spus sa faca un oral a zis ca nu mai face ca doar o data face WTF .... Iam zis no hai ca vin eu a spus ca nu ca mam oprit iara WTF .... Si am facut cu mana ca sa ma pot termina si eu :))) Cand am schimbat pozitia dupa ce am scoso din ea tot penisul meu era plin de o chestie alba din pasarica tin sa mentiomez ca se formeaza doar cand nu se spala regulat in pasarica ! Cautati pe google si veti gasi .... ( si miroase ) Deci note ( de cacat ) ON 4 ! Doar la vrajeala sa ia banu NP 5 .... Tot la sanchi sa ia banu Atitudine de rahat .... Wtf daca clientu sta sa isi traga sufletul 1 minut gata nu mai poate face nimic serios nu am mai intalnit asa ceva pana acum ..... Cadou 100 lei = 25 minute dar simteam graba si mi-a si spus ca sa ma termin odata. .... Nu merita nici 10 lei.sunt alte fete pe bani astea care merita și care se implica total. A inițial vroiam seara sa merg la ea și mi-a spus că după ora 20 este 150 fin cu 250 ora pe bune. Și am ales sa merg după-masă Concluzie pentru mine de evitat De recomandat nu o recomand nimănui Nu cred ca ai fost la mine , dar ca sa nu existe nici o nelămurire , te rog sa-mi spui când ai fost la mine si la ce ora . Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33871 Postat Decembrie 23, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Acum 2 ore, curvarexpert a spus: Ajung sun îmi zice sa sun la 17 și sa urc sus la etaj 5 asta e un minus din start pentr-u ea Ajung sus îmi deschide o Salutare, recenzia asta a fost scrisa de altcineva , nu de tine. Poate ma înșel, dar având în vedere modul în care ai scris majoritatea comentariilor și celelalte mini recenzii, nu prea ii stilul tău. Dacă ma înșel, îmi cer scuze, dar nu cred. Pe de alta parte , cum sa dai adresa și mai ales nr.apartamentului ( nr. interfonul). Adică orice idiot se poate apuca sa sune când vrea sau sa se trezească fata cu el la ușa. Atât te-a dus capul ? 2 Link spre comentariu
Impartial Reputație: 1548 Postat Decembrie 23, 2021 Oras:Univers Oras:Univers Partajează Postat Decembrie 23, 2021 1 oră în urmă, Cozonac7 a spus: Poate fi și din altă cauză, ia-o ca pe un lucru bun și fii mândru de tine. 😂😂😂 Asta da curvarexpert! Dacă la un NP de nota 5 a reușit performanța, iti dai seama la un NP de 10. A new gigolo in town! 😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator curvarexpert Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 4 minutes ago, 22leon said: Salutare, recenzia asta a fost scrisa de altcineva , nu de tine. Poate ma înșel, dar având în vedere modul în care ai scris majoritatea comentariilor și celelalte mini recenzii, nu prea ii stilul tău. Dacă ma înșel, îmi cer scuze, dar nu cred. Pe de alta parte , cum sa dai adresa și mai ales nr.apartamentului ( nr. interfonul). Adică orice idiot se poate apuca sa sune când vrea sau sa se trezească fata cu el la ușa. Atât te-a dus capul ? Domnul 22leone este scrisa 100% de mine și las recenzi în funcție de altitudine doamnelor domnișoarelor,cu siguranță te înșeli.daca te uiți puțin mai inspate ia-m și scris ca am trecut-o pe lista mea de vizite și din păcate am plecat dezamăgit asta e poate nu am prins-o în toane bune voi mai incerca o data după sărbători poate va fi altfel asta rămână de văzut. Când am vizitat-o marți nu pot da ora exacta pentru ca am vorbit cu fata cu ceva zile în urma și mi-a zis ca de la 12 începe munca ,la care mi-a zis sa revin cu telefon în ziua în care vreau sa vin. Nu mi se pare o greșeală zicând nr de interfon atata timp cât nu am dat adresa completa Link spre comentariu
Vizitator curvarexpert Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 8 minutes ago, Impartial said: 😂😂😂 Asta da curvarexpert! Dacă la un NP de nota 5 a reușit performanța, iti dai seama la un NP de 10. A new gigolo in town! 😂😂😂 Pai nu iti dai seama se ieșea acolo flăcări dar uite ca nu a fost sa fie poate data viitoare Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33871 Postat Decembrie 23, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Ca sa înțelegi de ce am nelămuriri referitoare la recenzie, îți citez unele din ultimele comentarii și alta recenzie . Lipsesc cu desăvârșire semne de punctuație,litere mati la inceput de propozite......orice tine de gramatica. Plus ca sunt texte relativ mici , fata de recenzia asta complecta. Asta sa nu comentez de texte de genul "veri nice", postat la nimic. Referitor la adresa, unele fete dau adresa la telefon, iar când ajungi acolo îți spune interfonul. La fel face și Flory. De asta am adus partea asta în discuție. Au mai fost fete care au avut mici probleme din cauza asta. In câte recenzii ai văzut tu adresa sau nr.apartamentului ? Nu comentez la faza cumva decurs întâlnirea cu tine , ca nu am fost eu acolo , dar la partea cu igiena nu sunt de acord, tot timpul a fost impecabila la capitolul asta. La 20.12.2021 la 10:34, curvarexpert a spus: Da domnisoara camy astazi în jurul orei 2 ajung la tine sa te mai prins o dara anul asta te pup La 21.12.2021 la 10:26, curvarexpert a spus: Bună am reușit să o vizitez ieri pe aceasta fata frumoasa,nu pot da note sper sa nu te superi camy dar ma-m simțit foarte bine cu tine iti mulțumesc frumos și sper sa te mai prind o data astazi sau mâine dacă îmi permite munca te pup și sa ne auzim de bine🥰 O recomand cu încredere De revenit eu unul da La 19.12.2021 la 17:01, curvarexpert a spus: Tinere sunt la munca nu pot lipsi ca să ii fac o ultima vizita pe acest an de aceia am întrebat acuma te-am lămurit La 19.12.2021 la 14:19, curvarexpert a spus: Am vizitat aceasta doamna marți seara pe la ora 17 find client fidel sun răspunde o voce calda îmi reamintește locația.ajung la doamna sun la interfon răspunde și ce crezi îmi deschide ușa, îmbrăcată într-o lenjerie intima roșie exact cea ce îmi doream. Stau fumez o tigara după care trecem în dormitor unde începem acțiunea. ON îl face foarte bun nota 9 NP am încercat vre-o 4 poziti nu a comentat nimica și într-un final finalize capra ai ii dau nota 9,5 De recomandat,da e peste multe alte fete Partea buna sau rea ptr.tine : daca ai fost în stare sa scrii recenzia asta, deja am pretenții la viitoarele posturi. 😁😂 2 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Decembrie 23, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Decembrie 23, 2021 52 minutes ago, 22leon said: Atât te-a dus capul ? Păi și tu de ce ai evidențiat din postarea lui fix partea aia?? În caz de a ratat cineva amănuntele alea, să le poată observa mai ușor?? Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33871 Postat Decembrie 23, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Acum 6 minute, Cozonac7 a spus: Păi și tu de ce ai evidențiat din postarea lui fix partea aia?? În caz de a ratat cineva amănuntele alea, să le poată observa mai ușor?? Ptr. ca în curând Flory va schimba locația, și ca învățătură ptr.viitor. Probabil ca altfel nici nu ar fi înțeles de ce-am reacționat . 1 Link spre comentariu
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2021 Partajează Postat Decembrie 23, 2021 Acum 3 ore, curvarexpert a spus: Am vizitat și eu aceasta fata zilele trecute în calea sagului alea Tiberiu brediceanu Ajung sun îmi zice sa sun la 17 și sa urc sus la etaj 5 asta e un minus din start pentr-u ea Ajung sus îmi deschide o fata îmbrăcată în lenjerie intima roșie pe niște tocuri,ma întreabă dacă doresc dus ii spun ca am făcut acasă. Ma bagat in camera din spatele apartamentului m-am dezbracatam luat loc in pat si am inceput cu un oral NP de o calitate mica facea doar pe cap asa cate putin ... Doar la vrajeala Dupa imi pune guma vine ea peste mine face ce face dupaia schimbam o iau eu pe la spate am obosit putin mama intins pe spate a facut decurs de nici 1 min cu mana si deja imi spunea sa ma termin ca avem 20 min ....( au trecut dabea 10 ) iam spus sa faca un oral a zis ca nu mai face ca doar o data face WTF .... Iam zis no hai ca vin eu a spus ca nu ca mam oprit iara WTF .... Si am facut cu mana ca sa ma pot termina si eu :))) Cand am schimbat pozitia dupa ce am scoso din ea tot penisul meu era plin de o chestie alba din pasarica tin sa mentiomez ca se formeaza doar cand nu se spala regulat in pasarica ! Cautati pe google si veti gasi .... ( si miroase ) Deci note ( de cacat ) ON 4 ! Doar la vrajeala sa ia banu NP 5 .... Tot la sanchi sa ia banu Atitudine de rahat .... Wtf daca clientu sta sa isi traga sufletul 1 minut gata nu mai poate face nimic serios nu am mai intalnit asa ceva pana acum ..... Cadou 100 lei = 25 minute dar simteam graba si mi-a si spus ca sa ma termin odata. .... Nu merita nici 10 lei.sunt alte fete pe bani astea care merita și care se implica total. A inițial vroiam seara sa merg la ea și mi-a spus că după ora 20 este 150 fin cu 250 ora pe bune. Și am ales sa merg după-masă Concluzie pentru mine de evitat De recomandat nu o recomand nimănui Am vizitat-o si eu pe @flory24 si chiar pare ca vorbesti de o alta persoana. Flory este gingasa ca si o floare si fundul ei sunt petalele😂 nu m-am simtit deloc grabit. faza cu etajul 5 e drept..ai ceva de urcat pana acolo…( si la varsta mea…😂 ) dar in rest eu m-am simtit super bine. o sa fac si eu o recenzie dupa ce o mai vizitez odata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum