sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 21, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Martie 21, 2021 Acum 2 minute, andydry a spus: Botezata mica cu cel putin 3 nume pe forum,nu mai purta pantofi ca iti sunt mari,gumarii ti-ar veni de minune😘 Nu mă mai cobor la mintea ta, că dau de petrol 3 3 1
andydry Reputație: 441 Postat Martie 21, 2021 Postat Martie 21, 2021 Ar trebui sa urci ca sa te "cobori" la mintea mea 😉 1 1
andydry Reputație: 441 Postat Martie 21, 2021 Postat Martie 21, 2021 De ce dai fă cu minus?Da si tu o inimioara😁 1 1
sarrah Reputație: 1934 Postat Martie 21, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Martie 21, 2021 Acum 5 ore, andydry a spus: De ce dai fă cu minus?Da si tu o inimioara😁 Stomacul te avertizează când e gol, însă creierul nu. 😂 2 1 3
andydry Reputație: 441 Postat Martie 22, 2021 Postat Martie 22, 2021 Dai cu minus ca numai asta ai ,minusuri😝 2 1
mirindaporto Reputație: 141 Postat Martie 23, 2021 Oras:- Oras:- Postat Martie 23, 2021 La 22.03.2021 la 9:28, andydry a spus: Te quiero mucho🤗🥰😘 Get a condom for your heart, Sarrah is about to fuck your feelings.😍 1 1 3
sarrah Reputație: 1934 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Aprilie 3, 2021 Am ceva de rezolvat luni în Brașov, așadar voi fi disponibilă pentru programări în limita disponibilității! Vă pup puternic! 😘 4 3
sarrah Reputație: 1934 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Aprilie 22, 2021 Ajung în Brașov, disponibilă pentru programări sâmbătă, până atunci sunt busy.✌️ Vă pup! 3 1 1
sarrah Reputație: 1934 Postat Aprilie 24, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Aprilie 24, 2021 Disponibilă! 😘 2 1
sarrah Reputație: 1934 Postat Mai 18, 2021 Oras:Brașov Oras:Brașov Autor Postat Mai 18, 2021 Bună seara dragi brașoveni! Vă voi încânta cu prezența pentru ultima dată în zilele 24-25 mai. Pentru programări pot fi contactată prin mesaj doar pe WhatsApp la numărul de telefon din titlu. Săptămână plăcută în continuare! 🤗 4 1 1
focussan Reputație: 413 Postat Mai 19, 2021 Oras:Dupa blocurile verzi, roz, mov... Oras:Dupa blocurile verzi, roz, mov... Postat Mai 19, 2021 8 pagini, femeia deja pleaca (definitiv inteleg) din Brasov si nicio recenzie. Aveti timp liber, baieti, ce sa zic...? 1
palosulgros Reputație: 6023 Postat Mai 19, 2021 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Postat Mai 19, 2021 Eu am făcut recenzie din câte țin minte... 1 1
Vizitator bob000 Reputație: 0 Postat Mai 19, 2021 Postat Mai 19, 2021 Acum 5 ore, focussan a spus: 8 pagini, femeia deja pleaca (definitiv inteleg) din Brasov si nicio recenzie. Aveti timp liber, baieti, ce sa zic...? Toata lumea asteapta de la toata lumea sa scrie o recenzie, si atunci ba ca nu stiu ce, ba ca nu arata de nu stiu ce nota, tarife, etc deci... se mai merita sa scrii daca lumea e prosti?
Vizitator lancerevo Reputație: 0 Postat Mai 19, 2021 Postat Mai 19, 2021 Buna Sarah, la Sibiu nu vrei sa vii?
gigelpetrescu Reputație: 3322 Postat Mai 19, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2021 6 hours ago, focussan said: 8 pagini, femeia deja pleaca (definitiv inteleg) din Brasov si nicio recenzie. Aveti timp liber, baieti, ce sa zic...? 6 hours ago, palosulgros said: Eu am făcut recenzie din câte țin minte... Uite acili-șa, un topic inchis cu vreo 300 de postari, din care 3 recenzii, inclusiv a tovarasului Paloș. 2 1
ortei82 Reputație: 163 Postat Mai 19, 2021 Oras:UE Oras:UE Postat Mai 19, 2021 Acum 39 minute, lancerevo a spus: Buna Sarah, la Sibiu nu vrei sa vii? 🤣 1
alwin88 Reputație: -34 Postat Mai 19, 2021 Postat Mai 19, 2021 1 hour ago, lancerevo said: Buna Sarah, la Sibiu nu vrei sa vii? Incultule, de ce ai greșeli gramaticale? 1
Vizitator lancerevo Reputație: 0 Postat Mai 19, 2021 Postat Mai 19, 2021 Acum 2 ore, alwin88 a spus: Incultule, de ce ai greșeli gramaticale? Ami cer skuze la domnu alwin88. Am facut greseli pentru ca din seria laba trista de Sibiu si pentru vino la mine ca vin la tine. Dar poate ma luminezi cu greseala. Eu știu si pot dovedi ce am greșit. Tu, @alwin88 esti prea redus intelectual sa realizezi. Tocmai de asta am formulat asa începutul postarii, ca sa fiu pe înțelesul tau....bombardier pensat si cu gleznele goale
alwin88 Reputație: -34 Postat Mai 19, 2021 Postat Mai 19, 2021 41 minutes ago, lancerevo said: Ami cer skuze la domnu alwin88. Am facut greseli pentru ca din seria laba trista de Sibiu si pentru vino la mine ca vin la tine. Dar poate ma luminezi cu greseala. Eu știu si pot dovedi ce am greșit. Tu, @alwin88 esti prea redus intelectual sa realizezi. Tocmai de asta am formulat asa începutul postarii, ca sa fiu pe înțelesul tau....bombardier pensat si cu gleznele goale Între bună si sarrah iti lipsește o virgulă. Nenorocitul dracului!
Vizitator lancerevo Reputație: 0 Postat Mai 19, 2021 Postat Mai 19, 2021 Acum 35 minute, alwin88 a spus: Între bună si sarrah iti lipsește o virgulă. Nenorocitul dracului! Daca faci o muie la toti userii de pe Brașov iti spun cum ar fi trebuit scris. Dar te las sa fierbi in prostia proprie. Virgula de care amintești nici macar in curul tau nu se pune, ca sa nu vorbim de unde amintesti tu. Am mai multe ore de gramatica si lectura a Dicționarului Ortografic si Ortoepic al Limbii Române de câte labe ai tu pana acum in viața ta infecta. Chiar vrei sa ajungem până acolo? Be my guest. Dar ai sa regreți ziua cand ai iesit din 3,14 zda mă-tii, asistat social pe nedrept!
focussan Reputație: 413 Postat Mai 19, 2021 Oras:Dupa blocurile verzi, roz, mov... Oras:Dupa blocurile verzi, roz, mov... Postat Mai 19, 2021 1 hour ago, lancerevo said: Daca faci o muie la toti userii de pe Brașov iti spun cum ar fi trebuit scris. Dar te las sa fierbi in prostia proprie. Virgula de care amintești nici macar in curul tau nu se pune, ca sa nu vorbim de unde amintesti tu. Am mai multe ore de gramatica si lectura a Dicționarului Ortografic si Ortoepic al Limbii Române de câte labe ai tu pana acum in viața ta infecta. Chiar vrei sa ajungem până acolo? Be my guest. Dar ai sa regreți ziua cand ai iesit din 3,14 zda mă-tii, asistat social pe nedrept! Fara suparare, dar ai cam smantanit-o aici, lancerevo. Cam are dreptate, veveritoiul Alwin. Corect gramatical, daca m-ar intreba cineva, (sigur! Nu m-a intrebat nimeni, dar daca m-ar intreba), ar fi "Buna, Sarah! La Sibiu nu vrei sa vii?". Se cam pune virgula intre urare/salut/blestem (buna, buna ziua, salut, servus, sa-ti dau la muie, la multi ani, suge-o, vedea-te-as mort, hai noroc, s.a.m.d.) si cel caruia i se adreseaza acest privilegiu. P.S. Unde a disparut alwin? A avut ceva treaba urgenta sau s-a ratacit printre biti?😂 1 1
focussan Reputație: 413 Postat Mai 19, 2021 Oras:Dupa blocurile verzi, roz, mov... Oras:Dupa blocurile verzi, roz, mov... Postat Mai 19, 2021 7 hours ago, bob000 said: Toata lumea asteapta de la toata lumea sa scrie o recenzie, si atunci ba ca nu stiu ce, ba ca nu arata de nu stiu ce nota, tarife, etc deci... se mai merita sa scrii daca lumea e prosti? Recunosc ca la inceput am fost intrigat de abordare/prezentare/gramatica (da, stiu, sunt mai aparte in felul meu), dar, dupa o perioada cand a devenit labareala, simteam ca am devenit mai mult prieteni decat amanti, si mi-am pierdut interesul. Si da, recunosc si asta. Scriu doar recenzii care merita (pozitive sau negative). Recenzii de genul ca "nu ni s-au aliniat astrele, ca nu ne-am labarit in laboratorul de chimie si nu a iesit de un FK, poate data viitoare si zambeste" s.a.m.d. eu nu scriu. Ori e buna, ori nu-i buna. 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Mai 19, 2021 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Mai 19, 2021 Acum 11 minute, focussan a spus: Fara suparare, dar ai cam smantanit-o aici, lancerevo. Cam are dreptate, veveritoiul Alwin. Corect gramatical, daca m-ar intreba cineva, (sigur! Nu m-a intrebat nimeni, dar daca m-ar intreba), ar fi "Buna, Sarah! La Sibiu nu vrei sa vii?". Se cam pune virgula intre urare/salut/blestem (buna, buna ziua, salut, servus, sa-ti dau la muie, la multi ani, suge-o, vedea-te-as mort, hai noroc, s.a.m.d.) si cel caruia i se adreseaza acest privilegiu. P.S. Unde a disparut alwin? A avut ceva treaba urgenta sau s-a ratacit printre biti?😂 Acum 3 minute, focussan a spus: Recunosc ca la inceput am fost intrigat de abordare/prezentare/gramatica (da, stiu, sunt mai aparte in felul meu), dar, dupa o perioada cand a devenit labareala, simteam ca am devenit mai mult prieteni decat amanti, si mi-am pierdut interesul. Si da, recunosc si asta. Scriu doar recenzii care merita (pozitive sau negative). Recenzii de genul ca "nu ni s-au aliniat astrele, ca nu ne-am labarit in laboratorul de chimie si nu a iesit de un FK, poate data viitoare si zambeste" s.a.m.d. eu nu scriu. Ori e buna, ori nu-i buna. 🪒( ciocanul-p#$%) nu stie carte, asa stiu eu si mă mândresc si nu mă diasociez. Si vad aici lecti de grmatica si lexică. NU ESTE FORUM DE GRAMATICĂ. PS citez un user mai vechi... Pula n-are creier şi ne mândrim cu asta. Dac-am gândi cu pula nu şi-ar mai fute nimeni nevasta. 3 1
Postări Recomandate