Sari la conținut

Buna dragilor! 0751431044

Postări Recomandate

• Oras:oriunde
Postat
La 12.05.2022 la 23:13, sircvb a spus:

Sper ca TIMPUL !!!! sa fi Adus înțelepciune    In unii colegi astfel încât hate-ul ,vrăjeala acra , cârcotelilor si “părerile de experți “ sa nu mai polueze pagini si pagini întregi din acest topic si continui  in a spera ca vom citi recenzii obiective  reale documentare prin prezenta chit ca sunt negative sau pozitive .

Chiar dacă nu m-a așteptăm sa zic asta : am încredere desăvârșita in capacitățile intelectuale ale colegului @altadata de a evolua in TIMP 😂.

Suntem unii cărora ne place fata rămâne relativ sau nejustificat sa reluam …. Ce a fost  

va mulțumesc de înțelegere 

Speri degeaba! 😀

Unde ai vazut tu cal batran sa-l inveti la caruta! 😀

• Like 1
  • Haha 1
Reputație: 1934
  • Oras:Brașov
Postat
Acum 55 minute, altadata a spus:

Speri degeaba! 😀

Unde ai vazut tu cal batran sa-l inveti la caruta! 😀

Dorești un ceai de tei? 

• Haha 1
Postat

Hei dragilor, 

Un simpatic a anulat întâlnirea de astăzi așa că aș avea liber intervalul 13:30-16:00. 

Dacă este cineva interesat, să mă contacteze pe WhatsApp. 

Pupici 

• Inimioara 1
  • Oras:Santa Monica
Postat
La 16.05.2022 la 18:28, sarrah a spus:

Dorești un ceai de tei? 

Cu din ala rusesc sa-l servesti😇

• Inimioara 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sat fără câini... In zeci de pagini de contre si pupat in cur, n-am reușit sa găsesc o informație utilă. 

A futut-o cineva?

Postat
5 hours ago, spoitorul said:

Sat fără câini... In zeci de pagini de contre si pupat in cur, n-am reușit sa găsesc o informație utilă. 

A futut-o cineva?

Se pare că doar dracul 😈👹, un extraterestru 👽 și poate niste clovni 🤡 In rest mai nimeni...

• Haha 1
  • Minus 2
Postat
Acum 1 oră, Magnificul0 a spus:

Se pare că doar dracul 😈👹, un extraterestru 👽 și poate niste clovni 🤡 In rest mai nimeni...

Aproape ca e virgina sa intelegem?😂🤔

Dar ai stat tu la fundul ei si la propiu nu doar pe forum?

• Haha 1
  • Oras:Brasov
Postat

Multumesc pentru compliment. Clovn nu sunt, iar ca dracul nu arat…

Recenzile mele s-au pierdut in multitudinea de texte irelevante pe care tot voi, cei care nu ati vizitat-o, le-ati facut. Intr-adevar, este vina mea ca postez recenzii corecte si pertinente pe acest forum. Ar trebui sa-mi vad de treaba mea… ceea ce cred ca am sa fac in curand…

• Like 4
Postat
Acum 8 ore, spoitorul a spus:

A futut-o cineva?

Găsești recenzii la pagina 27,30 și 31...m-am uitat asa din scurt dar mai sunt. 

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, Rokka a spus:

Recenzile mele s-au pierdut in multitudinea de texte irelevante pe care tot voi, cei care nu ati vizitat-o, le-ati facut. Intr-adevar, este vina mea ca postez recenzii corecte si pertinente pe acest forum. Ar trebui sa-mi vad de treaba mea… ceea ce cred ca am sa fac in curand…

Nu are rost să-l bagi în seamă pe Lucas aka Magnificul, încă e supărat pe mine că stric piața. 🥴

Acum 43 minute, extraterestru78 a spus:

Găsești recenzii la pagina 27,30 și 31...m-am uitat asa din scurt dar mai sunt. 

Sunt vreo 10 la număr, toate pozitive. 

• Inimioara 1
Postat
Acum 5 ore, Rokka a spus:

Nu renunța la recenzii, ar fii pacat... Sunt unii care nu vizitează fete deloc dar sunt Gigi contra peste tot.. scopul lor asta este, sa ne facă pe noi, unii useri sa renunțăm la a mai scrie... ei uite eu de'al dreaq nu renunț... o sa recenzez fiecare vizita pe care o fac ✌️

• Like 5
Postat

În urma faptului că Sarah a anunțat că va reveni pentru o scurtă perioadă, m-am decis că trebuie neapărat să-i mai fac o vizită. Nu am uitat clipele petrecute împreună din trecut. Am contactat-o marți pe whatsupp și am stabilit o întâlnire pentru astăzi. Astăzi am confirmat întâlnirea și am primit adresa. Așteptam cu nerăbdare să o văd din nou. Nu ne-am întâlnit noi de prea multe ori însă întâlnirile îmi rămăseseră întipărite în minte. Am ajuns la locație, mi-am anunțat sosirea și apoi am fost invitat să urc. Ușa era deschisă și am intrat în locație. Un apartament bun, aflat în zona spitalului județean. Am amintiri neplăcute în această zonă, dar nu vreau să discut despre asta. Baia cam micuță, în rest totul este ok. Domnișoara s-a scuzat în legătură cu acest aspect, însă nu era cazul. Când am revăzut-o pentru prima dată după atâta timp, primul meu gând a fost că domnișoara arată și mai bine. Timpul care a trecut nu a dezavantajat-o deloc, ba dimpotrivă... Când mi-a zâmbit i-am văzut gropițele din obraji și ochii mi s-au bulbucat ca la broască. Nu-mi puteam lua ochii de la dânsa. Apoi ochii au coborât către perechea de sâni superbi care se întrezărea prin bluzița de culoarea piersicii necoapte, iar sfârcurile împungeau jucăușe materialul. Noroc că sunt bine crescut, căci altfel o aruncam pe masa din mijlocul sufrageriei și îmi făceam de cap acolo. Am scuturat din cap ca să mă dezmeticesc, și am început să povestim. Am mai destins puțin atmosfera, și apoi am plecat la duș. A făcut și ea duș, după care m-a prins de mânuță și m-a tras după ea, în dormitor. Când a început să mă sărute, am avut emoții. Nu am mai avut emoții de 20 de ani, și nu mi-a venit să cred că trăiesc așa ceva din nou. Aveam fluturi în stomac. Trebuia să-i fi înecat deja, căci băusem un pahar cu apă, datorită ospitalității domnișoarei. Însă emoțiile au dispărut repede, căci sângele mi-a coborât cu totul, și nu mă mai gândeam decât la faptul că senzațiile trebuiesc simțite și memorate. Odată cu sângele a coborât și Sarah, delicat, și a început să-mi smotocească ștromeleagul care era deja tare ca piatra. Îmi făcusem zeci de planuri, și calculasem fiecare clipă, gândindu-mă de dinainte cum avea să decurgă această întâlnire și ce aveam să-i fac domnișoarei. S-a dus totul naibii. Am rămas în picioare vreo cinci minute, și nu-mi venea să mai plec de acolo. Apoi domnișoara s-a ridicat, și i-am îndepărtat cu delicatețe body-ul negru pe care îl avea pe ea. Am întins-o pe pat, și, dacă eu i-am dus un diplomat domnișoarei, trebuia să gust și eu din savarina dânsei. Am gustat-o până am simțit că respiră rece, și apoi nu am mai rezistat și am trecut la atac. Adică, ea m-a atacat pe mine. S-a urcat deasupra și m-a călărit ca la rodeo. Credeți că glumesc? Nu glumesc deloc. Domnișoara Sarah este o nimfomană adevărată și nu ascunde deloc acest lucru. Este atât de inocentă și de finuță în timpul conversației, însă în pat se schimbă și devine o felină care găsește alinare numai în momentul în care este penetrată. Ce s-a întâmplat mai departe, numai noi doi știm. Însă eu știu, și ea știe că eu știu. Apoi am finalizat. Să se facă mizerie, am solicitat, și domnișoara mi-a îndeplinit dorința. Singurul lucru de regretat este că acea scenă ar fi trebuit să rămână înregistrată pe vreun device, să o pot vedea și revedea de zeci de ori. Dar e bine și în memorie. Am plecat, abia putând să mă mai țin pe picioare, către duș. Apoi am mai conversat puțin, și am trecut la finalizarea a doua. Cam tot în același mod. Am depășit puțin timpul alocat și îmi cer încă odată scuze pentru acest lucru. Nu am făcut niciun rău, domnișoara mi-a confirmat faptul că nu mai are programare după mine. Am mai povestit puțin, și apoi m-am pregătit de plecare. Am plecat, nu înainte de a-i da încă un sărut senzual, pentru că buzițele domnișoarei sunt incredibile și senzuale. Cu greu m-am dezlipit de ele. Concluzia? Încă odată afirm că vorba lungă e sărăcia omului. Acest text nu a fost scris ca să vă conving pe unii dintre voi să o vizitați pe Sarah. A fost scris pentru că domnișoara Sarah trebuie să afle cum m-am simțit în compania dânsei. Deși cred că acest lucru l-a simțit și cât timp am fost împreună. Din partea mea, să nu o mai viziteze nimeni. Mă voi bucura doar eu de nurii dânsei, și eventual încă alți câțiva clienți mai vechi de-ai ei. Este suficient.

Sarah, te pup dulce, mă bucur că nu te-ai schimbat deloc și că mi-ai dat ocazia să te cunosc! Sper să ne mai revedem...

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 34 minute, Rokka a spus:

În urma faptului că Sarah a anunțat că va reveni pentru o scurtă perioadă, m-am decis că trebuie neapărat să-i mai fac o vizită. Nu am uitat clipele petrecute împreună din trecut. Am contactat-o marți pe whatsupp și am stabilit o întâlnire pentru astăzi. Astăzi am confirmat întâlnirea și am primit adresa. Așteptam cu nerăbdare să o văd din nou. Nu ne-am întâlnit noi de prea multe ori însă întâlnirile îmi rămăseseră întipărite în minte. Am ajuns la locație, mi-am anunțat sosirea și apoi am fost invitat să urc. Ușa era deschisă și am intrat în locație. Un apartament bun, aflat în zona spitalului județean. Am amintiri neplăcute în această zonă, dar nu vreau să discut despre asta. Baia cam micuță, în rest totul este ok. Domnișoara s-a scuzat în legătură cu acest aspect, însă nu era cazul. Când am revăzut-o pentru prima dată după atâta timp, primul meu gând a fost că domnișoara arată și mai bine. Timpul care a trecut nu a dezavantajat-o deloc, ba dimpotrivă... Când mi-a zâmbit i-am văzut gropițele din obraji și ochii mi s-au bulbucat ca la broască. Nu-mi puteam lua ochii de la dânsa. Apoi ochii au coborât către perechea de sâni superbi care se întrezărea prin bluzița de culoarea piersicii necoapte, iar sfârcurile împungeau jucăușe materialul. Noroc că sunt bine crescut, căci altfel o aruncam pe masa din mijlocul sufrageriei și îmi făceam de cap acolo. Am scuturat din cap ca să mă dezmeticesc, și am început să povestim. Am mai destins puțin atmosfera, și apoi am plecat la duș. A făcut și ea duș, după care m-a prins de mânuță și m-a tras după ea, în dormitor. Când a început să mă sărute, am avut emoții. Nu am mai avut emoții de 20 de ani, și nu mi-a venit să cred că trăiesc așa ceva din nou. Aveam fluturi în stomac. Trebuia să-i fi înecat deja, căci băusem un pahar cu apă, datorită ospitalității domnișoarei. Însă emoțiile au dispărut repede, căci sângele mi-a coborât cu totul, și nu mă mai gândeam decât la faptul că senzațiile trebuiesc simțite și memorate. Odată cu sângele a coborât și Sarah, delicat, și a început să-mi smotocească ștromeleagul care era deja tare ca piatra. Îmi făcusem zeci de planuri, și calculasem fiecare clipă, gândindu-mă de dinainte cum avea să decurgă această întâlnire și ce aveam să-i fac domnișoarei. S-a dus totul naibii. Am rămas în picioare vreo cinci minute, și nu-mi venea să mai plec de acolo. Apoi domnișoara s-a ridicat, și i-am îndepărtat cu delicatețe body-ul negru pe care îl avea pe ea. Am întins-o pe pat, și, dacă eu i-am dus un diplomat domnișoarei, trebuia să gust și eu din savarina dânsei. Am gustat-o până am simțit că respiră rece, și apoi nu am mai rezistat și am trecut la atac. Adică, ea m-a atacat pe mine. S-a urcat deasupra și m-a călărit ca la rodeo. Credeți că glumesc? Nu glumesc deloc. Domnișoara Sarah este o nimfomană adevărată și nu ascunde deloc acest lucru. Este atât de inocentă și de finuță în timpul conversației, însă în pat se schimbă și devine o felină care găsește alinare numai în momentul în care este penetrată. Ce s-a întâmplat mai departe, numai noi doi știm. Însă eu știu, și ea știe că eu știu. Apoi am finalizat. Să se facă mizerie, am solicitat, și domnișoara mi-a îndeplinit dorința. Singurul lucru de regretat este că acea scenă ar fi trebuit să rămână înregistrată pe vreun device, să o pot vedea și revedea de zeci de ori. Dar e bine și în memorie. Am plecat, abia putând să mă mai țin pe picioare, către duș. Apoi am mai conversat puțin, și am trecut la finalizarea a doua. Cam tot în același mod. Am depășit puțin timpul alocat și îmi cer încă odată scuze pentru acest lucru. Nu am făcut niciun rău, domnișoara mi-a confirmat faptul că nu mai are programare după mine. Am mai povestit puțin, și apoi m-am pregătit de plecare. Am plecat, nu înainte de a-i da încă un sărut senzual, pentru că buzițele domnișoarei sunt incredibile și senzuale. Cu greu m-am dezlipit de ele. Concluzia? Încă odată afirm că vorba lungă e sărăcia omului. Acest text nu a fost scris ca să vă conving pe unii dintre voi să o vizitați pe Sarah. A fost scris pentru că domnișoara Sarah trebuie să afle cum m-am simțit în compania dânsei. Deși cred că acest lucru l-a simțit și cât timp am fost împreună. Din partea mea, să nu o mai viziteze nimeni. Mă voi bucura doar eu de nurii dânsei, și eventual încă alți câțiva clienți mai vechi de-ai ei. Este suficient.

Sarah, te pup dulce, mă bucur că nu te-ai schimbat deloc și că mi-ai dat ocazia să te cunosc! Sper să ne mai revedem...

Te pup! Mereu o plăcere să ne revedem! ❤️

Postat

Dragilor,

Vizita mea s-a încheiat. 

Mulțumesc tuturor celor care mi au trecut pragul, pentru momentele frumoase petrecute împreună și pentru surprizele plăcute de care am avut parte. 

Ne vom revedea de astăzi într-o săptămână dar voi rămâne doar 2 zile, atât îmi permite programul. (26-27mai)

Vă pup dulceeee și vă doresc un sfârșit de săptămână minunat, precum întâlnirile noastre! ❤️

• Trist 1
Postat
La 09.05.2022 la 20:00, sarrah a spus:

Bună seara, simpaticilor!

Câteva informații despre mine, pentru reîmprospătarea memoriei: 

Domnii care doresc să mă viziteze, vor găsi la adresa comunicată, o persoană normală, o femeie de 26 de ani, șatenă, ochi negri, buze senzuale ( fan FK cu cine este compatibilitate, dacă nu este, n-o fac doar de dragul de-a o face și mi-ar plăcea să se înțeleagă și să se accepte un refuz, dacă este cazul). 

Nu postez/trimit poze în privat sub nicio formă și sub niciun aspect, dar sunt în totalitate de acord cu verificarea printr-un apel video.

Nu mă întâlnesc cu persoanele care nu sunt de acord cu apelul video înaintea întâlnirii, pentru siguranța și liniștea mea. 

167cm, 50kg, corpul meu este bine proporționat, nu trag de aparate la sala de fitness, dar am un stil de viață destul de sănătos și sunt foarte mulțumită de felul în care defilez.  Nu sunt de o frumusețe răpitoare, dar sunt foarte mândră și încrezătoare de felul în care arăt. Cei care au fost la mine, știu despre ce este vorba. 

Dumneavoastră alegeți ce doriți să faceți cu timpul alocat unei întâlniri, putem fi serviți cu un pahar de vin, ne putem cunoaște mai bine la lumina unei lumânări la o terasă/un restaurant retras/ă, sau putem să ne retragem în intimitatea dormitorului. Pe cei care doresc programări mai lungi de 2 ore îi rog să specifice acest lucru în prealabil, fiindcă nu pot face modificări de program la fața locului.

Specific încă o dată că nu preiau apeluri telefonice, putem discuta pe WhatsApp în scris, eu prefer  mesajele vocale, dar nu mă deranjează cele text.

Totodată, precizez că nu preiau programări mai scurte de 60 MINUTE, în cultura mea generală nu există termenul Fast Fuck, nu știu cum se procedează și nici nu sunt interesată. Dacă știi că ești uman(empatic) și dorești să pleci liniștit& satisfăcut după o întâlnire cu mine,nu ezita să mă contactezi pe WhatsApp la numărul de telefon: 0751431044

Servicii incluse în preț:

Sex normal protejat, accept orice poziție 

Blowjob

Handjob

69 

French kisses (depinde de igienă și compatibilitate, dacă decid să nu se întâmple acest lucru între noi te rog să îl respecți)

COB

Masturbation show 

Deeptroath ( depinde de igienă, mărime și toaletă ) 

Domination ( tu sau eu ) 

Servicii extra pentru doritori:

✔️Oral neprotejat+ 100 lei ( DOAR DACĂ dacă igiena și toaleta corespunde ) 

✔️CIM&CUMPLAY + 100 lei 

✔️COF + 100 lei 

✔️Cupluri + 500lei/h

✔️Swallow + 100lei/per swallow 

Precizez că serviciile pe care le ofer sunt de înaltă calitate, am dreptul de a-mi selecta clienții și nu oblig pe nimeni să mă viziteze, așadar, dacă nu convin cerințele, preturile și/sau serviciile, just move on! 💃 

60 min-400 lei 

Dacă dorești să petrecem împreună mai mult de 4 ore, prețul pentru 60 minute va fi redus la 350lei.

Revin cu detalii despre disponibilitate zilele acestea! 

Vă pup! 

Sarrah, te respect mult, dar acum ma amuz tare, 😂😂😂😂 cum se face ca tu implinesti 2 ani intr-un an? In 2020 aveai 22 de ani,acum ai 26 😂😂😂😂

No offence! 

E doar o remarca si un amuzament. 🤭🙋🏻‍♂️

Postat
Acum 9 ore, nirolfnirolf a spus:

Sarrah, te respect mult, dar acum ma amuz tare, 😂😂😂😂 cum se face ca tu implinesti 2 ani intr-un an? In 2020 aveai 22 de ani,acum ai 26 😂😂😂😂

No offence! 

Eu sunt mai șmecheră :*

• Haha 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 10 ore, nirolfnirolf a spus:

No offence! 

Ma mai bate la cap câteodată sa o duc la mine pe planetă, să-i mai reglez vârstra, ca sa va inducă în eroare... 😂😂

• Haha 1
Postat
Acum 17 minute, extraterestru78 a spus:

Ma mai bate la cap câteodată sa o duc la mine pe planetă, să-i mai reglez vârstra, ca sa va inducă în eroare... 😂😂

Tu, da...

Soarele se învârte după planeta ta, nu invers 🥴

• Haha 1
Postat
Acum 46 minute, extraterestru78 a spus:

Eu zic sa nu-i reglezi doar varsta😂😂😂😂

🙋🏻‍♂️

• Inimioara 1
Postat
La 16.05.2022 la 18:28, sarrah a spus:

Dorești un ceai de tei? 

De la tine nu doresc nimic! Nici macar un ceai! 😀

Sunt sigur ca vei pune si cucuta in el! 😀

• Like 1
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Postat
La 19.05.2022 la 9:35, Rokka a spus:

In opinia mea, nu poti fi obiectiv atat timp cat te programezi prin metoda Sarrah😀

• Haha 2
Postat
Acum 2 ore, altadata a spus:

In opinia mea, nu poti fi obiectiv atat timp cat te programezi prin metoda Sarrah😀

Ciudă, ciudă, ciudă.. 

• Inimioara 1
  • Oras:SF Gheorghe Covasna
  • Oras:SF Gheorghe Covasna
Postat
Acum 18 ore, Rokka a spus:

Multumesc frumos .In sfarsit o recenzie recenta ...nu am nimic cu domnisoara,dar dupa atatea tepe la fete considerate top sincer nu am avut curajul sa ma bag . Se pare ca am gresit ,dar mai bine mai tarziu decat niciodata,asa ca data viitoare poate pot sa vizitez si eu pe dansa.

Zi placuta .

• Trist 1

Postat
Acum 21 ore, sarrah a spus:

Ciudă, ciudă, ciudă.. 

Ciuda!? Pentru ce? 😀

Iar o iei pe aratura! 😀😀

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...