Sari la conținut

Buna dragilor! 0751431044

Postări Recomandate

Vizitator marcus6
Reputație: 0
Acum 4 minute, mirindaporto a spus:

Cum adica care din ele ? Mai are un topic, e inchis acum.

Punele și pe alealalte că eu nu am timp să caut acuma. 

Link spre comentariu
  • Oras:Brașov
Acum 3 minute, marcus6 a spus:

Punele și pe alealalte că eu nu am timp să caut acuma. 

Care alte topice sunt la adresa mea? Hai că m-ai făcut curioasă acum, deja mănânc popcorn, ca la cinema. 🙃🤭

• Like 3
  • Minus 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Acum 2 ore, mirindaporto a spus:

Deja te-a respins si ai recunoscut in topicul vechi.

Ce sa-mi demonstrezi detaliat ? Nu poti sa scrii 10 propozitii si sa te faci inteles, din 10 propozitii as intelege maxim doua, daca mai esti si beat nu as intelege absolut nimic.

Zici ca are o singura recenzie reala, banuiesc ca te referi la recenzia lui @gigelpetrescu, de la care am primit deja like, banuiesc ca asta inseamna ca crede ca recenzia mea e reala.

Futute-n gură de mucos și coșuros ce ești, stai că ajung akasă și pun imediat topicul unde erai secretara ei, imediat îmi fac timp și postez tot, Rahiticule ce ești, după ce te-ai plîns la mine, să te recomand la  fete, și am avut probleme din cauza ta, că normal nu li-a convenit de tine. Și la fata asta cînd ai fost prima dată, ți-am zis tot eu de ea s-au nu? Imediat vin și cu mesajele și topice tot. 

Teai plîns la mine că ea nu îți mai răspunde că ai amînat programarea si dupa ai scris pe forum că ai fost la alta? Da s-au nu? 

Eu mesajele toate le salvez să știi. 

Link spre comentariu
1 hour ago, sarrah said:

Care alte topice sunt la adresa mea? Hai că m-ai făcut curioasă acum, deja mănânc popcorn, ca la cinema. 🙃🤭

Sarah, sfatul meu e sa nu intri în jocul lor. Mi s-a părut ca ești o fata inteligenta. Nu face astfel de greșeli. 

Link spre comentariu
Acum 22 minute, cardo20 a spus:

Sarah, sfatul meu e sa nu intri în jocul lor. Mi s-a părut ca ești o fata inteligenta. Nu face astfel de greșeli. 

Pai nu intru, stau pe margine și privesc, mănânc popcorn dintr-un scaun cu masaj în acest moment 🥰 

• Like 3
  • Minus 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:-
Acum 17 minute, marcus6 a spus:

Futute-n gură de mucos și coșuros ce ești, stai că ajung akasă și pun imediat topicul unde erai secretara ei, imediat îmi fac timp și postez tot, Rahiticule ce ești, după ce te-ai plîns la mine, să te recomand la  fete, și am avut probleme din cauza ta, că normal nu li-a convenit de tine. Și la fata asta cînd ai fost prima dată, ți-am zis tot eu de ea s-au nu? Imediat vin și cu mesajele și topice tot. 

Teai plîns la mine că ea nu îți mai răspunde că ai amînat programarea si dupa ai scris pe forum că ai fost la alta? Da s-au nu? 

Eu mesajele toate le salvez să știi. 

Marcus, poti posta ce vrei.

Totusi eu am vb cu tine doar despre cateva fete din sv, tu nu cunoști nicio fata din bv, de ce mai intervii in topicul asta ???

Recomandarile tale nu au inseamnat absolut nimic, doar am facut chat cu tine si uite ca asta nu a adus nimic bun.

Nu ai avut absolut nicio problema din cauza mea, fetele alea din sv pe care le cunosti iti vor doar banii, te-ar primi in continuare pentru ca nu le pasa de ce faci pe forum, de ce ar vrea vreo fata sa aibe vreun fel de prietenie cu tine cand tu nu stii sa fii loial, nu stii sa faci nici macar un compliment.

Cuvintele tale:

"Adelina tu esti numaru 1 dupa giulia"

Ce sa-mi zici despre sarrah cand tu nici nu o cunosti ?

Ai incurcat grav persoanele, my friend.

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Acum 25 minute, mirindaporto a spus:

Marcus, poti posta ce vrei.

Totusi eu am vb cu tine doar despre cateva fete din sv, tu nu cunoști nicio fata din bv, de ce mai intervii in topicul asta ???

Recomandarile tale nu au inseamnat absolut nimic, doar am facut chat cu tine si uite ca asta nu a adus nimic bun.

Nu ai avut absolut nicio problema din cauza mea, fetele alea din sv pe care le cunosti iti vor doar banii, te-ar primi in continuare pentru ca nu le pasa de ce faci pe forum, de ce ar vrea vreo fata sa aibe vreun fel de prietenie cu tine cand tu nu stii sa fii loial, nu stii sa faci nici macar un compliment.

Cuvintele tale:

"Adelina tu esti numaru 1 dupa giulia"

Ce sa-mi zici despre sarrah cand tu nici nu o cunosti ?

Ai incurcat grav persoanele, my friend.

Așteaptă că îți arăt îndată că o cunosc. 

Fetele ce ți-le-am recomandat ți-au și dat blok deja cel puțin una știu sigur că ai deranjato rău și ai blok. 

Imediat îți pun lincul cu fata asta. 

O să arăt exact cînd ș-ia anunțat ea venirea în Brasov prima dată, și nu a mai putut ajunge, unde era ea defapt, și exact deatunci are și contul, ce urmărea topicul despre care vorbim. 

Link spre comentariu
Acum 19 minute, marcus6 a spus:

Fetele ce ți-le-am recomandat ți-au și dat blok deja cel puțin una știu sigur că ai deranjato rău și ai blok. 

Sunt doar doua, nu mi-a dat block niciuna, am senzatia ca primesti niste informatii false de la cineva, cineva isi bate joc de tine.

Sunt curios ce link o sa pui, astept.

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Acum 44 minute, mirindaporto a spus:

Sunt doar doua, nu mi-a dat block niciuna, am senzatia ca primesti niste informatii false de la cineva, cineva isi bate joc de tine.

Sunt curios ce link o sa pui, astept.

Ba știu că la una i provoci silă, 

Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Acum 14 minute, mirindaporto a spus:

Cred ca Sarrah nu mai intelege nimic din topicul asta, Sarrah nici nu a activat in Romania pana acum, nu e Alma.

Sarrah right now: 

https://thumbs.gfycat.com/DearestPracticalAngelfish-size_restricted.gif

Bă veziți de treaba ta, ții la ea înțeleg, iao la tine acasa si gata, aici lucrează cu forumul, și avem dreptul toți la comentarii. 

Vezi că tu mai mult rău i faci decît să o ajuți, nu mă provoca ți-am zis că le pun toate nu unul. 

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
Acum 12 minute, marcus6 a spus:

Bă veziți de treaba ta, ții la ea înțeleg, iao la tine acasa si gata, aici lucrează cu forumul, și avem dreptul toți la comentarii. 

Vezi că tu mai mult rău i faci decît să o ajuți, nu mă provoca ți-am zis că le pun toate nu unul. 

Nu trebuie sa le pui ca stie toata lumea😂😂

Link spre comentariu
Acum 1 oră, extraterestru78 a spus:

Nu trebuie sa le pui ca stie toata lumea😂😂

Tu iar te bagi in seamă? 😂 Ți ai retras toate dislikeurile, ia pune-le înapoi și arată-ne din nou ce băiat rău poți să fii 😂

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
Acum 2 minute, sarrah a spus:

Tu iar te bagi in seamă? 😂 Ți ai retras toate dislikeurile, ia pune-le înapoi și arată-ne din nou ce băiat rău poți să fii 😂

Nu sunt baiat rau, ti-ai facut o imagine rea fata de mine 😝... lasa ca iti fac o recenzie dupa ce te vizitez😏

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...