baiatul cu shaorma Reputație: 620 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Septembrie 3, 2020 De ce COAIE, am lansat o provocare corecta! Se pare ca muistul kiki77 este doar o jartea mincinoasă, ii este frica de realitate! Nu ma intereseaza razboiul tau cu Miki si nu-i tin partea,dar de 3-4 ani alergi dupa el,ca ursu dupa miere.Tu n-ar trebui sa umbli liber,locul tau este intr-un spital de psihiatrie,cu un doctor bun si un tratament adecvat ,cred ca ai avea sanse sa te reintegrezi in societate. Palazu Mare,la intrare sa le spui ca te-am trimis io' si ca e urgenta ;) Colegule, dar, dacă tot ai făcut această observație - semn că ai urmărit ce se întâmplă, de ce nu ai făcut aceeași observație și lui Miky, așa, pentru imparțialitate? Ăsta când intră, primul lucru e să se ia de coaiele mele, chiar azi ai exemple pe 2 topice. Cum spuneam, pentru imparțialitate, poate îi atragi și lui atenția. Mă rog, dacă nu vrei să ți-l pui în cap pe nebun, nu-i bai, te înțeleg! https://nimfomane.com/forum/topic/161282-ghici-surpriza-un-topic-timid-dar-tot-cu-muie-pe-un-sitehazna-reprezentativ-si-de-profil/ Un exemplu, în care nu am avut nicio treabă cu el. 5 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Ce? Motanul inca ascuta ce aberezi?...Sunt niste ani, in plm, te citea si el pana acum, prea prost sa fii sa nu vezi sarpele din casa pe post de veioza cu adevar absolut!Jegule, tot ce faci este cearta. Aiurea esti batran, nimic nu stii! Cum stai cu vânzarea de zacuscă de ciuperci? Vreascuri ai strâns? Că vine iarna. Sugi pula! Marș, cu anerațiile bă, foamea-n gât, că nu te-a băgat nimeni în seamă! Colegule, dar, dacă tot ai făcut această observație - semn că ai urmărit ce se întâmplă, de ce nu ai făcut aceeași observație și lui Miky, așa, pentru imparțialitate? Ăsta când intră, primul lucru e să se ia de coaiele mele, chiar azi ai exemple pe 2 topice. Cum spuneam, pentru imparțialitate, poate îi atragi și lui atenția. Mă rog, dacă nu vrei să ți-l pui în cap pe nebun, nu-i bai, te înțeleg! https://nimfomane.com/forum/topic/161282-ghici-surpriza-un-topic-timid-dar-tot-cu-muie-pe-un-sitehazna-reprezentativ-si-de-profil/ Un exemplu, în care nu am avut nicio treabă cu el. Esti mai prost ca un copil mic care striga dupa mata' Raporteaza , bahhh , direct la motan , ca te-am facut parsiv , mincinos si neobrazat ...'te draq de panarama Cel mai prost din curtea scolii ....hahahhaha 1 Link spre comentariu
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Cel mai prost din curtea scolii ....hahahhaha Iubire, stii ca sunt neutra la tampeniile tale, dar nu ma baga in ele. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Iubire, stii ca sunt neutra la tampeniile tale, dar nu ma baga in ele. ok , dar m-a amuzat penguinul asta cu parsivenia lui se supara tare , ca de obicei , cand ii expui adevarul Link spre comentariu
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 ok , dar m-a amuzat penguinul asta cu parsivenia lui se supara tare , ca de obicei , cand ii expui adevarul Daca tu cauti acoperisul unei femei puternice, cazi de... cauta tu cuvantul.Intervin cand vreau, pentru cine vreau.As fi avut ceva si pentru tine, dar ce rost are? Copil razgaiat care-si face probleme daca aparatul de ras este suficient de bun, apoi fuge la primul ajutor (deseori tot femeie) cand nu are bani pentru benzina...Trebuia ei sa stie asta?Esti de cacat! Egoist in vesnica victimizare...Nu mai vorbi despre mine. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Daca tu cauti acoperisul unei femei puternice, cazi de... cauta tu cuvantul.Intervin cand vreau, pentru cine vreau.As fi avut ceva si pentru tine, dar ce rost are? Copil razgaiat care-si face probleme daca aparatul de ras este suficient de bun, apoi fuge la primul ajutor (deseori tot femeie) cand nu are bani pentru benzina...Trebuia ei sa stie asta?Esti de cacat! Egoist in vesnica victimizare...Nu mai vorbi despre mine.Ai gresit cartile de tarot , fatu meu Diferenta este ca si eu intervin tot cand vreau , nu trebuie sa ma ghideze altcineva Link spre comentariu
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Ai gresit cartile de tarot , fatu meu Diferenta este ca si eu intervin tot cand vreau , nu trebuie sa ma ghideze altcineva Problema ta este ca nu ghideaza nimeni, esti pierdut, ping pong!Nu mai face pe desteptul cu mine, sunt sigura ca altele ti-au apreciat banii si ti-au dat importanta... pe bani.Daca vrei inca un "dusman", nu ai decat.Doar ca mie mi se rupe mult mai departe de site... Cu toate ca pot afecta vietile oamenilor, cica... Vrei tu asta atat de mult? 1 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Ce limba vorbeste asta stie cineva? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Problema ta este ca nu ghideaza nimeni, esti pierdut, ping pong!Nu mai face pe desteptul cu mine, sunt sigura ca altele ti-au apreciat banii si ti-au dat importanta... pe bani.Daca vrei inca un "dusman", nu ai decat.Doar ca mie mi se rupe mult mai departe de site... Cu toate ca pot afecta vietile oamenilor, cica... Vrei tu asta atat de mult? Schimba cartile , am zisCand o sa ajung eu sa scot bani , ca prostii mei , si sa-i defilez prin fata moacelor la femei , inseamna ca chiar sunt prost ,asa precum cunostintele tale din domeniu sau de aici . Intelegi si aberezi ce vrei , e la liber si nu ma deranjeaza , cum nu ma deranjeaza de o buna bucata de timp ce spun toti izmenarii de aici Link spre comentariu
introaca Reputație: 59 Postat Septembrie 3, 2020 Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Schimba cartile , am zisCand o sa ajung eu sa scot bani , ca prostii mei , si sa-i defilez prin fata moacelor la femei , inseamna ca chiar sunt prost ,asa precum cunostintele tale din domeniu sau de aici . Intelegi si aberezi ce vrei , e la liber si nu ma deranjeaza , cum nu ma deranjeaza de o buna bucata de timp ce spun toti izmenarii de aici Miki, un cacat de meditatie, la care ma uitam, nu te ajuta.Accepta ca tu esti unde esti... Mi s-a spus ca am un copil in suflet, incapabil de face rau.. Puritatea cica era copilarie...Ajut cand merita, distrug fara reconstituire. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Ce limba vorbeste asta stie cineva? Congoleza ....lasa-l ca se cearta si pe el insusi fara nicio problema cand il apuca strechea Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Daca tu cauti acoperisul unei femei puternice, cazi de... cauta tu cuvantul.Intervin cand vreau, pentru cine vreau.As fi avut ceva si pentru tine, dar ce rost are? Copil razgaiat care-si face probleme daca aparatul de ras este suficient de bun, apoi fuge la primul ajutor (deseori tot femeie) cand nu are bani pentru benzina...Trebuia ei sa stie asta?Esti de cacat! Egoist in vesnica victimizare...Nu mai vorbi despre mine.amada observ ca ai revenit la normal. Sa injuri si sa trollezi pe forum ca in vremurile bune. 2 Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Cel mai prost din curtea scolii ....hahahhahaie senil :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Sunt cel mai prost din curtea scolii ....hahahhahasunt senil :laugh2 :laugh2 1 2 Link spre comentariu
baiatul cu shaorma Reputație: 620 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Aici Oras:Aici Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2020 q.e.d. 4 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum