string Reputație: 53 Postat Iulie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 29, 2016 ok. Retrag tot ce am spus despre Jovial, Inca sustin ca m-am simtit extraordinar cu Cati insa acum inteleg de ce considera lumea ca Jovial-ul este o mizerie de salon... pentru ca este ajung aseara in jurul orei 11 intra pleava si pun ochi pe Denisa, inalta slabuta frumusica oarecum, nu am observat ca are o cocoasa ca la notre dame insa trecem peste, nu cer perfectiune. Masajul incepe cu o atitudine de fier cu accent de mecanic auto.(stai jos,intoarce-te etc) Gfe absolut zero, miscari mecanice si lipsite de interes gen(hai sa treaca ora mai repede) dezgust total si zero interes.trecem peste masajul de relaxare si incepe cel erotic. se aseaza perpendicular se freaca cu sanii de mine cateva secunde si se blocheaza in pozitia de laba contra conometru. dupa cateva minute o intreb ce face, ea zice: ce nu e bine? micutu moare intr-o dezamagire si dezgust total. ea vede ca il pierde pe micutu si incearca sa il resusciteze punandu-se peste mine si incercand sa il maseze intre fese. atunci o opresc si o rog sa schimbe pozitia asfel incat sa nu existe atingeri genitale directe, asta fac din principiu nu doar cu ea. Ea sare in sus si tipa: pai si ce vrei sa iti fac? aia nu vrei , aia nu vrei?eu ii spun: masaj erotic ea zice: ce inseamna?atunci constat ca discutia nu avea sa duca nicaieri si oricum eram total dezgustat de atitudinea eima ridic, ma inbrac si plec.la iesire d-na din receptie se uita la mine si spune scuze concuzia? Jovial e o mizerie Masaj relaxare-5masaj erotic-1senzualitate-0gfe-0 timp petrecut 15 min Nu stiam ca experienta mea cu Cati a fost un eveniment izolat. DE EVITAT de azi inainte imi pare rau de timpul si banii pe care i-ai pierdut. am zis mai sus ca a fost si este o mizerie de salon. este extrem de greu in ziua de azi, sa gasesti un salon asa cum era acum 10 ani... acum sunt preturi enorme, servicii infecte. in loc sa pleci relaxat, pleci cu nervi, frustrat de timpul si banii pierduti. 1
cezariulius Reputație: 149 Postat Septembrie 24, 2018 Postat Septembrie 24, 2018 Salut. de Bianca ce stiti? face se oral sau normal daca ii dai in plus?
cezariulius Reputație: 149 Postat Aprilie 8, 2019 Postat Aprilie 8, 2019 salut.a facut cineva sex aici?cat trebuie dat in plus?
cezariulius Reputație: 149 Postat Noiembrie 26, 2019 Postat Noiembrie 26, 2019 Salut! a fost cineva la Jovial in ultima vreme?
alon000 Reputație: 525 Postat Februarie 5, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 5, 2020 Salut! a fost cineva la Jovial in ultima vreme?Un loc de evitat , mai exact un gunoi de salon
cezariulius Reputație: 149 Postat Februarie 5, 2020 Postat Februarie 5, 2020 Un loc de evitat , mai exact un gunoi de salon salut!arata cam rau.cu cine ai intrat la masaj?
alon000 Reputație: 525 Postat Februarie 5, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 5, 2020 salut!arata cam rau.cu cine ai intrat la masaj?Sa traiesti .... nu am intrat cu nimeni ... din curiozitate doar trecut prin vizita nimic mai mult in receptie multi insi de culoare la barfa cu doamna de la receptie de damezele prezentate .... mai bine o iei singur la La.. prezentare de centura .. colorate dubioase ca prezenta ,cu plus pentru J-Iasmin Glumesc o balena bindoaca ....... pretul destul de mic 120 dar nu se merita 1
iancujianu85 Reputație: 256 Postat Februarie 5, 2020 Postat Februarie 5, 2020 Mi.am adus aminte nu mai stiu daca am scris prin recenzie da cea mai tare faza a fost cand inainte de a incepe masajul baba de la receptie ma rugat sa stau un.pic sa intre si ea sa se pise:)))))jur ma bufnit rasul de nu puteam sa ma abtin....plm tocmai atunci ia venit a se pisa
alon000 Reputație: 525 Postat Februarie 5, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 5, 2020 Mi.am adus aminte nu mai stiu daca am scris prin recenzie da cea mai tare faza a fost cand inainte de a incepe masajul baba de la receptie ma rugat sa stau un.pic sa intre si ea sa se pise:)))))jur ma bufnit rasul de nu puteam sa ma abtin....plm tocmai atunci ia venit a se pisa :laugh2 :laugh2 Stiu ce zici ... au doar o singura baie ... ca locatie e praf
cezariulius Reputație: 149 Postat Februarie 5, 2020 Postat Februarie 5, 2020 :laugh2 :laugh2 Stiu ce zici ... au doar o singura baie ... ca locatie e praf locatia este praf asa este,dar la masaj eu am fost si nu mi s-a parut foarte slab. am fost in locuri care arau bine ,dar masajul era foarte,foarte slab
cezariulius Reputație: 149 Postat Martie 15, 2020 Postat Martie 15, 2020 Salut! A mai fost cineva la Jovial?
scurtumarian Reputație: 70 Postat Martie 15, 2020 Postat Martie 15, 2020 Salut! A mai fost cineva la Jovial? Ce sa facem acolo ??? E un salon insalubru rău rău mai bine Pache
cezariulius Reputație: 149 Postat Martie 16, 2020 Postat Martie 16, 2020 Ce sa facem acolo ??? E un salon insalubru rău rău mai bine Pachee cam insalubru.dar masajul nu este rau.am gasit saloane care aratau mai bine,dar erau praf la masaj
cezariulius Reputație: 149 Postat Martie 18, 2020 Postat Martie 18, 2020 Ce sa facem acolo ??? E un salon insalubru rău rău mai bine PacheUnde zici pe Pache?
scurtumarian Reputație: 70 Postat Martie 18, 2020 Postat Martie 18, 2020 Unde zici pe Pache? Bulevardul Pache Protopopescu Nr 72 vila Galbena - Portocalie
cezariulius Reputație: 149 Postat Martie 18, 2020 Postat Martie 18, 2020 Bulevardul Pache Protopopescu Nr 72 vila Galbena - Portocaliesi ce nr de telefon au?sau cum te duci?suni la poarta?
Membru Premium derwall Reputație: 677 Postat Octombrie 3, 2020 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Octombrie 3, 2020 Au anunt in AT , cu o poză de mare artă.Chestie de reclamă.https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-mely-new-new-masaj-B61a83#qKWbGV 4 4
alon000 Reputație: 525 Postat Octombrie 3, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 3, 2020 Au anunt in AT , cu o poză de mare artă.Chestie de reclamă.https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-mely-new-new-masaj-B61a83#qKWbGVNu vad altceva din partea ta decat ca suferi, esti nebagat in seama pe forum ? te trezesti tu sa razpunzi la o intrebrea din luna martie pe bune? la cati suntem pe forum nu sa grabit nimeni sa raspunda pentru ca nu poti numi locatia salon, readuci la viata saloane care nu merita macar sa spui numele lor , dai copy paste la multe anunturi fara rost Anunturi false au avut mereu si pe At si pe P24 .Au fost un grup de saloane pentru stiinta ta 3 la numar Jovial Rubin si Afrozidiac .... Ani 2000 .. Andreina masaj ex Jovial pe vremea respectiva era un salon adevarat acum e o cocina .. Rubin si Afrozidiac sau Haifa sau inchis . Rubin str: trifoinr 5 Afrozidiac sau Haifa . str: nicolae filipescu 57 .Jovial inca functional mihai bravu 203 dar de evitat
da da da Reputație: 363 Postat Noiembrie 9, 2020 Postat Noiembrie 9, 2020 Inteleg ca locatia e mizera. Dar serviciile cum sunt, la fel de proaste ? Fetele cum arata ? Ora cat dureaza ?
da da da Reputație: 363 Postat Noiembrie 9, 2020 Postat Noiembrie 9, 2020 Acum am citit recenziile din urma. Pare de evitat si asta.
cezariulius Reputație: 149 Postat Noiembrie 9, 2020 Postat Noiembrie 9, 2020 Acum am citit recenziile din urma. Pare de evitat si asta.Sa stii ca nu sunt chiar asa rele serviciile.depinde cu cine apuci.Cu Bianca este destul de bine
alon000 Reputație: 525 Postat Noiembrie 16, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 16, 2020 Sa stii ca nu sunt chiar asa rele serviciile.depinde cu cine apuci.Cu Bianca este destul de bineEste singura care a ramas de cand sa deschis salonul,cred ca are 8-9 ani daca nu mai bine,are portofoliu de clienti daia nu pleaca + servicii .
cezariulius Reputație: 149 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 Este singura care a ramas de cand sa deschis salonul,cred ca are 8-9 ani daca nu mai bine,are portofoliu de clienti daia nu pleaca + servicii . exact.ai dreptate! 1
alon000 Reputație: 525 Postat Octombrie 24, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 24, 2022 Salon Jovial sos mihai bravu 203 vizitat de mascati ! Mai nou salon ( red ).... fost jovial https://salonred.ro/ https://adevarul.ro/amp/stiri-locale/pitesti/copile-exploatate-sexual-in-saloane-de-masaj-2213968.html?fbclid=IwAR26HWj1JNjYOLdMXqA2mFPjjtLqJSniezWVLPRhPqbEMgliNqkw6UvfdEk
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum