Sari la conținut

Alina, dominare, squirting si alte fantezii!� 0735185222

Postări Recomandate

• Oras:Bulevardul Unirii
Postat

DescriereDoamnă discretă 32 de ani , 1,70 , slim si extrem de pasională , invit domnii ce stiu să aprecieze calitatea la o ședință de alinoterapie :) ce se va desfășura cu finețe și rafinament într-un ambient deosebit de placut iar atingerile si erotismul acesteia te va duce într-o lume de vis :) Ofer masaj erotic si diverse fantezii in special DOMINARE soft sau hard ,umilire ,uro activ,footfetish,trampling,facesitting,spanking,ball Busting,..etc..,pentru doritori am si o varietate largă de jucării.

Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții , ofer si cer discreție si igiena impecabilă .Nu ofer contact INTIM! Nu deranjați inutil! Pt programări sunați la numărul 0735185222, 300 ron ora

post-336509-0-53985000-1599465796_thumb.jpg

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:București
Postat

@Alina Red, ești neschimbată.

Am avut ocazia sa ajung de trei ori intre sânii , pe mâinile și langa corpul tau.

Ultra mega super triper uber, miammm!

• Like 4
  • Minus 4
  • Membru Premium
Postat

@Alina Red, ești neschimbată.

Am avut ocazia sa ajung de trei ori intre sânii , pe mâinile și langa corpul tau.

Ultra mega super triper uber, miammm!

• Like 4
  • Minus 4
Postat

Doamnă discretă 32 de ani , 1,70 , slim si extrem de pasională , invit domnii ce stiu să aprecieze calitatea la o ședință de alinoterapie

ce se va desfășura cu finețe și rafinament într-un ambient deosebit de placut iar atingerile si erotismul acesteia te va duce într-o lume de vis

Ofer masaj erotic si diverse fantezii in special DOMINARE soft sau hard ,umilire ,uro activ,footfetish,trampling,facesitting,spanking,ball Busting,..etc..,pentru doritori am si o varietate largă de jucării, în funcție de igiena ta orală se acceptă și cunilingus si anilingus

Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții , ofer si cer discreție si igiena impecabilă .Nu ofer contact INTIM! Nu deranjați inutil! Pt programări sunați la numărul 0735185222

Postat

Doamnă discretă 32 de ani , 1,70 , slim si extrem de pasională , invit domnii ce stiu să aprecieze calitatea la o ședință de alinoterapie

ce se va desfășura cu finețe și rafinament într-un ambient deosebit de placut iar atingerile si erotismul acesteia te va duce într-o lume de vis

Ofer masaj erotic si diverse fantezii in special DOMINARE soft sau hard ,umilire ,uro activ,footfetish,trampling,facesitting,spanking,ball Busting,..etc..,pentru doritori am si o varietate largă de jucării, în funcție de igiena ta orală se acceptă și cunilingus si anilingus

Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții , ofer si cer discreție si igiena impecabilă .Nu ofer contact INTIM! Nu deranjați inutil! Pt programări sunați la numărul 0735185222

post-336509-0-80634400-1599896823_thumb.jpg

Postat

Disponibilă pt programări pana la ora 21 ! :*

Buna.

Se poate un masaj mai intens axat asupra testiculelor?

Combinat cu ballbusting. De exemplu sa strangi testiculele in mana, sa le lovesti cu pumnul, sa tragi tare de ele si sa musti de ele.

M-ar interesa sa vad daca pot finaliza doar de la asa ceva.

Postat

Disponibilă pt programări!

DOMINARE soft sau hard ,umilire ,uro  activ, footfetish,role play , trampling, squirting, facesitting, spanking, ball Busting, masaj prostatic..etc.., am si o varietate largă de jucării, diverse mărimi și grosimi. Accept cunilingus si aniligus doar dacă igiena ta orală este ok! :*

Postat

Doamnă discretă 33 de ani , 1,70 , slim si extrem de pasională , invit domnii ce stiu să aprecieze calitatea la o ședință de alinoterapie

post-336509-0-16013400-1605079522_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...