martynovici Reputație: 96 Postat Iulie 23 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 23 În sfârșit mafa unde putem merge fără emoții ca se ridica la așteptări. 1 Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1378 Postat Iulie 23 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Iulie 23 1 minute ago, martynovici said: În sfârșit mafa unde putem merge fără emoții ca se ridica la așteptări. Asa e. Amira e top la preturi foarte rezonabile. 1 1 Link spre comentariu
pitiku Reputație: 334 Postat Iulie 27 Oras:Allover Oras:Allover Partajează Postat Iulie 27 Am reușit sa îmi sincronzez timpul cu al domnișoarei și las și eu o recenzie la prima mea vizita la Amira! (Probabil o sa mai urmeze și altele!) Programare: wpp de pe o zi pe alta cu confirmare înainte cu 1 ora; Locatia: zona gării, superior, 1 camera decomandat , îmi place dusul maxim! NP: doggy și misionar frumos activa implicata contre tot tacâmul (plus geme discret și ai impresia ca ii place!) ON: pfoai....buzele alea argumentate fac senzație! Știe bini di tat! treaba cum se face ! Finalizat glorios CIM! Halatul: 250 leusteni pentru cca 40 min DTD fără graba și fără senzația de fuga! Pe domnita nu o mai descriu ca o știu majoritatea din branșa! Creaza erectie instantanee! Ciocane tari! 4 1 2 Link spre comentariu
st3fan1981 Reputație: 43 Postat Iulie 27 Oras:iasi Disponibila Oras:iasi Disponibila Partajează Postat Iulie 27 Acum 1 oră, pitiku a spus: Am reușit sa îmi sincronzez timpul cu al domnișoarei și las și eu o recenzie la prima mea vizita la Amira! (Probabil o sa mai urmeze și altele!) Programare: wpp de pe o zi pe alta cu confirmare înainte cu 1 ora; Locatia: zona gării, superior, 1 camera decomandat , îmi place dusul maxim! NP: doggy și misionar frumos activa implicata contre tot tacâmul (plus geme discret și ai impresia ca ii place!) ON: pfoai....buzele alea argumentate fac senzație! Știe bini di tat! treaba cum se face ! Finalizat glorios CIM! Halatul: 250 leusteni pentru cca 40 min DTD fără graba și fără senzația de fuga! Pe domnita nu o mai descriu ca o știu majoritatea din branșa! Creaza erectie instantanee! Ciocane tari! 👍👍👍 Link spre comentariu
techcrunch Reputație: 43 Postat August 17 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 17 Cand te intorci? Link spre comentariu
krn1313 Reputație: 2265 Postat August 18 Telefon: 0759880110 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0759880110 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat August 18 Olla🤗 Am revenit in oraș pentru câteva zile.🤙🏽 ⏰ L-J:11:30-23:00 🏢 Strada garii,Nr.11 📲+40 (745) 431 439 programările se fac prin wapp/sms. ℹPrețurile mele: * In call: * 🔘200 ron- 1 finalizare * 🔘350 ron- 60min * 🔘500 ron-90min *🔘650 ron-120 min * Out call: * 🔘550 RON-60 de min(minim) * ‼️Nu ma deplasez pentru o finalizare.‼️ * ℹServiciile mele : * ✔FK * ✔BJ ( IN FUNCTIE DE IGIENA) * ✔COB * ✔COF (50 RON extra) * ✔CIM (50 RON extra) * ✔SEX(PROTEJAT) * ✔DIVERITE POZITI * ✔ANNILINGUS (pasiva) * ✔69 * ✔FOOT FETISH * ✔MASTURBARE * ✔FANTEZII SI FETISH-URI * ✔URO (activa)(50 RON extra) 1 1 1 Link spre comentariu
st3fan1981 Reputație: 43 Postat August 19 Oras:iasi Disponibila Oras:iasi Disponibila Partajează Postat August 19 Acum 9 ore, krn1313 a spus: Olla🤗 Am revenit in oraș pentru câteva zile.🤙🏽 ⏰ L-J:11:30-23:00 🏢 Strada garii,Nr.11 📲+40 (745) 431 439 programările se fac prin wapp/sms. ℹPrețurile mele: * In call: * 🔘200 ron- 1 finalizare * 🔘350 ron- 60min * 🔘500 ron-90min *🔘650 ron-120 min * Out call: * 🔘550 RON-60 de min(minim) * ‼️Nu ma deplasez pentru o finalizare.‼️ * ℹServiciile mele : * ✔FK * ✔BJ ( IN FUNCTIE DE IGIENA) * ✔COB * ✔COF (50 RON extra) * ✔CIM (50 RON extra) * ✔SEX(PROTEJAT) * ✔DIVERITE POZITI * ✔ANNILINGUS (pasiva) * ✔69 * ✔FOOT FETISH * ✔MASTURBARE * ✔FANTEZII SI FETISH-URI * ✔URO (activa)(50 RON extra) ♥️😍♥️😘😘 Link spre comentariu
martynovici Reputație: 96 Postat August 19 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat August 19 Acum 13 ore, krn1313 a spus: Olla🤗 Am revenit in oraș pentru câteva zile.🤙🏽 ⏰ L-J:11:30-23:00 🏢 Strada garii,Nr.11 📲+40 (745) 431 439 programările se fac prin wapp/sms. ℹPrețurile mele: * In call: * 🔘200 ron- 1 finalizare * 🔘350 ron- 60min * 🔘500 ron-90min *🔘650 ron-120 min * Out call: * 🔘550 RON-60 de min(minim) * ‼️Nu ma deplasez pentru o finalizare.‼️ * ℹServiciile mele : * ✔FK * ✔BJ ( IN FUNCTIE DE IGIENA) * ✔COB * ✔COF (50 RON extra) * ✔CIM (50 RON extra) * ✔SEX(PROTEJAT) * ✔DIVERITE POZITI * ✔ANNILINGUS (pasiva) * ✔69 * ✔FOOT FETISH * ✔MASTURBARE * ✔FANTEZII SI FETISH-URI * ✔URO (activa)(50 RON extra) Super,în sfârșit calitate din nou în oras 1 Link spre comentariu
st3fan1981 Reputație: 43 Postat August 20 Oras:iasi Disponibila Oras:iasi Disponibila Partajează Postat August 20 Acum 19 ore, martynovici a spus: Super,în sfârșit calitate din nou în oras 👍👍👍 Link spre comentariu
techcrunch Reputație: 43 Postat Septembrie 2 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 2 @krn1313 cand te intorci? Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1378 Postat Septembrie 2 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 2 1 minute ago, techcrunch said: @krn1313 cand te intorci? De abia a fost. E in Bucuresti. Link spre comentariu
xspartanux1 Reputație: 38 Postat Septembrie 7 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 7 Am fost la Amira acum aprox 1an. Programare simplă pe wapp. Punctualitate a fost de partea ambilor. Ajuns la locatie, m a intampinat intr o tinuta sexy. Ca aspect, foarte frumoasa, chip inocent si frumos, sanii medii spre micuti insă compenseaza cu altele, foarte vorbareata, atenta la detalii, la tine. M am simtit ca si cum as fi cu o partenera, sarutari, mangaieri...etc. Nu m a grabit deloc chiar daca din punctul meu de vedere m am cam sarutat cam mult si m am jucat ceva cu corpul ei. Oralul bestial, chiar mi a placut, se vede ca vrea sa si faca clientul multumit si nu face oralul doar sa fie facut. Am vrut putin mai adanc, lent si umed, a tinut cont cum a putut de ce i am zis. La normal se misca bine, se uda frumos, geme frumos. Totul exceptional. Si cel mai important e ca pe langa faptul ca isi face meseria cum trebuie, e si o fată desteapta, calma, caracter de nota 10. 1 1 1 Link spre comentariu
krn1313 Reputație: 2265 Postat Septembrie 17 Telefon: 0759880110 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0759880110 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 17 Olla🤗 Am revenit in oraș pentru câteva zile.🤙🏽 ⏰ L-S:11:30-23:00 🏢 Strada garii,Nr.11 📲+40 (745) 431 439 programările se fac prin wapp/sms. ℹPrețurile mele: * In call: * 🔘200 ron- 1 finalizare * 🔘350 ron- 60min * 🔘500 ron-90min *🔘650 ron-120 min * Out call: * 🔘550 RON-60 de min(minim) * ‼️Nu ma deplasez pentru o finalizare.‼️ * ℹServiciile mele : * ✔FK * ✔BJ ( IN FUNCTIE DE IGIENA) * ✔COB * ✔COF (50 RON extra) * ✔CIM (50 RON extra) * ✔SEX(PROTEJAT) * ✔DIVERITE POZITI * ✔ANNILINGUS (pasiva) * ✔69 * ✔FOOT FETISH * ✔MASTURBARE * ✔FANTEZII SI FETISH-URI * ✔URO (activa)(50 RON extra) 1 2 Link spre comentariu
techcrunch Reputație: 43 Postat Septembrie 17 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 17 Acum 6 ore, krn1313 a spus: Olla🤗 Am revenit in oraș pentru câteva zile.🤙🏽 ⏰ L-S:11:30-23:00 🏢 Strada garii,Nr.11 📲+40 (745) 431 439 programările se fac prin wapp/sms. ℹPrețurile mele: * In call: * 🔘200 ron- 1 finalizare * 🔘350 ron- 60min * 🔘500 ron-90min *🔘650 ron-120 min * Out call: * 🔘550 RON-60 de min(minim) * ‼️Nu ma deplasez pentru o finalizare.‼️ * ℹServiciile mele : * ✔FK * ✔BJ ( IN FUNCTIE DE IGIENA) * ✔COB * ✔COF (50 RON extra) * ✔CIM (50 RON extra) * ✔SEX(PROTEJAT) * ✔DIVERITE POZITI * ✔ANNILINGUS (pasiva) * ✔69 * ✔FOOT FETISH * ✔MASTURBARE * ✔FANTEZII SI FETISH-URI * ✔URO (activa)(50 RON extra) Poze noi? 1 1 Link spre comentariu
krn1313 Reputație: 2265 Postat Septembrie 20 Telefon: 0759880110 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0759880110 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 20 Olla🤗 Rămân disponibilă doar astăzi și mâine.🤙🏽 ⏰ Vineri:11:30-23:30 ‼️Sambata:11:30-19:00‼️ 🏢 Strada garii,Nr.11 📲+40 (745) 431 439 programările se fac prin wapp/sms. ℹPrețurile mele: * In call: * 🔘200 ron- 1 finalizare * 🔘350 ron- 60min * 🔘500 ron-90min *🔘650 ron-120 min * Out call: * 🔘550 RON-60 de min(minim) * ‼️Nu ma deplasez pentru o finalizare.‼️ * ℹServiciile mele : * ✔FK * ✔BJ ( IN FUNCTIE DE IGIENA) * ✔COB * ✔COF (50 RON extra) * ✔CIM (50 RON extra) * ✔SEX(PROTEJAT) * ✔DIVERITE POZITI * ✔ANNILINGUS (pasiva) * ✔69 * ✔FOOT FETISH * ✔MASTURBARE * ✔FANTEZII SI FETISH-URI * ✔URO (activa)(50 RON extra) 1 6 Link spre comentariu
pitiku Reputație: 334 Postat Septembrie 20 Oras:Allover Oras:Allover Partajează Postat Septembrie 20 Am revizitat titulara și ii mai las o recenzie deși toată lumea care a vizitat-o știe cine și ce face fetita asta! Programare wpp cu o zi înainte și recalibrata în ziua cu pricina! Respectata de ambele părți fără probleme. Locatia: zona gării, etaj superior f ok Am servit 30 min de ON+ NP + CIM cam pe fuga ( eu fiind cel grăbit azi). Halat 200 leusteni Servicii nu mai enumer ca se știu ON bun cu deep cu eye contact și CIM de efect. NP în doggy și LoT unde fata își face treaba bine. Overall aceleași servicii de calitate la preț ok! Cam singura în urbe cu raport calitate preț ok! Eu sper sa mai revină pe la noi și eu sigur mai revin pe la ea! Ți pup! 1 Link spre comentariu
martynovici Reputație: 96 Postat Octombrie 8 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Octombrie 8 Scurt și la obiect,mie dor sa mi-o suji,când mai revii în iasi?😀 1 Link spre comentariu
krn1313 Reputație: 2265 Postat Octombrie 12 Telefon: 0759880110 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0759880110 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 12 La 08.10.2024 la 14:01, martynovici a spus: Scurt și la obiect,mie dor sa mi-o suji,când mai revii în iasi?😀 🔜🔜🔜🤫🥳 2 1 Link spre comentariu
lucianpbt Reputație: 1378 Postat Octombrie 13 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Octombrie 13 Amiraa, stiu ca o "suji" (vorba de mai sus) la o buna parte din ieseni dar tot ingerasul meu ai ramas 1 Link spre comentariu
krn1313 Reputație: 2265 Postat Octombrie 16 Telefon: 0759880110 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0759880110 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 16 Olla🤗 Am revenit in oraș pentru câteva zile.🤙🏽 📅:16.10-23.10 ⏰ L-S:11:30-23:00 🏢 Strada garii,Nr.11 📲+40 (745) 431 439 programările se fac prin wapp/sms. ℹPrețurile mele: * In call: * 🔘200 ron- 1 finalizare * 🔘350 ron- 60min * 🔘500 ron-90min *🔘650 ron-120 min * Out call: * 🔘550 RON-60 de min(minim) * ‼️Nu ma deplasez pentru o finalizare.‼️ * ℹServiciile mele : * ✔FK * ✔BJ ( IN FUNCTIE DE IGIENA) * ✔COB * ✔COF (50 RON extra) * ✔CIM (50 RON extra) * ✔SEX(PROTEJAT) * ✔DIVERITE POZITI * ✔ANNILINGUS (pasiva) * ✔69 * ✔FOOT FETISH * ✔MASTURBARE * ✔FANTEZII SI FETISH-URI * ✔URO (activa)(50 RON extra) 2 1 Link spre comentariu
valeleelu123 Reputație: 7 Postat Octombrie 18 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Octombrie 18 Sar si eu cu o recenzie, probabil nimic nou ce n-ati mai citit despre Amira, dar na, experienta subiectiva a fiecaruia etc. Ca asterisk recenzia vine din partea cuiva nu prea experimentat, in orice sens, deci take it with a grain of salt. Ma refer aici la note si doza de subiectivism, colegii mai trecuti prin viata cu siguranta au alt etalon/termen de comparatie relativ cu "piata". Contact: Programare cu 2 zile inainte, Whatsapp, raspuns rapid, primit adresa/indicatii cand am ajuns in zona. Locatia: Zona garii, usor de gasit. Apartament fain, pare ca e 1 singura camera n-am fost atent insa pare foarte spatios, are si niste led-uri in podea pare nice pt vibe si atmosfera, privire belea(ultimul etaj). Dus de tip walk-in, frumos, sampon geluri etc. ce vrei. Locatia 10/10 pt mine, mai ales ca am facut 5 min de mers pe jos. Aspect: Amira arata si mai bine decat in poze, nu credeam ca e posibil. Fix genul meu de build/corp, 10/10 si aici. ON: Te intreaba daca preferi protejat sau nu. Are niste miscari mortale, unii mai ziceau "opturi", inteleg oarecum analogia. Atentie la oo, eu unul nu consider esential insa vad ca multa lume prefera Multa saliva, scoate sunete, geme, deep(nu ca la mine ar fi probleme ca sa zic asa). Se vede ca vrea sa te faca sa te simti bine. Nu stiu cat am rezistat, nu prea mult oricum si am finalizat CIM, asteapta sa termini tot. Deci alt 10/10. NP: Aici am sa dau 2 note, una pt mine si una pt Amira. Pt ea un alt 10/10 pt implicare si faptul ca s-a straduit sa mearga si sa ma simt in largul meu.N-am simtit vreo presiune, plictiseala sau sa fiu grabit, chiar n-a mentionat nimic legat de timp chit ca cel alocat era aproape gata. Mie un 1 din oficiu cu indulgenta, dupa finalizarea de la oral am fost cam cazut la datorie :)) GFE: Aici nu pun nota ca sa evitam dezbaterile pt ca la mine n-a fost cazul de FK. In schimb cum aminteam mai sus ca atitudine, implicare si incercare de a creea o atmosfera placuta, fata exceleaza. Incearca sa faca small talk si am avut ce vorbi, te serveste cu suc, apa etc. Esti invitat la o tigara daca esti fumator. De asemenea, actiunea la oral a debutat ambele dati cu sarutari pe corp, deci cred ca s-ar incadra tot la capitolul acesta. Concluzia personala 10/10 pt Amira, de revenit, sper eu cu mai multa vlaga din partea mea. Achitat 400, 1h+CIM, DTD aproape fix 1h. 5 2 Link spre comentariu
Membru Premium baron58 Reputație: 26646 Postat Octombrie 19 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Partajează Postat Octombrie 19 Bună seara! La 12.09.2020 la 2:04, baron58 a spus: Bună dimineața și bine v-am regăsit! Vorbeam cu un coleg acum o zi că ar fi cazul să o lăsăm mai moale cu vizitele la fete(la mine ziua și vizita,la el mult mai grav),dar ți-ai găsit cine să se abțină.Sunt "mândru" că am rezistat o zi și jumătate, fiindcă colegul n-a rezistat nici jumătate de zi. Ieri spre seara după ce citesc o recenzie proaspăt scrisă din care aflu adresa fetei fără să stau prea mult pe gânduri decid că musai trebuie vizitată. Din start merg la două capete. Merg direct la adresă cu gândul de a obține o programare în cinci minute,iar dacă e ocupată să obțin o programare fermă. Parchez și încerc să o contactez,sun,dar nu răspunde, îi trimit SMS și rămân pe loc pentru ai lăsa timp pentru răspuns sau să revin cu un nou apel. În scurt timp îmi întoarce SMS-ul. Sun și fiindcă era liberă stabilim o programare peste 5min. Țin să precizez că mi-a plăcut cum a răspuns când am pus linkurile unde mai apar pozele ei. Impresia bună este întărită de modul cum a decurs dialogul telefonic. După primul contact vizual am fost sigur că voi avea experiență reușită. Mi-a plăcut din prima. E o fată frumoasă,cu o atitudine de nota zece,care știe cu ce se mănâncă această îndeletnicire,o femeie care știe,poate și face ca totul să curgă firesc,natural. Sincer mi-a depășit nivelul meu de așteptare, păcat că pleacă prea repede (se va întoarce prin noiembrie). E o fată completă:are fizic,are atitudine, are vârsta potrivită și servicii de calitate. Faptul că a lucrat în afară contează foarte mult.Sunt convins, dacă s-ar hotărâ să rămână mai mult timp în Iași, că ar fi una dintre fetele vizitate cu plăcere de foarte mulți dintre noi. Să trecem la catalog: Locație:+9 , zona Gării, mi-a plăcut,ceva obiecții ar fi legat de "locul de joacă",pe mine nu m-a deranjat,dar ar putea fi colegi mai pretențioși, privește frumoasă,baia ok. Aspectul fizic:+9 frumoasă,corp foarte plăcut ochiului, fundul îl știți din fotografii, sânii micuți dar plăcuți, tinerică, în jurul de 23. Atitudinea:10 cu felicitări, pro client,e o femeie care te cucerește din prima clipă. În prezența ei totul curge firesc,o femeie care știe ce vrea . Supusă, atentă, grijulie,dar cu personalitate,cu coloană vertebrală. Oral/n/p:9,5 adânc,umed,lung,cu schimbări de ritm, acordă atenție deosebită și zonelor învecinate. Se simte bine în 69,face totul cu plăcere, fără grabă. Normal/p:10 nu am niciun motiv să scad nota. Sex făcut cu plăcere,se mișcă foarte bine în toate pozițiile,te privește în ochi aproape permanent,simte și ea plăcerea alături de tine, lasă impresia că ești la a n oară la ea în pat. GFE:10 rar întâlnești o astfel de fată. Gesturi,priviri provocatoare,atingeri, mângâieri, săruturi pe tot corpul,FK din belșug cu multă implicare, preludiul consistent,69 cu implicare maximă. Anal nu am fost curios,bănuiesc că nu face. Igienă:10 miroase plăcut,a făcut duș în prezența mea. Cadoul:100/200 Raportul calitate/preț foarte bun,ai impresia că ai primit mai mult decât ai plătit. Eu am lăsat la final 150 pentru o finalizare mai lungă. Mi s-a părut că la cea ce mi-a oferit merită mai mult de 100. Menționez că fata a insistat să-mi returneze 50,dar la insistențele mele a acceptat. Apropo,vizavi de unele afirmații ale "specialiștilor -100",nicio fată nu mă are la mână cu vreo reducere sau vreun favor, plătesc de fiecare dată timpul sau serviciile extra. Voi reveni cu plăcere,am prins-o deja în buchetul meu cu "feblețe". O recomand cu mare convingere,fiind sigur că va fi placul multora dintre Să aveți spor în toate și la toate! Bine v-am regăsit! Am fost printre primii care au vizitat-o și care i-a lăsat o recenzie. Deasemenea am apreciat-o din prima clipă. Am mers la ea de fiecare dată pe o cărare și am plecat pe șapte. E una dintre femeile la care am mers și merg cu mare plăcere. Rămân la ce spuneam cu ceva timp în urmă, e o femeie de top, e Number One pe Iași în momentul de față. Are tot ce-i trebuie, fizic, atitudine, servicii de top, GFE în adevăratul sens al cuvântului, unul dintre cel mai bun raport calitate/preț, pleci de la ea de fiecare dată cu sentimentul că ai plătit mai puțin decât ai primit. Astăzi, parcă mai mult ca de fiecare dată, am primit mai mult decât am plătit, e perfectă în tot ceea ce face. O femeie de nota ZECE pe linie. Să aveți parte de destul din toate, de la toate! 2 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum! Link spre comentariu
MasterChou Reputație: 191 Postat Octombrie 19 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Partajează Postat Octombrie 19 Salut Am vizitat-o abia azi (1st time) pe Amira. Spun doar ca am mers efectiv degeaba prin alte părți săptămâna asta. Sunt complet de acord cu recenzia baronului și nimic mai mult. Doar 10! Spor! 1 1 Link spre comentariu
krn1313 Reputație: 2265 Postat Octombrie 21 Telefon: 0759880110 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0759880110 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 21 Olla🤗 Vă mulțumesc frumos pentru cuvintele frumoase și pentru vizite.🫶🏽 Imi prelungesc vizita in Iași pana Vineri,25.Octombrie. 📅:16.10-25.10 ⏰ L-S:11:30-23:00 🏢 Strada garii,Nr.11 📲+40 (745) 431 439 programările se fac prin wapp/sms. ℹPrețurile mele: * In call: * 🔘200 ron- 1 finalizare * 🔘350 ron- 60min * 🔘500 ron-90min *🔘650 ron-120 min * Out call: * 🔘550 RON-60 de min(minim) * ‼️Nu ma deplasez pentru o finalizare.‼️ * ℹServiciile mele : * ✔FK * ✔BJ ( IN FUNCTIE DE IGIENA) * ✔COB * ✔COF (50 RON extra) * ✔CIM (50 RON extra) * ✔SEX(PROTEJAT) * ✔DIVERITE POZITI * ✔ANNILINGUS (pasiva) * ✔69 * ✔FOOT FETISH * ✔MASTURBARE * ✔FANTEZII SI FETISH-URI * ✔URO (activa)(50 RON extra) 7 Link spre comentariu
krn1313 Reputație: 2265 Postat Octombrie 24 Telefon: 0759880110 Oras:Iasi Disponibila Telefon: 0759880110 Oras:Iasi Disponibila Autor Partajează Postat Octombrie 24 Olla🤗 Programul meu de astăzi va avea mici modificări deoarce trebuie să schimb locația. Revin în scurt timp cu toate detaliile necesare. 📅:16.10-25.10 ⏰ L-S:11:30-23:00 🏢 - 📲+40 (745) 431 439 programările se fac prin wapp/sms. ℹPrețurile mele: * In call: * 🔘200 ron- 1 finalizare * 🔘350 ron- 60min * 🔘500 ron-90min *🔘650 ron-120 min * Out call: * 🔘550 RON-60 de min(minim) * ‼️Nu ma deplasez pentru o finalizare.‼️ * ℹServiciile mele : * ✔FK * ✔BJ ( IN FUNCTIE DE IGIENA) * ✔COB * ✔COF (50 RON extra) * ✔CIM (50 RON extra) * ✔SEX(PROTEJAT) * ✔DIVERITE POZITI * ✔ANNILINGUS (pasiva) * ✔69 * ✔FOOT FETISH * ✔MASTURBARE * ✔FANTEZII SI FETISH-URI * ✔URO (activa)(50 RON extra) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum