Sari la conținut

De ce nu am voie sa am un topic de promovare în Vâlcea?

Postări Recomandate

• Oras:Sinaia
Postat

Nu ma regăsesc în insiruirea aceasta goala de sens, mintea îți dictează și tu crezi ca te impui fata de altii...ție ar trebui sa îți aplici aceasta corecție întâi, sa testezi, inaintea necunoscutului.

Cum adică sa ma intersectez eu cu Amada? Ai vrea tu... :))

Tocmai aia spuneam, nu aveți cum....  teoretic!  :laugh2  De ce va certați? Eu mai iau de labagiu de kiki77 pentru ca nu a vizitat măcar o fata de aici, în schimb face pe deșteptul și își da cu părerea ca un simplu labagiu. Singurul lui scop este sa vizioneze pozele voastre și sa tragă o laba trista  ca sufletul lui sărac și amarat! 

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tocmai aia spuneam, nu aveți cum.... teoretic! :laugh2 De ce va certați? Eu mai iau de labagiu de kiki77 pentru ca nu a vizitat măcar o fata de aici, în schimb face pe deșteptul și își da cu părerea ca un simplu labagiu. Singurul lui scop este sa vizioneze pozele voastre și sa tragă o laba trista ca sufletul lui sărac și amarat!

Eu nu m-am certat niciodată cu nimeni..eu pe mine nu m-am certat și cu cineva martor, e culmea, ciudat și amuzant.Nu as putea, dacă ție și altora asa vi se pare, gândește ca ești în fata unui ecran sau...mimica mea în alta situație.
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu ma regăsesc în insiruirea aceasta goala de sens, mintea îți dictează și tu crezi ca te impui fata de altii...ție ar trebui sa îți aplici aceasta corecție întâi, sa testezi, inaintea necunoscutului.

Cum adică sa ma intersectez eu cu Amada? Ai vrea tu... :))

De ce insisti?

Eu fac legea cand ea nu exista, dar asta ar insemna sa fiu imprastiata... Iau doar ce mi se da, si ce mi se da este ce altcineva nu ar duce...

Doar am vrut sa ma omor, ce am de pierdut, nu?

Stai in banca ta, repet si pentru tine. Eu sunt o sufletista, dar nu pentru curve, fie masculine...

In regula, sa vorbim despre cacatul tau actual...

Nu poti face bani cu baiatul in casa, te-ai gandit la asta, nu te aplaud!

Familia te scuipa, ajutor nu vezi, deci... 

Greseala este ca familia nu te ajuta sau ca familia te stie prostituata? Eu stiu raspunsul.

Nu totul ti se cuvine.

Dau sanse, daca mai vad ca ma numesti "proasta", o sa-ti doresti sa mananci din troaca cainelui din curte. ;)

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Crezi in tine? Ce-ti dadea increderea asta indiferent de ce cacat faceai?

Tu crezi ce vrei, eu fac ce trebuie.

Te-am rugat de mai multe ori sa incetezi cu scandalurile... Le faci pe cont propriu acum.

Social, avem nevoie de ceilalti... Acasa o sa fii singur, pe forum o sa fii singur, in final te musca de cur consecinta faptelor.

Eu ridic si eu cobor.

Aproape toți avem impresia că facem ce trebuie. Eu nu fac scandal aiurea, de obicei sunt provocat. Știu și mi-ai spus de multe ori că ai pretenții de la mine, dar pe un asemenea forum...ăsta e nivelul.

Pe forum mi se rupe, iar in viața privată... sunt cum trebuie.

Mulțumesc pentru că îți faci griji de mine!

O seară bună!

• Like 1
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

De ce insisti?

Eu fac legea cand ea nu exista, dar asta ar insemna sa fiu imprastiata... Iau doar ce mi se da, si ce mi se da este ce altcineva nu ar duce...

Doar am vrut sa ma omor, ce am de pierdut, nu?

Stai in banca ta, repet si pentru tine. Eu sunt o sufletista, dar nu pentru curve, fie masculine...

In regula, sa vorbim despre cacatul tau actual...

Nu poti face bani cu baiatul in casa, te-ai gandit la asta, nu te aplaud!

Familia te scuipa, ajutor nu vezi, deci...

Greseala este ca familia nu te ajuta sau ca familia te stie prostituata? Eu stiu raspunsul.

Nu totul ti se cuvine.

Dau sanse, daca mai vad ca ma numesti "proasta", o sa-ti doresti sa mananci din troaca cainelui din curte. ;)

😳😅 Asa ceva...

Ești proasta!

Nu reduce o ființă la ce-ți iese ție pe gură de moment, e stupid!

Nu-ți ajunge o viață dar ego-ul tău vrea putere acum, Pff.

Apropos...nu uita, în prezent se găsește esența viitorului tău.Nu este asa cum ai zis tu, prezentul nu este trecator.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Eu nu m-am certat niciodată cu nimeni..eu pe mine nu m-am certat și cu cineva martor, e culmea, ciudat și amuzant.Nu as putea, dacă ție și altora asa vi se pare, gândește ca ești în fata unui ecran sau...mimica mea în alta situație.

Atunci da dovada de bun simt și lasă o femeie băută sa se descarce! Maine dimineață o sa fie ok! Pup! 

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Atunci da dovada de bun simt și lasă o femeie băută sa se descarce! Maine dimineață o sa fie ok! Pup!

What?

Sa tacă ea dacă e băută, ce chestie! 🤔

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

În plus am chef sa ma amuz...cat timp nu vad pe topicul acesta vreun răspuns la întrebarea mea!

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Cartierul cu 3 litere
Postat

Aproape toți avem impresia că facem ce trebuie. Eu nu fac scandal aiurea, de obicei sunt provocat. Știu și mi-ai spus de multe ori că ai pretenții de la mine, dar pe un asemenea forum...ăsta e nivelul.

Pe forum mi se rupe, iar in viața privată... sunt cum trebuie.

Mulțumesc pentru că îți faci griji de mine!

O seară bună!

Tu să te porți frumos cu Amada mojicule că ți-o furi original.

• Like 3
  • Minus 2
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sper că eşti pregătită pentru mult amuzament, Visuleț.

Aş estima pân' la Rusalii, cel puțin.

M-aș plictisi doar de atât, de amuzament...am chef și de alte chestii, nu aici.
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

Asa ceva...

Ești proasta!

Nu reduce o ființă la ce-ți iese ție pe gură de moment, e stupid!

Nu-ți ajunge o viață dar ego-ul tău vrea putere acum, Pff.

Apropos...nu uita, în prezent se găsește esența viitorului tău.Nu este asa cum ai zis tu, prezentul nu este trecator.

Tu nu te mai ridici pana spun eu. Strofocarea de acum ar fi un alt motiv pentru care eram proasta... Tu fa ce stii. ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ma ridic sa ma pipi, sper sa nu ma împiedic în drum... :))

• Haha 1
  • Minus 3
Postat

Sa desenez.

Nu e prima data cand o tarfa ca tine ma enerveaza...

De regula stiu ce pot si ma abtin, dar tu esti un parazit special!

Ciocul mic! Iti dau tot ce crezi ca esti, ma doare in pula!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu ești nervoasa pentru ca asa ai chef, n-am eu nici eu treaba cu chestiile tale... ma plictisesc foarte iute de treburi ce nu ma reprezintă.

• Minus 3
Postat

Sa desenez.

Nu e prima data cand o tarfa ca tine ma enerveaza...

De regula stiu ce pot si ma abtin, dar tu esti un parazit special!

Ciocul mic! Iti dau tot ce crezi ca esti, ma doare in pula!

Tu nu ai pula fey Amado, ai de pizda ta aia nefututa
  • Like 3
  • Minus 2
  • Inimioara 1
Postat

What?

Sa tacă ea dacă e băută, ce chestie!

Spuneam și eu, nu speram! Oricum, ceea ce am. spus nu retrag, te-as  alerga putin... mai mult! 

• Minus 1
Postat

Tu ești nervoasa pentru ca asa ai chef, n-am eu nici eu treaba cu chestiile tale... ma plictisesc foarte iute de treburi ce nu ma reprezintă.

Este nervoasa pentru ca este băută! 

• Minus 1
Postat

Am mai mult curaj decat majoritatea cacatilor la un loc...

Trebuia sa spun ca am coaie si nu pula? Conteaza?

Eu am ceva de facut, frecati ce vreti in lipsa mea, doare dincolo de PULA mea, am mai mai multe...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Este nervoasa pentru ca este băută!

Eu cred ca vine de la mai mult de-atât și totuși...pff,e treaba ei ce face și cum se simte!Cu jignirile spuse la adresa mea nu sunt de acord.
  • Like 2
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Spuneam și eu, nu speram! Oricum, ceea ce am. spus nu retrag, te-as  alerga putin... mai mult!

Mai mult îmi place sa înot.
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

Mai mult îmi place sa înot.

Ce zici, îl lăsăm pe kiki77 sa se uite la noi? Nu de alta dar dacă nu face o laba în curând, îl pun în cămașă de forță!  :laugh2 Hai sa fim umani, sa avem grija de handicapati! 

• Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

pecon si alexandru69

2 bombardieri cu poseta

se lauda cu colectia lor de rujuri ai dresuri :laugh2 :laugh2

Pana si @Amada il stie de prost pe pechinezu' meu , plus scarbos si trist , dar continua sa rada ca pizda la chiloti la orice fraza pe care o scrie aici sub forma de hieroglife

Inclin sa cred ca si asta a plans oleaca pe la usa ei , la recomandarile lui Pecoi , ca astia asa au facut o buna bucata de timp , si-au vandut recomandarile intre ei unde sa-si bage si ei  botul

Ca sa nu mai punem la socoteala ca dupa ce-i dedica Topic lu' @Vis nauc , o injura si o jigneste in fel si chip (inca de acum cativa ani) , se transforma brusc in gaina plesuva ca poate-i iese si lui de-o spalatura intravaginala ...mare tembel si idiot

Mari bombardieri , mai aveau putin si se bateau acum cativa ani cu posetele SH in cap pe aici si se spanzurau  cu ciorapii uzati pe care i-au lins si furat de pe la curve , Si asta dupa ce s-au turnat ca au stat impreuna la aceeasi masa de unde s-au holbat ca prostii dupa pasarele tinere si ieftine .

Pe astia , cat si pe vorbele lor , la cat sunt de oligofreni si de distrusi , psihic mai ales , e mare pacat sa strici pana si chisatul , avand in vedere cat sunt de mojici si mincinosi , ca d'aia sunt tovarasi de aceeasi braserie .

Cica nu fut eu ce fut toate patachinele  imbalsamate , pana se pisa toate curvele pe ei (ex. gelu aka derwall/cicistele....al draq clonat si mosu' asta care se tot invarte zilnic pe aici precum un spermatozoid) . Cand vreodata?  Poate sa ajung la acelasi nivel de inteligenta si ratare , ceea ce e prea putin probabil

Postat

Pana si @Amada il stie de prost pe pechinezu' meu , plus scarbos si trist , dar continua sa rada ca pizda la chiloti la orice fraza pe care o scrie aici sub forma de hieroglife

Inclin sa cred ca si asta a plans oleaca pe la usa ei , la recomandarile lui Pecoi , ca astia asa au facut o buna bucata de timp , si-au vandut recomandarile intre ei unde sa-si bage si ei  botul

Ca sa nu mai punem la socoteala ca dupa ce-i dedica Topic lu' @Vis nauc , o injura si o jigneste in fel si chip (inca de acum cativa ani) , se transforma brusc in gaina plesuva ca poate-i iese si lui de-o spalatura intravaginala ...mare tembel si idiot

Mari bombardieri , mai aveau putin si se bateau acum cativa ani cu posetele SH in cap pe aici si se spanzurau  cu ciorapii uzati pe care i-au lins si furat de pe la curve , Si asta dupa ce s-au turnat ca au stat impreuna la aceeasi masa de unde s-au holbat ca prostii dupa pasarele tinere si ieftine .

Pe astia , cat si pe vorbele lor , la cat sunt de oligofreni si de distrusi , psihic mai ales , e mare pacat sa strici pana si chisatul , avand in vedere cat sunt de mojici si mincinosi , ca d'aia sunt tovarasi de aceeasi braserie .

Cica nu fut eu ce fut toate patachinele  imbalsamate , pana se pisa toate curvele pe ei (ex. gelu aka derwall/cicistele....al draq clonat si mosu' asta care se tot invarte zilnic pe aici precum un spermatozoid) . Cand vreodata?  Poate sa ajung la acelasi nivel de inteligenta si ratare , ceea ce e prea putin probabil

Te-ai gândit mult bai coaie fripte! Este ca te macină STIULETARE? Te- n gura de borat, ma joc cu tine cum vreau sandilaule, esti varza BORATULE!  :laugh2  Am anticipat reacția, postarea ta Analfabetule muist! 

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...