Sari la conținut

Bianca - incall-outcall/Centrul Vechi- 0793506979

Vizitator usermma

Postări Recomandate

• Telefon: 0793506979
  • Oras:Oriunde
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Chiar acum, insidius a spus:

Pot sa vin sa te ajut sa o bagi? :))

Mi am băgat o singura 😅

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Băieți, cred ca ajung la Balaceanca 😂

Am melodia aia a lui Nicolae Guta-unde se duc anii mei, cred ca dacă o mai ascult o ora ajung la nebuni 🤣🤣

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Hai să vă spun cum stă treaba:

Am sunat chiar acum câteva minute și nu avea telefonul închis. Din voce iți dai seama că e drăguță și prietenoasă, doritoare de… programări. Urmează să fac o vizită zilele următoare, pe mine m-a convins.

• Mersi 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 minute, wanted841 a spus:

Hai să vă spun cum stă treaba:

Am sunat chiar acum câteva minute și nu avea telefonul închis. Din voce iți dai seama că e drăguță și prietenoasă, doritoare de… programări. Urmează să fac o vizită zilele următoare, pe mine m-a convins.

Vaaai❤

Îți mulțumesc din suflet, meștere 😚😚😘

• Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat
10 minutes ago, bianca_love said:

Băieți, cred ca ajung la Balaceanca 😂

Am melodia aia a lui Nicolae Guta-unde se duc anii mei, cred ca dacă o mai ascult o ora ajung la nebuni 🤣🤣

Exista oare si melodia, m as fute dar n am cu cine?? Stiu ca nu este cazul...o caut eu, sa o pun ringtone cand sunt la munca🦝

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 minut, 71laciport a spus:

Exista oare si melodia, m as fute dar n am cu cine?? Stiu ca nu este cazul...o caut eu, sa o pun ringtone cand sunt la munca🦝

🤣 stai sa caut pe net sa vad dacă găsesc o parodie, ceva

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

• Membru Premium
Postat
6 minutes ago, bianca_love said:

7 minutes ago, bianca_love said:

Exista iubire, tu esti dragostea mea, dar daca tot vine vorba....as fute ceva!!  Gata asta i noul ring tone

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 minute, 71laciport a spus:

Exista iubire, tu esti dragostea mea, dar daca tot vine vorba....as fute ceva!!  Gata asta i noul ring tone

Deci nu cred, trebuie sa mi-o atâția când ne vedem 🥰

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Chiar acum, bianca_love a spus:

Deci nu cred, trebuie sa mi-o atâția când ne vedem 🥰

Arati

• Membru Premium
Postat
5 minutes ago, bianca_love said:

Arati

If you are feeling salty, then I m your tequila

If you ve got the freedom I ve got the time

There ain t nothing sweeter than naked emotions

SO YOU SHOW ME YOURS, AND I LL SHOW YOU MINE...ti o arat can ne vdm si nu numai

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 6 minute, 71laciport a spus:

If you are feeling salty, then I m your tequila

If you ve got the freedom I ve got the time

There ain t nothing sweeter than naked emotions

SO YOU SHOW ME YOURS, AND I LL SHOW YOU MINE...ti o arat can ne vdm si nu numai

Și sa îmi aduci un animalut, dacă nu mi-l aduci ma supăr pe tine fii atent 🤣

Vizitator dog attack
Reputație: 0
Postat

Cum sa nu o iubesti pe Biencutza 😍

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 minute, dog attack a spus:

Cum sa nu o iubesti pe Biencutza 😍

💝💝💝🥰

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Guys, nu mai luc33s ma citiți se maibe

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am scris ca puka

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Frate, Bianca arata traznet, scrie misto si e simpatica, servicii de top confirmate de colegi, a bagat si AP si annilingus (sper ca am citit bine). Am citit si pe Constanta de ea si e clar ca e de neratat domnisoara.  Sper sa reusesc sa imi fac o programare zilele urmatoare ca sigur e coada mare. Bianca esti cea mai tare🤗

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

20210509_210309.jpg.4ca247bd68305a39b77ace2cb6dabcdf.jpg

20210509_210255.jpg

20210509_210309(0).jpg

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mama ce motor smeche4

Băiatu cu morotu dacă vezi aceste poze sa știi ca decât am făcut câteva poze cu el sinnimix mai mult 🤣

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 minute, partygoer a spus:

Frate, Bianca arata traznet, scrie misto si e simpatica, servicii de top confirmate de colegi, a bagat si AP si annilingus (sper ca am citit bine). Am citit si pe Constanta de ea si e clar ca e de neratat domnisoara.  Sper sa reusesc sa imi fac o programare zilele urmatoare ca sigur e coada mare. Bianca esti cea mai tare🤗

Te ador bby ❤

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 8 minute, bianca_love a spus:

Mama ce motor smeche4

Băiatu cu morotu dacă vezi aceste poze sa știi ca decât am făcut câteva poze cu el sinnimix mai mult 🤣

Mama dacă mai e mâine motoru acolo fac poze nud, bag pla, la ce smecher e motorul te si futi pe el de drag

• Haha 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am fost și eu la Bianca și voi scrie câteva impresii legate de întâlnirea avută. M-am programat telefonic foarte ușor, deși nu e modalitatea mea preferata de contact. Bianca exact că o felina prădătoare m-a întâmpinat în niște cizme negre mulate pe picior și o bluza de plasa care lăsau la vedere sânii naturali, frumoși cu niste sfârcuri foarte mișto și “pointy”.Bianca este o bruneta bine rău cu niste buze cărnoase și pline și de asemenea  beneficiind din plin de o senzualitate debordantă și un sex appeal greu de exprimat in cuvinte , piele fina și plăcută la atingere,și un posterior de mare efect. Actiunea a constat in 2 numere pe parcursul cărora am beneficiat de un oral superb din partea Biancăi  soft,variat, umed, atenție sporită la zonele adiacente și nu în ultimul rând rezistenta avand în vedere că am oprit-o eu de ambele dați după reprize consistente de oral. Normalul pot spune că fost cu adevărat superb am schimbat mai multe poziții LOT, Doggy, umeri-craci, misionar. Bianca este prezenta cu tine acolo  în actiune,se mișca super și tine contact vizual in orice poziție, e un adevărat deliciu partida de normal cu ea – “ just fucking wow!!!" Cireasa de pe tortul partidei este asigurata si de oglinziile din camera care sunt de mare efect.
        GFE -ul oferit de Bianca este  la cote ridicate;  este naturala, dezinvolta, caldă, am făcut click inca de la început,am purtat discuții pe diverse subiecte și m-am simțit ca și cu o prietena veche.                                         
        In concluzie pot spune că desi aveam așteptari rezultate din citirea recenziile anterioare ale colegilor acestea au fos depășite cu mult după experiența mea avută cu Bianca.
       Note : 10 pe linie pentru statistica – experientele cu  fete atat de misto si senzuale ca Bianca trebuie mai mult trăite și simțite

250 Ron/h

• Like 3
  • Inimioara 1
  • Oras:p'ici pi colea
  • Oras:p'ici pi colea
Postat
2 hours ago, bianca_love said:

"Amazaoana" mea, ce bine-ti sta, esti fataaa fainaa pupate-as ( a se citi futetea-s )adanc si mult:luv

Cred ca incalec si eu bidiviul si... in curand:date

tzuc:snappy

20210509_210309(0).jpg

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 ore, rewert a spus:

Am fost și eu la Bianca și voi scrie câteva impresii legate de întâlnirea avută. M-am programat telefonic foarte ușor, deși nu e modalitatea mea preferata de contact. Bianca exact că o felina prădătoare m-a întâmpinat în niște cizme negre mulate pe picior și o bluza de plasa care lăsau la vedere sânii naturali, frumoși cu niste sfârcuri foarte mișto și “pointy”.Bianca este o bruneta bine rău cu niste buze cărnoase și pline și de asemenea  beneficiind din plin de o senzualitate debordantă și un sex appeal greu de exprimat in cuvinte , piele fina și plăcută la atingere,și un posterior de mare efect. Actiunea a constat in 2 numere pe parcursul cărora am beneficiat de un oral superb din partea Biancăi  soft,variat, umed, atenție sporită la zonele adiacente și nu în ultimul rând rezistenta avand în vedere că am oprit-o eu de ambele dați după reprize consistente de oral. Normalul pot spune că fost cu adevărat superb am schimbat mai multe poziții LOT, Doggy, umeri-craci, misionar. Bianca este prezenta cu tine acolo  în actiune,se mișca super și tine contact vizual in orice poziție, e un adevărat deliciu partida de normal cu ea – “ just fucking wow!!!" Cireasa de pe tortul partidei este asigurata si de oglinziile din camera care sunt de mare efect.
        GFE -ul oferit de Bianca este  la cote ridicate;  este naturala, dezinvolta, caldă, am făcut click inca de la început,am purtat discuții pe diverse subiecte și m-am simțit ca și cu o prietena veche.                                         
        In concluzie pot spune că desi aveam așteptari rezultate din citirea recenziile anterioare ale colegilor acestea au fos depășite cu mult după experiența mea avută cu Bianca.
       Note : 10 pe linie pentru statistica – experientele cu  fete atat de misto si senzuale ca Bianca trebuie mai mult trăite și simțite

250 Ron/h

Mama, cred ca te știu, ești dulce rau de tot.

Frumoase cuvinte, îți mulțumesc din inima pentru ele, m-am simțit bine rau lângă tine, prezenta ta mi-a adus o lumina buna în casa (ai văzut când îți întra cineva în casa și îți aduce o stare de bine?)

Te mai aștept oricând, m-am simțit pe deplin cea mai fericita și, ai grija de tine!😍😈💞💖💕

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 8 ore, corcordel a spus:

Trebuie sa vb neapărat, aștept tel tău astăzi!!!😘😘

Ai grija de tine

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...