Sari la conținut

MONA MOLDOVEANCĂ...PRIMA DATĂ LA VOI IN ORAȘ!!!0746366899

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
Postat
Acum 21 minute, linuxel88 a spus:

Are cam 33-34 de ani , cam pe la 1.75 si 65-70 de kg , genul cu forme , sânii mari și sfârcuri la fel . 
Fiind înaltă nu pare deloc plinuță , mai degrabă fit , 💪 carnea destul de tare pe ea . 
Ca și comportament și limbaj peste 9,5 . Prefer genul slim dar la ce avem momentan în oraș , am preferat să o încerc pe ea și să nu mai merg la risc , cel puțin la mine a fost o reușită . Baftă ! 

Mulțumesc! Și eu sunt tot pe slim și sub 25 ! Poate o să o vizitez! 

• Like 1

SEX & LOVE WORLDWIDE :tittyfuck:maninlove

• Oras:Motru
  • Oras:Motru
Postat
Acum 4 ore, Badboyinbed a spus:

Mulțumesc! Și eu sunt tot pe slim și sub 25 ! Poate o să o vizitez! 

Eu boss nu ma bag la o grasa care vine de mulți ani  și tot timpul zice ca e prima data ( preluata de la un coleg care nu mai e pe forum dar total împărtășită de mine) 

• Telefon: 07noidoi
  • Oras:ROMANIA
  • Telefon: 07noidoi
  • Oras:ROMANIA
Postat

Vizitata recent, pe grivitei. Din pacate s-a ingrasat enorm fata de cum o o stiam eu. 

Recomand doar in lipsa altor variante, fata fiind sociabila, insa repet, ,,destul de mare"....

• Like 2
  • Oras:pullon
Postat
Acum 3 minute, oscar a spus:

Vizitata recent, pe grivitei. Din pacate s-a ingrasat enorm fata de cum o o stiam eu. 

Recomand doar in lipsa altor variante, fata fiind sociabila, insa repet, ,,destul de mare"....

Am cunoscut-o în prima vizită a ei la Severin, era cărnoasă,  însă nu grasă , dacă între timp ceva s-a schimbat trebuie confirmat de cineva care o știe înainte și după.

Postat
Acum 5 minute, raduejaculare a spus:

carule , trimite-mi mie 200 pe card ca iti spun io daca si cat ie de diferita ! 🤣

😅😅😅

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 3 minute, raduejaculare a spus:

carule , trimite-mi mie 200 pe card ca iti spun io daca si cat ie de diferita ! 🤣

Confirm că acum este mult mai grasă decât  atunci când a venit pentru prima oară în Tg-Jiu. 

• Like 1

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat
26 minutes ago, ejaculin said:

Confirm că acum este mult mai grasă decât  atunci când a venit pentru prima oară în Tg-Jiu. 

Înseamnă că i a priit pula! 😊

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...