miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Am remarcat, cu nedisimulata amaraciune in suflet, ceva ciudat, dar si banal. Absolut orice topic de pe DG, ca e vorba de efectul incalzirii globale asupra fibrei optice din Papua Noua Guinee sau despre penisu' lu' Adi(care e mai mare decat al lu' Paraschiv), in fine, ati prins ideea, se termina cu un bukkake la adresa lu' picon si/sau neamul lui. Cum dreaq, ma, asa ceva? Rog opinii pertinente. :) 2 Link spre comentariu
ffflorin1405 Reputație: 10 Postat Septembrie 19, 2020 Telefon: Vedeta Oras:Romania Telefon: Vedeta Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Am remarcat, cu nedisimulata amaraciune in suflet, ceva ciudat, dar si banal. Absolut orice topic de pe DG, ca e vorba de efectul incalzirii globale asupra fibrei optice din Papua Noua Guinee sau despre penisu' lu' Adi(care e mai mare decat al lu' Paraschiv), in fine, ati prins ideea, se termina cu un bukkake la adresa lu' picon si/sau neamul lui. Cum dreaq, ma, asa ceva? Rog opinii pertinente. :)De ce este hartuit picon mereu de toti userii de pe forum ?Rog raspunsuri pertinente.. Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Majoritatea userilor sunt niste muisti care au cont din 2011 cu zero postari asteptand recenzii de la altii. Deci nu-l hartuieste mai nimeni 👀 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Septembrie 19, 2020 ai mancat si tu ceva azi miskin ?tot pe burta goala scrii pe forum ?? 2 Link spre comentariu
baiatul cu shaorma Reputație: 620 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Aici Oras:Aici Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Ceo face mosul batut in cap cu statueta? =))) 4 3 Link spre comentariu
miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Mosu', se stie, ce face, receptioner bukkake. Important e ce face statueta. :) Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Lesin! Bukkake sa fie ! A atras antipatia unora ce nu au viata personala si sunt si cu probleme mintale! Link spre comentariu
_dark_ Reputație: 137 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:--- Oras:--- Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Lesin! Bukkake sa fie ! A atras antipatia unora ce nu au viata personala si sunt si cu probleme mintale! ce-i pe vârful nasului e mai greu de văzut, mai ales dacă nasu are 21 cm Link spre comentariu
bonami Reputație: -1 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Chitila Oras:Chitila Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Caut o chelie slinoasă și libidinoasă, dar nu găsesc... Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Septembrie 21, 2020 ai mancat si tu ceva azi miskin ?tot pe burta goala scrii pe forum ??Este leșinat de foame! A mâncat doar lăcuste și șobolani la grătar! 2 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Lesin! Bukkake sa fie ! A atras antipatia unora ce nu au viata personala si sunt si cu probleme mintale!Doar curvele proaste ca tine lesina homalaule! 2 Link spre comentariu
tolerans_yok Reputație: -374 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Ping 3 ms Oras:Ping 3 ms Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Miskinbkk nu e cumva acronim, ori poate neologism de juxtapunere, format din Miskin + bukkake...? :))) O să vă rog să-l lăsați temporar în plm pe prinț în pace, ptr că la ora asta este iar pă opulență, aşa cum ştie el cel mai bine. Se dă cu tiroliana prin Insulele Baleare, mai exact în La Palma de Sucevița! LOL. 1 2 Link spre comentariu
miskinbkk Reputație: 343 Postat Septembrie 21, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Daca ma pis pe tine ai mancat si tu ceva azi miskin ?tot pe burta goala scrii pe forum ?? Se topeste AdvancedEste leșinat de foame! A mâncat doar lăcuste și șobolani la grătar! Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Daca ma pis pe tine Se topeste AdvancedCrezi tu? :laugh2 Fomistule, esti băiat deștept dar ești muritor de foame și Idiot! Lasa drogurile nene, nu iti fac bine! 2 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Miskinbkk nu e cumva acronim, ori poate neologism de juxtapunere, format din Miskin + bukkake...? :))) O să vă rog să-l lăsați temporar în plm pe prinț în pace, ptr că la ora asta este iar pă opulență, aşa cum ştie el cel mai bine. Se dă cu tiroliana prin Insulele Baleare, mai exact în La Palma de Sucevița! LOL. Hai ca o dai în bălării muistule! Strict, referindu-mă la persoana ta, esti un KAKAT! 2 Link spre comentariu
ffflorin1405 Reputație: 10 Postat Septembrie 21, 2020 Telefon: Vedeta Oras:Romania Telefon: Vedeta Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Hai ca o dai în bălării muistule! Strict, referindu-mă la persoana ta, esti un KAKAT! Ba tu n-ai murit ? Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Ba tu n-ai murit ?Te dezamăgesc muistule! Nu am sa mor vreodată, iti dau muie la greu SARACULE! 2 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Ba tu n-ai murit ?Florina pungaș! Cata muie iti dorești muitza mica și activa? Da comanda, te rezolva muist ii tai poponare! 2 Link spre comentariu
payment Reputație: -5708 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Partajează Postat Septembrie 21, 2020 Ba tu n-ai murit ?A murit mata, Te-n gura de handicapat care sugi pula! 2 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60443 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Septembrie 21, 2020 :no2 7 1 Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Am remarcat, cu nedisimulata amaraciune in suflet, ceva ciudat, dar si banal. Absolut orice topic de pe DG, ca e vorba de efectul incalzirii globale asupra fibrei optice din Papua Noua Guinee sau despre penisu' lu' Adi(care e mai mare decat al lu' Paraschiv), in fine, ati prins ideea, se termina cu un bukkake la adresa lu' picon si/sau neamul lui. Cum dreaq, ma, asa ceva? Rog opinii pertinente. :):laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 22, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Care "voi" , faci referire la forum și la ceea ce aduce acest grup ca oferte pe piața? Vis, culcă-te! Iar te apucă...batranule?! Mamaie, nu mai abera! Scuzati-mi franceza, Picon suge............. :)....statueta. Scuzați-mi vasluiana, Miss kin suge pula lui Vasile marinelu'. Eu va pun un filmuleț și voi va certați, pfff...ce needucați! Nu are cine sa iti mângâie pisicuta? Am remarcat, cu nedisimulata amaraciune in suflet, ceva ciudat, dar si banal. Absolut orice topic de pe DG, ca e vorba de efectul incalzirii globale asupra fibrei optice din Papua Noua Guinee sau despre penisu' lu' Adi(care e mai mare decat al lu' Paraschiv), in fine, ati prins ideea, se termina cu un bukkake la adresa lu' picon si/sau neamul lui. Cum dreaq, ma, asa ceva? Rog opinii pertinente. :) 1 3 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 22, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Nu opinii trebe...ci dovezi. 1 3 Link spre comentariu
marrtel Reputație: -43 Postat Septembrie 23, 2020 Partajează Postat Septembrie 23, 2020 ai mancat si tu ceva azi miskin ?tot pe burta goala scrii pe forum ??Te-am găsit aici așa că aici îți zic.Auzi mă, sarmalagiule, te crezi foarte important când dai un kkt de avertisment, este ? Însă asta e doar în mintea ta decolorată. Știi de ce, măh ? Pentru că așa zisele jigniri sau limbaj nepotrivit de care zici, când te dai tu jmeker cu warn-urile tale, sunt simple vorbe, simple afirmații, nesusținute cu dovezi. Atâta timp cât nu arăți clar în ce constă jignirea, limbajul nepotrivit ori trolling-ul, avertismentul sau ban-ul sunt date discreționar, abuziv, mincinos și contrar spiritului regulamentului. Chiar dacă nu scrie în kkt-ul tău de regulament, nicio măsură sancționatorie nu poate fi luată fără o motivare.. Altfel, înseamnă că ești un tiran, un satrap. Sau ai alte interese. Ai măh ? Făcuși bara-bara ?Bă, mă doare la bască de o eventuală banare. Tu nu te-ai săturat mă să te tot înjure clasa muncitoare ?Bine-ți face Amandina ! 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 23, 2020 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 23, 2020 Însă asta e doar în mintea ta decolorată. Știi de ce, măh ? Pentru că așa zisele jigniri sau limbaj nepotrivit de care zici, când te dai tu jmeker cu warn-urile tale, sunt simple vorbe, simple afirmații, nesusținute cu dovezi. Atâta timp cât nu arăți clar în ce constă jignirea, limbajul nepotrivit ori trolling-ul, avertismentul sau ban-ul sunt date discreționar, abuziv, mincinos și contrar spiritului regulamentului. Chiar dacă nu scrie în kkt-ul tău de regulament, nicio măsură sancționatorie nu poate fi luată fără o motivare.. Altfel, înseamnă că ești un tiran, un satrap. Sau ai alte interese. Ai măh ? Făcuși bara-bara ?Bă, mă doare la bască de o eventuală banare. Tu nu te-ai săturat mă să te tot înjure clasa muncitoare ?Bine-ți face Amandina !De acord!Eu nu as da bani tocmai datorita acestor acțiuni ale moderatorilor, pentru ca...intotdeauna se va găsi cineva care, cine știe cu ce interese obscure...va plăti în plus fata de mine și...ma trezesc faultat și pusa în situația sa pierd timp aici pentru rezolvarea unei situații, în loc sa ma relaxez în treburile mele și sa fac bani. Pisicuț tre sa plece în alte tari, sa călătorească și trimis la schimb de experienta, simt ca ii lipsește ceva și o lungește aiurea.Tot lui ii e greu, treaba lui... 1 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum