Sari la conținut

sfaturi despre AZP( aparat de zapacit pula)!

Postări Recomandate

• Oras:romania
Postat

Va salut!

Deschid acest topic, stiind ca multi vor rade, despre probllema AZP-urilor.

Astept niste idei si niste  sfaturi!

Postat

am ajuns la o varsta la care nu imi pot permite orice fel de AZP. si oferta in romanica este destul de slaba dpdv al modelelor si a materialelor in special....

anyway...astept inca un drum in goSTATE sa imi caut acolo.

• Oras:Bucharest
Postat

Va salut!

Deschid acest topic, stiind ca multi vor rade, despre probllema AZP-urilor.

Astept niste idei si niste  sfaturi!

cred ca ai nevoie de-o rozeta, daca vrei iti si explic :)

Postat

Daca vrei sa o zapacesti, atunci o zapacesti, da-o-n pula mea de pula.....

Ai nevoie de o Rozeta  ( pumnal ) este foarte utila mai ales atunci cand pumnii tai nu sunt suficient de antrenati si durizati la sacul de box.
Este o arma eficienta care te ajuta sa neutralizezi prin knock-out eventualii agresori care ar putea sa atenteze la integritatea ta fizica.

post-96673-0-47199900-1383111537_thumb.jpg

A doua varianta...Cine nu a auzit...''I-am rupt rozeta pizdei aleia '' Fals ! Pizda e mai rezistenta ! Sa nu mai vorbim de abal... Cine vrea o pula zapacita, sa lase rusinea deoparte si sa mearga la o fata si sa ceara ca rozeta sa ii zapaceasca pula !

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Daca vrei sa o zapacesti, atunci o zapacesti, da-o-n pula mea de pula.....

Ai nevoie de o Rozeta  ( pumnal ) este foarte utila mai ales atunci cand pumnii tai nu sunt suficient de antrenati si durizati la sacul de box.

Este o arma eficienta care te ajuta sa neutralizezi prin knock-out eventualii agresori care ar putea sa atenteze la integritatea ta fizica.

attachicon.gifrozeta.jpg

A doua varianta...Cine nu a auzit...''I-am rupt rozeta pizdei aleia '' Fals ! Pizda e mai rezistenta ! Sa nu mai vorbim de abal... Cine vrea o pula zapacita, sa lase rusinea deoparte si sa mearga la o fata si sa ceara ca rozeta sa ii zapaceasca pula !

pre_1383120676__its_happening_ron_paul_a

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

@pisicuts, ar trebui sa faci un tutorial cum gasesti imaginile astea dementiale... :D

• Administrator
Postat

@pisicuts, ar trebui sa faci un tutorial cum gasesti imaginile astea dementiale... :D

pre_1383127147__p3krr.gif

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

sincer

UNDE DAI SI UNDE CRAPA!

M-AM DISTRAT DE MINUNE....DUPA O ZI IN CARE MUISTII DE LA BANCA MI-AU  EXPLICAT  CA PENTRU UN COMISION DE 6 LEI IMI INCHID UN CONT CA SUNT SMECHERI,  AM DESCHIS  TOPICUL SI NU MA ASTEPTAM SA GASESC PE TOPICUL DESCHIS DE MINE ATATEA RASPUNSURI....

AZP PENTRU CEI CE  NU AU FACUT ARMATA...SUNT BOXERII AIA DE CACAT DIN MATERIALULUL  DE CACATALA IN CULOAREA ARMEI UNDE ERAI

INFANTERIE MARO

AVIATIE ALBASTRU

SECURITATE ALBASTRU CU BULINE ROSII...

ORICUM RESPECT PENTRU EFORTUL DEPUS!

AR TREBUI SA DESCHIDEM UN POST IN CARE SA EXPLICAM TERMENII DE PE VREMEA LUI CEAUSU CELOR MAI TINERI CARE NU APUCAT SA SE BUCURE DE VREMEA CAND PREZERVATIVELE ERAU MARFA DE CONTRABANDA , DEOARECE TREBUIA SA NE REPRODUCEM CA NISTE EPURI!

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Eu n-am prins armata in perioada aia si multumesc de clarificare. Dar ce ma baga pe mine-n ceata e ca avem fosile pe-aici...ei cum de nu stiu? Au sarit armata la vremea respectiva? Cat de bine infipt trebuia sa fii sau ce handicap sa ai sa fii "sarit" de armata?

Postat

Ti se pare @Clontosule... Daca faceam asa ceva scriam altfel... cam asa adica:

Well... daca tinem cont ca dupa aplicatii se faceam dus, la fel si dimineata... 

In plus fata de asta, cei care faceau armata la secu' nu erau neaparat securisti. Marea majoritate erau doar niste pusti de 18 ani care erau luati de pe treptele liceului si trimisi la armata. Putini aveau pilele sa isi aleaga arma la care sa faca muncile agricole!

Si... securistii cei atat de temuti si urati de la acea vreme nu faceau armata acolo. Erau racolati de peste tot in functie de "talentele" avute. Trebuia sa stii si sa iti placa sa dai din clont ca sa fii securist. 

Am avut destui fosti colegi de liceu care au facut armata acolo si erau invidiati pentru ca aveau toale mai de calitate si mancare mai buna. Dar... cam atat... stiu ca faceau aceeasi armata ca toti, daca nu chiar mai nazoala... in plus de asta pentru ca erau de la secu'  toata lumea era cu ochii pe ei ca trebuia sa dea exemplu in construirea SSMD deci munca mai multa, pas de defilare ca la carte inclusiv pe camp, etc... 

Dar... placerea ta este de a interpreta si a trage concluzii. Nu intru in dispute pe tema asta.

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

In ton cu tematica topicului, as folosi mai degraba sintagma tehnica "ce-are swla cu prefectura"... :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...