Sari la conținut

Alina

Vizitator maryamm

Postări Recomandate

Postat

@maryammdupa cum poti sa vezi nu am zis nimic despre tine. Nu te-am vizitat nu ma pronunt.Cat despre evitat Cluj,din cate vad tu nu ai fost in Cluj, ai fost in Floresti. FCSB nu e Steaua. Paste Fericit

@altu2
Nu stiu cine e @ursuletulpanda
nu i-am vazut recenzii si comentarii pe Cluj pana acuma. Daca lasa un link cu recenziile lui de cand a vizitat fata nu ziceam nimic, dar vad ca a tinut neaparat sa faca alta noua.Paste Fericit si voua

Si daca tot suntem in spiritul festiv...Bine ai venit toata Oradea!!! La voi nu se serbeaza Pastele? De aia sunteti toti pe topicul fetei....noah...Paste Fericit de la Cluj

• Like 1
  • Haha 1
  • Vizitator a schimbat titlul în Alina
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat
Acum 54 minute, ursuletulpanda a spus:

Salut Altu3

Uuuups, ai informații ca urmează banarea mea? Pe moment sunt cu #2, nu cu #3. 

Glumeam, evident. 

Paște Fericit și ție! 

• Membru Premium
  • Oras:România ❤
  • Oras:România ❤
Postat
Acum 2 ore, altu2 a spus:

Uuuups, ai informații ca urmează banarea mea? Pe moment sunt cu #2, nu cu #3. 

Glumeam, evident. 

Paște Fericit și ție! 

Iertare! Am greșit gaura! 🙈

• Oras:Oradea
Postat
5 hours ago, maryamm said:

Multumesc din suflet pt tot..

Sincer  nici  voi mai activa..  

Prefer sa vin spre voi la Oradea si multe alte orase..

Te pup  ,Paste Fericit ne vedem curand ❤

Sincer chiar daca par egoist, asi prefera sa nu vizitezi prea multe orase pe langa Oradea.. Asa vei revenii mai des la noi 😍🥰

• Oras:Dreamland
  • Oras:Dreamland
Postat
5 hours ago, maryamm said:

Ce sa fac suflete ? Una ca mine fraiera care primesc si nu ma uit la ceas si cine imi intra in casa nu il tratez ca pe un client mai intai de toate trebuie sa fim oameni , sa facem o conexiune nu cum imi spun cei care vin la mine ce fac altele..ai venit , poc rop..

Vi  pentru relaxare ,linisite si momente de placere .. Asta e.. Lasa ca merg pe alte orase ..aici mereu s-au luat de mine ... 

@maryamm se pare ca un pestidor e disperat ca va muri de foame din cauza ca ii strici afacerea. Si atunci ce face? Intra pe pagina ta, face scandal, te acuza de ... ce vrea el. Isi mai face un cont si de pe ala confirma tot ce a zis pe primul (normal). In permanenta se straduieste sa te enerveze ca poate, poate te hotarasti sa pleci. 

Nu baga in seama postarile negative. Iti recomand sa raspunzi doar la mesajele pozitive. In felul asta jumatate din planul pestisorilor imputiti devine inutil. Sa nu uitam ca sint mult mai multi cei ce te apreciaza. 

Sarbatori fericite!

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Nu stiu care a fost boul care a început discuția cu peștii dar îl bag undeva. Nu faceți nimic altceva decât sa stricați piața. Am fost la fata asta de câteva ori și e super. Nu am observat nimic suspicios. Și chiar dacă ar avea, care ar fi problema? Atata timp cat totul merge bine și serviciile sunt bune? Bravo plictisitilor ! A-ți mai stricat ceva ce era fain în Cluj (Floresti?). 

• Like 1
Vizitator maryamm
Postat
La 01.05.2021 la 20:29, nickname90 a spus:

.

.

Postat
30 minutes ago, maryamm said:

❤  Oradea a devenit oraselul meu de suflet ,locul unde vin cu drag si sunt primita cu drag !!  Exista respect de ambele partii ,asta conteaza enorm.

Daca vrei te ajut cu cel mai mare drag sa iti faci flotant la noi🤗😘🥰😍

Vizitator maryamm
Postat

🌞

Vizitator maryamm
Postat

🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

Vizitator maryamm
Postat
La 07.06.2021 la 17:13, morero63 a spus:

.

Vizitator maryamm
Postat

.

Vizitator maryamm
Postat

.

Vizitator maryamm
Postat

.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...