Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Dragilor Clujeni *Programarile se fac din timp ! *Neconfirmarea programarilor(cu cel putin 30 de min inainte ) duce la anularea lor ! ;) Va pup si va astept cu drag :*:*Vârsta e 30+? Link spre comentariu
badboyykills Reputație: 132 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:In timp. Oras:In timp. Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Vârsta e 30+? Da, e cu plus, plus 50:))) Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2020 Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Dragilor Clujeni *Programarile se fac din timp ! *Neconfirmarea programarilor(cu cel putin 30 de min inainte ) duce la anularea lor ! ;) Va pup si va astept cu drag :*:*Locația în Cluj unde e? Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Locația în Cluj unde e? Zona Centrala! Ptr adresa completa si mai multe detalii ma poti contacta telefonic sau Whatsapp ! Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Locația în Cluj unde e? Zona Centrala! Ptr adresa completa si mai multe detalii ma poti contacta telefonic sau Whatsapp ! Te pup :* Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Vârsta e 30+?31 :) Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Vârsta e 30+?31 :) Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Septembrie 27, 2020 MilfBuna rauAi cumva si par pubian? Link spre comentariu
anymatoru_ Reputație: 375 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Milf Dacă ai 15-16 ani o poți considera milf, pentru restul e numai bună :) Link spre comentariu
sophiedee Reputație: 354 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Septembrie 27, 2020 😂😂Si una de 20 cum e? Link spre comentariu
sparksilver Reputație: 541 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Dragilor Clujeni*Programarile se fac din timp !*Neconfirmarea programarilor(cu cel putin 30 de min inainte ) duce la anularea lor ! ;)Va pup si va astept cu drag :*:*Faina femeie! Speram si atitudinea sa ii fie la fel! Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2020 MilfBuna rauAi cumva si par pubian?Nu, nu am par in nici o zona ! :)) Link spre comentariu
sexmachin01 Reputație: 11 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Esti disponibila azi? Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1118 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Nu, nu am par in nici o zona ! :))Iuuuiiii!!!! N-am futut niciodata o femeie cheala :)))) Se poate finalizare pe crestetul capului? 4 Link spre comentariu
badboyykills Reputație: 132 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:In timp. Oras:In timp. Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Au ca rad de mor🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Iuuuiiii!!!! N-am futut niciodata o femeie cheala :)))) Se poate finalizare pe crestetul capului?Da se poate , vrei sa ti spun cum se face? ( faci o laba si cu continul te freci cu el pe chelie ) :)))) M am referit la cele 3 zone (axila , inghinal, picioare ) ! Spiritul de gluma nu prea si a facut simtita prezenta in comentariul tau! 1 Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1118 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Nu, nu am par in nici o zona ! :)) (axila , inghinal, picioare )Am inteles! Iarta-ma!!! :blushing2 1 Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Disponibila pana la ora 01:00!!! Va pup :* Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Septembrie 28, 2020 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2020 Disponibila pana la ora 01:00!!! Va pup :* Link spre comentariu
stixfix Reputație: 76 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Hawai Oras:Hawai Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Da se poate , vrei sa ti spun cum se face? ( faci o laba si cu continul te freci cu el pe chelie ) :)))) M am referit la cele 3 zone (axila , inghinal, picioare ) ! Spiritul de gluma nu prea si a facut simtita prezenta in comentariul tau!Ai tupeu de nesimtita in tine... se vede clar ca esti sudista. 1 1 Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Ai tupeu de nesimtita in tine... se vede clar ca esti sudista.Atata timp cat sunt respectata voi respecta si eu la randul meu ! Daca esti nesimtit si iti permiti sa faci misto atunci asuma-ti si replici nesimtite ;) cum ma tratexi asa fei fi tratat ! Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Ai tupeu de nesimtita in tine... se vede clar ca esti sudista.Atata timp cat sunt respectata voi respecta si eu la randul meu ! Daca esti nesimtit si iti permiti sa faci misto atunci asuma-ti si replici nesimtite ;) cum ma tratexi asa fei fi tratat ! Link spre comentariu
stixfix Reputație: 76 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Hawai Oras:Hawai Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Atata timp cat sunt respectata voi respecta si eu la randul meu ! Daca esti nesimtit si iti permiti sa faci misto atunci asuma-ti si replici nesimtite ;) cum ma tratexi asa fei fi tratat ! Tupeiste ca tine au venit la cluj gramada... si au cam plecat cu coada intre picioare... betty blue saraca cand aude de cluj face hepatita instant... nu spun ca e cazul tau... dar vad ca ii calci pe urme. Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Tupeiste ca tine au venit la cluj gramada... si au cam plecat cu coada intre picioare... betty blue saraca cand aude de cluj face hepatita instant... nu spun ca e cazul tau... dar vad ca ii calci pe urme.1.Niciodata nu mi au placut comparatiile , sa fiu comparata cu alte fete!;)2.Iar cat despre “nesimtirea” de care spui tu ....asa am considerat o si eu din partea tipului care a facut gluma proasta ! Nu voi accepta niciodata nimanui sa si bata joc de mine si sa mi vorbeasca urat chiar daca prestez servicii pe bani(asta nu inseman ca sunt slava ) ! Demnitatea ramane demnitate ... acum daca tu o consideri nesimtire, tupeu , sau tupeu de nesimtita este fix problema ta ! Nu ti permit sa ma jicnesti atata timp cat eu nu te am jicnit ! Tipul care a facut gluma si a dat seama ca nu a fost o gluma la locul ei si si-a cerut iertare asta denota ca este un tip cu bun simt si merita tot respectul ! Au fost 2 replici acide in care tu te ai bagat singur in discutie , nu cred ca avea nevoie de avocat tipul in cauza ! Daca imi doresc respect asta nu inseamna ca am tupeu nesimtit sau tupeu de nesimtita ! Daca tie iti place sa fi tratat cu respect asa trateaza si tu la randul tau ;) Link spre comentariu
alina_unirii Reputație: 1165 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:Unirii Oras:Unirii Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Tupeiste ca tine au venit la cluj gramada... si au cam plecat cu coada intre picioare... betty blue saraca cand aude de cluj face hepatita instant... nu spun ca e cazul tau... dar vad ca ii calci pe urme.1.Niciodata nu mi au placut comparatiile , sa fiu comparata cu alte fete!;)2.Iar cat despre “nesimtirea” de care spui tu ....asa am considerat o si eu din partea tipului care a facut gluma proasta ! Nu voi accepta niciodata nimanui sa si bata joc de mine si sa mi vorbeasca urat chiar daca prestez servicii pe bani(asta nu inseman ca sunt slava ) ! Demnitatea ramane demnitate ... acum daca tu o consideri nesimtire, tupeu , sau tupeu de nesimtita este fix problema ta ! Nu ti permit sa ma jicnesti atata timp cat eu nu te am jicnit ! Tipul care a facut gluma si a dat seama ca nu a fost o gluma la locul ei si si-a cerut iertare asta denota ca este un tip cu bun simt si merita tot respectul ! Au fost 2 replici acide in care tu te ai bagat singur in discutie , nu cred ca avea nevoie de avocat tipul in cauza ! Daca imi doresc respect asta nu inseamna ca am tupeu nesimtit sau tupeu de nesimtita ! Daca tie iti place sa fi tratat cu respect asa trateaza si tu la randul tau ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum