greu_de_ucis Reputație: 49 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 27, 2020 Ofer in regim hotelier apartamente moderne , in zone accesibile , cu locuri de parcare , pentru detalii si rezervari nu ezitati sa ma contactati ! O zi buna !
loveplus Reputație: 14 Postat Septembrie 28, 2020 Postat Septembrie 28, 2020 Ofer in regim hotelier apartamente moderne , in zone accesibile , cu locuri de parcare , pentru detalii si rezervari nu ezitati sa ma contactati ! O zi buna ! Recomand !
greu_de_ucis Reputație: 49 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 2, 2020 Apartament central disponibil de azi !
delia_best_ Reputație: 903 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:Vâlcea Oras:Vâlcea Postat Octombrie 2, 2020 Buna dragi mei as dori sa vizitez si eu orașul vostru dar este greu cu apartamentele puteți să îmi recomandați ceva? Poti te rog să îmi lași un număr de telefon ceva să vorbim ( eu doresc să vin de luni ) vă pup 2
sic sic Reputație: 955 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:RO Oras:RO Postat Octombrie 2, 2020 Buna dragi mei as dori sa vizitez si eu orașul vostru dar este greu cu apartamentele puteți să îmi recomandați ceva? Poti te rog să îmi lași un număr de telefon ceva să vorbim ( eu doresc să vin de luni ) vă pupBun venit, ceva poze servicii etc.ðŸ‘ðŸ‘
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 2, 2020 Buna dragi mei as dori sa vizitez si eu orașul vostru dar este greu cu apartamentele puteți să îmi recomandați ceva? Poti te rog să îmi lași un număr de telefon ceva să vorbim ( eu doresc să vin de luni ) vă pupTe așteptăm. :* 4
delia_best_ Reputație: 903 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:Vâlcea Oras:Vâlcea Postat Octombrie 2, 2020 https://nimfomane.com/forum/topic/144556-newnew-delia-0735415565/page-25 2
delia_best_ Reputație: 903 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:Vâlcea Oras:Vâlcea Postat Octombrie 2, 2020 Momentan nu pot pune poze nu merge îmi voi face abonamentul de excorta si voi afișa....puteti sa aflati preturile si multe poze cu mine pe tipicul de târgoviște
ariovist Reputație: 999 Postat Octombrie 2, 2020 Postat Octombrie 2, 2020 Te așteptăm. :*. În regim hotelier e greu. Eu nu înțeleg de ce va convine vouă să dați 100-150 pe zi căci tot stați cel puțin 10 zile ca sa va faceți cunoscute, când cu bani mai puțin puteți închiria o garsoniera o lună. Este o curiozitate, căci eu nu as face asa dacă nu as umbla după tepe ci as vrea să îmi fac o clientela cât de cât stabila. Eu cred că așa s ar câștiga mai bine decât pe fugă cu migrare din oraș în oras
bestia69 Reputație: 346 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 2, 2020 Crezi ca ele nu s-au gandit la varianta asta ? Nu le inchiriaza nimeni casa fara un avans de 2 luni si totusi nu asta ar fi problema lor , problema s-ar pune atunci cand propietaru afla ce se intampla la el in casa ... ca dupa 3-4 zile e imposibil ca un vecin sa nu isi dea seama ce se petrece acolo si sa il anunte 2
maestro38 Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2020 Postat Octombrie 2, 2020 Nu cred ca are ce cauta acest anunt in aceasta sectiune. Alooo moderatorii ...lăsați jointul si fiti impartiali, neutri..stiti voi
ariovist Reputație: 999 Postat Octombrie 2, 2020 Postat Octombrie 2, 2020 Crezi ca ele nu s-au gandit la varianta asta ? Nu le inchiriaza nimeni casa fara un avans de 2 luni si totusi nu asta ar fi problema lor , problema s-ar pune atunci cand propietaru afla ce se intampla la el in casa ... ca dupa 3-4 zile e imposibil ca un vecin sa nu isi dea seama ce se petrece acolo si sa il anunte. Poate că ai dreptate dar eu cred că și în regim hotelier riscul este același mai cu seamă că după cum știm cu toții locațiile sunt cam aceleași. Sau poate au vecini cumsecade care nu se bagă?
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Postat Octombrie 2, 2020 Una e regimul hotelier si alta e chiria pe luna. Plus de asta nimănui nu îi convine sa dea 1000 de euro Ca sa stea o săptămână intr un oras si sa plece. Jobul nostru e ca la loterie. Nu iti permiți să îți iei in fiecare oras un apartament pe luna. Plus de asta daca apartamentul e in regim hotelier vecinii stiu ca e trafic deci nu comentează. Acum e si cum ti e norocul. 3
ariovist Reputație: 999 Postat Octombrie 2, 2020 Postat Octombrie 2, 2020 Una e regimul hotelier si alta e chiria pe luna. Plus de asta nimănui nu îi convine sa dea 1000 de euro Ca sa stea o săptămână intr un oras si sa plece. Jobul nostru e ca la loterie. Nu iti permiți să îți iei in fiecare oras un apartament pe luna. Plus de asta daca apartamentul e in regim hotelier vecinii stiu ca e trafic deci nu comentează. Acum e si cum ti e norocul.. Tu ști mai bine deci nu mai comentez și mulțumesc ca mi ai satisfăcut aceasta curiozitate. Dar cinstit vorbind mi se pare jecmaneala pe fata.
ariovist Reputație: 999 Postat Octombrie 2, 2020 Postat Octombrie 2, 2020 Una e regimul hotelier si alta e chiria pe luna. Plus de asta nimănui nu îi convine sa dea 1000 de euro Ca sa stea o săptămână intr un oras si sa plece. Jobul nostru e ca la loterie. Nu iti permiți să îți iei in fiecare oras un apartament pe luna. Plus de asta daca apartamentul e in regim hotelier vecinii stiu ca e trafic deci nu comentează. Acum e si cum ti e norocul.. Interesant ce spui tu. Mai că îmi vine sa cumpăr 2-3 apartamente și să le închiriez așa la fete. Numai dacă am și eu parte de 2-3 futaiuri gratis pe săptămână cu banii economisiți tot ies mai bine decât cu dobânda la bancă!!!!!!!
greu_de_ucis Reputație: 49 Postat Octombrie 3, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 3, 2020 Buna dragi mei as dori sa vizitez si eu orașul vostru dar este greu cu apartamentele puteți să îmi recomandați ceva? Poti te rog să îmi lași un număr de telefon ceva să vorbim ( eu doresc să vin de luni ) vă pup Buna, numarul este in titlu postului .
greu_de_ucis Reputație: 49 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 12, 2020 Disponibil !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum