Sari la conținut

‭0751589365‬ Antonia - Sora Roxanei (Vocea 1)

codex2

Postări Recomandate

• Oras:Iasi Romania
Postat

Am revizitat-o pe Antonia azi dupa ce am asteptat-o sa revina in Iasi fiindu-mi dor de ea.

Am petrecut cu ea o ora in care m-a dominat, a ramas la fel de profesionista si isi joaca rolul foarte bine, am sa revin ori de cate ori am posibilitatea cu mare drag sa fiu sufocat si strans de gat cu picioarele :)) ❤️ 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Iasi
Postat
44 minutes ago, Giovanni1999 said:

cu mare drag sa fiu sufocat si strans de gat cu picioarele :)) ❤️ 

Albinutza Bee-Bee e potrivita pt foarte multe.

Dar referitor stricto senso la sufocare si facesitting(ala pe care Karina nu la ghicit), biletul tau de 1000000$ e Naty, tot pe prima pagina de nimfomane, ca si Bee-Bee. (mii de scuze pt offtopic).

(eu cu Bee-Bee am putin alta viziune, daca imi va intra carte, nu stiu... nu toti suntem la fel de norocosi)

• Like 1
Postat
Acum 14 minute, sofer100 a spus:

Albinutza Bee-Bee e potrivita pt foarte multe.

Dar referitor stricto senso la sufocare si facesitting(ala pe care Karina nu la ghicit), biletul tau de 1000000$ e Naty, tot pe prima pagina de nimfomane, ca si Bee-Bee. (mii de scuze pt offtopic).

(eu cu Bee-Bee am putin alta viziune, daca imi va intra carte, nu stiu... nu toti suntem la fel de norocosi)

pentru mine, Antonia, Cristina si Claudia sunt cele mai potrivite pentru mine fiindca se pricep 

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat

Salut! Stie cineva, cine a fost mai recent, care este programul si halatul domnisoarei? Nu as vrea sa o deranjez la telefon pentru atat, ca sa am timp sa ma gandesc inainte. Va multunesc. 

Postat
Acum 8 ore, maintrebsieu a spus:

Salut! Stie cineva, cine a fost mai recent, care este programul si halatul domnisoarei? Nu as vrea sa o deranjez la telefon pentru atat, ca sa am timp sa ma gandesc inainte. Va multunesc. 

Luni a anuntat ca a revenit la Suceava. Aici, pe Iasi, nu a binevoit sa anunte plecarea (costa mult sa scrii un mesaj aici, pe forum).

• Like 1
  • Minus 1
Postat
7 hours ago, macarons said:

Luni a anuntat ca a revenit la Suceava. Aici, pe Iasi, nu a binevoit sa anunte plecarea (costa mult sa scrii un mesaj aici, pe forum).

Poate doar viziteaza cetatea de scaun. (Si Muzeul Satului Bucovinean. )

• Like 2
Postat
La 15.02.2022 la 16:34, Giovanni1999 a spus:

pentru mine, Antonia, Cristina si Claudia sunt cele mai potrivite pentru mine fiindca se pricep 

Salut! Stiu ca risc sa nu mai primesc un raspuns dupa atata timp, insa acum ca am vazut mesajul tau; ai fi amabil sa imi spui si mie te rog frumos care Cristina si Claudia? Am dat search aici la iasi dar sunt vreo 5 de fiecare. Iti multumesc anticipat Giovanni1999!

Postat
Acum 9 ore, bawss123 a spus:

Salut! Stiu ca risc sa nu mai primesc un raspuns dupa atata timp, insa acum ca am vazut mesajul tau; ai fi amabil sa imi spui si mie te rog frumos care Cristina si Claudia? Am dat search aici la iasi dar sunt vreo 5 de fiecare. Iti multumesc anticipat Giovanni1999!

de ce aduci topicul asta la suprafata degeaba, m-ai facut sa cred ca s-a intors Antonia 😕 nu mai activeaza niciuna din astea 3 de mult

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
La 18.03.2024 la 16:13, Giovanni1999 a spus:

de ce aduci topicul asta la suprafata degeaba, m-ai facut sa cred ca s-a intors Antonia 😕 nu mai activeaza niciuna din astea 3 de mult

Am intrebat pentru ca am vrut informatia. Nu a fost cu intentie rea. Imi pare rau pentru rezultat! Dar iti multumesc frumos pentru ca mi-ai acordat din timp pentru intrebare!

Antonia, daca vezi asta, esti in demand! 😉 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...