Giovanni1999 Reputație: 68 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Iasi Romania Oras:Iasi Romania Postat Februarie 15, 2022 Am revizitat-o pe Antonia azi dupa ce am asteptat-o sa revina in Iasi fiindu-mi dor de ea. Am petrecut cu ea o ora in care m-a dominat, a ramas la fel de profesionista si isi joaca rolul foarte bine, am sa revin ori de cate ori am posibilitatea cu mare drag sa fiu sufocat si strans de gat cu picioarele :)) ❤️ 1 1
sofer100 Reputație: 859 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 15, 2022 44 minutes ago, Giovanni1999 said: cu mare drag sa fiu sufocat si strans de gat cu picioarele :)) ❤️ Albinutza Bee-Bee e potrivita pt foarte multe. Dar referitor stricto senso la sufocare si facesitting(ala pe care Karina nu la ghicit), biletul tau de 1000000$ e Naty, tot pe prima pagina de nimfomane, ca si Bee-Bee. (mii de scuze pt offtopic). (eu cu Bee-Bee am putin alta viziune, daca imi va intra carte, nu stiu... nu toti suntem la fel de norocosi) 1
Giovanni1999 Reputație: 68 Postat Februarie 15, 2022 Oras:Iasi Romania Oras:Iasi Romania Postat Februarie 15, 2022 Acum 14 minute, sofer100 a spus: Albinutza Bee-Bee e potrivita pt foarte multe. Dar referitor stricto senso la sufocare si facesitting(ala pe care Karina nu la ghicit), biletul tau de 1000000$ e Naty, tot pe prima pagina de nimfomane, ca si Bee-Bee. (mii de scuze pt offtopic). (eu cu Bee-Bee am putin alta viziune, daca imi va intra carte, nu stiu... nu toti suntem la fel de norocosi) pentru mine, Antonia, Cristina si Claudia sunt cele mai potrivite pentru mine fiindca se pricep 2 1
maintrebsieu Reputație: 8 Postat Februarie 24, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 24, 2022 Salut! Stie cineva, cine a fost mai recent, care este programul si halatul domnisoarei? Nu as vrea sa o deranjez la telefon pentru atat, ca sa am timp sa ma gandesc inainte. Va multunesc.
macarons Reputație: 727 Postat Februarie 25, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 25, 2022 Acum 8 ore, maintrebsieu a spus: Salut! Stie cineva, cine a fost mai recent, care este programul si halatul domnisoarei? Nu as vrea sa o deranjez la telefon pentru atat, ca sa am timp sa ma gandesc inainte. Va multunesc. Luni a anuntat ca a revenit la Suceava. Aici, pe Iasi, nu a binevoit sa anunte plecarea (costa mult sa scrii un mesaj aici, pe forum). 1 1
sofer100 Reputație: 859 Postat Februarie 25, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 25, 2022 7 hours ago, macarons said: Luni a anuntat ca a revenit la Suceava. Aici, pe Iasi, nu a binevoit sa anunte plecarea (costa mult sa scrii un mesaj aici, pe forum). Poate doar viziteaza cetatea de scaun. (Si Muzeul Satului Bucovinean. ) 2
bawss123 Reputație: 282 Postat Martie 18, 2024 Postat Martie 18, 2024 La 15.02.2022 la 16:34, Giovanni1999 a spus: pentru mine, Antonia, Cristina si Claudia sunt cele mai potrivite pentru mine fiindca se pricep Salut! Stiu ca risc sa nu mai primesc un raspuns dupa atata timp, insa acum ca am vazut mesajul tau; ai fi amabil sa imi spui si mie te rog frumos care Cristina si Claudia? Am dat search aici la iasi dar sunt vreo 5 de fiecare. Iti multumesc anticipat Giovanni1999!
Giovanni1999 Reputație: 68 Postat Martie 18, 2024 Oras:Iasi Romania Oras:Iasi Romania Postat Martie 18, 2024 Acum 9 ore, bawss123 a spus: Salut! Stiu ca risc sa nu mai primesc un raspuns dupa atata timp, insa acum ca am vazut mesajul tau; ai fi amabil sa imi spui si mie te rog frumos care Cristina si Claudia? Am dat search aici la iasi dar sunt vreo 5 de fiecare. Iti multumesc anticipat Giovanni1999! de ce aduci topicul asta la suprafata degeaba, m-ai facut sa cred ca s-a intors Antonia 😕 nu mai activeaza niciuna din astea 3 de mult 1 1
bawss123 Reputație: 282 Postat Martie 20, 2024 Postat Martie 20, 2024 La 18.03.2024 la 16:13, Giovanni1999 a spus: de ce aduci topicul asta la suprafata degeaba, m-ai facut sa cred ca s-a intors Antonia 😕 nu mai activeaza niciuna din astea 3 de mult Am intrebat pentru ca am vrut informatia. Nu a fost cu intentie rea. Imi pare rau pentru rezultat! Dar iti multumesc frumos pentru ca mi-ai acordat din timp pentru intrebare! Antonia, daca vezi asta, esti in demand! 😉
uliseextra Reputație: 27 Postat Martie 21, 2024 Postat Martie 21, 2024 mda .."soră-sa" era mai buna ... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum